27 Kasım 2021 Cumartesi

29 KASIM - 5 ARALIK HAFTASI - ATEŞLİ KARARLAR




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Geçmişe bakarak geleceğe doğru yol alacağımız, oldukça kadersel kararlara vesile olacak önemli bir tutulmanın eşiğindeyiz. Bu tutulma, 1,5 yıl boyunca aldığımız seçimleri değerlendirerek ilerlememize hizmet edecektir. Sorgulayıcı, yargılayıcı, tek noktaya odaklanmış zihnimizi genişleterek, yanılgılarımıza, kendimizi aldattığımız konulara uyanabiliriz. Eğitim, seyahat, yurt dışı konuları, inançlarımızın gündeme gelebileceği bu hafta, yeni kararlar almamakta yarar var. Yaşanan deneyimleri sindirerek ve izleyici olarak, bizi götüreceği kadersel plana odaklanmalı, kimsenin etkisi altında kalmadan irade gücümüzü ele almalıyız.

PAZARTESİ: Sabah saatlerinde planlama, düzenleme ve çalışmaya dair konuların ön planda olacağı, duygulara mantıksal yaklaşacağımız hallerde olacağız. Eleştirel davranışlardan uzak durmamız önemli olacaktır. 12:00'a kadar yarım kalan işlerimizi halledebilir, yeni başlattığımız konulardan öğleden sonra sonuç alabiliriz.

12:00 sonrası 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; sosyalleşmek, illişkiler kurmak, uyum, denge, estetik ve huzur arayışı olacaktır. Bugün, kadersel karşılaşmalar ve konuşmalar bize geleceğe dair yol açıcı olabilir.

Gün geneli; affetme, bırakma, geçmişe son defa bakarak ilerleme, ruhsal ve manevi çalışmaları desteklerken, bedenimizi rahatlatacak ve esnetecek yoga gibi disiplinlerle ilgilenebiliriz.

Anlaşma, görüşme ve iletişim konuları için destekleyici olan bugün, zihnimiz çok hızlı çalışabilir. Yargılayıcı tutumlardan uzak durmalı ve cümlelerimizde seçici olmalıyız.

SALI: Tutulma eksenine doğru ilerlerken, rahat, keyifli, maneviyatı ve duygusal enerjisi yüksek bir gündeyiz. Romantik buluşmalar ve süprizler için bugünü değerlendirebiliriz. Önemli görüşmelerin akışta ilerlemesi için yine gün geneli uygun olacaktır. Zamanımızı doğru kullanabilir, görüşmeler, medya, eğitim ve seyahat bağlantılı konulardan şanslar elde edebiliriz.

Geçmiş temalarının yoğun biçimde açıldığı bugünler, geçmişi şifalandırma ve birilerine şifa olma fırsatları yakalayabiliriz. Sağlık sorunlarımıza çözümler bulabiliriz. Özellikle sabah saatlerinde travma ve korkularımız tetiklenebilir, ancak mantıklı bakmak adına farkındalıklar yaşayabiliriz.

Akşam saatlerinde Neptün durağan konuma geçerek önemli açılar yapıyor. Beklentilerimizden doğan hayal kırıklıkları ve kendimize dürüst olmadığımız yerlerle yüzleşerek, hayatımızın belirsiz alanlarına yoğunlaşabiliriz. 

ÇARŞAMBA: Hoşgeldin Aralık! Güzel günlerin kapısını arala!

Ay Plüto karesi ile başlayan gün içerisinde, uyumlu ilerlemek ve duygularımızı ifade etmek zorlaşabilir. İlişkiler ve duygularımızla ilgili korkuların içinden geçerek, dönüşümler yaşayabiliriz. Baskı ve manipülasyondan uzak durarak alanımızı korumalıyız.

Yeni başlangıçlar için 14:55 sonrası destekleniyor ve balzamik faza girmiş bulunuyoruz. Ruhumuzun ve duygularımızın ihtiyaçlarını dinlemek, izole zamanlar geçirmek bugünlerde iyi gelecektir. Enerjimiz düşebilir, dinlenme ihtiyacımız artabilir. Hayallerimizi, beklentilerimizi değerlendirmek, derinleşmek, araştırmalar yapmak, ruhsal anlamda önemli konuşmalar yapmak, bazı konu ve durumlardan arınmak ihtiyacında olabiliriz. 

PERŞEMBE: Değişimler, beklenmedik gelişmeler, duygusal dalgalanmalar yaşayabileceğimiz sabah saatlerinde, farklı olana açık olmak ve dürtülerimizi kontrol etmek önem kazanıyor. Öte yandan davranışlarımızda daha tutkulu ve özgün olma fırsatları yakalayabiliriz. Zamanı doğru planlamanın zor olduğu gün genelinde, teslimiyette olmakta yarar var. 

Akşam saatlerinde; kendi derinliklerimizi keşfettiğimiz, olayların iç yüzüne aydınlanabileceğimiz anlar yaşayabiliriz. Duygularımızda ve isteklerimizde abartılı, kuşkucu ve inatçı hareket etmezsek, hayat akışı bizi muhteşem planlarıyla ilerlememiz gereken kader planına götürecektir.

CUMA: Dürtülerimizi, aşırılıklarımızı, risk alma arzumuzu dengelememiz gereken sabah saatlerinde, isteklerimiz olmadığında öfkeye kapılmak, gemileri yakmak yerine sessiz ve stratejik yollar izlemeliyiz. 

16:00 sonrası yaşadığımız olaylar oldukça kadersel ve irademiz dışında ilerleyebilir. Pek çok yargı, olay, kişi ve durumu geride bırakabilir, geçmişten gelen konularla ilgili algımızı yenilemek adına deneyimler yaşayabiliriz. Ayrıca belirsizlikler söz konusu iken, yargılı haller ve büyük adımlar bizi geriye çekebilir, ilerlememize engel olabilecek kişilerle karşılaşabiliriz.

CUMARTESİ: Tutuluyoruz! 10:43 (tr) saatinde gerçekleşecek 1,5 yılın son değişken Güneş Tutulması ile, önemli başlangıçlara doğru yol alıyoruz. Tutulma 12 derece Yay burcunda gerçekleşirken en çok; Yay, Aslan ve Koç'lara önemli şans fırsatları açabilir. İkizler, Balık, Başak burçları bir takım engeller sonucu fark edişler yaşayabilirler. Terazi ve Kova'lar ise çaba harcamaya gönüllü olurlarsa şanslar elde edebilir, potansiyellerini fark edebilirler. Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak'lar en az etkiyi alırken, başlangıçlar farkında olmadıkları, göremedikleri alanlardan ani biçimde gelebilir. 

Tutulma geçmişe yönelik görüşme, anlaşma, konuşmaları gündeme getirebilir. Kendimize dürüst olmadığımız, yargıladığımız, aldattığımız, fazla beklentilere girdiğimiz alanlarda uyanışlar yaşayarak, daha net bir yol çizmemize hizmet edecektir. Yeni ve şanslı kadersel buluşmaları deneyimleyebiliriz. Detaylı yorumlar gelecektir. Başlangıç ve netlikler için 2 gün sonrasını beklemeliyiz.

PAZAR: 14:30 saatlerine dek, keyifli ve dinlenme isteği ile dolu iyimser gün içerisinde, doğada zaman geçirmek için harika saatlerdeyiz. Enerjimizin yavaş yavaş yükseleceği ve yapabilirlik gücümüzün artacağı anlara ilerlerken, öğleden sonra sorumluluklarımızı halletmek isteyebiliriz. Duygulara yetişkin biçimde yaklaşmak, onay almak, sorumluluklarımızı yerine getirmek bugünden itibaren yeni haftanın konusu olacaktır. Özellikle akşam saatlerinde işbirliğinden doğan güzelliklere açılabilir, eşiniz veya iş ortağınızdan destekler görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder