21 Kasım 2021 Pazar

22 - 28 KASIM HAFTASI - İKİ TUTULMA ARASINDA



Adım adım kadersel yeni başlangıçlara, 4 Aralık 2021'de gerçekleşecek olan yılın son tutulmasına hazırlanıyoruz. Bu tutulma 1,5 yıllık gündemimize son noktayı koyarak, kadersel bazı olayları gündemimize taşıyor. Bu süreçte her ne yaşanıyorsa, bize geride bırakılması gerekenleri gösterecek, yolumuzda ilerlememize hizmet edecektir. Bir takım duygulara girmek yerine, karma yaratmamak, deneyimlerden çıkartılması gerekenlere odaklanmak, aynı deneyimleri 9 yıl sonra yaşamımıza yeniden taşımayacaktır.

Geçtiğimiz ay, en derinlerdeydik. Her meselenin, her konunun, ruhumuzun en derinini, en karanlığını, yüzleşmemiz gereken hallerini gördük ve dönüşümlere şahit olduk. Şimdi ise Güneş tüm parlaklığıyla burç değiştiriyor, yaşam enerjimiz, gündemlerimiz değişiyor. Gördüklerimizi anlamlandırmak, geniş pencereden bakmak, fark ettiklerimizle ilgili adil olmak, tüm yaşadıklarımızı hayat görüşümüze eklemekle ilgili deneyimler yaşayacağız. Enerjimiz daha özgürlükçü, daha iyimser, daha enerjik bir hal alırken; keşfetme, gezme, öğrenme, öğretme, deneyimleme, macera arzularıyla dolup taşayacağız. 

PAZARTESİ: Güne, Güneş'in Yay burcuna geçerek bir ay boyunca hepimize pozitif etkiler taşıyacağı, 4 Aralık Güneş Tutulması'na hazırlandığımız, kadersel temalarla başlıyoruz. İyi ki doğdunuz sevgili Yay'lar! Bugünlerde yaşadıklarımız, 1,5 yıl boyunca edindiğimiz tecrübeleri anlamlandırmak, geride bırakılması gerekenlere teslimiyette olmak, algımızı geliştirmekle ilgili. Karma yaratmadan, olmakta olana saygı duyarak, kişilere değil deneyimlere odaklanmalıyız. 

Bugünden itibaren 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; duygusal güvence sağlamak, ev ve aile sıcaklığıyla bir arada olmak, nostaljik temalar, empati ve anlayış olacaktır. Midemiz her zamankinden daha hassas olabilir. Bağımlılık geliştirdiğimiz alanları fark edebiliriz.

SALI: Ay'ın; Uranüs, Hades ve Venüs ile yaptığı açılarla... Yalnızlık, sınır çizememe, öz değer problemleri, onay ihtiyacı, yetersizlik gibi korkularımızın tetiklenebileceği, ancak bunlardan özgürleşme ve geride bırakabilme fırsatları elde edebileceğimiz bir gündeyiz. Geçmiş konular, eski düşünceler ve yargılarımız bugün aydınlanabilir. Onlardan elde ettiğimiz tecrübeleri daha net fark edebiliriz. 

İsteklerimiz, ilişkilerimiz, duygularımız konusunda harekete geçmek için destekleniyor olacağız. Aynı zamanda akşam saatlerinde bir şeyleri akışa bırakabilmek, maneviyatımızı güçlendirmek, sezgilerimizi duyabilmek çok daha kolay olacaktır. 

ÇARŞAMBA: Gün içerisinde zihnimiz çok yoğun çalışabilir, araştırmalarımızda derinleşebilir, iletişim dilimizde çok keskin olabiliriz. İçimizde kalanları konuşmak isterken, sözcüklerimizi kontrol etmek yararlı olacaktır. 19.00 saatlerine kadar yeni bir işe başlamak yerine, dinlenmek veya yarım kalan işlere odaklanmak için destekleniyor olacağız. 

18.35 sonrası Merkür'ün yeni bir enerjiye geçmesiyle, zihinsel enerjimiz rahatlayacak, daha geniş, daha pozitif bir bakış açısına açılacağız. 1 ay boyunca; iyimser, pozitif, meraklı bir iletişim dilimiz olabilir. 4 Aralık itibariyle; görüşme, imza, eğitim, iletişim vs konularında yeni adımlar atacağız. Bu gibi konularla ilgili bugün kadersel farkındalıklar ve karşılaşmalar yaşayabiliriz.

19.00 sonrası 2 gün içgüdüsel ihtiyacımız; ön plana çıkmak, eğlence, sanat, hobiler, çocuklar, aşk, kişisel bakım ve takdir edilme ihtiyacı olacaktır.

PERŞEMBE: Geçmiş meselelerin, konuşmaların, görüşmelerin açılabileceği, değişmemize hizmet eden bir gün içerisindeyiz. Beklenmeyenlerin gerçekleşebileceği bugün, önemli planlamalar yapmamak yararlı olacaktır. Benliğinizi baskı altında gibi hissettiren alanlar, yenilenmeniz gereken alanlardır.

Geçmişteki yaşanmışlıklarımıza şifa bulabileceğimiz, özgürleşemediğimiz alanlardan özgürleşebileceğimiz, ilahi adalet temalarının çalıştığı gün genelinde; affedici olmak, sözcüklerimize dikkat etmek, adil olmak önem kazanıyor. Geride kalan fikir, duygu, kişi veya her neresi ise, ilerlemenize çapa olan bir şeyi bıraktığınızı bilmeli, oradaki tecrübelerinizi ise yanınızda taşımalısınız.

CUMA: İhtiyaçlarımız ve isteklerimizin gerçekleşmesinde bugün rahat bir akışta olmayabiliriz. İsteklerimizi davranışlarımızla doğru ifade edemeyebiliriz. Veya fazla iyimser, inatçı, abartılı, sabit fikirli hareket etmek isteyebiliriz. Bu gibi durumlar, gün içinde agresyonu veya öfke patlamalarını doğurabilir. Biriken enerji kazalara sebep olabilir. Finansal açıdan beklenmedik dalgalanmaların olabileceği bugün, harcamalarımızda tedbirli olmalıyız. Lüks tüketime meylimiz olabilir, dikkatli olalım.

Rahat, akışta, keyifli bir gün geçirmek adına; esnek olmalı, isteklerimiz için harekete geçmeli, atıl kalmamalı, orjinal ve özgün yanlarımızı korkusuzca ortaya koymalı, yeni veya farklı olanı yargılamadan hareket etmeliyiz.

19.25 sonrası dinlenmek, yarım kalan işleri halletmek için destekleniyoruz. Yeni bir işe girişmek, o işi askıda bırakabilir.

CUMARTESİ: Geçmiş ve gelecek arasında köprü kuracak kadersel olaylar deneyimleyebileceğimiz, tecrübelere odaklanarak ilerleyebileceğimiz bir güne başlıyoruz. 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; düzen, verim, planlama, ayrıştırma, temizleme ile ilgili olacaktır. Yaşamımızda, detaylara odaklanmak ve büyük resme bakmak arasında kalabiliriz. İnişli çıkışlı ruh hali içinde, duygu ve mantığımızı dengelememiz gerekebilir. Olay ve durumları parçadan bütüne doğru değerlendirmek yararlı olacaktır.

Sağlık ve şifaya dair konuları bugün halledebilir, çevremize de sözcüklerimizle şifa olabiliriz. Akşam saatlerinde özgün ve yaratıcı fikirler ortaya koyabilir, görüşmelerimizi yapabilir, bizi aydınlatan sözcükler duyabiliriz.

PAZAR: İlişkiler, mali konular, duygusal konular, günlük işlerimiz veya iş düzenimiz açısından her şekilde değerlendirebileceğimiz, adımlar atabileceğimiz, pozitifi uyumlu, güzel akışlı bir gündeyiz. Duygularımızı açabilir, sorunları konuşabilir, mantık çerçevesinde ele alabiliriz. 

Spor, sağlıklı beslenme, yürüyüşler için çok uygun bir gün olacaktır.

Özellikle akşam saatlerinde derinleşen duygularımız ve zihnimizle, yanıldığımız, kendimizi kandırdığımız konularda aydınlanabilir, belirsiz durumları netleştirme ihtiyacında olabiliriz. İyimserlik ve abartılara kapılmadan, yaşadıklarımıza gerçekçi bakabilmek yerinde olacaktır. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder