28 Kasım 2021 Pazar

ARALIK 2021 - YILA YENİLENMELERLE DOLU BİR VEDA


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yılı çok hareketli zamanlarla kapatıyoruz. Bu hareketli gündemler, daha çok geçmişe bakarak, oradan dersler alarak, almadığımız öğretilerle yeniden karşılaşarak gündemimize gelebilir. Takılı kaldığımız pek çok deneyimden özgürleşerek ilerleyebilir, geleceğe dair korku ve kaygılarımızla yüzleşerek onları geride bırakma fırsatları yakalayabiliriz.

4 Aralık 2021 tarihinde bir Güneş Tutulması deneyimleyeceğiz. Etkileri, dünyamıza çok yakın olan Ay konumuyla beraber, Süper Ay denilen süreçte gerçekleşecek. Dolayısıyla; duygular yoğun ve değişken olabilir, bilinçdışımız güçlü çalışabilir, uykusuzluk ve gerginlikler hissedebiliriz. Bu yoğun enerjileri dengelemek adına bol hareket etmek, yoga ve meditasyon yapmak iyi gelecektir. Şifa çalışmalarına yönelebilir, hem evinizi temizleyerek koruyabilir, hem de hayatınızdan size iyi gelmeyen negatif insanları çıkartarak güçlü arınmalar yaşayabilirsiniz.

Tutulma 1,5 yıl boyunca neler yaptığımıza bizi aydınlatırken, geleceğe ilerleyebilmek adına geçmiş tecrübelerden yararlanmayı getirecek. Tutulma etkilerini 6 ay boyunca yaşarken, 29 - 31 Aralık tarihlerinde daha fazla hissedebileceğiz.

11 Aralık günü Venüs ve Plüto kavuşumuyla; öz değerimiz, sevgi, aşk, finans gibi nefsani dünyamızla ilgili konularda güçlü dönüşümler yaşayabilir, oldukça derinleşebilir, ilişkiler ve mali alanlarımızı yeniden yapılandırabiliriz. 

13 Aralık - 24 Ocak tarihleri arasında değişen mücadele alanlarımızla; eğitim, seyahatler, ithalat, yurt dışı bağlantıları, akademik konular, göçmenler, turizm, hukuksal konular hem bireysel yaşamımızda kendi düzenimize göre hem de toplumsal alanda gündeme gelebilir. 

19 Aralık - 27 Ocak arasında yaşanacak olan Venüs retrosu ile; sevgi, öz değer duygusu, dünyevi isteklerimiz ile ilgili konuları daha çok iç dünyamızda yaşamaya ve geçmişe yönelik sorgulamaya başlayacağız. İlişkilerde sağlam adımlar atmak ve sorumluluk duygusu önemli olurken, karamsarlık ve çıkar ilişkilerinden kendimizi korumamız gerekecek. Onay almak, saygınlığımızı korumak için çabalıyoruz mi yoksa gerçekten kalbimizin istediklerini yapıyoruz? 'u sorgulayacağız. 8 yıl önce yaşadığımız meselelerin üstünden geçebiliriz. Değersizlik hissini mali alanlarda da yaşayabilir, daha çok tasarruf yapmak durumunda kalabilir, hayatın her alanında şükretmeyi hatırlayabiliriz. Plüto kavuşumuyla düşebilecek olan altın fiyatları, retro dönemi yükselebilir.

19 Aralık tarihinde yaşanacak Dolunay, ikili ilişkileri oldukça gündeme getirirken, güçlü bir şifa enerjisi çalıştıracaktır. Kendimiz olmak, kendi değerimizi fark etmek, bize değer verenlerle yola devam etmek gündemde olacaktır. Geçmişten gelen insanları affederek onların enerjisinden hayatımızı arındırmayı deneyimleyebiliriz. Kadınlara el uzatabilir ve onlardan şifa bulabiliriz. Yanılgılarımıza ve yüksek beklentilerimize uyanabiliriz. Hayatımızda; iletişim, haberleşme, medya, satış ile ilgili konulardan şanslar elde edebiliriz.

24 Aralık tarihinde yıl boyu yaşadığımız ve keskin değişimleri vurgulayan Satürn Uranüs karesi son kez tetiklenirken; yıl boyu nelerin değiştiğini geniş pencereden görebileceğiz. Tüm yıl boyunca yaşadıklarımızla yeni ve sağlam adımlar atma fırsatları yakalayabileceğiz. Toplumda halk ve otorite arasında gerginlikler yaşanması, internet, elektronik, mali konular ve yeryüzü hareketlilikleri ile ilgili gündemler olması olasıdır. 

25 Aralık tarihinde yeniden kavuşan Venüs ve Plüto ile geçmişe yönelik önemli değerlendirmeler yapılırken, hem ilişkiler hem mali konularda yeni, köklü ve güçlü değişimler gündeme gelebilir.

29 Aralık tarihinde şans, genişleme alanlarını vurgulayan Jupiter, çifte kısmet dağıttığı Balık enerjisine geçiş yapacak, 10 Mayıs 2022'ye dek burada kalacaktır. Burada maneviyat, teslimiyet, sezgi ve birlik gücünü çoğaltan Jupiter, yıl boyu vicdanlı, merhametli kalan, üreten ve esnek olanlara güzel hak edişlerini sunmaya başlayacaktır.

Her bir tarihin detaylı açıklamaları için takipte kalmayı unutmayın. Güzel bir ay dilerim!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder