20 Mart 2022 Pazar

21 - 27 MART HAFTASI - BAHAR TEMİZLİĞİ

 



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bahar ekinoksuna merhaba! 

Ait olmadığımız, bizi yükseltmeyen, değerimizi ve potansiyelimizi yaşayamadığımız alanlardan özgürleşiyor, kendimize doğmaya hazırlanıyoruz. Güneş ve Ay, karanlık ve aydınlık eşitlenirken, yaşamımızda bir dengeye davet ediliyoruz. 

Yeni tohumlar atmak, yeni meyveler toplamak adına 1 Nisan Yeniay'ına hazırlanırken, kuru dallarımızdan azad oluyoruz. 

Ekinoks haritası kendi içinde de Ay ve diğer kombinasyonlarla bizleri dengeye hazırlıyor. Venüs ve Mars, değişmesi gereken konularda sarsıcı etkiler yaratarak dallarımızı savurup temizlerken, 18 Mart Dolunay'ı adeta bir bahar temizliği yaşatıyor.

Ekinoks Sabian Sembolü 'Bir filozofun kafasındaki üç bilgi yığını'. Buradaki mesaj, arınmanın önce düşüncelerden başlayacağına işaret ediyor. İçselleştirmediğiniz hiçbir bilgi, size ait değildir. Gerçekten neyi bilmek istiyorsunuz? Bildiklerinizin siyahını da beyazını da görerek, zihninizde birleştirebiliyor musunuz?

PAZARTESİ: Gün genelinde yaşamımızdan çıkması, yenilenmesi veya değişmesi gereken durum, tavır ve duygular, içsel gerginlikler yaşatabilir. Genel anlamda öfkemizi ve enerjimizi doğru yönetmemiz gereken bir günde olacağız. Fevri kararlar almak yerine soğukkanlı olmak ve meselelere dışardan bakabilmek yararlı olacaktır. Kaybetme korkumuz ve güç isteğimizden kaynaklı açığa çıkan enerjileri fark edip şifalandırabiliriz.

Yine bugün dalgınlıklar, aceleci tavırlar kazalara, elektriksel sorunlara, teknolojik problemlere, yangınlara yol açmaması adına önlem almak yararlı olacaktır. Dünya genelinde hafta boyunca ani sarsıcı gelişmeler yaşanabilir.

Akşam saatlerinde ilham, yaratıcılık ve manevi enerjilerimiz yükselirken, ruhsal alanlara yönelmek yararlı olacaktır.

SALI: Bugün yaşayabileceğimiz kadersel olaylarla değiştirmemiz ve arınmamız gereken durum, duygu, kişi ve olayları fark edebiliriz. Güç isteği, korkular ve ego ile hareket ederek karma yaratmamaya oldukça özen göstermemiz gereken bir gündeyiz. Özellikle 19:00 itibariyle oldukça derinleşebilir, her şeyin iç yüzünü fark edebiliriz. Öfke enerjimizi kontrol etmekle sınandığımız günlerdeyiz. Ancak cesaret edemediğimiz girişimlerimiz için bu enerjiyi gerçekçi ve sakin adımlar atarak kullanabiliriz.

Bugün; araştırmalar yapmak, görüşmelere katılmak, duygularımızı ifade etmek, eğitimlere katılmak açısından oldukça uygun bir gün olacaktır. 

22:00 itibariyle enerjimiz daha pozitif, yapıcı, maceracı, öğrenmeye ve keşfetmeye açık bir hal alırken, 2 gün boyunca bu etkileri hissetmeye devam edeceğiz.

ÇARŞAMBA: Haftanın en güzel enerjili günlerinden birine başlarken...

Bugün genel itibariyle gerginlik yaratan enerjiler hafifliyor, son günlerde hissettiklerimizin manasını fark etmeye, büyük resme bakmaya başlıyoruz. Bugün; yaralarımızı sarabilir, duygularımıza şifa olabilir, orta yolu bulabiliriz. Birbirimizin duygularını daha iyi anlayabiliriz. Bedenimizi ve ruhumuzu esnetmek adına pilates, yoga, meditasyon gibi çalışmalardan yararlanabiliriz. Sanat, ilham, yaratıcılık, maneviyat dolu bir gün geçirebiliriz. Ancak yargılamalardan uzak durmalı, 19:00 itibariyle ani çıkışlar yapmamaya gayret etmeliyiz.

PERŞEMBE: Bugün 16:00'a dek zamanımızı iyi planlayabilir, günü oldukça verimli ve düzenli geçirebiliriz. Zaman zaman dalgınlıklar yaşamak, değişken ruh hallerinde olmak ise normaldir. Bugün gün boyunca abartılı eylemlerden, büyük sözler söz vermekten, fazla iyimser olmaktan kaçınmalı, her şeyi iki defa kontrol etmeli ve bize verilen sözlerin de değişebileceğini bilmeliyiz. Gerçekçi adımlar atmalı, öncelikle kendimize dürüst olmalıyız. 

16:00 itibariyle bedensel ve ruhsal açıdan dinlenme ihtiyacında olabiliriz. Bu akşam keşfetme, öğrenme ve kendinizi bulma isteğinizin, toplum yargıları tarafından kısıtlanmasına izin vermeyin.

CUMA: Bugün itibariyle 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı yerine getirmek, sınırlarımızı ve saygınlığımızı korumak, istikrarlı ve disiplinli hareket etmek, hayata bir yetişkin gibi yaklaşmak olacaktır. Dolunay etkilerinin sonuçlarını görmeye başladığımız bugün, yavaş yavaş 1 Nisan yeniayı ile yeni başlangıçlara hazırlanıyor olacağız. 

Akşam saatlerinde kalıplarımızın dışına çıkmak isteyebilir, monotonlaşan yaşam alanlarımıza yenilikler getirebilir, parlak fikirler üretebiliriz. İlişkilerimizde süprizlerle karşılaşabiliriz. Aynı zamanda onaylanma, olduğumuz gibi kabul görme ve ailemize dair bazı yaralarımızla yüzleşerek iç dünyamızı şifalandırabiliriz.

CUMARTESİ: Hareketli, akışta, destekleyici enerjilerle dolu bir güne başlarken...

Bugün uzun zamandır kurduğumuz hayallerimizi hayata geçirebiliriz. Attığımız tüm adımlar daha fazla ses getirebilir ve önemli görüşme, yazışma ve seyahatlerimizi bugün yapabiliriz. Duygularımızı mantığımızla dengeleyerek, daha doğru kararlar alabiliriz. Güçlü insanlardan destek alabilir, içsel olarak da kendimizi daha güçlü hissedebiliriz. Zihinsel olarak kurban psikolojisine girmeden hareket etmeli, karamsarlığa düşmemeli, enerjimizi maneviyatımıza ve yaratıcı düşüncelerimize odaklamalıyız.Görebilenler için bugün yaşam işaretlerle dolu olacaktır.

PAZAR: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; yenilenmek, özgün olmak, farklılıklara odaklanmak, bireysel alanımızı korumak, özgürlük ve sosyallik olacaktır. Hayatımızda özgür hissetmediğimiz yerlerden uzaklaşabilir, ilişkilerimizde arkadaş olabildiğimiz kişilere çekim duyabiliriz. Toplumsal faaliyetlerde bulunabilir, dünya gündeminde de topluma dair pek çok ani olaya tanık olabiliriz.

Bugün Merkür'ün ateş enerjisine geçmesi ile düşüncelerimiz toparlanıyor, dalgın zihinsel enerjimizden sıyrılıyoruz. Büyük adımlar atma, büyük düşünme, heyecanlı ve özgüvenli konuşmalar yapma zamanı! Zihnimiz adeta bir çocuk enerjisiyle dolabilir, hızlı ve iyimser kararlar alma eğiliminde olabiliriz. Bugün düşündüklerimizi 25 Mayıs itibariyle güçlü eylemlere dönüştürebiliriz. 11 Nisan'a dek önemli olan, istikrarlı hareket etmek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder