24 Ocak 2022 Pazartesi

MARS OĞLAK'TA (24 OCAK - 6 MART) - SAĞLAM ADIMLAR


Merhaba yeryüzü sakinleri,

24 Ocak saat 15:54 itibariyle; yaşam enerjimiz, harekete geçme motivasyonlarımız, eril enerjimiz daha güçlü etkilerde çalışmaya başlayacak. Bu etkiler 6 Mart tarihine dek devam ediyor olacak.

Bu süreçte adım attığımız konularda; daha başarılı, daha kontrollü, daha istikrarlı olabileceğiz. İş, hedef, hayat sorumluluklarımız, iş birliği ve kariyer alanlarımızda yaptığımız başlangıçlar; temeli sağlam ve köklü kurularak, güçlü sesler getiriyor olacak. O nedenle mutlaka ayağa kalkmalı, planlı bir şekilde harekete geçmeliyiz. Özellikle 28 Şubat tarihi etrafında bu enerjiyi mutlaka değerlendirmeliyiz.

Bu günlerde hayata daha gerçekçi, daha yetişkin, daha kararlı bakıyor olacağız. Dayanıklı, sabırlı, soğukkanlı ve önümüzü görerek ilerlemek isteyeceğiz. 

Başarıları ve hedeflerimize ulaşmayı destekleyen bu konum, hak edişleri sabır ve disiplin ile getirir. Sabrettikçe mükafatlarını kalıcı bir biçimde alırız. Saygı ihtiyacında olacağımız ve ciddiyeti önemsediğimiz bugünlerde yaşadığımız deneyimler, öz saygımızı geliştirmek için kendi sorumluluklarımızı almayı ve bahaneler üretmemeyi öğretiyor olacaktır.

Şayet hayat yeterince olgun bakamıyor ve kendi ayaklarımızın üzerinde durmakta zorlanıyorsak, bu enerji; karamsarlığı, korkuları, kaygıları, yaşamdan kaçma isteğini tetikleyecektir. Retro sürecinde 5 Şubat'a dek; hedeflerimiz, değerlerimiz, sınırlarımız ve ilerlememiz için neler gerektiğini, tecrübelere dayalı fark ediyor olacağız. Özellikle 2018 - 2019 yıllarında yaşadıklarımız yol gösterici olabilir. Planladığımız ve yarım kalan işlerimizi bu süreçte halledebiliriz. 5 Şubat sonrası ise daha sağlam bir bakış açısı ve kararlılıkla ilerliyor olacağız.

Temeli yeterince sağlam olmayan, yeterince sorumluluk alınmayan ve dürüst olunmayan birlikteliklerin vadesi dolarken; sorunlara gerçekçi bakış açısıyla bakmak ve çözmek için de destekleniyor olacağız. 

14 Şubat tarihinde kavuşmaya hazırlanan Mars ve Venüs yolculuğunda, ilişkilerde yeni bir süreç başlıyor olacak. Bu kavuşum itibariyle; güvenilir, ciddi, sadık, uzun süreli birlikteliklere, olgun kişilere çekiliyor olacağız. İlişki içinde sorumluluk alınabilen, mantıklı davranılabilen birliktelikler köklü ve sağlam ilerlerken, tutkulu ve dürtüsel haller de ağır basabilir. Dikkat edilmesi gereken; duygulardan yoksun olmadan, çıkar birlikteliklerinden uzak durarak hareket etmektir. Statü, saygınlık kaygısı veya yalnızlık korkusu ile başlanan birliktelikler ilerleyen zamanlarda umutsuz ve sevgisiz hissettirebilir.

Sevgililer gününde içimizde filizlenecek sevgi tohumları, göğe uzanan ormanlara dönüşsün.

KOÇ: Hedef ve amaçlarınızı gözden geçireceğiniz, statü, saygınlık için efor sarf edeceğiniz bugünlerde, enerjinizi kariyeriniz için harcayabilirsiniz. Aynı zamanda statü değişimi ve sorumlulukla ilgili olan; terfi, evlilik, boşanma, ebeveyn olma durumları da söz konusu olabilir. Bir Güneş Koç iseniz bu dönemde engellenerek harekete geçtiğinizi fark edebilirsiniz. Üst yöneticiler veya ebeveynlerinizle tartışmalara girmeden gücünüzü ortaya koymaya çalışın. Bu dönemde kemik ve baş bölgenizi korumak ve güçlendirmek faydalı olacaktır. 

BOĞA: Bu dönemde efor sarf ettiğiniz alan, sınırlarınızı aşma isteğinizle ilgili olacaktır. Eğitimler, seyahatler, kişisel gelişim, keşifler yoluyla daha güçlü, kendinizden emin ve özgür hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sınavlarınız için daha disiplinli ve rahat bir akışta hareket edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları veya hukuksal konular bugünlerde gündeminize gelebilir. Sizden uzakta yaşayan birisiyle bir ilişkinin adımlarını atabilirsiniz. Bu süreçte din, felsefe ve hayat görüşü ile ilgili çatışmalara, yargılayıcı hallere girmemeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Enerjinizi yükseltmek ve daha motive hareket edebilmek için hayatınızda sizi aşağıya çekenlerden arındığınız bir süreçte olacaksınız. Bu alanları mücadeleler yoluyla fark edebilirsiniz. Veya kuşku ve kaygı üreten bu kişi siz de olabilirsiniz. Ancak araştırmalar, derinleşmek istediğiniz konular, ruhsal, psikolojik veya stratejik alanlarda daha soğukkanlı, ketum ve güçlü hareket edebilirsiniz. Finansal konular, ortak kazançlar, nafaka, vergi gibi alanlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde estetik ameliyatları (ya da zorunlu olmayan), yeni ortaklıkları, riskli yatırımları ertelemek yararlı olacaktır. 

YENGEÇ: Bu süreçte enerji harcadığınız alan, yakın ilişkileriniz olacaktır. Evliliğiniz veya ilişkinizde partnerinizin ne kadar sorumluluk aldığını, olgun davrandığını, geleceğinizi ne kadar görebildiğinizi düşünebilirsiniz. Geçmişi değerlendirmek, sorunları konuşarak aydınlatmak, daha sağlam biçimde ilerlemenize veya nasıl ilerlemeniz gerektiğini net biçimde görmenize vesile olabilir. Partnerinizin kişisel yaşamındaki ve iş yaşamındaki sorunlara destek olabilir ve bir bütün olarak hareket etmenin verdiği gücü fark edebilirsiniz. İş ortağınızla da bu dönemde çatışmalara girmemeli, onun disiplin ve saygısını değerlendirmelisiniz. Bir Güneş Yengeç iseniz, bu dönemde mide sağlığınızı korumalı, stresten uzak durmalısınız.

ASLAN: Bu süreçte efor sarf ettiğiniz alan, yaşamınızı düzenlemek adına olacaktır. İş yaşamınızda daha disiplinli, sabırlı ilerleyebilir, yeni düzen kurabilir, kalıcı güzel başarılar elde edebilirsiniz. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla çatışmalara girmeden, soğukkanlı hareket etmeye çalışın. Liderlik ve yönetim becerileriniz açığa çıktığı bugünlerde, sağlam iş birlikleri yapabilirsiniz. Bir işi olmayanlar ise, kalıcı ve düzenli işlere girebilirler. Aynı zamanda bedensel ve ruhsal sinyaller alarak, beslenme ve spor alışkanlıklarınızı yenileyebilirsiniz. Öncü etkileri veren bu süreçte bir sağlık sorunu yaşarsanız bu durum bir uyarıdır, mutlaka kontrol ettirmelisiniz. Ancak yine de bu günlerde bedeninizin ve bağışıklığınızın daha dayanıklı olacağını da bilmelisiniz. Bugünlerde çalıştığınız alandan özel birisi ile tanışabilirsiniz. Evcil hayvanınızla da bu süreçte daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK: Hayat enerjinizin, motivasyonlarınızın, yaşam ışığınızın artacağı bu dönemde, kendinizi dış dünyaya göstermek için daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Enerjinizi; hesaplanmış riskler almaya, hobilerinize, spora, ilişkinize ayırmak isteyebilir, bu konularda adım adım, kararlı ve istikrarlı adımlar atabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa Şubat ayından itibaren sizi heyecanlandıracak bir ilişkiye başlayabilir, ne kadar sorumluluk alabileceğinizi görebilirsiniz. Diyet ve spor konusunda daha başarılı sonuçlar elde edebileceğinizden, bu dönem bu konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunuz varsa onun hayatında bir hayat öğretmeni olabilirsiniz.

TERAZİ: Aidiyet ihtiyacınızın oldukça arttığı bu dönem; yaşam alanınız, eviniz, ebeveynleriniz için efor sarf edebilir, sorumluluklar alabilirsiniz. Aile içi ilişkileri düzeltmek ve şifalandırmak adına çaba sarf etmeniz gerekebilir. Hayatınızın temeli bu dönemden sonra daha güvenli ve huzurlu olurken, iç dünyanıza çekilme ihtiyacınız da artabilir. Taşınma, ev alım satımı, arsa ve toprak alımı konuları gündeminize gelebilir, uzun süreli oturacağınız yerlere taşınabilirsiniz. Hedeflerinize doğru ilerlemek için bir süre inzivada kalarak köklü kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde geçmişi serbest bırakmalı, öfke ve kırgınlıklarınızdan özgürleşmelisiz. Aksi takdirde bel veya böbrek ağrıları yaşayabilirsiniz.

AKREP: Hayatınızda her anlamda trafiğin artacağı, yoğun, koşturmalı bir döneme başlıyorsunuz. Bu süreçte artacak iletişim trafiği ile önemli tavsiyeler alabilir, iş birlikleri yapabilir, yayın, medya, yazışma, eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda yolculuk trafiğiniz de artabilir, kısa seyahatlere özellikle de iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Kelimelerinizin daha etkileyici olacağı ve daha çok ses getireceği bu dönemde öfkeli ve katı sözcükler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Bu süreçte sosyal medya, eğitim alanı veya yolculuklarda özel birisi ile tanışabilirsiniz.

YAY: Değerlerinizi oluşturmak, daha fazla üretmek, kazançlarınızı korumak, yeni kazanç yolları edinmek için desteklendiğiniz bu süreçte, disiplinli ve sabırlı olarak kalıcı mali kazançlar elde edebilirsiniz. Hak edişleriniz yavaş geliyor gibi görünse de, zamanla çoğalmaya ve bereketlenmeye başlayacaktır. Bütçe planları yapmanın önemli olduğu bugünlerde, daha tutumlu hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Aynı zamanda manevi değerlerinizi korumak için de sınırlarınızı belirleyebilir, alanınıza aldığınız kişileri değiştirebilirsiniz. Size değer ve önem veren, saygı duyan insanlarla bir arada oldukça, daha dengeli ilişkileri de yaşamınıza çekebilirsiniz.

OĞLAK: Yaşam enerjinizin artacağı, liderlik becerilerinizin, potansiyellerinizin yükseleceği bugünlerde, harekete geçmek için oldukça destekleniyor olacaksınız. Bu süreçte eylemlerinizi, kararlarınızı, hareketlerinizi daha fazla gösterebilir, daha ön planda olabilirsiniz. Gücünüzü kontrol ederek, soğukkanlı ve olgun yaklaşımlarda bulunmak, hayattan istekleriniz için harekete geçmek, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. İş ve ilişkilerinizde geçmiş tecrübeleri değerlendirerek, yarım kalmış sorumluluk ve konuşmaları hallederek, geleceğe daha güçlü ilerleyebilirsiniz. Yine de hayatın tüm sorumluluklarını yüklenmemeli, dengede olmalı, enerji fazlalığınızı yaratıcı alanlar ve yürüyüşlerle atmalısınız.

KOVA: İç dünyanızda fırtınaların kopacağı bu dönemde, bilinçaltınız oldukça hareketli olabilir. Sizler bu süreçte harekete geçmek için değil, planlamalar yapmak için destekleniyor olacaksınız. Bu günlerde iç sesinizi duymak için bolca kendinizle vakit geçirmeli, doğa yürüyüşleri yapmalısınız. Korku ve kaygılarınızı fark ederek gücünüzü topladığınız ve daha sağlam ilerleyebileceğiniz bu dönemde, negatif duyguları geride bırakmak, yarım kalmış işleri tamamlamak çok yararlı olacaktır. Yaşadığınız kadersel karşılaşmalar size kendinizle olan çatışmalarınızı anlatabilir. Gizli rakiplerinizi bu dönemde fark edebileceğinizden, projelerinizi tamamlamadan dış dünyaya anlatmamanız iyi olacaktır.

BALIK: Enerjinizi hayalleriniz, vizyonlarınız, toplumsal fikir ve projeleriniz için sarf edeceğiniz bu dönemde, zihninizdekileri kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz. Ekip arkadaşlarınız, sosyal çevreniz bu dönemde size yardım edebilirler. Aynı amaç uğruna birleşmenin güzelliklerini yaşayabilirsiniz. Bu dönemde sizi yükselten, size saygı duyan, vefalı insanlarla olmanın güzelliklerini yaşarken, sizi aşağıya çeken arkadaşlıklardan da özgürleşebilirsiniz. İş kutlamaları, resmi davetler bu günlerde artabilir. Davet, toplantı, sosyal çevre buluşmaları gibi alanlarda özel birisi ile tanışmanız da mümkündür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder