15 Ocak 2022 Cumartesi

17 - 23 OCAK 2022 HAFTASI - YEPYENİ BİR DÖNGÜ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu haftayla beraber 1,5 yıllık yeni bir döngüye başlarken; gerek Dolunay, gerek retrolar, gerekse Güneş'in yeni bir enerjiyle ilerlemesiyle önemli bir süreçteyiz. Güçlü ve derin yüzleşmeler, dönüşümler, şifalanmalar ve arınmalar yaşatacak bu haftadan sonra, 2022 yılına daha kendimizden emin ve daha kararlı, farkındalıklı ilerliyor olacağız. Şubat ayıyla beraber ise yeni bir yıla ve döngüye başladığımızı resmen hissediyor olacağız.

Şans ve mucizelerle dolu bir hafta dilerim!

PAZARTESİ: Bugün Dolunay'ın güçlü etkilerini hissederek güne başlarken; güvende hissetmek, aidiyet hissetmek, duygusal bağlarımız, çocukluğumuz, şefkat, merhamet ve milliyetçilik duygularımız yükselebilir. Gün içerisinde yardımlar görebilir, yardımda bulunabilir, ruhsal ve manevi çalışmalara yönelebiliriz. Pek çok bağımlılığımızdan arınabilir, şifa terapilerine katılabiliriz. Kalbimizin ve ruhumuzun ihtiyaçları kendini derinden ve krizli biçimde gösterebilir. Özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan yoğun duyguları kontrol etmek ve kendimize ebeveynlik edebilmek önemli olacaktır. Midemiz hassas olabileceğinden bugün yediklerimize de dikkat etmeliyiz.

SALI: Gece saatlerinde gerçekleşen Dolunay ile birlikte, ayın karanlık geceyi aydınlatması gibi, en derin duygularımız, en derin korkularımız aydınlanarak yüzeye çıkmaya başlıyor. Fark ettikçe ve içinden geçebildikçe duygusal bağımlılıklarımızdan arınarak güçlenmeye hazırlanıyoruz. Yoğun enerjileri yönetmek için sakin kalmak, durmak, sessizce gözlemlemek önem kazanıyor.

Bugün özgüvenimiz, benliğimiz, yaratıcı ve lider özelliklerimiz yükselirken, Merkür Şiron açılarıyla gerçekte kim olduğumuzun ve ne istediğimizin ayırdına rahatlıkla varabilecek, bu konuda konuşmalar ve dertleşmelerle farkındalıklar kazanabileceğiz.

Uranüs'ün durağan enerjilerinin de eşlik ettiği bugünlerde adeta gelecekten haber alıyor gibi vizyonlar, özgün ve yaratıcı düşünceler ortaya koyabiliriz. Ay düğümleri değişerek 1,5 yıllık yeni bir döngü başlatırken, kadersel gündemlerimiz değişerek hayatımızda yeni kapılar açıyor olacak. Seçimleriniz; aydınlık, iyilik, neşe, sabır, üretim ve değerlerinizi korumak üzerine olsun!

ÇARŞAMBA: Bugün Dolunay etkilerinin güçlü halleri hala üzerimizde iken, gün içerisinde esnek olmak ve değişen koşullara uyum sağlamak önem kazanıyor olacak. Özellikle sabah saatlerinde ani değişimler olabileceğinden ötürü önemli planlamalar yapmamak ve akışta olmak yararımıza olacaktır. Kendimizi gösterme, isteklerimizi yapma ihtiyacımız otoriter konumlar veya yaşamımızdaki engellerle dengelenebilir. Sorumluluklarımızı tamamlama, hedeflerimizi belirleme, sınırlarımızı koruma gibi konularda güçlü aydınlanmalar yaşayabilir, netleşebiliriz. 

PERŞEMBE: Merhaba Kış, iyi ki doğdunuz Kova'lar! Güneş, bugünden itibaren kış mevsiminin sabit enerjisi olan Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve mevsimi tam anlamıyla yaşamaya başlayacağız. Hayat enerjimiz; mantıksal, özgün, hümanist ve ekip çalışmalarına, kolektif bilince önem veren hallerde akmaya başlayacaktır. 

Gün içerisinde özgüvenli, enerjik, sıcak, yaratıcı ilerleyebilir, kendimizi anlatma ve gösterme ihtiyacında olabiliriz. 11:15 - 17:00 aralığında dinlenmek, keyif yapmak, eksik işlerimizi tamamlamak için oldukça destekleniyor olacağız. Özellikle 16:00 sonrası oldukça karmik durumlar yaşayabilir, değişmesi gereken noktaları bir filmin tekrarını yaşar gibi fark edebiliriz. 

Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; detaylar, verimlilik, düzen, iletişim, sorumluluklar ve sağlık, şifa ile ilgili olacaktır.

CUMA: Gün içerisinde kendimizi güvence altında hissetmek, maddi manevi önümüzü görebilmek, garantici adımlar atmak önemli olacaktır. Özellikle sabah saatlerinde bu anlamda kendimizi ve çevremizi eleştirmemeye, yapabildiğimiz kadarını takdir edebilmeye özen göstermeliyiz. Hayatta ilerlerken; yeni yollar, yöntemler bulmak, yeni fikirler üretmek, daha önce denemediklerimizi denemek söz konusu olabilir. 

İlişkilerde sorunları konuşarak şifalandırmak, ilişki içinde yenilenmek, süpriz karşılaşmalar yaşamak mümkün olacaktır. Bolluk bereket enerjimiz yükselirken, mali güzel gelişmeler yaşamak ve yeni kazanç yolları bulmak için de destekleniyor olacağız.

CUMARTESİ: Sabah saatlerinde rüyalarımız, uykumuz, sıcak yatağımız çok tatlı gelebilir. Günlük koşuşturmalara erken başladıysak, dalgınlıklara dikkat etmeli ve her şeyi iki defa kontrol etmeliyiz. İsteklerimiz ve duygularımız değişken olabilir.

Akşam saatlerine doğru duygusal gerginlikler ve engellenme hissi aktif olsa da, fazla enerjimizi sorumluluklarımıza aktarmak, hayatın bize ne anlatmaya çalıştığına odaklanmak çok önemli olacaktır. Öfkeli değil motive hareket ettiğimiz takdirde çok güçlü ve kadersel olaylar yaşayabilir, bizi ileriye taşıyan deneyimlerle farkındalıklar kazanabiliriz. Güçlü insanlarla işbirliği yapabiliriz.

PAZAR: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; denge, uyum, huzur, birlik, sosyallik, ilişkiler, entelektüel ve sanatsal aktivitelere yönelmek olacaktır. Gergin ve huzurumuzu kaçıran herkesten alanımızı korumak adına hızla uzaklaşabiliriz.

Gün içinde geçmişten bize iyi gelecek kişilerle karşılaşabiliriz. İletişim, yazışma, haberleşme, seyahat, kendimizi ifade etme konularında güzel akışlarla destekleniyor olacağız. Merkür, faz değiştirmek için Güneş ile kavuşurken, geleceğe dair önemli fikirler, oldukça özgün ve yaratıcı düşünceler zihnimizden akabilir. Bu düşünceleri asla küçümsememeli, mutlaka üzerine düşmeli ve notlar alarak hayata geçirmeliyiz. Olumlu düşünceler, olumlu olayları bugün yaşamımıza daha güçlü çekecektir. Cümlelerimizin, Şiron açılarının da aktif olduğu akşam saatlerinde, kendimize ve çevremize karşı daha şefkatli olması dileğiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder