28 Ekim 2021 Perşembe

KASIM 2021- BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN AYAK SESLERİ




Merhaba yeryüzü sakinleri,

2021'in en önemli yılına, 2022'nin ön hazırlık zamanlarına başlıyoruz. 5 Kasım Yeniay'ıyla yepyeni bir tutulma eksenine doğru ilerlerken, yaşayacağımız 19 Kasım tutulması diğer tutulmalardan farklı olacak. 

Bireysel ve toplumsal olarak 1,5 yıllık yeni bir döngüye başlarken, yeni deneyim alanlarına hazırlanıyoruz. Bu mevsimde ağaçların yapraklarını dökmesi gibi bir takım vedalarla hafiflemeye hazırlanıyoruz. Uzun zamandır içimizde tutarak kendimizden dahi sakladığımız; güvensizliklerimiz, kırgınlıklarımız, korkularımız, duygularımız gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Veda edeceklerimiz tam da bu alanlarda gizli. Kendimizi tanıyacağımız yerler tam da burada, hissettiklerimizden kaçtığımız değil kabullendiğimiz yerde.

Önümüzdeki 1,5 yıl bittiğinde kime ve neye güveneceğimizi öğrenmiş olacak, kendi değerlerimizi oluşturacak, sabrı ve kararlılığı deneyimlemiş olacağız. Ancak tüm bunları öğrenmek için Kasım ayında yaşayacaklarımıza, güçlü dönüşümlerle gelecek yüzleşme ve şifaya ihtiyacımız var.

5 Kasım Yeniay'ında yaşayacağımız beklenmedik, süprizli durumlar tam da değişmesi gereken ancak yıl boyu hala direttiğimiz konularda ani olayları yaşamımıza getirebilir. Esnek oldukça, aslında sürecin nasıl da iyiliğimize işlediğini fark edebiliriz. Bu süreçte en büyük tavsiyem; önce kendimize sonra çevremize dürüst olmak, hırs, kin duygularıyla hareket etmemek, aceleci ve dürtüsel olmamaktır. Hırs, Kasım ayı boyunca bize en çok kaybettiren duygu olacaktır. Gizli saklı meselelerin, kendimizin ve çevremizin gölge yönlerinin ortaya çıkışı dönüşüm fitilini ateşleyebilir.

Kasım ayında en çok mali anlamda güvenlik alanlarımızı sorgularken, bundan böyle yıl boyu birikim yapmak, risk almamak, ihtiyacımız olan kadarını tüketmek, varlıklarımızı elimizde tutmak önem kazanacaktır. Finansal anlamda büyük dalgalanmaları; Kasım, Mayıs ve özellikle Ağustos ayında yaşayabiliriz.

11 Kasım tarihinde yaşayacağımız Mars Satürn açısı ile; dürtü ve hırslarımız engellenmelerle dengelenebilir. Hareket edemiyor gibi hissetme, yaşamımızdaki otoriter kişilerle çatışma, kendimizi ortaya koyamama halleri söz konusu olabilir. Devlet tarafından da bu süreçte artması muhtemel olan salgınla birlikte küçük kurallar gelebilir.

Bu ay Venüs'ün burç değiştirmesi çok önemli. Çünkü hepimizi etkileyecek olan Oğlak geçişinde Aralık ayında retro yapacak. Yani bu ay boyunca yaptıklarımızı Aralık'ta yeniden gözden geçirirken, karma yarattıysak onlarla yüzleşebiliriz. İlişkilerimize ve finansal durumumuza daha ciddi yaklaşabiliriz. Bu anlamda değersizlik hissine kapılabiliriz. Sınavımız sınır çizmek, durumlara yetişkin yaklaşmak ve sabrederek adım adım ilerlemek olacaktır. 

Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber, altın alırken alım yapmak için aceleniz yoksa Venüs'ün Oğlağa geçişini ve retro sürecini bekleyebilirsiniz. Ancak değersizlik ile ilgili olan bu süreçte 19 Aralık sonrası başka bir şey almamanızı öneririm. Keza Merkür de Retroya gireceği için Ocak ayında önemli bir içe dönüş sürecinde olacağız.

19 Kasım tarihinde çok önemli bir tutulmaya hazırlanıyoruz. Tutulmayı çok detaylı anlatmayı planlıyorum. Çok karamsar anlatılsa da detaylı incelendiğinde içinde güç, şans ve hak edişleri de barındıran bir tutulma olacaktır. Sabreden ve üretenler için bazılarımıza güç ve hakedişleri getirecek tutulma, vereceği gücü yıl boyu nasıl kullandığımızla bizi sınayabilir. 

Bu süreçte yeni tedavi yöntemleri ve salgınla ilgili yeni ilaçlar çıkabilir. Tutulma için önceden uyarmak gerekirse; boğaz ve boyun bölgenize, diş ve gözlerinize dikkat etmek önemli olacaktır. Gayrımenkul fiyatları tutulma sonrası 1,5 yıl boyunca artabilir, ancak arsa almak, toprağa yatırım yapmak kazandırabilir. Gelecek olan oldukça soğuk kış ayları için önceden meyve sebze stoklamak iyi olabilir. İklim değişiklikleri tutulma ile birlikte iyice belirgin olacaktır. 

Yine bu tutulma yeryüzü ve yer altı hareketleri ile ilgili olduğu için depremleri meydana getirebilir ancak bu durumu Mayıs ve Ağustos ayında daha çok tetikleyecektir. Dünya üzerinde detaylı olarak tutulma sürecinde anlatacağım.

Bu tutulma, dişil enerjinin yükselmesine hizmet ederken, kadınlarla ilgili zorlu olayları, özellikle boyun kesilmesi ile ilgili olayları maalesef gündemimize taşıyabilir. 

Bu tutulma sonrası gelecek retro; bir liderin itibar kaybı, bir liderin gizli saklı durumlarının ifşası aynı zamanda yaşlı veya eski bir liderin ölümü ile ilgilidir. 

Mali anlamda ise başlayacağımız bu yeni döngüde, para sistemleri değişerek 2024 - 25 yıllarındaki olumlu dönüşümlere bizi hazırlayacaktır. 2026 - 27 yıllarında kağıt para tamamen önemini yitirebilir. Finans, eğitim ve bazı sektörlerde neredeyse tamamen dijitalleşebiliriz.

Son olarak bu yıl çok fazla doğum haberi alabilir, erkek bebek doğumlarını çok fazla duyabiliriz.

22 Kasım'da Güneş'in, 24 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile 4 Aralık tarihindeki tutulma eksenine girecek, önemli imzalar, görüşmeler, anlaşmalar yapmaya, yeni başlangıçlara hazırlanacağız.

Öz değerlerimizi fark ettirerek güvende hissetmemize hizmet edecek süreçlerde, yaşamın düzenine güvenmeyi, kendimizi sevmeyi ve sevgimizi sunmayı unutmamak dileğiyle.

BURÇLARA GÖRE KASIM AYI

KOÇ: Dönüşüm enerjisini derinlerde yaşayacağınız bir Kasım ayına başlıyor, arınmayla gelecek şifaya davet ediliyorsunuz. Kendinizi kime ve nasıl açtığınızı, ortak kazançlarınızı düşünebilirsiniz. Bir sağlık sorununuzu cerrahi bir operasyon ile şifalandırabilirsiniz. 5 Kasım Yeniayı'yla beraber bu konularda yeni başlangıçlara hazırlanıyor olacaksınız. Giderler, ortak kazançlar, eş kazancı, banka, krediler gündeminizde olabilir. Bilinçaltınızdaki blokajlar ilerlemenize engel olabilir. Özellikle 11 Kasım civarında mali anlamda hırslı hareket etmemelisiniz. 19 Kasım Ay tutulmasıyla beraber gelir gider alanında denge kurmanıza yardımcı olacak ani gelişmeler söz konusu olabilir. Esnek olmaya ve aceleci davranmamaya çalışın. Mali anlamda kendinizi güvenceye almak adına adımlar atıyor olacaksınız. 22 Kasım sonrası kariyer alanlarında yapabilirlik gücünüz artacaktır.

BOĞA: Dönüşüm enerjisini ikili ilişkilerinizde yaşarken, derin ve güçlü bağlarınızı sorgulayabilirsiniz. Kendinizi açmak ve güvenmek isterken, güvenemediğiniz hallerde daha kuşkucu, kıskanç, baskıcı tavırlar sergilememeye çalışın. Buna maruz kaldığınız durumlardan da özgürleşmeye hazırlanıyorsunuz. Partneriniz bu süreçte gölge yönlerinizi aynalayan, sizi dönüştüren bir elçi olacaktır. 5 Kasım sonrası ilişkinizle veya iş ortağınızla ilgili yeni adımlar gündeme gelebilir. 11 Kasım tarihi civarında sakin hareket etmeye çalışın. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla beraber yeni bir döngüye başlıyor olacaksınız. Kendiniz, geleceğiniz ve güvendiğiniz alanlarla alakalı önemli kararlar verebilirsiniz. Sosyal çevreniz bu kararlarda etken rol oynayabilir. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle boyun bölgesini korumak yararlı olacaktır. İçinizde kalanlar boğaz çakranızı zorlayabilir. 22 kasım sonrası ödemeleriniz, yurt dışı bağlantılarınız, seyahat veya eğitim planlarınız gündeme gelebilir.

İKİZLER: Dönüşüm enerjisini hayat düzeninizde yaşıyor olacaksınız. İş, günlük yaşam ve sağlık düzeninizi yenilemek adına adımlar atabilirsiniz. İş yaşamında güç savaşlarını fark edebilirsiniz. Fevri ve aceleci hareket etmemeye çalışın. 5 Kasım ile beraber güçlü bir şifa enerjisi çalıştıracak Yeniay'la sağlık problemlerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. İş ve yaşam düzeninizi yenilerken, daha önce denemediklerinizi denemeye meyilli olabilirsiniz. 11 Kasım civarı başlattığınız konularda yavaş ilerlemeler, engel ve tıkanmalar olabilir. Bu durumun dengeli ilerlemenize hizmet ettiğini unutmayın. 19 Kasım ile birlikte yaşanan tutulma iş ve kariyer yoğunluğundan sıyrılıp dinlenme ihtiyacında olabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki güvensizlikler ve isteklerle yüzleşebilirsiniz. Gizli saklı birtakım konular ortaya çıkabilir veya birinin iç yüzünü fark edebilirsiniz. 22 kasım sonrası partner veya iş ortağınızdan destek görebilir, mali konularda daha şanslı bir döngüye girebilirsiniz.

YENGEÇ: Dönüşüm enerjisini hayatınızın merkezinde yaşıyor olacaksınız. Hayatınızın merkezine neyi koyduğunuz, kendinizi hayat sahnesinde nasıl ortaya koyduğunuz önem kazanıyor olacaktır. 5 Kasım Yeniayı'yla beraber ilişkilerinizi, hobilerinizi, yeteneklerinizi, varsa çocuklarınızı mercek altına alabilirsiniz. İlişkinizi güçlendirmek ve güvenebilmek önem kazanırken, dürtüsel ve fevri hareket etmemeye çalışın. İlişkinizin daha ciddi olmasını isteyebilir, gerçekçi adımlar atabilirsiniz. İlişkiniz yoksa aniden tanışacağınız tutku dolu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 11 Kasım civarı kendinizi ve çocuğunuzu ya da partnerinizi bir şeyler için zorlamamaya ve esnek olmaya çalışın. Lüks harcamalar yapmaktan ve riskli yatırımlar yapmaktan kaçının. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla beraber gelecek planlarınızda kendinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. Bu anlamda ekip çalışmalarınız önem kazanabilir. Sosyal çevrenizde kime güvenip güvenmeyeceğinizi sorgulayabilir, arkadaşlarınızla ilgili önemli olaylar yaşayabilirsiniz. 22 Kasım itibariyle hayat düzeniniz yoğunlaşabilir, kendinizi işinize konsantre ederek rahatlayabilirsiniz.

ASLAN: Dönüşüm enerjisini hayatınızın temelinde, yaşam alanınızda, aileniz, eviniz veya geçmişinizle ilgili yaşıyor olacaksınız. Özellikle 5 Kasım Yeniay'ıyla beraber evde daha fazla zaman geçirebilir, ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilir veya taşınma hazırlıkları yapabilirsiniz. Şayet aile içi problemler yaşarsanız fevri hareket etmemeye ve sakin kalmaya çalışın. Hırslı tutumlar size zarar verecektir. 11 Kasım civarı eş veya evle alakalı bir takım hareket edememe, engellenme, çatışma halleri olursa isteklerinizde diretmemeye çalışın. Ayrıca sağlık sorunlarınız varsa bu dönem şifalanmaya başlayabilir. İş düzeninizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gündelik yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. 19 Kasım ile birlikte güçlü enerjiler hayatınızın tüm alanlarını etkileyen kararlar almanıza vesile olabilir. Hedefleriniz, kariyeriniz, saygınlığınız ile ilgili dönüşümler yaşayabilirsiniz. İşinizde bir bitiş, tamamlanma ve yeni bir evreye geçme aşaması söz konusu olurken, kime güvendiğinize çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda geleceğinizi güvence altına almak adına yeni adımlar atıyor olacaksınız. 22 Kasım sonrası yaşam enerjiniz artarken, eğlence alanları, ilişkiler ve çocuklar gündeminize taşınabilir.

BAŞAK: Dönüşüm enerjisini hayata bakış açınız ve iletişim şeklinizle ilgili yaşıyor olacaksınız. İletişim, medya, seyahat veya ticaret bağlantılı işlerde bir yenilenme ihtiyacında olabilirsiniz. Bu anlamda 5 Kasım Yeniayı'yla yeni adımlar atabilirsiniz. Ancak aceleci kararlar vermemeye ve öfkeli ifadeler kullanmamaya çalışın. Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi gözden geçirirken 11 Kasım civarı herkes üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. İletişimle ilgili durumlarda engellenmeler olabilir. Sakin ve adım adım hareket etmek bu süreçte yararlı olacaktır. Ayrıca bu dönem trafikte de dikkatli olmaya çalışın. İlerleyen günlerde yaratıcılık, keyif ve ilişkiler alanınız hareketlenmeye başlayacaktır. 19 Kasım tutulmasıyla kime sırrınızı verdiğiniz ve güvendiğiniz önem kazanabilir. Geleceğinizi düşünerek kendinizi güvence altına almak için kararlar verebilirsiniz. Ticaret, hukuk, uzak bağlantılar gibi alanlarda kararlar alırken sakin hareket etmek ve daima işlerinizde üreten, kararlı olan tarafta olmak size kazanç sağlayacaktır. 22 Kasım sonrası yoğun zihniniz içe dönerek dinlenmek isteyebilir, ev ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

TERAZİ: Dönüşüm enerjisini mali konular ve değerlerinizle ilgili yaşıyor olacaksınız. Özellikle 5 Kasım sonrası kazançlarınızla ilgili yenilenme ihtiyacında olurken, bu anlamda kime güveneceğinizi sorgulayabilirsiniz. Ani gelişmeler söz konusu olabilir ve gelir gider dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Gelişebilecek olaylarda olanın iyiliğinize olduğunu bilerek esnek davranmaya ve hızlı kararlar vermemeye çalışın. Hayat alma verme dengenizi kurmanızı yaşayacağınız yeni döngülerle kurmanızı sağlayacaktır. 11 Kasım civari mali anlamda dikkatli olmak daha da önem kazanacaktır. 19 Kasım Ay tutulmasıyla gereken mali dengeyi kurmak adına daha net kararlar verebilirsiniz. Alacaklarınız, ortak kazançlar ve eş kazancı gündeme gelebilir. Ayrıca kazanmak için paylaşmayı, kendinizi açabilmeyi, destek olmanın güzelliklerini deneyimleyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendizi açma, dönüşme isteği baskın olabilir ve hayatta derinleşme ihtiyacında olabilirsiniz. Mali alanlarda etik olmayan kişileri fark edebilirsiniz. 22 Kasım sonrası iletişim, eğitim, seyahat trafiğiniz yoğunlaşabilir ve böylece enerjinizi yükseltebilirsiniz.

AKREP: Dönüşüm enerjisini en derinden yaşayarak yeni kadersel döngüye girdiğiniz bir yıla başlıyorsunuz. Kendinizle, kendi derinliklerinizle yüzleştiğiniz bir evrede olacaksınız. Bu duruma insan ilişkileriniz, eşiniz veya iş ortağınız sizi aynalayarak hizmet edebilir. İlişkiler yolu ile kendinizi yükselteceğiniz bir evrede olacaksınız. 5 Kasım itibariyle kendinizle, kime güvenmeniz gerektiğiyle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklenmedik haller yaşamak söz konusu olabilir. Yenilendiğiniz bu evrede 11 Kasım civarı baskı ve engeller hissedebilirsiniz. Özellikle ev veya ebeveynler kaynaklı meşguliyetleriniz olabilir. Ev sorumlulukları sebebiyle partnerinize öfkeli davranmamaya, genel anlamda sakin kalmaya çalışın. Yine bu dönem riskli sporlar yapmamaya ve kemiklerinize dikkat edin. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla ilişkiler alanında aydınlanmalar yaşarken, kendi içsel hırs ve tutkularınızı fark edebilecek, ilişkinin veya evliliğinizin devamı ile ilgili net kararlar alabileceksiniz. Bir ilişkiniz yoksa insan ilişkileri yoluyla bu deneyim alanlarına çekilebilirsiniz. 22 Kasım sonrası mali alanlarınız hareketlenirken, kazançlarınız için görüşme ve konuşmalar yapabilirsiniz.

YAY: Dönüşüm enerjisini içsel anlamda yaşayacağınız, bilinçaltı kapılarınızın aralanacağı yeni bir döngüye başlıyorsunuz. 5 Kasım Yeniay'ı yeni başlangıçlara değil, arınma ve gözden geçirme sürecine ışık tutuyor olacaktır. Bu anlamda kadersel olaylar deneyimleyerek ruhsal anlamda kendinizi yenileyeceksiniz. Gizli güç savaşlarını fark edebilirsiniz. Ancak sezgisel gücünüz de bir o kadar yoğun olacaktır. Sağlık sorunları yaşarsanız sebebi iş ve günlük yaşam temposu kaynaklı psikolojik durumlarla ilgili olacaktır. Özellikle 11 Kasım civarı fevri hareket etmemeye, sakince gözlem yapmaya çalışın. Ruhsal ve manevi çalışmalar, su kenarında zaman geçirmek size iyi gelecektir. Aynı zamanda mali konularda kazançlarınızın artabileceği, ciddi bir bütçe planı yapacağınız bir dönemde olacaksınız. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla günlük yaşam, iş hayatı ve sağlığınızla ilgili önemli kararlar alarak kendinizi sağlıklı ve güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İş anlamında sizi aşağıya çekmeye çalışan kişileri fark ederek bir arınma yaşayabilirsiniz. Öfke ve hırs duygusuna girmemeli, yeme düzeninizi dengelemeli, daha huzurlu bir çalışma düzeni yaratmalısınız. İlişkilerinizde adımlar atmak veya sorunları konuşmak için Kasım sonunu beklemelisiniz. 22 Kasım itibariyle yetenekleriniz, liderlik becerileriniz, kendinizi ifade gücünüz ön planda olmaya başlayacaktır.

OĞLAK: Dönüşüm enerjisini gelecek planlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili yaşayacaksınız. Özellikle 5 Kasım sonrası yeni bir çevreye girmek, insanları yeni tanıdığınız için sessiz kalmak söz konusu olabilir. Yeni insanlar tanımak ruhunuza iyi gelebilir. Çevrenizde kime güvenip güvenmeyeceğinizi beklenmedik olaylarla fark ederken, güçlü bir arınma ile arkadaş çevrenizi dolayısıyla enerji alanınızı yenileyebilirsiniz. Geleceğe dair yeni projeler yapmak isteyebilir, ekip çalışmaları ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ancak bu alanlarda fevri ve aceleci hareket etmemeye çalışın. Derinden ve sakin hareket edin. Göz önünde olacağınız bu süreçte yaşamınızda zaman ayırdığınız alanları dengelemek zorlaşabilir. 11 Kasım civarı durup nefes almanıza hizmet edecek yavaşlama enerjisi söz konusu olabilir. Mali anlamda neler yapmanız gerektiğini bu dönem iyi gözlemlemelisiniz. 19 Kasım Ay Tutulması sonrası kendinizi hayatta nasıl ortaya koyduğunuzu, sizi nelerin heyecanlandırdığını düşünebilirsiniz. Yaratıcı alanlar, hobiler, varsa çocuklarınız ve ilişkiniz hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Yaşadıklarınız, özgüven ve öz değerinizi güçlendirecek olaylara hizmet edecektir. Hırslı hareket etmemeye, sabırlı ve kararlı olmaya çalışın. 22 Kasım ile birlikte içe döndüğünüz süreç planlama yapmak için size iyi gelecektir. 

KOVA: Dönüşüm enerjisini hayatınızı ve geleceğinizi planlamak adına yaşayacağınız, göz önünde olacağınız yeni bir döneme başlıyorsunuz. Saygınlığınızı güçlendirmek, geleceğe güvenle ilerlemek, statünüzü değiştirmek adına değişimler yaşayabilirsiniz. 5 Kasım sonrası kariyer, hedefleriniz ve geleceğiniz hakkında yeni kararlar verebilirsiniz. Ev ve kariyer arasında denge kurmanız önemli olurken, burada yapılandırma ve organize etme yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Ani gelişen olaylarda hayata esnek bakmaya ve aceleci, öfkeli kararlar vermemeye çalışın. 11 Kasım sonrası ilerlemenize ket vuran şeyleri fark ederek yavaşlayıp, sizi aşağıya çekenlerden arınabilirsiniz. Ancak sizi en çok durduran şey korkularınız ve özgüvensizliğiniz olabilir. Bu anlamda size kadersel anlamda yardım edecek kadın figürlerle tanışabilirsiniz. Sessiz zamanlar yaratarak içe dönmek önünüzü daha berrak görmenize yardımcı olacaktır. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla hayatınızın temelinde önemli bir dönüşüm sürecine başlarken, aidiyetlerinizi sorgulayabilirsiniz. Taşınma durumları gündeme gelebilir. Kariyer, ev, evlilik, ebeveynlerle ilgili yaşayacağınız olaylarda sakin ve kararlı hareket etmek, yaşamın getirdiklerine güvenmek ilerleyen zamanlarda yaşama daha köklü bağlanmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca arsa ve gayrımenkul yatırımlarına yönelebilirsiniz. 22 Kasım sonrası sosyalleşme isteğiniz artarken, yoğun ama keyifli bir döneme başlayabilirsiniz.

BALIK: Dönüşüm enerjisini hayata bakış açınızla ilgili yaşayacağınız bir döneme başlıyorsunuz. 5 Kasım sonrası yaşamınıza girecek farklı inanç ve görüşten kişiler, gideceğiniz yerler, alacağınız eğitimler yargılarınızı dönüştürmenize, bildiklerinizde derinleşmenize hizmet ediyor olacaktır. Özellikle ruhsal veya psikolojik konularda eğitimlere başlayabilirsiniz. Hukuk, ticaret veya yayıncılık alanlarında adım adım giderseniz güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Özgün fikirler ortaya koyabilirsiniz. Ancak geleceği düşünürken tam da şu anınızda veya yakın çevrenizde beklenmedik gelişmeler olabilir. 11 Kasım civarı esnek olur ve öfkeli davranmazsanız, duyduklarınız sizi yenileyecek durumlar olacaklardır. Kendi yakın çevreniz, varsa eşinizin kardeşleri ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. 19 Kasım Ay Tutulmasıyla iletişim alanlarınızda yeni kararlar alırken, sırlarınızı paylaştığınız kişileri de gözden geçirebilirsiniz. Geleceğinizi güvenceye almak için eğitimlere başlayabilir veya sosyal medya, haberleşme sektörlerinde önemli kararlar verebilirsiniz. Aynı zamanda sizi aşağıya çekmek için manipüle etmeye çalışan kişileri de fark ederek hayatınızı onlardan arındırabilirsiniz. Zihinsel anlamda alanınızı korumak ve isteklerinizde sabırla hareket etmek önemli olacaktır. Böylece 22 Kasım sonrası kariyer alanlarınızda ilerleyebilir, hedefleriniz için yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder