14 Kasım 2021 Pazar

15 - 21 KASIM HAFTASI - AYDINLIK VE KARANLIĞIN TAM ORTASINDA




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Aydınlık ve karanlığın tam ortasında, seçimlerimizle yaşamımızın uzun yıllarına yön verebileceğimiz, güçlü etkilerdeyiz. Hayatımızda kökü olmayan bitkilerin elimizde çürüdüğünü fark edebilir, güçlü ve köklü tohumlar ekebiliriz. İstikrarlı, aydınlık ve mutlu günlere adım atabiliriz. Önemli olan çürük olanı kabullenmek ve bırakabilmek olacaktır. Yine; hırs, kin, intikam, kıskançlık, manipülasyon, öfke tutumları ve vereceğimiz aceleci, riskli kararlar, elimizde var olan tohumları da çürütebilir. Kurak ve karanlık bir yaşamın ortasında kalabiliriz.

Seçimleriniz; bolluk bereket, aşk ve aydınlığa yol açsın. 

PAZARTESİ: Bu hafta hissettiğimiz tüm duygular, tutulma ile birlikte yaşayacağınız güçlü arınmaların habercisi olacaktır. Yalnız, değersiz, kırgın hissettiğimiz tüm alanlardan, hayata güvenle adım atamadığımız, donuk ve umutsuz hissettiğimiz yerlerden şifalanmaya doğru yol alıyoruz. Olandan, görünenden ve hissedilenden kaçmak yerine, olduğu gibi görmek ve yüzleşmek, bu şifayı çalıştıracaktır. Aldığımız yaraların hediyelerine ulaşabilmek adına gerçekçi olmalı, bugünlerde kimseyi ve hiçbir şeyi oldurmak için zorlamamalıyız. Korkuyla ve panikle atacağımız aceleci adımlar, fevri çıkışlar, inatçı tutumlar, dürtüsel harcama veya yatırımlar ilerleyen günlerde bizi zor duruma sokabilir. Sakin ve esnek geçireceğimiz bir gün olsun.

SALI: Yeni ve güçlü adımlar atmayı destekleyen bir günde ilerliyoruz. Şayet dengeli olmayan egosal tavırlar sergilersek, yolunda gidebilecek işlerimizde ani zorlu gelişmelere sebep olabiliriz. Kendi derinliklerimizi, potansiyellerimizi keşfedebileceğimiz önemli bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerine doğru güçlenen bu enerji ile derinlerimizde yatan birçok karanlık duyguyu da keşfedebilir, korkularımızın üstüne giderek güçlenebiliriz. Manipülatif ve baskıcı tutumlardan, negatif düşünce ve kişilerden akşam saatlerinde alanımızı korumalıyız. Hızlı ve rahat hareket etmemize, kendimiz olmamıza engel olan, hayatımızdan çıkması gerekenleri bir takım engellerle fark edebiliriz. Akşam saatlerinden sonra dinlenmek ve yeni işlere başlamamak yerinde olacaktır.

ÇARŞAMBA: Tutulma eksenine güçlü biçimde girdiğimiz bugün, dengede kalmak oldukça önem kazanıyor. Davranış ve tutumlarımızda şayet; özgün ve değişime açık hareket edebilirsek güzel işler açığa çıkartabilir, topluma ışık olabiliriz. Ancak sabırsız, isyankar ve gergin haller, ani gelişen durumlarla bizi zora sokabilir. Yine bu tarz kişilerin kışkırtmalarına maruz kalırsak, dürtülerimizi kontrol ederek oradan uzaklaşmamız gerekecektir. Elektrikli ve yoğun enerjilerle dolu gün içerisinde bu güçlü enerjileri yenilenmeye, hareket etmeye, farklı olanı deneyimlemeye yönlendirebiliriz. Risk içeren her şeyden, özellikle yatırımlardan kaçınmalı, kendi halimizde, kendi sorumluluklarımıza odaklanmalıyız. Aceleci olmamalı, polemiklere girmemeliyiz. Toplumda da beklenmedik ve sarsıcı gelişmelere açık bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Gücümüzü ve dürtülerimizi kontrol edebilmenin önem kazandığı, kontrollü adımlarla önemli değişimlere ilerleyebileceğimiz bir güne başlıyoruz. İstikrarlı ve gerçekçi atılan adımlar hem mali konularda hem ilişkiler alanında kalıcı güzel sonuçlara vesile olabilir. Bugünlerde attığımız adımlarda sezgilerimize güvenebilir, ruhsal ve manevi çalışmalara odaklanabiliriz. Olanı olduğu gibi görerek teslimiyette olmanın, affetmenin ve geride bırakabilmenin kolaylıkla gerçekleşebileceği günlerdeyiz. Böylece üstümüzdeki bize ağırlık yapan negatif duygulardan da arınabiliriz. Mantık ve duyguları dengelemenin önemli olduğu akşam saatlerinde, fikirlerimizde inatçı olmamaya çalışmak faydalı olacaktır. İki gün boyunca duygusal boşluklarımızı doldurmak adına çok yemek yemeye meyilli olabiliriz, dikkatli olalım.

CUMA: Ay ve Güneş'in tutkuyla birbirlerine tutulduğu günün ışıklarındayız. 11.57 itiberiyle gerçekleşen tutulma, tüm sabit olmayan, ait olmadığımız ve değişmesi gereken alanları sarsıcı biçimde aydınlatacak. Yaşadığımız ani farkındalıklarla ayrık otlarını ayıkladığımız, hafiflediğimiz, bitişler ve sonlanmalarla güçlendiğimiz yaşam, Venüs - Uranüs açısıyla yerine yepyeni çiçek tohumlarını, özgürlüğümüzü, öz değerimizi, manevi ve mali anlamda köklü başlangıçları getiriyor olacak. Değişim ve ilerlemeye gönüllü olmayarak sıkı sıkı tutunduğumuz alanlar, tıpkı köksüz bitkiler gibi elimizde kalarak, çürümeye yüz tutabilir. 17.33 itibariyle içgüdüsel ihtiyacımız iki gün boyunca; iletişim, eğitim, merak ve sosyalleşme olacaktır. 

CUMARTESİ: Hafta boyunca yaşadığımız farkındalıklar ve aldığımız kararlarla ilgili adımlar atabileceğimiz, başlangıçlar yaşayabileceğimiz, destek görebileceğimiz bir gündeyiz. Dertleşerek, el uzatarak şifa verebilir, şifa bulabiliriz. Hayatımızın kolay bir akışta ilerlemesine yardımcı olacak olan; sorgulamak, çok yönlü düşünebilmek, fikirlerde alıcı olmaya açık olabilmek, yazmak, paylaşmak olacaktır. Akşam saatlerine doğru isteklerimiz ve duygularımız konusunda abartılı veya tutumlarımız, ani öfke patlamalarına yol açabilir. Sakin, mantıksal ve hoşgörülü hareket etmeli, kelimelerin önemini unutmamalıyız.

PAZAR: Plan, program ve isteklerimizin düzenli ve belirli ilerleyemeyebileceği, dinlenme ihtiyacında bir sabaha uyanıyoruz. Enerjimiz öğlene doğru yavaş yavaş toparlanırken, şanslı ve verimli bugün mutlaka harekete geçmeliyiz. Sosyalleşme, fikir alışverişi, eğitimler ve sosyal medya, yayıncılık işleriyle geçebilecek, hareketli ve iyimser bir gündeyiz. Sezgilerimiz derinleşebilir, sözcüklerimizle insanları daha kolay etki altına alabilir, toliman yıldızı desteğiyle derin araştırmalar yapabiliriz. Fikir paylaşımlarımız, çözüm odaklı konuşmalarımız güçlü şifa enerjilerine vesile olacaktır. Güneş'in son derecelerde olduğu bugün tamamlanma ve dönüşüm enerjisi çok keskin olurken, manipülatif enerjilere ve egosal çatışmalara girmemekte fayda olacaktır. Kişilik anlamında bilgeleşmeye ilerlediğimiz, küllerimizden doğarak güçleneceğimiz günlere ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder