17 Mart 2022 Perşembe

18 MART DOLUNAY'I - BEYAZ SAYFA




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Ay, Dolunay'a doğru ilerlerken, ışığının tıpkı geceyi aydınlatması gibi, göremediğimiz konulara aydınlanıyoruz. 18 Mart tarihi ile birlikte bir ay boyunca, yaşadığımız deneyimler bizi hayat yolumuza doğru kadersel biçimde ilerletecektir. Potansiyellerimizi, yeteneklerimizi ortaya çıkartmak, ışığımızı yaşamak için mucizevi biçimde destekleniyoruz. Bu hasat dolunayında ektiklerimizi biçerken, pek çoğumuz emeklerimizin hak edişlerimize kavuşmaya hazırlanıyoruz.

Bir ay boyunca yaşadığımız güçlü aydınlanmalar, ilerlemek için ihtiyacımız olan fikirleri adeta kolektiften zihnimize akıtacaktır. O nedenle bu dönemde aklınıza gelen fikirleri de mutlaka not almalı, üzerine çalışmalısınız. 

Bugünlerde adeta ruhsal uyanışlar yaşamak, sezgilerin güçlenmesi, rüyalar görmek, eşzamanlı karşılaşmalar yaşamak normaldir. Önemli olan bu deneyimin işaretlerini takip etmektir. Takip ederken de, bir illuzyona kapılarak kaybolmamaya dikkat etmeliyiz. Bu sürecin anahtarı 'akıl'dır. Anlamlandırma çabamız içinde acele kararlar almak ve detayları fark etmeden 'bu bir işaret olmalı' dürtüsüyle ilerlemek yolumuzdan sapmamıza ve gerçekleri görememize sebep olabilir. Hayatta her şeyin olabileceğini kabul ederek, teslimiyette, acele etmeden, gerçekçi adımlar atmalıyız.

Yine, bilmediğimiz ritüellerden, enerji alanlarından, gruplardan, karanlık enerjilerden bu dönemde (ve her zaman) uzak durmalıyız. Kişilerin özgür iradesine müdahale eden (eski sevgilim geri dönsün vs) gibi çalışmaların karanlık karmalar yarattığını bilerek, akılla ilerlemeli, isteklerimiz için sadece dualarda bulunarak, ilahi akışa güvenmeliyiz. Birini geri döndürme isteğinin çocukça hallerinden sıyrılarak, onun varlığına neden takılı kaldığımızı idrak etmeliyiz.

Bu süreçte zihninizin çok yoğun çalışması ve düşüncelerden uyuyamama halleri normaldir. Kafamızda ölçüp tarttığımız fikirler ve duygularla zaman zaman boğuluyor gibi hissedebiliriz. Ancak, planlı ve programlı ilerlediğimizde, bir ajandada taslaklar oluşturduğumuzda her şeyin ne kadar kolaylaştığını göreceğiz.

Yaşadığımız fark edişler, aynı zamanda arınmamız gereken konuları da su yüzüne çıkartacaktır. Bize iyi gelmeyen alışkanlıklarımız bu dönemde bedenimizle sinyaller verebilir. En çok da ruhumuzu yorduğumuz alanlar, bedenimizin uyarılarına dönüşebilir. Hazmedemediğimiz olaylar, haksızlıklar, takılı kaldığımız duygular, içimize attıklarımız; sindirim sistemi, alerjiler, kaygı bozuklukları yaşatabilir. 

Duygularımızı baskılamak veya görmezden gelmek yerine onları yaşamak, deneyimi anlamamıza ve yeni deneyimlere ilerlememize yol açarken, baskıladığımız acılar, hüzünler, onları görmemiz için yeniden benzer deneyimlerle karşımıza çıkabilir. Ve esas ilerlememiz gereken deneyimleri sürekli geciktirebiliriz. O nedenle duygularımızı paylaşmak, ağlamak, anlatmak, deneyimin içinden geçerek dönüşmemize vesile olacaktır. Esas güç, soğuk ve katı durmak değil, duygularımızı itiraf ederek, kaçmamaktan, bazen ağlayabilmekten geçer. 

Bu süreçte yeniye alan açmak için kullanmadığımız eşyalarımızdan, kıyafetlerimizden arınmak, evimizi, bedenimizi, yaşam düzenimizi, alışkanlıklarımızı yenilemek temiz enerjilere, sağlıklı bir yaşama alan açacaktır. Diyet, detox ve kilo verdiren sporlar için çok destekleyici bir süreçte olacağız. İş düzenimizi yenilemek, işimizi daha verimli hale getiren enerjileri çalıştıracaktır.

İLİŞKİLER

İlişki içinde olduğumuz her insan, bizden bir parçayı aynalar. Olmasını arzu ettiğimiz kişi, aslında kendimizi yükseltmek istediğimiz kişiliğimizdir. Hayatımıza giren insanlara; beklentilerle ve kalıplarla yaklaşmak, onu olduğu gibi görebilmekten bizi alıkoyar. Zihnimizdeki en ufak kritere uymayan bir davranış sergilendiğinde, öfkelenmek ve dönüştürme arzusuyla karşımızdakine baskı yapmak, kalple değil zihinle sevmek, görmezden geldiğimiz parçamızla yüzleşmekten kaçmaktır.

Kriterlerimize uymayan ve buna rağmen oldurmaya çalıştığımız ilişkiler, kalbimizden ve kendimizden ne kadar uzak olduğumuzun göstergesidir. Boşluğa düşmekten korkarak, bağımlılıklar geliştiririz. İyileştirme ve değiştirme çabasıyla yola çıkmak, hep iyileşmeye ihtiyaç duyan insanları yaşamımıza çeker. Aynı zamanda bizi manipüle eden kişilerle bir arada olur, dönüştürme konusunda kendimize ve ona meydan okur, uzun süre boşa çabalar harcarız. Bu durum; kendimizin ve karşımızdakinin kişiliğine saygı duymamak, onun kendi potansiyellerini yaşayarak özüne ulaşmasına müdahale etmektir.

Bugünlerde, ufak işaretlerle bir anda büyüye kapılmanız, aldanmanız, ya da hayatınızdaki kişinin ufak bir davranışı ile hayal kırıklıklarına uğramanız bundandır. Olanı olduğu gibi görerek, kişileri kendileri gibi kabul edip edemeyeceğinize bakmalı, kurban - kurtarıcı rollerine bürünmeden, yolunuza devam etmelisiniz.

Venüs ve Mars (ay düğümleri yöneticileri), Satürn ile kavuşmaya doğru ilerlerken karmik ilişkilerden geçiyor, kendimizi tanıyor, gerçeklerle yüzleşerek ilerliyoruz. Bu süreçte yaşanan ayrılıklar, bir uyanış ve arınma hali iken, bizi gerçekten tamamlayacak yeni başlangıçlar da her an kapımızı çalabilir.

TOPLUMDA

Dolunay, Alkaid yıldızında gerçekleşirken toplumsal anlamda saldırıları, savaş enerjisini, matemleri vurgular. Aşırı gurur yüzünden kaybeden liderleri gösterir. Aynı zamanda bu Dolunay; yeryüzü hareketlilikleri, toprağın verimsizleşmesi, aşırı yağışların habercisidir. Bu süreçte toplumdan saklanan gerçekler su yüzüne çıkabilir. Çin ve İsrail Mayıs ayına dek esas senaryonun gerçekliğini göstermeye başlayabilir. Su, denizler, çocuk kayıpları, işçi hakları, sağlık çalışanları, başarılı sanat eserleri, eğitime dair düzenlemeler, ülkemizin iç güvenliği ve muhalefet içi düzenlemeler gündeme gelebilir.

Ülkemizin Juno'su üzerinde meydana gelen dolunay ile kadın liderlerin muhalefette gündeme gelmesi hiç de tesadüf değildir.

SABİAN SEMBOL

Dolunay'ın sabian sembolü 'Gücü ele geçirmiş kel bir adam.' Burada kel vurgusu, areş elementi ile bağlantılıdır. Gözü kara, hırslı, aynı zamanda saçlarını dökmüş yani tecrübeli birini ifade eder. Eğer eril enerjimizi sağlıklı kullanır ve eyleme geçersek, gerçek gücümüze uyanabiliriz. Ancak öfkesini kontrol edemeyenler, zalim ve zorba olabilirler. Bu bir komutanlık etkisi ve savaş enerjisidir. Dürtülerini akılla dengeleyenler, gerçek potansiyelini yaşayacaktır.

BURÇLAR

KOÇ: Dolunay ile birlikte gündelik yaşamınızı düzenleme ihtiyacı duyduğunuz, beslenme, uyku ve iş düzeninizi yenileme sürecinden geçeceğiniz bir ay yaşayabilirsiniz. Bu süreçte yaşadığınız farkındalıklar ve ani kadersel olaylar, ilerlemek için neler yapmanız gerektiğini, hangi alanlarda yenilenmeniz gerektiğini size gösterecektir. Düzen ve planlamalarla kolaylıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Önemli insanlardan kariyerinizde destek alabilirsiniz. Şifa, arınma çalışmaları ile yaşamınızda size iyi gelmeyen konulardan özgürleşmek için oldukça destekleniyor olacaksınız. Tarihi geçmiş besin, ilaç ve alkol kullanımınıza bu dönem dikkat etmenizde yarar olacaktır.

BOĞA: Dolunay ile birlikte aşk hayatınız mercak altına alınıyor. Bu süreçte ilişkilerde neye ihtiyacınız olup olmadığını yaşadığınız kadersel olaylarla fark edebilir, yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Ani kapıldığınız ilişkilerde acele etmemeli, var olan ilişkinizi canlı tutmak adına ise yenilikler yapmalısınız. Aynı zamanda aşka dair karmik olaylar yaşadığınıza şahit olabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınızın etkisinde kalmadan adım atmalı, kendi ışığınıza güvenmeli, yaratıcılık ve yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. Eğitimler, seyahatler, yurt dışı bağlantıları, yayıncılık ve mahkemelerle ilgili konularda destekleniyor olacaksınız. Mali yatırımlarınızda ise dikkatli olmalı, büyük riskler almamalısınız. 

İKİZLER: Dolunay ile birlikte bir bahar temizliğine başlıyorsunuz. Yaşam alanınızda değişimler yapabilir, taşınabilir, eski eşyalardan arınabilir, temizlik ve dekorasyon ile ilgilenebilirsiniz. Krediler, alacaklar, miras, yatırım gibi yollarla ev sahibi olabilirsiniz. Ailenize fikir ve duygularınızı açabilir, birbirinize şifa olabilirsiniz. Kariyer ve hedeflerinizde yaşadığınız kafa karışıklıklarında ailenizden fikirler alabilirsiniz. Bu süreçte işinizle ilgili konularda acele etmemeli, yanılmaya açık olduğunuzu bilmeli, ilerlemek için ilham ve yaratıcılığınızı işlerinize katmalısınız.

YENGEÇ: Dolunay ile birlikte zihniniz hızlanıyor, iletişim konularında oldukça aktifleşiyorsunuz. Bu süreçte bilgisayar, telefon, yayın, eğitim gibi alanlarda bir düzen oluşturmak, ajanda tutmak, kafa karışıklığınızı hafifletecektir. Aynı zamanda güçlü insanlardan fikirler alabilir, iş birlikleri kurabilir, kendi fikirlerinizle de çevrenizi aydınlatabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde evlilik teklifi, evlilik kararı alabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ve komşu ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Bu süreçte yurt dışı, üniversite, seyahatler, uzak akrabalar, ticaret ile ilgili alanlarda acele etmemeli, iyice düşünerek hareket etmelisiniz.

ASLAN: Dolunay ile birlikte bütçe planları yapacağınız, gelir gider dengenizi kontrol ettiğiniz günlerden geçeceksiniz. Bu süreçte kafa karışıklığı yaşamamak adına doğru planlamalar yapmak ve ertelediğiniz işleri düzene sokmak, önünüzü görmenize vesile olacaktır. Daha önce fark etmediğiniz giderleri, borçları fark edebilirsiniz. Bu hafta ödemelerinizde, banka alışverişlerinizde, alacaklarınızda  dikkatli olmalı, kandırılma ve dolandırılmalara karşı temkinli olmalısınız. Aynı zamanda iş ortağı veya eş kazancınızda da tüm bunlara dikkat etmeniz gerekebilir. Bu ay iş hayatınızı ve günlük yaşamınızı düzenlemek, yeni fikirler üretmek için de oldukça destekleniyor olacaksınız.

BAŞAK: Dolunay ile birlikte kendinizle ilgili radikal kararlar alabilir, yaşamdan beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gelecekte istediklerinizi düzenlemek ve ilerlemek için destekleniyor olacaksınız. Bedeninizde ve ruhunuzda size iyi gelmeyen her şeyden bu dönemde arınabilir, spor ve diyetler yapabilir, hafiflemek için dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak bu dönemde ilişkiler ve iş birliklerinde dikkatli olmalı, radikal kararlar vermemelisiniz. Acele etmeden gözlemleyerek ilerlemelisiniz. İlişkilerde kendinizi aynaladığınızı unutmamalısınız. Yine bu süreç; çocuk sahibi olmak, planlı yatırımlar yapmak, hobilerinize yönelmek için de uygun zamanlar olacaktır.

TERAZİ: Dolunay ile birlikte içinize dönmek, kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Yaşadıklarınızı gözlemlemek, yeni adımlar atmak adına planlamalar yapmak için inzivaya çekilmek ruhunuza iyi gelecektir. Evinizle ilgilenmek, değişiklikler yapmak, ailenizden yardım almak, ilişkilerinizi iyileştirmek için destekleniyor olacaksınız. Bu dönemde şifalanması gereken pek çok kaygı ve korku, bilinçaltınızdan yüzeye çıkabilir. Sezgileriniz ve kadersel olaylar size yol gösterebilir. Sizden saklanan veya kendinizden kaçtığınız konularla yüzleşebilirsiniz. Terapi ve ruhsal çalışmalar için çok uygun bir dönem olacaktır. İşiniz ve günlük yaşamınıza dair rutinlerde kafa karışıklıkları ve unutkanlıklar yaşayabilir, uzaklaşma ihtiyacında olabilirsiniz. Bu konuda fatura ve toplantı gibi konuları not almak size yardımcı olacaktır. 

AKREP: Dolunay ile birlikte oldukça göz önünde olabilir, davetler, organizasyonlar planlayabilir, sosyalleşebilir, geleceğe dair vizyonlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Ekip çalışmaları yapmak ve geleceğe dair yeni projeler oluşturmak için oldukça destekleniyor olacaksınız. Bu süreçte hırs ve kendinizi gösterme çabası ile değil, olduğunuz gibi ışığınıza güvenerek adımlar atmak size kazandıracak olandır. Özel hayatınızda yaşadıklarınızın sizi hedeflerinizden alıkoymasına izin vermemelisiniz. Sizi yükseltecek, vizyonlar katacak insanlarla bir arada olmak, bakış açınızı değiştirmek, yeni fikirler üretmek, seyahatlere çıkmak, eğitim ve internete dair konularla alakalı başlangıçlar yapmak yolunuzun kolaylıkla açılmasına vesile olacaktır.

YAY: Dolunay ile birlikte hedefleriniz ve gelecekten beklentilerinize dair aydınlanmalar yaşayabilir, daha net ve güvenli bir yaşam yolu çizebilirsiniz. Kendinizi göstermek, potansiyellerinizi ortaya çıkartmak, terfiler almak, hayallerinizi gerçekleştirmek için oldukça destekleniyor olacaksınız. Mali anlamda bu süreçte gelirleriniz artabilir, yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Ev içerisindeki karmaşaların, belirsizliklerin sizi ilerlemekten alıkoymasına ve tembelliğe kapılmamaya gayret etmelisiniz. Bu dönemde evlilik, ayrılık, iş değiştirme, taşınma gibi radikal kararlar da almanız mümkündür.

OĞLAK: Dolunay ile birlikte yaşadıklarınızı anlamlandırmak, yeni bir yaşam felsefesi oluşturmak söz konusu olabilir. Eğitimleriniz, seyahatleriniz, tanıştığınız farklı görüşlerden insanlar sizi yenileyebilir, zihninizin sınırlarını aşmak isteyebilirsiniz. Eşzamanlılıklar, kadersel olaylar, anlamlı rüyalar size bu dönemde ışık tutabilir. Kendinize dair oldukça güçlü değişimler yaşayabilir, istediğiniz her türlü konuda güçlenebilir, başarılar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı planlamaları, uzak seyahatler, ticaret veya hukukla alakalı konularda düzenlemeler bu dönemde gündeminize gelebilir. Bu dönemde yakın çevrenizdeki olaylar, zihinsel karmaşalardan arınmak için biraz uzaklaşmak iyi gelecektir.

KOVA: Dolunay ile birlikte hayatınızda arınmanız gereken her şey su yüzüne çıkabilir. İlerlemenize engel olan duygu, düşünce, olay veya kişileri fark ederek dönüşümler yaşayabilirsiniz. Gölgelerinizle yüzleşebilir, korkularınızın üstüne rahatlıkla giderek güçlenebilir, onlardan özgürleşebilirsiniz. Ruhsal anlamda hafifledikçe, enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz. Bir sağlık sorununuzdan da ameliyatla kurtulmanız mümkündür. Kazançlarınızda kafa karışıklıkları olabilecek bu dönemde bir krizi yönetmeniz gerekebilir. O nedenle harcamalarınıza ve alacaklarınıza dikkat etmeli, dikkatli hesaplamalar yapmalı, aşırı tüketimden kaçınmalısınız.

BALIK: Dolunay ile birlikte ilişkilerinizde güçlü aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde gerçekte neleri istediğinize aydınlanarak net kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda karmik döngülerle, içsel dengenize kavuşabilirsiniz. Bu süreçte karşınızdakini yargılamadan hareket etmeli, her insanın içimizden bir parçayı aynaladığını bilmelisiniz. Aynı zamanda bu dönem arkadaş çevrenizden özel biri ile tanışabilirsiniz. Ay boyunca güçlü iş birlikleri, ortaklıklar kurmanız, sizi destekleyen ekiplerle çalışmanız, gelirlerinizi arttırmanız da mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder