2 Ocak 2022 Pazar

2 OCAK 2022 YENİAY'I - YENİ BİR SAYFA





Yeni yıl, Yeniay, Yeni bir sayfa...

Merhaba yeryüzü sakinleri,

2 Ocak 2022 tarihinde saat 21:43 itibariyle gerçekleşecek olan Yeniay ile, yaşamlarımızda bir baştan başlama ve yenilenme enerjisinin aktif olduğunu bilmelisiniz. Bugünden itibaren alacağımız kararlar, yılın temelini atan köklü ve sağlam başlangıçlar olacak ve bize zamanımızın sınırsız olmadığını hatırlatacaktır.

Enerjiler öncü bir burç olan Oğlak burcunda ilerlerken, adım attığımız konularda yetişkin olmayı, kendi ayaklarımızın üstünde durmayı, başkalarının istediği değil kalbimizin attığı yoldan gitmeyi deneyimleyeceğiz. Şayet gerçekçi hedefler belirler, aldığımız kararların arkasında durur ve sorumluluk alabilirsek, anın yükseleni Regulus Yıldızı; güçlü başarıları, liderliği, yeteneklerin parlamasını, tanınmayı, şöhreti, saygınlığı aynı zamanda büyük köklü aşkları destekliyor olacaktır.

Hayat yolumuzda bize rehberlik eden Kuzey Ay Düğümü'nden destek alan ve Nunki yıldızında bulunan Yeniay ile; adım attıkça gitmemiz gereken yolu bize işaret edecek önemli destek ve işaretler alabileceğiz. 

Bu yıl gerçekleşecek olan tutulma enerjileri, kalbimizin attığı yerlerde olmayı destekliyor. Şayet doğru adımlar atıyor, kendi yolumuzda ilerliyorsak, geleceğe daha güvenle bakabilir, neşe, huzur, keyif hisseder ve köklenebiliriz. Ancak ait olmadığımız yerlerde duruyor, kendi hayatımızın sorumluluğunu almıyorsak; her an olumsuz şeyler olacak hissi, karamsarlık, krizler, huzursuzluklar yaşayabilir, hırs ve güç kaygısına bürünebiliriz. Bedenimizin işaretleri bizim için yol gösterici olabilir.

İlişkilerde kadersel karşılaşmaları aktif eden Yeniay enerjisi ile, karşımıza çıkan kişiler özdeğerimizi gözden geçirmeyi bizlere öğretiyor olacaktır. Aynı zamanda geçmişten tanıdığımız kişilerle karşılaşarak sevgi bağları kurabilir veya uzun zamandır var olan ilişkimizi iyileştirmek için fırsatlar elde edebiliriz.

Şayet aşkı, sevgiyi ve kendi değerimizi huzurla yaşamamıza engel olan durumlar varsa, onlardan özgürleşerek daha güçlü sevgileri ve hak ettiğimiz değerleri yaşamımıza çağırabiliriz.

Jupiter'in Balık sürecinde; kriterize ettiğimizi, hayal ettiğimizi karşımızdakine giydirmeye çalışmak ve onun gerçek kimliğini görmekten kaçmak bir illüzyondur. Kendimize dürüst olmadığımız alanlarda yaşanan hayal kırıklıkları ile karşımızdakini değiştirmek adına güçlü istekler duyabiliriz. Ancak karşımızdaki kişinin kendi olmasına izin vermemek de karma yaratmaktır. Yaşamakta olduğumuz Venüs retrosu, ilişkilere ve kendi içimize gerçekçi bakmayı destekleyerek, herkesin kendi yolunu yaşamasına izin vermeyi getirecektir.

Ancak en büyük karma, bir insanı sözler vererek yarı yolda bırakmaktır. Aşkın ve sevginin sorumluluğunu alamayan, bu nedenle duygusal boşluklarını alalade kişilerle dolduran kalpler, hala çocukluğuna aittir. Ve kendi hayatında, kendi istekleri için de adım atamazlar. Kendi hayatının sorumluluğunu almayandan, ilişkinin sorumluluğunu almayı beklememeli, büyümesi için onu özgür bırakmalısınız. Aşk, olgun kalplerin işidir. Jupiter, 7. evde yerleşerek, aşk ve ilişkilerde ilahi adaleti sağlarken, kırgın kalpleri onaracak, kalp kıranlara ise arınmak için fırsat tanıyacaktır.

Geçmişte kalması gerekenleri bırakarak, affederek hafifleyeceğimiz bu süreçte, zararlı alışkanlık ve bağımlıklarınızı da bırakabilirsiniz. Sağlık anlamında cilt, kemikler, diş, sırt daha hassas olabilir, kendinize yüklendiğiniz alanların işaretlerini alabilirsiniz. Hamilelerin bu süreçte daha fazla dikkat etmesi gerekmektedir. Ayrıca salgının yeni varyantlarının çıkması ve daha fazla yayılması ile yeni düzenlemeler, kurallar gelebilir.

Toplumsal anlamda ülkemiz diğer ülkelerle ilişkilerini gözden geçirerek, daha farklı ülkelerle birlik olabilir. Önemli dönüşümleri işaret eden Yeniay enerjisi, özellikle ekonomik anlamda yeni yapılandırmaları getirecektir. 8 Ocak'ta Venüs'ün Nemesis konumundan sonra Lucifer konuma geçmesi ile, ekonomiyle alakalı dalgalı durumlar ve zorlu sınavlar önümüze çıkarak, üretmek ve değişmeye doğru itici güç olabilir. Liderler ve sanatçılara dair önemli ve saklanan durumlar ortaya çıkabilir. 

Güven, huzur ve kararlılıkla, ait olduğunuz yerlerde kendinizi bulmanız dileğimle.

BURÇLAR ve YÜKSELEN BURCA GÖRE ETKİLERİ:

Yeniay en çok Oğlak, Boğa, Başak burçlarını ve 28.01.1973 - 28.05.1973 ile 19.09.1991 - 19.02.1992 tarih aralıklarında doğanları destekliyor olacaktır.

KOÇ: Yeniay etkilerini; kariyer, statü, saygınlık, hedef ve amaçlarınızla ilgili yaşıyor ve bu konularda destekleniyor olacaksınız. Yeni iş kurma, terfi, evlilik gibi hayatınıza dair spesifik kararlar alabilirsiniz.

BOĞA: Yeniay etkilerini; ufkunuzu genişletecek adımlar atma, eğitim, ticaret, uluslararası bağlantılar, hukuk alanlarında yaşayacaksınız. Hayatınızda aktif olan konu hangi alanda ise, o alanda somut sonuçlar elde edebilir, köklü başlangıçlara açılabilirsiniz. Geleceğinizi yapılandırmak adına sınırlarınızı fark ettiğiniz, risk aldığınız deneyimler gündeme gelebilir.

İKİZLER: Yeniay etkilerini; geçmişinizde bırakmanız gereken konulara dair farkındalıklarla yaşayacaksınız. Arınma ve dönüşüm enerjileri ile sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz. Bütçe planları, mali yönetim ve alacaklara dair somut adımlar atabilirsiniz. Kendi ruhunuzun derinliklerine inerek neyi tutkuyla istediğinizi fark edebilir, ruhsal çalışmalarda derinleşerek, eğitimler veya terapiler alarak blokajlarınızı yıkabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeniay etkilerini; ilişkileriniz arenasında yaşıyor olacaksınız. Uzun süren ilişki veya evliliğinizi şifalandırabilir, ya da size iyi gelmeyen ilişkilerden özgürleşerek hak ettiğiniz değerleri yaşamınıza çekebilirsiniz. Evliliğe dair sorumluluk almanız gereken konular gündeminize gelebilir. Kendinize verdiğiniz değeri ikili ilişkilerinizde görerek farkındalıklar kazanabilirsiniz.

ASLAN: Yeniay etkilerini; günlük yaşam düzeniniz ve çalışma hayatınızda yaşıyor olacaksınız. Hayatınızda sizi aşağıya çeken ve bir şey katmayan alanları fark ederek, yeni bir düzen kurabilirsiniz. Bedeninize ve sağlığınıza iyi gelmeyen alışkanlıklarınız veya bağımlılıklarınızdan arınabilirsiniz. Hayat rutininize dair iyileştirmeler yaparak net ve kalıcı adımlar atabilirsiniz.

BAŞAK: Yeniay etkilerini; kalbinizin sesini duymak ve sorumluluğunu almakla ilgili yaşayacaksınız. Var olan ilişkilerinizde somut adımlar atmanız gerekebilir veya geçmişte ilişkilere dair yaşadığınız korku ve kaygılar gün yüzüne çıkabilir. Bu etkiler kalbinizi sevgiye açmaya yardım edecektir. Yeteneklerinizi ortaya koymak ve yaratıcılığınızı güçlendirmek adına köklü destekler alabilirsiniz.

TERAZİ: Yeniay etkilerini; hayatınızın temelini güçlendirmekle ilgili yaşayacaksınız. Oldukça geçmişe giderek çocukluk travmaları veya karmalarınızı fark edebilir, sorunların kökenine inerek iyileştirebilirsiniz. Aile, ev veya ebeveynlerinizle ilgili köklü kararlar alabilirsiniz. Evde sorumluluk almanız gereken durumlar gündeme gelebilir. Ev alma ve taşınma konuları ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ev içindeki durumlara duygusal değil mantıksal yaklaşarak hareket etmek yararınıza olacaktır.

AKREP: Yeniay etkilerini; hayata bakış açınız ve iletişim şeklinize dair yaşıyor olacaksınız. İletişim, medya, eğitim, ticaret gibi alanlarda yeni adımlar atabilir, sorumluluklar alabilirsiniz. Eğitiminizi tamamlamak adına gayret göstermeniz gereken bir süreçten geçebilirsiniz. Bazılarınız ise yakın çevrenizde tuttuğunuz insanları sorgulayarak, sizi aşağıya çeken kişilerden arınabilir, daha güçlü bir çevre edinebilirsiniz. Eski eşyalarınızı bu süreçte satabilirsiniz. Zihinsel blokajları, kaygıları, karamsar düşünceleri atmak için de destekleniyor olacaksınız. Ayrıca kardeş sorumlulukları almak, onun ilerlemesine yardımcı olmak da gündeminizde olabilir. 

YAY: Yeniay etkilerini; sahip olduğunuz değerlerle ilgili yaşıyor olacaksınız. Kendi ayaklarınız üstünde durmak, kendi kazançlarınızı oluşturmak, çoğaltmak ve üretmekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bolluk bereket enerjinizi tıkayan kişi ve durumlardan özgürleşerek daha güçlü ilerleyebilirsiniz. Alma verme dengenizi korumak bu süreçte önemli olacaktır. Kazanmak için istikrarlı ve disiplinli çalışmanız gerekse de sabırlı olmalısınız, kalıcı kazançlar elde edeceğiniz önemli bir süreçtesiniz.

OĞLAK: Yeniay etkilerini; kendiniz, bedeniniz ve sağlığınızla ilgili yaşıyor olacaksınız. Hayattan istediklerinize dair bu süreçte mutlaka adımlar atmalı, size iyi gelmeyen her alandan ve kişiden arınmalısınız. Daha olgun ve güçlü ilerlemeniz gereken bu süreçte geçmişte almadığınız sorumluluklar gündeme gelebilir. Aynı zamanda edeninize daha iyi bakmanız gerekebilir ve bazı zararlı alışkanlıklarınızdan arınabilirsiniz. Mizacınızı, hayata yaklaşımınızı diğer insanlarda görerek farkındalık kazanabilirsiniz.

KOVA: Yeniay etkilerini; bilinçaltınızda yaşayarak bastırdığınız istek, korku ve kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz. Bu fark edişlerle güçlü biçimde arınarak daha sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmiş konuların kadersel biçimde gündeminize gelebileceği bugünlerde, terapiler almak ve inzivada kalmak size daha iyi gelecektir. Rüyalarınız oldukça yol gösterici olabilir. Kendi kendinizi sabote ettiğiniz alanları fark edebilir, sizi ileriye taşıyacak yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Size iyi gelmeyen kişilerin sizden sakladığı durumları fark ederek onları yaşamınızdan çıkartabilirsiniz.

BALIK: Yeniay etkilerini; hayalleriniz, geleceğe dair planlarınızla ilgili yaşayacaksınız. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilir, ilerlemeniz için sizi destekleyen ve desteklemeyen insanları açıkça fark edebilirsiniz. Yeni, güçlü, size tavsiyeler verebilecek insanlarla tanışabilir, siz de insanlara tecrübelerinizle faydalı olabilirsiniz. Aynı zamanda çabalarınız karşılığında kariyerinizden elde ettiğiniz kazançlar bu süreçte kalıcı biçimde artabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder