13 Mart 2022 Pazar

14 - 20 MART HAFTASI - SİSİN ARDINDAKİ IŞIK




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Karmik anlamda Aralık ayından bugüne dek yoğun günlerden geçerken, 18 Mart Dolunay'ı ile (Başak) hasat zamanına doğru ilerliyoruz. Bugünlerde yaşamımızı düzenleme, işlerimizi daha verimli hale getirme, arınma, temizleme ihtiyacında olabiliriz. Diyet ve detoxlar çok daha hızlı sonuç verirken, 18'inden sonra hızlı biçimde kilo verebiliriz.

Yaşamımızda bize ağırlık yapan duygu, durum, düşünce ve kişilerden arınarak hafifleyebilir, gelecekte güzel hak edişlere alan açabiliriz.

Bu süreçte Güneş Neptün kavuşumu etkisi devam ederken, yoğun biçimde bilinçaltı rüyaları görebiliriz, ilham ve yaratıcılık enerjimiz yükselebilir. Manevi yanımızı hissetme ihtiyacında olabilir, daha çok inzivaya çekilme gereği duyabiliriz.

Ancak bu dönemde beklentilerin, oldurmaya çalıştıklarımızın, kontrol ihtiyacımızın yarattığı hayal kırıklıklarıyla da yüzleşebiliriz. Yaşamın düzenine güvenmeyi, teslimiyeti ve olanı olduğu gibi görebilmeyi öğreten deneyimlerden geçebiliriz. 

Mart sonuna dek, bir illüzyon içinde olabileceğimizi bilerek aldanmalara, dalgınlıklara, yeni tanıştığımız kişilere dikkat etmekte yarar olacaktır. Gördüğümüzü sandığımız ile gerçekler bambaşka olabilir. Söylenen her şey değişebilir. Bir belirsizlik denizi içinde sallanırken, karayı görmek için teslimiyette, sisin dağılmasını beklemekte yarar var.

Olmasını umduğumuz ile yaşadığımız bambaşka olduğunda, neyden korunduğunuzu bilemezsiniz. İsyanda olmak yerine belki de bir dileğinizi yaşadığınızı görmeyi seçmek, olandaki güzellikleri çoğaltacaktır. Her deneyim, kalbimizin dünyamıza yansımasıdır. Kalbinizdeki sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanın. 

PAZARTESİ: Haftaya; içimizdeki ışığı ortaya çıkartma, kendimizi gösterme, yaratıcılık potansiyellerimizi yaşama, onay ve takdir görme ihtiyacı ile başlıyoruz. Ancak bizim isteklerimiz ile bizden beklenenler, haftanın ilk günü çelişebilir. Duygusal açıdan dengeli olmalı, çatışmalardan kaçınmalıyız. İçgüdüsel olarak yaptığımız alışveriş ve kuaför işlemleri hayalkırıklığı yaratabilir.

Özellikle 14:00 civarı, kendimizi net ifade edemeyebilir, dalgınlık kaynaklı hatalar yaşayabiliriz. Bugün gerek özel hayatımız gerekse iş yaşamımızda önemli konuları gündememe getirmemek yararlı olacaktır.

22:00'a doğru ise yaşamımızın hangi alanında değişim ihtiyacında olduğumuzu görebiliriz. Ani durumlar yaşamamız da olasıdır. Ancak gece saatlerinde duygularımızı öncelikle kendimize açmak, kalbimizin sesini dinlemek, oldukça şifalandırıcı olacaktır.

SALI: Bugün ve yarın yaşamımızda kadersel destekler görmemiz, ışığımızı parlatmak ve ilerlemek adına aydınlanmalar yaşamamız mümkündür. Hayata kim olduğumuzu ve gelecekten neler beklediğimizi sıklıkla sorabiliriz.

Bugün, zamanı verimli kullanacağımız bir gün olmayabilir. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, dinlenmek için destekleniyor olacağız. Önemli girişim ve konuşmalardan sonuç alamayabiliriz. Ancak sorumluluklarımız için kendimize baskı kurmaktan da kaçınmalıyız.

Gece 23:00'e doğru yoğunlaşan enerjilerle, duygusal ihtiyaçlarımızı sorgulayabilir, hep aynı yaşadığımız kadersel döngüleri fark edebilir, içsel bir kırılma noktası ve değişim yaşayabiliriz.

ÇARŞAMBA: Dolunay eksenine girdiğimiz gün genelinde enerjimiz yükseliyor. Yaşamımızda beklentilerimizi gözden geçirdiğimiz, planlamalar yaptığımız bir sürece geçiş yapıyoruz. Düzen, verimlilik, arınma, temizlik ihtiyacında olabilir, bedenimizi, ruhumuzu, yaşam alanlarımızı yenileyebiliriz. 

Hafta başından beri yaşadığımız farkındalıklarla, bugün neye ihtiyacımız olduğunu bulabilir, özgün ve yenilikçi fikirler ortaya koyabilir, aydınlanabiliriz. 23:00'a doğru dürtülerimizi kontrol etmeli, ağır eleştiri, ani hareket ve dürtülerden kaçınmalıyız. 

PERŞEMBE: Bugün, duygularımızı ve isteklerimizi ifade etme konusunda sabah saatlerinde zorlanabiliriz. Ancak iş kurmak, site açmak, teknoloji, yenilikler, eğitimler gibi alanlarda, topluma hizmet eden konularda rahatlıkla ilerleyebilir, desteklenebiliriz. Farklı yanlarımız ilgi görebilir. 

Gün genelinde özaldatmalar yaşadığımız alanları fark edebilir, beklentilerimizden özgürleşmeyi ve olana güvenmeyi öğreneceğimiz deneyimler yaşayabiliriz. Aynı zamanda abartılara, dalgınlıklara dikkat etmeli, gerçekçi olmalı, söz vermekten kaçınmalı, alkol ve mümkünse ilaçlardan uzak durmalıyız.

CUMA: Güne 10:18'de gerçekleşecek güçlü bir Dolunay ile başlıyoruz. Hayatımıza düzen getirmek, işimizi, evimizi, kendimizi yenilemek için desteklendiğimiz, güçlü adımlar atabileceğimiz, iş birlikleri kurabileceğimiz bir dönemde olacağız. Ancak bu süreçte kontrol ihtiyacımızı abartmamalı, bazı konularda yaşama güvenmeli, sakince ilerlemeliyiz. Gerçekçi adımlarla ilerlemeli, ufak bir durum beklentilerimize uymuyor diye vazgeçişler yaşamamalıyız.

Dünya genelinde bugünden itibaren yağışlar çoğalabilir, petrol fiyatları artabilir, denizler, sanat, din, sağlık sektörü güçlü biçimde gündeme gelebilir.

14:30 itibariyle enerjiler kolaylıkla akarken, mali konular ve özel hayatımızda sorunları çözmek, yeni fikirler üretmek, orta yolu bulmak ve uyumlu ilerlemek için destekleniyor olacağız. Sosyalleşme ihtiyacımız oldukça artabilir.

CUMARTESİ: Çok enerjik, çok hareketli, bol sosyalleşme ihtiyacında güzel bir güne başlıyoruz. Bugün bedenimizi esnetmek için yoga yapabilir, aynı zamanda spor yaparak daha kolay kilo verebiliriz. Ancak Chiron açısı ile, hareketlerimizi kazalardan korunarak dikkatli yapmalıyız.

Bugün sevdiğimiz kişilerle görüşebilir, duygularımızı açabilir, bol bol gezebiliriz. Ancak ilişkilerimizde, sosyal çevremizde, alışveriş, sanat, estetik veya kuaför gibi işlerimizde beklenmedik gelişmeler olabileceğini bilerek, önemli konuları bugüne denk getirmemeliyiz. Mali konularda da ani değişiklikler yaşayabiliriz. Riskler almadan, akışın tadını çıkartmalıyız.

PAZAR: Yeni yıla ve bahara merhaba! Astrolojik yeni yılımız kutlu olsun. Güneş bugün 18:34 itibariyle Koç burcuna geçiyor. Öncü ateş enerjisi ile, İlkbahar başlıyor. Yaşam ışığımızın ve enerjimizin çoğalarak neşeyi, aşkı ve barışı getirmesi, hayatımızda ektiğimiz tohumların mis kokulu çiçeklere dönmesi dileğiyle ! 

Bugün saat 16:00'ya doğru çoğalan enerjilerle duygusal anlamda baskı hissedebilir, isteklerimiz ve toplumun beklentileri arasında kalabiliriz. Yaşadığımız pek çok aydınlanma ile içsel olarak büyük dönüşümlere adım atabilir, pek çok karar alabiliriz. 15:40 sonrası zihnimizi ve bedenimizi dinlendirmek iyi gelecektir.

18:45 itibariyle 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; derinleşmek, bilmek, yüzleşmek, tutkuyla hareket etmek, sezgilerimize güvenmek, ketum ve güçlü görünmek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder