29 Ocak 2022 Cumartesi

31 OCAK - 6 ŞUBAT HAFTASI - HAYATIMIZIN RÖNESANSI!


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Özgürlük, bağımsızlık, yenilik ve eşitlik için neye ihtiyacımız varsa, işte orası sarsılıyor.

Özel bir Yeniay'a ilerlediğimiz bu hafta, uzun bir aranın ardından yeni başlangıçlar yapma motivasyonunda olacağız. Hayatın bize öğrettikleri ve dayattıkları ile kendimize baskı yapmak yerine, esas ihtiyaçlarımızı fark ederek silkelenebileceğiz. Özgün yanlarımızı ortaya çıkartabileceğimiz, geleceğimize doğru güçlü adımlar atabileceğimiz bu hafta dikkat etmemiz gereken önemli günlerden geçeceğiz. Başlangıçlar için ise 7 Şubat haftası daha uygun olacaktır.

Toplumsal anlamda ülkemiz ve dünyada yenilenmesi gereken sistemlerde engellenmeler ve şok gelişmeler deneyimleyebiliriz. Yeni kurallar, kısıtlamalar, halkların baskı altında hissetmesine ve isyan enerjisine sebep olabilir. Öte yandan salgın konusunda olumlu ve kalıcı yeni gelişmeler de duyabiliriz. 

Dünyanın bazı yerlerinde geleceğe dair yeni vizyonlar, teknolojik buluşlar ortaya konarken, bir yerlerde de elektrik kesintileri, internet kesintileri söz konusu olabilir. Bahsettiğim 4 - 5 Şubat tarihi itibariyle oldukça soğuk günler geçirebiliriz. Doğal afetler ve tuhaf hava durumları söz konusu olabilir.

Türkiye haritasında bu ay 30 yıllık yeni bir döngü başlıyor! Yeniay'ın da tetiklemesi ile ekonomi konusu bu ay güçlü bir şekilde gündeme gelebilir, beklenmedik durumlar yaşayabiliriz.

Tüm yaşananların yenilenip ilerlememize ve gelişmemize hizmet etmesi dileğiyle.

PAZARTESİ: Yeniay eksenine girerek başlayacağımız gün içerisinde, Aralık ayından bu yana fark ettiklerimizi değerlendiriyor, planlamalar yapıyor olacağız. Venüs retrosunun bittiği ve Merkür retrosunun da tamamlanmaya hazırlandığı bu hafta, hepimiz hayata daha farklı baktığımızı, yenilenme ihtiyacımızın arttığını, istek ve kararlarımızın değiştiğini fark edebiliriz. Bugünlerde aktif olan Plüto - Merkür kavuşumu ile zihinsel anlamda gergin hissetmek mümkündür. Ancak bu enerji kendimizle yüzleşmek, sınırlarımızı belirlemek, isteklerimizle ilgili derinleşebilmek için oldukça destekleyicidir. Güçlü konuşmalar yapabilir, çevremizi oldukça etkileyebilir, güçlü insanlarla iş birlikleri yapabiliriz. Kriz, manüpülasyon, kuşku, güvensizlik, korku hallerinden sıyrılarak, kendimizden emin yürümek ve olaylara gerçekçi bakabilmek sürecin anahtarı olacaktır. 

12:43 ile birlikte Yeniay etkileri yoğunlaşırken, yeni başlangıçlar yapmak için güç toplama, planlama ve dinlenme ihtiyacında olabiliriz. Başlangıçlar için ise 5 Şubat sonrası daha uygun olacaktır.

SALI: Sabah 08:46'da gerçekleşecek olan Yeniay ile başladığımız gün içerisinde beklenmedik durumlar ve olaylar yaşayabilir, duygusal olarak değişken veya baskı altında hissedebiliriz. Yeniay, yenilenmemiz ve değişmemiz gereken konulara parmak basarken, bizler de içsel olarak yepyeni başlangıçlar yapma motivasyonunda olacağız. Sorumluluklarımız için adım atmak, sabırlı olmak, özgün olmak, disiplinli ve istikrarlı ilerlemek önem kazanırken; yapamadıklarımız için kendimizi suçlamak, kendimize baskı kurmak, kıyaslamak ilerlememize engel olabilir. Aynı zamanda dünya gündeminde pek çok sarsıcı gelişme, toplumsal kurallar, kısıtlamalar, yeni ve kalıcı adımlar atılması da mümkündür.

14:00 sonrası hayat durup ihtiyacımız olana bakmamızı ve yeni adımlarımızı sağlıklı atmamızı isteyecektir. Başlattığımız işler yarım kalabilir, içe dönme ihtiyacımız artabilir.

ÇARŞAMBA: Güne; planlama, yenilenme, sosyalleşme, ekiplerle birlikte çalışma, toplum yararına işler yapma ihtiyacı ile başlayabiliriz. Zihnimiz çok aktif olabilir. 14:00 itibariyle ise fikirlerimize hayal gücümüz, ilham enerjimiz de eşlik edebilir. 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; hayata daha sakin ve huzurlu yaklaşmak, son zamanlarda yaşadıklarımızı içselleştirmek, duygusal ve ruhsal olarak bizi besleyenleri fark etmek olacaktır. Şifa çalışmaları, dini çalışmalar, rehberlikler almak, su kenarında zaman geçirmek, ayak bakımları yapmak için uygun olacaktır. 

Özellikle akşam saatlerinde manevi ihtiyaçlarımızla ilgilenmek, bu konuda farkındalıklar geliştirmek, eş zamanlılıklar yaşamak söz konusu olabilir. Merkür'ün de durduğu bugün kendimizle çok derinden yüzleşerek, affedici, teslimiyette, ilahi akışa güvenerek hareket edebiliriz. 

PERŞEMBE: Kolektifle olan bağlarımızın oldukça kuvvetli olduğu, sezgilerimizin yükseldiği özel bir gündeyiz. Gün içerisinde pek çok ilahi hak edişimiz bizi bulabilir, bizim için hayırlı olan her konuyu fark ederek manevi bağlarımızı güçlendirebiliriz. İlişkilerimizde duygularımızı kolaylıkla ifade edebileceğimiz, kadersel kavuşmaların yaşanabileceği, ruhsal bağlarımızı hissedebileceğimiz bugün, kendimizi ifade edebilir, sorunları çözümleyebiliriz. Aynı zamanda her işimizde daha özgün, daha vizyonlu işler ortaya koyabilir, hayal gücü ve yaratıcılığımızdan hiç olmadığı kadar yararlanabiliriz. Şifalanmak, tedavi olmak için de oldukça uygun bir günde olacağız.

CUMA: Planladığımız düşünceleri, girişimleri çevremize açabileceğimiz, içimizde kalanları konuşabileceğimiz bir güne başlıyoruz. Merkür'ün ileri harekete geçmesi ile önümüzdeki günlerde daha aktif olabilecek, zamanın da hızlandığını fark edeceğiz. Hayata daha gerçekçi, kararlı bakarak, disiplinli hareket ederek ilerleyen günlerde atacağımız adımlarla ilgili olumlu ve kalıcı sonuçlar elde edebiliriz. Duygu ve isteklerimizde derinleştiğimiz, önemli destekler alabileceğimiz bir gündeyiz. 

Ancak bugün mümkünse önemli işlerinizi denk getirmemelisiniz. Önemli bir takım kısıtlamalarla karşılaşmak söz konusu olabilir. Tuhaf hava olayları, aşırı soğuk hava durumları görülebilir. İçsel olarak hayata yetişkin ve olgun bakmamız gereken bir gündeyiz.

17:45 itibariyle enerjimiz artarken içgüdüsel ihtiyacımız; hızlı adımlar atmak, aktif olmak, öncü, sınırsız ve korkusuz hareket etmek olacaktır.

CUMARTESİ: Gün içerisinde yaşayacağımız etkiler limitlerimizi belirlememize, sabırlı olmamıza, düşünerek hareket etmemize hizmet ediyor olacaktır. Kendimizi ve isteklerimizi ortaya koymaya çalışırken yaşadığımız engellerde sakin olmalı, mantıklı hareket edebilmeliyiz. Böylelikle bizi harekete geçiren her şey daha olumlu sonuçlar verecektir. Acele yaptığımız ve biriktirdiğimiz enerjiler ani kazaları açığa çıkartabileceğinden, sakin olmalıyız. İlişkilerde çatışmalar yaşamak, duyguları tam ifade edememek mümkün olabilir. Öfkelendiğimiz her nokta aslında karşımızdaki ile değil, çocukluk örüntülerimiz, yaralarımızla ilgili olacaktır. Yaşadıklarımızın bizde hangi durumu hatırlattığına bakarak şifalanabiliriz. Uyumu ve dengeyi akşam saatlerinde yakalayabiliriz.

PAZAR: Gün içerisinde zamanı verimli kullanabilir, spor ve bol hareketle enerjimizi atabilir, içimizdeki çocuğun ihtiyaçlarını duyabiliriz. Akşam saatlerinde ise mantık ve duygularımız çelişebilir, hissettiklerimizi cümleye dökmekte zorlanabiliriz. Sınırlarımızı aşan kişilerle karşılaşabilir, iletişimde zorlanabiliriz. Sert ve öfkeli ifadelerden kaçınarak sessizce alanımızı korumak, polemiklere girmemek yararlı olacaktır. İlişkilerde ise şüphe ve kuşkularla kırıcı konuşmalar yapmaktan uzak durmalıyız. İçsel ihtiyaçlarımızı fark ettiğimiz ve kendimize ebeveynlik etmemiz gereken özel bir akşam olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder