7 Kasım 2021 Pazar

8 - 14 KASIM HAFTASI - ELEKTRİKLİ SULARDA




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Karanlıkların ve bilinmezlerin önce kendi içimizde aydınlandığı özel günlerde ilerlerken, bu aydınlanış sıradan bir şekilde gerçekleşmiyor. Su elementi ve Uranüs karşı karşıya... Karanlık sular, elektrik ile aydınlatılıyor. Büyük fark edişler aniden yaşanıyor. Nasıl mı? Bugünlerde etrafınızdaki işaretlere dikkat edin ve neyi nasıl dilediğinize, cevaplar orada. 

Nefsimizin istekleri, değerlerimiz, ilişkilerimiz ve mali konuları yöneten Venüs, 5 Mart 2022'ye kadar bu konularda büyük dönüşümlere vesile olacak. Özellikle finansal konularda dünya gündeminde yeni sistemleri getirirken, bizlerin de özdeğerimize ve ilişkilere yaklaşımı başkalaşacak. Hayatta onaylanma ihtiyacımız yükselirken, bu süreçte sırf onaylanmak için kalbimizin atmadığı şeyleri yapmaktan uzaklaşmalıyız. 

Daha sağlıklı ilişkiler kurabilmek, kendimizle ilişkimizi iyileştirmek, finansal durumumuzu düzeltmek adına; çok derinlerde yatan yeteneklerimizi, yönlerimizi keşfedecek, sınır koymayı öğrenecek, kariyer hırslarımızla ve çıkar ilişkilerimizle yüzleşeceğiz. Derin bağlarla bağlı olmayan ilişkiler biterek, gerçek bağlarla bağlı olacağımız ilişkilere yol açacak. 

Sabreden, üreten, istikrarlı ilerleyen ve kalbinin attığı işleri onaylanmak için yapmayanlara kariyer yolunda güzel ve sağlam hak edişlerin yolu açılırken, ilişkilerde de kalbini sevgiye açık tutanlar için ani ancak sağlam birliktelikler başlayabilecek. Tüm bunlar için ise en önemli unsur, güvenebilmek olacak.

Merkür'ün derinlerde ilerleyen ve fark edişlere açılan yolu, sezgisel enerjimizi desteklerken, zaman zaman yaşama kuşkuyla bakmayı da getirebilir. Kuşku ve düşünceler, uykularımızı kaçırabilir. Enerjiyi manevi çalışmalara, araştırmalara, finansal yönetime yönlendirebiliriz. Ayrıca özellikle bu hafta söylemlerimizi hayatımıza çekme gücümüz çok yüksek olduğundan, düşünerek konuşmakta yarar var. Aynı zamanda, sırlarımızı açtığımız kişilere de dikkat etmeliyiz.

PAZARTESİ: Değerlerimiz, ilişkilerimiz, kazançlarımız konusunda enerjilerin kolaylıkla akacağı, bize iyi gelmeyenden rahatlıkla özgürleşebileceğimiz bir güne uyanıyoruz. Sorumluluklarımızı yerine getirme isteğimizin baskın olacağı bugün, kalıcı adımlar atmak istediğimiz konulara eğilebiliriz. Sorunlara yetişkin biçimde yaklaşarak çözümler üretebiliriz. Akşam saatlerine doğru, (ay- şiron- hades açısıyla) duygusal ihtiyaçlarımız baskınlaşırken, onlardan kaçmak uğruna kendimizi işlerimize verdiğimizi fark edebiliriz. Veya değer ve saygı görmek uğruna yaptıklarımızın geçmişte yatan sebepleri ile yüzleşebiliriz. Duygusal yaralarımızın ve korkularımızın açığa çıkarak fark edişlerle şifalanacağı bir gündeyiz.

SALI: Duygularımız, finansal güvence arayışımız, ilişkilerimiz, değerlerimiz konusunda yavaş yavaş dönüşümlere hazırlanıyoruz. Bu anlamda gün içerisinde yenilenme ve özgürleşme ihtiyacımız artarken, bunu nasıl yapacağımız konusunda önemli destekler ve işaretler alabiliriz. Mantık ve duygularımızın uyumlu ilerlediği gün içerisinde soğukkanlılıkla geleceğimize odaklanabilir, tüm önemli işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatlerine doğru içsel baskı hissediyorsanız, sebebi ait olmadığınız sorumlulukları yüklenme, başarmak için kendinize baskı kurma hallerinden olabilir. Neptün açısı akışa bırakmak konusunda destek veriyor olacaktır. Baskı, polemikler, negatif ortamlar, güvenmediğiniz yerlerden uzak durmalı, açığa çıkan ve değişmesi gerekenlere odaklanmalısınız.

ÇARŞAMBA: Gün içerisinde beklenmedik olay ve durumların olabileceği, bazı şeyleri kontrol edemeyeceğimizi anladığımız bir zaman diliminde olacağız. Yıl boyu değişmesi gereken konularda artık son defa açılımlar yaşarken, nerede sıkışmışlık hissi yaşıyorsanız orada yenilenmeniz gerekiyor olacaktır. Bu konuda Yeniay sürecine yeniden göz atabilirsiniz. Duygularımızı ve isteklerimizi dile dökmek zorlaşırken, karşılıklı yanlış anlaşılmalarda bulunabiliriz. Enerjinizi çalan, negatifliğini dökerek rahatlayan kişi ve ortamlardan kendinizi korumalısınız. Karmik blokajları temizlemek ve manevi çalışmalara yönelmek gergin enerjileri bir armağana çevirecektir. İsteklerimiz ve geleceğimiz için bizi harekete geçirecek önemli bir döngüde olacağız. Cesaretle aksiyon almak ilerleyen günlerde ödüllerini getirecektir. Zihnimizin oldukça hareketli olacağı bugünlerde geceleri uyumakta zorluk çekerseniz, düşüncelerinizi kağıda dökmeyi unutmayın. 

PERŞEMBE: Kasım ayında bahsettiğim önemli günlerden birindeyiz. Bir önceki günden bugüne süregelen zorlayıcı enerjilerle, hayatımızın altının üstünden daha güzel olduğuna aydınlatılmaya çalışıyoruz. Nerede engellenme ve zorlanma yaşıyorsanız, bilin ki yaşamın dengeli ilerlememiz için bize hediyesidir. Dürtülerimizi kontrol ederek, kararlı ve kendi yolumuzda ilerlemek adına dönüşmesi gerekenleri bugünlerde yaşıyoruz. Önemli işlerinizi bugünlere denk getirmeden, zamanın getirdiklerine teslim olun. Esnek olmak, endişeli ve vesveseli olmamak, korkular sebebiyle ani ve yanlış kararlar almamak bu süreçte oldukça önem kazanıyor. Bugünlerde iyilikler yapmak beklenmedik güzelliklere yol açabilir, size sunulan şifa fırsatlarına odaklanın. Akşam saatlerinde enerjiler rahatlasa da, olanları büyütmemeye çalışın. Hafta boyunca dünya genelinde de beklenmedik durumlara, patlama, ifşa, suç oranlarının artması ve yer sarsıntılarına açık günlerdeyiz.

CUMA: Son günlerde yaşanan zorlu enerjilerin aslında neye vesile olacağını görebileceğimiz, teslimiyette olabileceğimiz, yaşamımızdaki belirsizliklerin yavaş yavaş dağılacağı bir gündeyiz. İçgüdüsel ihtiyacımız; duygularımızı beslemek, anlaşılmak, inzivada ve huzurlu alanlarda olmak olacaktır. Manevi ve ruhsal alanlara yönelmek, dilekler dilemek için 16.00 - 18.00 saat aralığını değerlendirebiliriz. Gün içerisinde karmik olaylar yaşayarak geleceğimizin rotasını belirleyebilir, geçmişte kalması gereken karmik bağlarımızdan özgürleşebiliriz. İlişkiler ve finansal konular açısından güzel enerjilere sahip bugünü adım atmak için değerlendirebiliriz. İyilik ve sevgide kalmanın güçlü şifası sizlerle olsun.

CUMARTESİ: Karanlık sulara elektrik verilmişçesine yaşanan beklenmedik aydınlanmalarla... Neyin doğru neyin yanlış olduğunu en derinden gösterdiği bir güne başlıyoruz. Zihnimiz hareketli, bilincimizin isteklerini dile dökmekte, planlar için harekete geçmekte kararlı. Büyük fark edişler, açığa çıkan duygular, durumlar var. Yaratıcı, özgürleştirici, yenileyici güçlü enerjiler aktifken bu enerjiyi bu alanlarda kullanmamak sinirsel etkilere yol açabilir. İnatlaşmak, kuşkuculuktan gelen olmadık fikirlere kapılmak, düşünmeden konuşmak ve haraket etmek ilerleyen günlerde istenmeyen sonuçlara dönüşebilir. Neptün- Ay ve Pallas'ın köprü kurduğu bu süreçte; hayatın getirdiklerine saygı duymak, şefkatle ve empatiyle yaklaşmak, sezgilerimize güvenmek oldukça önem kazanıyor. Şayet zihinsel enerjimizi kontrol edemezsek, vücudumuzda elektrik birikebilir. Topraklanmak, suda zaman geçirmek, gün içinde nefes egzersizleri ve hatta mars da dahil olduğundan yoga yapmak çok iyi gelecek, alanımızı koruyacaktır. Kafein tüketmemenizi öneririm.

PAZAR: Gün içerisinde yataktan kalkmak, enerjimizi toplamak zor olabileceğinden, uzun dinlenme zamanları yaratmanızı öneririm. Haftanın güçlü enerjilerinin ardından böylesine sessiz bir güne ruhumuzun ihtiyacı var. Uyumlu, duygusal, naif, hassas hallerde olacağımız gün içerisinde hayatımızı neye ve kime adadığımızı sorgulayarak değerlendirmeler yapma ihtiyacında olabiliriz. Yardım edebilir, destek görebiliriz. 19.00'a doğru duygularımızı boşaltma ihtiyacına girebilir, dertleşebilir, ağlayabilir, içimizden geleni atarak şifalanabiliriz. 18.48 sonrası aksiyon almak, enerjimizi toplamak, başlangıçlar yapmak için destekleniyor olacağız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder