24 Ekim 2021 Pazar

25 - 31 EKİM HAFTASI - HAREKETE GEÇ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Dolunay etkilerinin görünür olmaya başlayacağı bir haftaya başlıyoruz. Dolunay'ın mesajı açıktı, yaşamımızda çeki düzen vermemiz gereken konuları aydınlatarak bizden harekete geçmemizi istiyor, harekete geçmemize engel olan her şeyi değiştirmemizi bekliyordu. Öfkelendiğimiz her ne ise onun kaynağına inerek; öfke, kızgınlık veya kırgınlık duygumuz için güçlü bir şifa enerjisi çalıştırıyordu.

Bu hafta Dolunay'dan beri sınırdışı hareket eden Venüs ve Ay ile; istek ve beklentilerimizde iyimser olursak, gerçekçi hareket etmezsek, isteklerimizde diretirsek, sınırsızlık hallerimizi dengeleyecek engellerle karşılaşabiliriz. Şükür enerjisinde, olanı olduğu gibi görerek, gerçekçi ve adım adım hareket etmemiz gereken bir haftadayız.

PAZARTESİ: Şanslı, yoğun, sosyal ve iletişim dolu, hareketli bir güzel günden merhaba! Son iki gündür dalgınlıklar yaşıyorsanız, enerjinizi gelecek planlarınıza odaklamak, çok güçlü bir enerjiyi çalıştırarak, işlerinizin hızla ilerlemesine vesile olacaktır. Planlarınızda gerçekçi olmalı, isteklerinizde doyumsuz olmamalı ve bugünlerde en çok da kendinize dürüst olmalısınız. Yaşadığınız aldanma veya hayalkırıklıkları varsa, sebebi sözcüklerin davranışa dönüşmesini beklemeden acele etmenizdir. 

Bugün; ellerinize ve tırnaklarınıza bakım yaptırabilir, her türlü nefes çalışmasını yapabilir, seyahatlere çıkabilir, görüşmelerinizi yerine getirebilir, her türlü zihinsel faaliyete katılabilirsiniz. Özellikle sanatsal veya ruhsal eğitimlere başlamak için çok uygundur. Bugün eğitime başlayacak tarot sınıfıma başarılar diliyorum.

SALI: Bugünden itibaren iki gün boyunca içgüdüsel ihtiyaçlarımız; güvende ve ait hissetmek, duygularımızı paylaşabilmek, empati, aile sıcaklığı ve şefkat olacaktır. Bu ihtiyaçlarımızın karşılanmadığı hallerde kabuğumuza çekilebiliriz. Sabah saatlerinde duygu ve mantığımız dengeli olurken, istek ve fikirlerimizi rahatlıkla dile getirebilir, uyumlu bir akış yakalayabiliriz. 15.00 sonrası beklenmedik sorumluluklar yüklenmesi veya beklenmedik eleştirilere maruz kalma durumları duygusal tepkiler vermemize yol açabilir. Özellikle arkadaşlık ilişkilerimizde çocukluktan kalan bir yaramızı dışa vurabiliriz. Özellikle 20.00 saatlerinde Ay'ın Hades'le buluşan halleri, korkularımızı açığa çıkartarak onların üstüne gitmemize, güçlenmemize vesile olabilir. Durumlara yetişkin bir biçimde yaklaşmak, dertleşmek, yardım etmek güçlü bir şifa enerjisini çalıştıracaktır. 

ÇARŞAMBA: Pazartesi gününün tetiklenen enerjileri ile, bugün yaşamımızda ve ilişkilerimizde sınırsız biçimde hareket etme isteği veya aşırı iyimserlik halleri, beklediğimiz sonuçları getirmeyebilir. Bu anlamda ilişkilerimizde acele etmemek, her duygumuzu sindirerek ve ölçerek yaşamak, gerçekçi olmak önemli olacaktır. Beklentilerimizi diretmek yerine olanı olduğu gibi görerek, yaşamın getirdiklerine saygı duyarak ilerlememiz gerektiğini deneyimlediğimiz bir gün olabilir.

Alışveriş, estetik, güzellik konularında acele veya dürtüsel verilen kararlar, bugün istediğimiz sonuçları getirmeyebilir. Hissetiklerimizi dile dökmek konusunda zorlanabilir, yanlış anlaşılabilir veya karşımızdakini doğru anlamayabiliriz.

Öte yandan; mistik ve ruhsal konular, sanat, yaratıcılık ve ilham ile ilgili alanlarda desteklendiğimiz bir gün olacaktır.

PERŞEMBE: Gece rahat uyuyabilmek adına uyumadan önce duygularınızı bir kağıda dökmek iyi gelecektir. Şayet sizi rahatsız eden rüyalar görürseniz, biliçaltınız rüyalar yolu ile şifalanacaktır. Sabah saatlerinde yoğun duygusal tepkiler verebiliriz. Aceleci hallerimizin kazalara davetiye çıkartmaması için enerjimizi dengelemek adına bir şeyleri olması için diretmemeliyiz. Yoga ve spor iyi gelecektir.

12.07 sonrası iki gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; kendimizi, yetenklerimizi, yaratıcılığımızı ortaya koymak, içimizdeki çocuğu dinlemek, eğlenmek, ilgi görmek olacaktır. Şanslı etkilerin aktif olacağı gün genelinde; ortak yapılan işler, hukuksal meseleler, evlilik, bakım, güzellik, finans konularında işlerimizi halledebiliriz.

Akşam saatlerinde Dolunay etkileri görünür olmaya başlarken, kendimiz olmaya ve isteklerimizin peşinden gitmeye engel olan, baskılayan şeyleri fark ederek ilerleyen günlerde güçlü bir şifalanma ve arınma yaşayabiliriz.

CUMA: Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Gün geneli; değişimlere ve ani durumlara açık iken önemli plan ve görüşmelerinizi bugün yapmamanızı öneririm. Değişime ihtiyaç duyduğumuz alanlarda hayat beklenmedik gelişmeler getirebilir. Bu anlamda yeniyi kabulde olmamız gereken bir gündeyiz. Bireysel anlamda isteklerimiz için başkaldıran biri olmak yerine, özgün olmak, farklı yanlarımızı çekinmeden ortaya koymak bize iyi gelecektir. Özellikle akşam saatlerinde çok özgün fikirler ortaya koyabilir, yazılar yazabiliriz. İletişim anlamında akıcı bir akşam olacaktır. Ayrıca, kalp sağlığımıza ve tansiyona da dikkat etmemiz gereken bir gündeyiz. Fazla kafein tüketmemenizi öneririm.

CUMARTESİ: Keyif yapma isteğimizin baskın olacağı, kendimizi ön planda tutma ihtiyacımızın yoğun olduğu bir güzel günden merhaba! Arkadaşlarla, sevgiliyle buluşmalar, güzellik, bakım, ev düzenleme planları için istek dolu olabiliriz. Bu anlamda istek ve beklentilerimizin yoğunluğu ile sabah saatlerinde çok aktif olabiliriz. Ancak öğleden sonra 21.10'a dek tüm planlarımızı halledemeyebiliriz. Güneş - Satürn açısı ile gün genelinde kurallar, sorumluluklar, devlet veya eril figürler tarafından engellendiğimizi düşünebilir veya karamsar, özgüvensiz hallerimizle kendi enerjimizi düşürebilir, komplekslerimizi açığa çıkartabiliriz. Bu anlamda kendimiz olmamızı engelleyen her şey, kendimizi daha çok tanımamıza ve egomuzu dengeleyerek hayata yetişkin bakmamıza hizmet edecektir.

Hayat enerjimiz bugünden itibaren güçleniyor! Uzun zamandır düşük olan yaşam enerjimiz aktifleşirken; tutkulu, sessiz, derinden, güçlü ve korkusuzca hareket edebileceğiz. Arınma, değişim konularında daha cesur olurken, araştırma, şifa, finans ve ruhsal konularda enerjimizi yoğun biçimde ortaya koyabileceğiz.

PAZAR: Bugünden itibaren iki gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; ilerleyen günlerimizi planlamak, organizasyon, verimlilik, düzen, temizlik, detaylara odaklanmak, olaylara mantıksal yaklaşmak ve analiz edebilmek olacaktır. Sabah saatlerinde ani sorumluluklar alma durumu söz konusu olabilir. Hayatımızdaki yaşça olgun kişilerden beklenmedik haberler alabiliriz. Bizi yükselten, bize bir şeyler katan insanlarla bağlantılar kurma ihtiyacımız yüksek olurken, kafamızdaki kriterlere uymayan durumlara karşı fazla eleştirel yaklaşmamaya dikkat etmeliyiz. Gün genelindeki güzel akışlarla geleceğimize dair her türlü planı yapabilir, görüşmeler yapabilir, harekete geçebiliriz. Farklı ve heyecan uyandıran alanlara çekilebilir, özgün fikirler üretebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder