3 Ekim 2021 Pazar

4 - 10 EKİM HAFTASI - ADALETİN ZARİF KILICI




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Merkür retrosu etkilerini en yoğun biçimde deneyimleyeceğimiz haftaya hoşgeldiniz. Ay kapanan fazda iken yeni başlangıçlara adım atmak için içsel anlamda güç topluyor olacağız. Ve kendi hayatımızın adalet kılıcını zarifçe indirebileceğiz. Bugünlerde halledemediğimiz meseleler, 19 Aralık Venüs retrosunda karşımıza yeniden gelebilir. Tüm yaşanan dönüşümler ve açılan alanlar şifa olsun. 

PAZARTESİ: Merhaba yeniay haftası! Yeni başlangıçlara alan açmak için ruh ve bedenimizin arınmaya, dinlenmeye ihtiyaç duyduğu bir gündeyiz. Gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; zihinsel olarak bize ağırlık yapan düşüncelerden, konuşmalardan uzak kalmak, planlamalar yapmak, düzen, verim ve detaylara odaklanmak olacaktır. Geçmişe dair konuları konuşarak yenilenmek için oldukça destekleniyoruz. Bu konuşmalarda kusur bulmak ve fazla eleştirel olmak gerginliklere sebep olabilir. Zihnimizin özgür olma isteği ile negatif kişi ve söylemlerden uzak kalmakta yarar var. Kaleme güzel fikirler akıtabilir, ilham dolu olabilir, ruhsal çalışmalarla ilgilenebiliriz. Bugünlerde yaşadığımız hayal kırıklıkları varsa, nerede kendimizi aldattığımıza odaklanarak şifalanabiliriz. Dalgınlık ve uykulu haller normaldir, bol su tüketmeyi unutmayın.

SALI: Yaşamımızda dönüşümler yaşamaya ve derinden köklü yenilikler yapmaya hazırlandığımız bugünlerde, özellikle bugün değişmesi gerekenlere daha gerçekçi yaklaşabiliriz. Elimizi kolumuzu bağlayan korkularımızın üzerine giderek özgürleşmek ve güçlenmek için destekleniyoruz. İlişkilerde ve mali alanlarda gerçekleri daha net görerek Kasım ayına hazırlık yapabiliriz. 

Gün içerisinde 11.45 ile 15.40 arası beden enerjimiz düşebilir ve işlerimiz askıda kalabilir. Bu saatler aralığında yarım kalan işler daha pratik ve kolay hallolabilir ancak yeni işlere adım atmak için desteklenmiyoruz. 

15.40 sonrası içsel ihtiyacımız iki gün boyunca; hayatımızda denge ve adaleti sağlamak, uyum, zerafet ve güzellik arayışı olacaktır. Sanatsal anlamda akşam saatlerinde güzel işler yapabiliriz. Önemli meseleleri nezaketle çözebilir ve ilişkilerimizi şifalandırabiliriz. 

ÇARŞAMBA: Sezgilerin oldukça aktif olduğu bir güne başlarken, adım adım Yeniay'a hazırlanıyoruz. 14.05'te gerçekleşecek Yeniay ile kendimizle olan ilişkimizi ve hayatımızı dengeye sokmak adına bir savaş veriyoruz. İçimizdeki nazik adalet savaşçısı zarifçe kılıcını indirmeye hazırlanırken, kendimiz olarak ayağa kalmanın, sınırlarımızı korumanın, terazinin kefelerini dengelemenin tam zamanı! Ancak öfkeli ve dürtüsel olmak yerine nezaketle reverans verip oradan ayrılmalıyız. Geçmişte kalması gereken ve bize ait olmayandan arınmak için attığımız her adımda destekleniyor olacağız. Korkularımızın içinden korkusuzca geçerek güçlendiğimizi fark edebiliriz. Uyumlu sandığımız, herkese haklısın diyen ancak kendi fikri olmayan kişileri hayatımızdan çıkartabiliriz. Ülkemizde ve dünyada; askeri hareketlilikler, çatışmalar, yangın, doğal afetler, ateşli hastalıklar, kazalar söz konusu olabilir. Toplumsal ve bireysel anlamda Plüton'un durması ile hafta boyunca önemli dönüşümler yaşayabiliriz. Gizli saklı, yer altında olan her şey gündeme gelebilir.

PERŞEMBE: Gün içerisinde Yeniay etkilerini yoğun biçimde yaşamaya başlarken, henüz yeni başlangıçlar için desteklenmiyoruz. 17.20'ye kadar yeni başlangıçlar ve görüşmeler yapmak sonuç getirmeyebilir. Gözden geçirme ve artık bize ait olmayan fikirleri hayatımızdan çıkartma süreci yaşadığımız bugün, zihnimizin, isteklerimizin tek noktaya takılı kalmasına izin vermemeliyiz. Negatif düşündüğümüz her şeyi yaşamımıza çekebileceğimiz bir günde olduğumuzdan düşüncelerimizi olumlu tutmaya gayret etmeliyiz. 

Sevgi ve değer enerjimizin değişeceği bugünden itibaren 5 Kasım'a kadar hayattan ve ilişkilerimizden keyif almak için; özgürlük, keşfetme, spontane olma, neşe, öğrenme, gezme ihtiyacında olacağız. Hayata bakış açımız da bugünden itibaren daha iyimser olurken, geleceğe umutla bakabilecek ve ufkumuzu genişletmek isteyeceğiz.

17.20 sonrası 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; derinleşmek, ruhsal konulara eğilmek, tutku ve paylaşımlar olacaktır.

CUMA: Gün içerisinde var olan enerjilerin üzerinizde baskı yaratmaması adına, sabırlı ve dengeli ilerlemek oldukça önem kazanıyor. Enerjimizi sporla atarak güne başlamak iyi gelebilir. Engel ve krizlerin çıkabileceği bugüne önemli işlerinizi bırakmamalı, mali konulara bugün güvenmemelisiniz. Bugün mutlaka bolca su içmeli, sakin kalmalı, yapıcı olmaya çalışmalı ve beden bütünlüğünüzü, bağışıklığınızı korumalısınız. Yaşanan tüm dönüşüm ve değişimler bizi arındırarak gelecek güzel olana alan açmaya çalışıyor, izin verelim.

CUMARTESİ: Bir önceki günün enerjileri hala devam ederken, zihnimiz geleceğe dair daha parlak, enerjimiz daha korkusuz olabilir. Derinleşme ve bilme ihtiyacımız güvende olma isteğinden gelirken, bu anlamda kuşkucu ve baskıcı olmak bizi zora sokabilir. 18.25'e kadar yeni başlangıçlar için desteklenmiyor olacağımız gün içinde yarım kalan her türlü meseleyi halledebiliriz. Merkür retrosu yazımda bahsettiğim o önemli gündeyiz. 19.09'da keskinleşecek ancak gün boyunca etkili olacak Güneş Merkür kavuşumu ile; kalbimizden geçenler, olumlu veya olumsuz çok önemli olacaktır. Söz ve davranışlarımız Retro bitiminin kaderini belirleyebilir. Evrensel ve bireysel anlamda iyi niyetlerde bulunmayı unutmayın.

Akşam saatlerinden itibaren ilişkilerde karmik, geçmişten gelen olaylar yaşayabiliriz. Ruh eşi ve ruh ikizi buluşmalarını bugünden itibaren deneyimleyebiliriz.

PAZAR: Gece saatlerinde düşüncelerden uyuyamıyorsanız, onları kaleme akıtarak şifalanabilir ve rahatlayabilirsiniz. Gün içerisinde içsel anlamda; keşfetme, gezme, eğlenme arzusunda olabilir, olanları iyimser biçimde değerlendirebiliriz. Ancak isteklerimizde sınırsız, abartılı ve baskıcı eğilimlerde olursak, kalp kırıcı olabiliriz. Bilgi paylaşımları, spor yapmak, eğitimler ve seyahatler için olumlu bir gün olacaktır. Satürn'ün ileriye hareket etmek üzere durduğu bugünden itibaren; sorumluluklarımız, görevlerimiz, hayat sınavlarımız ve hedeflerimize daha fazla odaklanmamız gerekebilir. İlerleyen haftalarda yeni adımlar için desteklenmeye başlayabiliriz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder