31 Ekim 2021 Pazar

1 - 7 KASIM HAFTASI - UÇURUMUN UÇ NOKTALARINDA



Teslimiyet ölmek midir, yoksa gerçek güç bazen bırakabilmekte midir?

Zaaf ve yaralarınla, ruhun aynanda çırılçıplak,

Geride kaldığın, arka plana itildiğin, hayatı kaçırdığın, durdurulduğun o noktada, kalbin şimdi tutkuyla atarken,

Hırs, kin veya intikamla baktığın yerler, aslında sana ilerleme çağrısı yapan elçiler değil midir? 

Duygularını, korkularını, yaralarını bastırdığın, 

Yeraltı dünyandan taşanları kabul ederek, 

Zehirli sularını temizleyip,

Seni besleyen kaynağa dönüştürme zamanı şimdi. 

Uçurumun kenarında, hayatın uç noktalarında yürümeyi bırak, 

Karanlıkların karşında tüm heybetiyle dururken,

Güçlü arınmalarla, sessiz ve derinden, 

Kendine döndürülüyorsun.

PAZARTESİ: Hayatımızı kontrol etme ve akışta kalma duyguları arasında gidip gelirken, kontrol edemediklerimizi kabul etmemek ve hayat akışına güvenmemek hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Hayat, kendimizi kandırdığımız noktaları bize bugün gösterebilir. Ruh halimizde dalgınlıklar ve uykulu haller söz konusu olabilir. Elimizden geleni yaparak, gerçekçi olarak, zamana teslim olma vakti. 

Ekim ayında yaptığımız görüşmelerden geri dönüşler alabilir, şanslı bağlantılar kurabilir, güzel haberler alabiliriz. Aynı zamanda iletişim ve haberleşme ile ilgili işlerimizi bugün halledebiliriz. Ruh halimiz derin, araştırmacı ve sorgulayıcı olurken, daha önce erişemediğimiz bilgilere bugün kolaylıkla erişebiliriz.

Bugün; sağlık, düzen, verimlilik, planlama konuları gündemimizde olacaktır.

İstek, beklenti, duygular konusunda değişken veya doyumsuzca hareket etme halleri özel yaşamlarımızda zorluklara sebep olabilir ancak güç savaşlarına girmeden, konuşarak ve yapıcı davranarak sorunlarımızı kolaylıkla halledebiliriz.

20.00 sonrasını dinlenme ve keyif yapmaya saklayın, mutlu günler!

SALI: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; ilişkiler kurmak, dengeli, huzurlu olmak, estetik ve güzellik dolu alanlarda var olmak olacaktır. Sabah saatlerinde bizi ileriye taşıyacak kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz.

Gün içerisinde şayet uyum ve birlik ihtiyacımız, kendimizi arka plana atma pahasına ise bunlarla yüzleşebilir, kendimiz olamadığımız çocukluk yaralarımızı hatırlayabiliriz. Dil yarasına açık olan bugün, başkalarının yaralarını bilmeden kanatabiliriz veya bir başkası bize bunu yapabilir. Öfkeye kapılmak yerine, açığa çıkanın farkında olalım.

Dertleşerek, el uzatarak şifa olmak için de harika bir gündeyiz. Özellikle otorite kabul ettiğimiz veya olgun, deneyimli kişilerden güçlü destekler görebiliriz. Hayata yetişkin biçimde yaklaşarak, sorunlarımıza kalıcı çözümler üretebiliriz.

ÇARŞAMBA: Oldukça iyimser ilerleyebileceğimiz, insan ilişkilerimiz vasıtasıyla hayata bakış açımızı genişletebileceğimiz bir güne başlıyoruz. İşbirliklerinden doğacak şansları vaat eden bugün, duygu ve mantığımızı kolaylıkla dengeleyebiliriz. Ayın balzamik faza girerek iyice küçülmesiyle, güçlü bir arınma günündeyiz. Karşılaşacağımız kişiler ve olaylar karanlık yönlerimizi ortaya çıkartarak dönüşmemize, eski fikirlerimizi dönüştürmemize, artık hayat yollarımızın bir olmadığı kişilerle yollarımızın ayrılmasına hizmete ediyor olacak.

Çok derin ruh hali ve duygu durumları yaşayarak, vedaya açılan kapılardan geçtiğimiz bugünler, 5 Kasım Yeniay'ı ile açılan boşluklara yeni ve güzel olanı getiriyor olacaktır. Teslimiyette olalım.

PERŞEMBE: Bedensel ve ruhsal anlamda dinlenerek güç toplamamız gereken bugün, kendimize gün genelinde mutlaka sessiz zamanlar yaratmalıyız. Eski eşyalardan arınmak, şifa çalışmaları ve arınma çalışmaları yapmak, manevi dünyamıza yönelmek, su kenarında zaman geçirmek veya duş almak bugün bize çok iyi gelecektir. 

Bugün ruh halimiz ketum, derin olabilir, mahremiyetimizi korumak önemli olacaktır. Sezgilerimiz yol göstericimiz olacaktır. Maddi kazançlarımıza odaklandığımız bir ay geçirebiliriz.

Duygusal anlamda mücadelelere ve risk almaya açık bir günde olsak da akşam saatlerinde karşılaşacağımız engeller bizi durdurarak dürtülerimizi dengeleyebilir. Güç savaşlarına girmek, hırs duygusu, baskı ve takıntıların bizi geriye çekecek yegane duygular olduğunu unutmadan, sakince dönüşmesi gerekenlere odaklanalım.

CUMA: Bu gece gökyüzünde görünmeyen Ay, 00.14'te Yeniay fazını gerçekleştiriyor olacak. Bilinçaltımızın tıpkı ay gibi karanlıklarda gizlendiği ve ay büyüdükçe açığa çıkacağı günlerden geçerken, aniden pek çok şey ortaya çıkabilir, değişmesi gereken noktalarda beklenmedik durumlar yaşayabiliriz. Yüzleşemediğimiz her şey bizi isyankar bir ruh haline sokabilir. Esnek ve değişime gönüllü olursak, güçlendiğimiz, şifalandığımız bir ay geçirebiliriz. Ay sonu yaşanacak tutulmaya hazırlanıyor olacağız.

Maddi manevi her açıdan yenilenme temalarının aktif olduğu bugün, önemli planlarımızı yapmamakta, yaşamın planlarına güvenmekte yarar var. Nefsani değerlerimizi temsil eden Venüs'ün enerji değiştirmesi ile ay boyunca ilişkilerimize ve mali konulara daha ciddi ve yetişkin biçimde yaklaşabiliriz. Yalnızlık ve değersizlik hissi ile abartılı tutumlar sergilemekten ve yüksek beklentilerde olmaktan, dürtüsel davranmaktan özellikle bir hafta kaçınmalıyız. Güzel başlangıçlara!

CUMARTESİ: İki gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; özgürlük, keşif, öğrenme ve iyimser yaklaşımlar olurken, bugün her şeyi tatlı dille çözebiliriz. Şanslı bağlantılar kurabilir, önemli görüşmelerimizi halledebiliriz. Özellikle ilişkilerdeki sorunlarımızı konuşmak, başlangıç ve vedaları güzel biçimde gerçekleştirmek için bugünü değerlendirebiliriz. Yaratıcı alanlar ve yeteneklerimizden kazançlar sağlayabiliriz. 

Öğretmenlik, eğitmenlik yapmak, hayat görüşümüzle şifa olmak, şifa bulmak, kalıcı işler başarmak için güzel bir gündeyiz. Ancak köklü başlangıçlar için yine de bir gün daha beklemekte fayda olacaktır.

PAZAR: Enerjik, neşeli, hızlı başlayan gün içerisinde, aşırı iyimser hallerimiz görmemiz gereken noktaları gözden kaçırmamıza, dalgınlıklara sebep olabilir. Gerçekçi olmaya gayret etmeliyiz.

Ancak; gezmek, keşfetmek, öğrenmek, kutlamalar yapmak, bağlantılar kurmak, kendimizi geliştirmek için harika bir gündeyiz. Yeniay'ın getirdiği yoğun duygular ve açılımlarla bugün dönüşmemiz gereen noktaları daha rahat görebilir ve pozitif yaklaşımlarla rahatlıkla ilerleyebiliriz. Yeni insanlar, yeni kültürler, yeni hikayeler, farklı inançlar ve renklerle dolu, güzel bir gün olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder