1 Ekim 2021 Cuma

EKİM 2021 BURÇ YORUMLARI - TUTULMALARDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaşamımızdaki olayların ve enerjilerin değişerek bizi 19 Kasım 2021 ve 4 Aralık 2021 tutulmalarına hazırladığı önemli bir aya başlıyoruz. Ay boyunca 6 gezegen ve 4 gök cisminin Retro olması yani içe dönmesi ile; bizler de eylemde olmaktan çok, içe dönük hallerde olacağız. Bu içe dönük halleri iyi değerlendirmek, 2021'e dair kapanması gereken sayfaları geride bırakabilmek 2022'e güçlü başlangıçlar yapmamıza vesile olacaktır.

Ateş elementi eksikliği olan ay boyunca; hareket enerjisi, spor yapmak, kırmızı meyve ve sebze tüketimi, acı yiyecekler yemek, mum yakmak yaşam enerjimizi yükseltmemize yardımcı olacaktır.

8 Ekim tarihinde Plüto, 12 Ekim tarihinde Satürn, 19 Ekim tarihinde Jupiter ve Merkür retrodan çıkarken, hayatımızda yeni bir yıl için yeni adımlar atma potansiyellerimiz yükselecektir. Ekim ayının en önemli uyarısı; yaklaşan tutulma ve Venüs retrosu için sahip olduğumuz maddi manevi değerlere sahip çıkabilmektir. Özellikle ekonomi alanında yeni bir döneme doğru ilerlerken üretmenin, sabrın ve geleceğe güvenerek köklenmenin getireceklerine hazırlanmaya başlıyoruz.

Venüs'ün 8 Ekim'de burç değiştirmesiyle bakış açımız daha iyimser ve geniş olacaktır. Özdeğerimiz, ilişkilerimiz, ruh eşlerimiz konusunda kadersel olaylar yaşayarak geçmiş yargılarımızdan arınabilir, geçmiş derslerimizi geride bırakarak yeni güzelliklere alan açabiliriz.

Yılın başında var olan şans ve fırsat alanlarımız, sorumluluklarımız ve korkup geri çekildiğimiz alanlar bu aydan itibaren hareket kazanmaya başlayacaktır.

6 Ekim 2021'de Yeniay, 20 Ekim tarihinde ise bir Dolunay yaşayacağız. Kendimizle ve çevremizle olan ilişkilerimizi dengeleyecek sürecin yorumlarını birlikte konuşuyor olacağız.

Yükselen burcunuz, Güneş burcunuz ve biliyorsanız Ay burcunuza göre okuyabilirsiniz. 

BURÇLARA GÖRE EKİM;

KOÇ: Kendinizle ve çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirerek yaşamınızı daha ölçülü hale getirdiğiniz Ekim ayında, çevrenizdeki kişiler sizin gölge yönlerinizi veya aslında neleri istemediğinizi aynalıyor olabilir. Bu süreçte sizinle aynı yolu yürümeyecek olan kişilerle yollarınızı ayıracak olaylar deneyimleyebilirsiniz. Vadesi dolmuş ikili ilişkiler veya ortaklıklara takılmak, hayatınıza gelecek olan güzellikleri geciktirebilir. Size söylenenleri bu süreçte kişiselleştirmeyin, kişilerin gerçek doğasına odaklanın. Ayın ikinci yarısından sonra sosyal çevre, gelecek planları ve ruhsal konular, inziva alanları hususunda gündeminiz hareket kazanmaya başlayacaktır. Ay sonu burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile hayatınızdaki pek çok şeyi tüm çıplaklığı ile görürken, kendinize ve hayattan ne istediğinize aydınlanabileceksiniz.

BOĞA: Ay boyunca yaşam, sağlık ve iş düzeninizi gözden geçirirken, kadersel ve ciddi değişimler yaşayacağınız 1,5 yıllık tutulmalara hazırlanıyorsunuz. İlkini Kasım ayında yaşayacağımız tutulma süreci için bu ay 2021'e dair konuları kapatmanıza ve yenilenmenize vesile olacak. Bu anlamda ay boyunca planlar yapmak, arınmak, hayatınızı düzene sokmak için oldukça destekleniyorsunuz. Ayın ikinci yarısından sonra kariyer planlarınız, sosyal çevreniz ve gelecek beklentileriniz hususunda gündeminiz yoğunlaşacaktır. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile kendinize zaman ayırabilir, ilişkilerde ben - sen dengesini gözden geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Ay boyunca hayatınızın merkezine koyduklarınızı gözden geçirirken, kendinizi nasıl ortaya koyduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Aşk, yaratıcılık, eğlence, sanat ve çocuk konuları epey gündeminizde olabilir. Bu gündemler, yaşamdan keyif almak için ruhunuzun isteklerini size fısıldıyor olacaktır. Ayın ikinci yarısından sonra; eğitim, seyahat, ticaret, ufkunuzu genişletme alanları, kariyer planlamaları ve sorumluluklar gibi alanlarda gündeminiz hareket kazanmaya başlayacaktır. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile sosyal çevre, ekip çalışmaları ve gelecek projeleri konusunda tamamlanmalar yaşayabilir, şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Kendinizi çevrenizde nasıl ortaya koyduğunuzu sorgulayabilirsiniz.

YENGEÇ: Ay boyunca yaşam alanınızı, aidiyetlerinizi, aile ilişkilerinizi sorgularken, uzun zamandır hayatın size öğrettikleri ile alakalı bir içe dönüş ihtiyacında olabilirsiniz. Oldukça nostaljik ve ev sıcaklığını hissettirecek Ekim ayı, sizi olduğunuzdan daha duygusal hallere sokabilir. Ev ve ebeveynlerinizle ilgili değişimler sıklıkla gündeminize gelebilir. Ayın ikinci yarısından sonra; ilişkilerle alakalı yüzleşmeler ve dönüşümler meydana gelirken, korktuklarınızın içinden geçerek güçlendiğinizi fark edebilirsiniz. Giderler, kredi, borçlar, eş kazancı, hukuksal konular, seyahat ve eğitim planları konusunda yılın başında var olan gündemleriniz hareketlenebilir. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile statünüz, gelecek sorumluluklarınız, kariyeriniz konusunda bir aydınlanma ve tamamlanma yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Ay boyunca yakın çevrenizle olan iletişim şeklinizi, çocukluktan gelen zihinsel kodlamalarınızı, hayata bakış açınızı gözden geçirerek iyileştirme ve yenilenme sürecinde olacaksınız. Daha uzlaşmacı, sakin ve yapıcı olmanın güzellikleri, retro dönemini sizin için olumlu hale getirecektir. Önemli ve gecikmiş haberleriniz bu ay gelebilir, ancak medya, kargo ve diğer iletişim araçlarında adım atmaya çalıştığınızda her şeyi iki kez tekrar etmek durumunda kalabilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkmak, zihninizi yazarak dinlendirmek, yakın çevre ve kardeşler ile eski günleri yad etmek ruhunuza iyi gelecektir. Ayın ikinci yarısından sonra; ikili ilişkileriniz, ortaklık veya eşinize dair konular hız kazanırken, şans, fırsat ve dönüşümlerle yenilenebilirsiniz. Günlük hayatınızda korkularınız sebebiyle tıkanan konular ve onların getirdiği bedeninizdeki ağırlık ve rahatsızlıklardan arınmaya, yüzleşerek güüçlenmeye başlayabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile geleceğinizden beklentileriniz, eğitimi hukuk, seyahat veya ticaret alanlarınız konusunda bir tamamlanma yaşayabilir, ufkunuzu genişletecek aydınlanmalar ile hayat enerjinizi yükseltebilirsiniz.

BAŞAK: Ay boyunca ürettiğiniz değerler, verdiğiniz emekler ve çalışmaların karşılığına uyanacağınız bu süreçte kazanç ve değerleriniz için neye ihtiyacınız olduğunu sorgulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi güçlendirebilir, yeni kazanç alanları için planlamalar yapabilirsiniz. Mali alanlarınızda değerlerinize sahip çıkmak ve sınırlarınızı korumak ay boyunca önem kazanacaktır. Ancak yeni adımlar atmak için retro sürecini bitirmek yararınıza olacaktır. Ayın ikinci yarısından sonra; günlük hayat akışınız, işleriniz ve sağlığınızla ilgili olumlu hareketlenmeler yaşanmaya başlarken, aşk ile ilgili konularda korkularınızla ve sorumluluk duygunuzla yüzleşmeniz gerekebilir. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile ödeme ve alacaklar konusunda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Ay boyunca hayatınızda denge ve ölçüyü kurduğunuz bir dönemden geçiyor, yenileniyor ve önce kendinizle sonra çevrenizle olan ilişkilerinizi iyileştirme fırsatı buluyor olacaksınız. Hayatınızda ilahi adalet teması tüm gücüyle işlerken, hayatın ince düzenine hayran kalabilirsiniz. Karar vermek için ay sonuna kadar gözlemde kalmakta yarar var. Ayın ikinci yarısından sonra; aşk, yaratıcılık, keyif, risk alanları, hobileriniz ve varsa çocuklarınız hususunda şanslı gündemler yeniden başlayabilir. Aile, yaşam alanı, ebeveynleriniz konusunda sorumluluk alanları ve dönüşümler gündeme gelmeye başlayabilir. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında büyük bir aydınlanma yaşarken, hayatınızda olacak güzellikler için alan açma fırsatı yakalayabilir, arınabilir ya da var olan ilişkinizi iyileştirebilirsiniz.

AKREP: Ay boyunca oldukça içe dönük, karmik, hislerinizin ve rüyalarınızın güçlü olduğu, geçmişten işaretler yakaladığınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu sürecin amacı, önce ruhsal olarak yüzleşmeler ve arınmalar yaşamanızı sağlamak ve yeniden hayat sahnesine çıkmadan önce 2021'e dair kapanması gereken defterleri kapatmanıza yardımcı olmaktır. 1,5 yıl boyunca burcunuzda gerçekleşecek olan kadersel tutulmalarla yepyeni bir sürece başlıyor olacaksınız. Hayatınıza geçmişten gelen kişi ve olaylara takılmak yerine size anlatmak istediklerine odaklanmalısınız. Ayın ikinci yarısından sonra; yaşamınızın temeli, aile veya eviniz hususunda gündemleriniz olumlu anlamda hareketlenebilir. İletişim, haberleşme, yolculuklar, kardeşler konusunda dönüşümler yaşayabilirsiniz ve sorumluluklarınız artabilir. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile hayat düzeniniz, iş düzeniniz veya sağlığınız konusunda tamamlanmalar ve iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

YAY: Ay boyunca sosyal ilişkileriniz, ekip çalışmalarınız, gelecek planlarınız konusunda bir gözden geçirme dönemi yaşayabilir, gerçek ve derin bağlarınız olan dostlarınızı fark edebilirsiniz. Eski dostlardan güzel haberler alabilirsiniz. 8 Ekim itibariyle burcunuzda ilerleyecek Venüs ile; hayattan daha çok keyif alabilir, değerinizi güçlendirebilir, göz önünde olabilirsiniz. Aşk ve mali alanlarda güzel gelişmeler yakalayabilirsiniz. Karmik karşılaşma ve geçmişten gelen ilişkiler söz konusu olabilir. Ayın ikinci yarısından sonra; iletişim, medya, seyahatler, sosyal alanlarınız konusunda şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Mali alanlarınızda sorumluluklarınız hareketlenebilir ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile özdeğeriniz, aşk ilişkileriniz, hayattan keyif aldığınız alanlar, hobileriniz konusunda hareketli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Ay boyunca statünüz, saygınlığınız, kariyeriniz, hayat sorumluluklarınız hususunda gözden geçirme dönemi yaşarken, aslında ruhunuzun neye ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni kariyer planlamaları yapabilirsiniz. Kural ve kısıtlamalar sizde çatışma enerjisi yaratırken, olanları kişiselleştirmemek yararınıza olacaktır. Eylül ayından beri verdiğiniz emeklerinizin karşılığını bu ay alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra; mali alanlarınızda olumlu hareketlenmeler meydana gelebilir. Kendiniz ve kazançlarınızla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile ev ve kariyer alanında denge kurmak, kendinize ve ailenize de zaman ayırabilmek önem kazanacaktır. 

KOVA: Ay boyunca gelecek beklentileriniz, eğitimleriniz, seyahat veya yurt dışı bağlantılarınız, ticari veya hukuk alanlarınızda yaşam yolunuza göre bir gözden geçirme ve planlama dönemi yaşayabilirsiniz. Eğitim alan ve verenler için güzel bir araştırma dönemi olacaktır. Bu ay sizin ufkunuzu genişletmenize ve yargılarınızdan arınmanıza hizmet edecektir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra; kendinizle ve kararlarınızla ilgili şans ve fırsat alanlarınız hareketlenmeye başlayacaktır. Aynı zamanda sorumluluklarınız gündeme gelebilir, kişisel anlamda güçlü bir olgunlaşma dönemine girebilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile iletişim, haberleşme, seyahatler, görüşmeler, eğitimler konusunda bir tamamlanma süreci yaşayabilirsiniz.

BALIK: Ay boyunca mali alanlarınızda alma verme dengenizi korumak oldukça önem kazanırken, bu anlamda ölçü kurmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmiş alacaklarınızı elde edebilirsiniz. Ortaklarınız veya eşinizle olan ortak bütçenizde denge kurabilirsiniz. Yeni planlamaları harekete geçirmek için 19 Ekim sonrasını beklemeniz yararlı olabilir. Ayın ikinci yarısından sonra; sosyal çevrenizden gelecek fırsatlar, inziva alanlarınız, ruhsal çalışmalarınız konusunda hareketli zamanlar başlayabilir. İçsel anlamda yenilenmek için yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. Hayatınızda size iyi gelmeyenlerden arınarak güçlenebilirsiniz. Ay sonunda gerçekleşecek Dolunay ile mali alanlarınız, değerleriniz, kazançlarınız konusunda hareketli dönemler ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder