23 Ocak 2022 Pazar

24 - 30 OCAK HAFTASI - HAFİFLE!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

2022 için temiz bir sayfa açmaya hazırlanırken; bu hafta geçmişi iyice gözden geçiriyor, göremediğimiz noktaları fark ediyor, sorumluluklarımızı tamamlıyor, sağlam adımlar atmaya doğru ilerliyoruz.

Gerçekçi adımlar atabileceğimiz, hayatımızı yapılandırabileceğimiz, geçmişi affederek ve tecrübelerimizi gözden geçirerek hafifleyeceğimiz bugünlerde, takıntı ve bağımlılıklarımızı geride bırakmak için de oldukça destekleniyor olacağız. 

Dengeli, sakin, mucizelerle dolu bir hafta dilerim!

PAZARTESİ: Güne; denge, uyum, huzur ihtiyacı, ilişkiler, sosyalleşme ve adalet arayışına yönelik etkilerle başlıyoruz. Gün içerisinde zamanı oldukça doğru kullanabilir, bilgili, tecrübeli ve önemli gördüğümüz kişilerden destek alabiliriz. 

Bugün enerjimizi doğru yönetmek, kaza ve yaralanmalara dikkat etmek, agresif davranmamak oldukça önemliyken, dürtüsel karar ve davranışlarımız beklenmedik kadersel etkilere sebep olabilir. Özellikle akşam saatlerinde duygularımız baskı altında kalıyor gibi hissedebiliriz. Ancak derinleşmek ve farkındalık kazanmak için bu etkiyi gözlemleyebiliriz.

15:53 sonrası harekete geçme enerjimiz değişirken 2,5 ay boyunca istikrarlı, sabırlı, hedef odaklı, kuralcı, geleneksel, sorumluluk sahibi davranabiliriz. 

SALI: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; derinleşmek, tutkuyla hareket etmek, en karanlık olanla dahi yüzleşmek, ruhen bilmek ve sahip olmak, gizemli ve ruhsal alanlarla ilgilenmek olacaktır. Aynı zamanda bütçe planlarımız da gündemimize gelebilir. 

Gün içerisinde zihinsel faaliyetler, görüşmeler, yazışmalar için değil daha çok bedensel efor gerektiren aktiviteler için destekleniyor olacağız. Duygu ve mantık dengesini kurmak, isteklerimizi kabul ettirmek zorlaşabilir. Kadın erkek ilişkilerinde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde araştırmalar, ruhsal faaliyetler, affetme, arınma çalışmaları için şanslı etkilerde olacağız.

Bugün mali anlamda, günlük yaşamımızda ve dünya gündeminde beklenmedik gelişmelere açıkken, küçük çaplı doğal afetler de görülebilir.

ÇARŞAMBA: Sorumluluklarımızı gözden geçirdiğimiz, hayata ne kadar olgun yaklaştığımızı fark ettiğimiz, yarım kalan işlerimizi düzenleyip yapılandırabileceğimiz Merkür Oğlak gerilemesine hoşgeldiniz! 

Retro hareketine toprak grubunda devam edecek olan Merkür ile; yatırım, kazançlar, kariyerimiz, hedeflerimiz önem kazanıyor olacak. Dünya genelinde ise eski kurallar, düzenlemeler, finansal kararlar yeniden gündeme gelebilir. Özellikle bugün, kadersel konuşmalar, karşılaşmalar ve ortaklıklar bizi ileriye taşıyacak olayları beraberinde getirebilir.

Sabah saatlerinde isteklerimizde engellenmelerle karşılaşabiliriz, o nedenle önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmak yararlı olacaktır. Teslimiyet, maneviyat ve affetme etkileri akşam saatlerinde etkili olurken, bağımlılıklardan ve bizi aşağıya çeken her şeyden arınabiliriz.

PERŞEMBE: Bilinçaltımızdaki blokajların, gölgelerin, bırakmamız gereken kriz, panik ve korku hallerinin tetiklendiği, rüyalarımızın bu konulara ışık olabileceği bir sabaha başlıyoruz. Bu anlamda derin farkındalıklar edinebilir, konuşmalar yapabilir, aynı zamanda yarım kalan görüşme ve yazışmalarımızı tamamlayabiliriz.

Gün içinde yeni bir işe başlamak için 10:35 sonrası daha uygun olacaktır. 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; keşfetme, sınırlarımızı aşma, öğrenme, deneyimleme, hayata olumlu yaklaşma olacaktır. Özellikle akşam saatlerinde çok pozitif olabilir, değişken duygularla harekete edebiliriz. Ancak abartılı hareket ve sözlerde bulunmaktan kaçınmalıyız.

CUMA: İsteklerimiz, sorumluluklarımız, ihtiyaçlarımız için rahatlıkla harekete geçebileceğimiz, zamanımızı doğru yönetebileceğimiz, destekleneceğimiz bir güne başlarken, çaba harcar ve disiplinli, sabırlı olursak güzel sonuçlar elde edebiliriz. 

Venüs'ün durduğu iki gün boyunca retro sürecindeki farkındalıklarımızda derinleşebilir, görmediklerimizi fark edebiliriz. Finansal konular ve ilişkiler açısından yeni kararlar almak ve adımlar atmak için çok uygun olmayacaktır. Oldukça karmik etkiler yaşayabiliriz.

Akşam saatlerinde beklentilerimizden sıyrılmak, dalgınlık, aldanma konularına dikkat etmek, hayata gerçekçi bakmak önem kazanırken, ruhsal ve yaratıcı çalışmalarla ilgilenebiliriz.

CUMARTESİ: Göremediğimiz konuları fark etmek, sorunlarımızda ve planlarımızda derinleşmek, kaygılarımızın üstüne gitmek için desteklendiğimiz gün genelinde yaralarımızı şifalandırabiliriz veya birine destek ve öğretici olma fırsatı yakalayabiliriz.

Öte yandan manipülatif, takıntılı, kuşkucu etkilerin söz konusu olabileceği gün içinde zihnimizi korku ve kaygılardan arındırmak, sert ve keskin konuşmalar yapmamak, hayata karamsar yaklaşmamak önemli olacaktır. Kararlarımızı yeniden gözden geçirerek yapılandırabileceğimiz etkilerdeyiz. Baskı, hedef gösterme, mobbing etkileri gündemde olabilir. Devlet yaptırım ve kararları söz konusu olabilir.

Özellikle 18:00 sonrası gergin ve agresif enerjilerden uzak durmalı, beden ve zihnimizi sorumluluklarımıza yöneltmeliyiz. Akşam saatlerinde daha rahat bir akışta olacağız.

PAZAR: Venüs'ün ileri harekete başlayacağı gün genelinde; değer verdiklerimiz, öz sevgimiz, ilişkilerimiz için harekete geçebilir, sorunları son kez gözden geçirerek, konuşarak, sorumluluklar alarak şifalandırabiliriz. Sanatsal aktivitelerde kalıcı etkiler ortaya çıkartmak ve özgün çalışmalar yapmak için oldukça destekleniyor olacağız.

Gün genelinde özgün, yaratıcı yanlarımızı açığa çıkartmak, kendimiz olabilmek, bireysel yanlarımızı açığa çıkartmak için desteklenirken, enerjiyi doğru yönetemediğimizde isyankar ve fevri olabiliriz. Sahiplenme ve değişim arasında çatışmalar yaşamamak için esnek olmalıyız. Dünya gündeminde beklenmedik kararlar, finansal hareketlenmeler, düzenlemeler, tuhaf hava olayları söz konusu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder