5 Ekim 2021 Salı

6 EKİM 2021 YENİAYI - ÇILDIRTAN DENGE



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Hayatımızda yeni başlangıçlar yapmak ve 2021'de kapanması gereken defter yapraklarını gözden geçirmek adına 6 Ekim 2021 günü saat 14.04'ye bir Yeniay yaşıyor olacağız. Etkiler 1 ay boyunca bizlerle olacak.

Yeniay'da etken olan Algorab yıldızı; naif, zarif, uyumlu sandığınız kişilerin içindeki gölge yönleri ile karşılaşmamıza, gizli sadizme, hırs, çıkarcılık ve mobbing yapan kişilerin iç dünyalarının görünür olmasına sebep olabilir. Aynı zamanda bu yıldız pek çok kişinin cinsel kimliği konusunda yüzleşmeler yaşamasına vesile olabilir.

Bu süreçte çevremizdeki insanların bizim içimizden bir parçayı aynaladığını unutmadan; öfkenin, haksızlıkların, sevginin, sevilmemenin karşısında tepki vermekten çok, tüm bunların sebeplerine odaklanmak Yeniay'ın şifası olacaktır. Hayatımızdan geçen insanlara, olan ve olduramadıklarımıza, bizde açığa çıkarttıkları için teşekkürde kalarak yolumuza devam etmeliyiz. Kendimize ve çevremize hakiki oldukça, hakiki ve derin bağlar bizi bulacaktır.

Öfkeyi doğru yönetemeyenler, bu süreçte isyan ve baskı enerjisinde olabilir. İçinde birikenleri, başka meselelere akıtabilirler. Biriken tüm negatif duygular; bel, böbrek, safra, dolaşım sorunlarına sebep olabilir. Sağlık anlamında aynı zamanda; ateş, sakarlık, yanık ve kesiklere de dikkat etmek gerekir. Freud kazaların; bastırılmış öfke, arzu ve içgüdüler sonucu yaşamımıza çekildiğini söyler. Mars'ın pasif agresif enerjisinin kendini açığa vurma şeklidir.

Eğer bugünlerde geçmişe dair yaşamımızda intikam ve hırs duyguları içerisinde isek, bumerang açı kalıbı ile aynı duygulara sahip kişileri yaşamımıza çekerek, kendi adalet takıntımızla yüzleşip şifalanabiliriz.

Arabulucu, zarif, naif, adil ilerleyenler ise bu sürecin centilmen savaşçıları olarak, Yeniay'ın armağanlarına uyanabilecekler. Öfkesine yenik düşmeyen ve özdeğerini asaletle koruyanlar, yaşamlarına güçlü değerleri çekebilecekler.

Bu süreçte vaadesi dolmuş ikili ilişkiler, evlilik veya ortaklıklar, güçlü vedalara hazırlanırken; kimi ilişkiler de geçmişe dönerek derin bağlarını fark edip şayet mücadele ederlerse yeni bir şans yakalayabilecekler.

Adalet konularına vurgu yapan ve Almuteni Satürn olan Yeniay ile, oldukça karmik bir dönem yaşayabiliriz. Geçmiş konular, davalar, haksızlıklar, eşitsizlikler hem bireysel hem toplumsal anlamda karşımıza çıkabilir. Kader çarkı dönerken, gizli saklı pek çok karanlık mesele, delil ve ifşaları duyabiliriz.

Yine 9. ev vurgusu ile; üniversiteler, yurtdışı seyahatleri, deniz ve hava yolu taşımacılığına dair yasal kararlar, ticaret konularında geriye dönük değerlendirmeler ve kararlar söz konusu olabilir.

Dünyada; sanat, moda, mimari, dekorasyona dair geçmişten gelen konular, ortaklı şirketler, ayrılan işbirlikleri veya yeniden canlanan işbirlikleri söz konusu olabilir. Askeriye, polisiye olaylar, patlama ve çatışmalar duyulabilir.

Ülkemizde; ordumuz, içgüvenliğimiz, meclis ile ilgili aykırılıklar, aile yapımıza dair konular, topraklarımız, ekonomi ve finans dünyası gündeme gelebilir. Salgına dair geçmişe yönelik kararlar yeniden konuşulabilir. Kasım ayına hazırlanırken; paramızı güvende tutmak, tutumlu olmak, tarım ve toprağa yatırım yapmak ekstra önem kazanıyor olacaktır.

Doğa yapraklarını usulca dökerken; bize ait olmayandan zarifçe ayrılmaya, ilahi düzene güvenerek köklenmeye, aynaladığımız dünyamıza dürüstçe bakmaya, nazik cümlelerle 2021'i uğurlamaya hazırlanıyoruz.

BURÇ ve YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE;

KOÇ: Yeniay'ın aydınlattığı ikili ilişkiler alanında genel etkileri yaşarken, etrafınızdaki insan ilişkilerine bakarak içsel dengenizi kurma fırsatını yakalayacaksınız. Kendinizle olan ilişkinizi şifalandırmanın, sınırlarınızı korumanın önemini fark edebilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve işbirliklerine dair geçmiş konuları yenileyebilirsiniz. Bu süreçte desteklenecek olan enerjiniz ile geleceğe dair daha iyimser bakabilir, eğitim, yolculuklar, hukuk veya ticaret alanında şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz.


BOĞA: Yeniay'ın aydınlattığı yaşam düzeniniz alanında; sağlık, iş veya günlük rutinlerinizde geçmişe dair değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak veya geçmişten iş dönüşleri almak için destekleniyor olacaksınız. Bu öncü etki ile şayet ileride bir rahatsızlığınız olacaksa Yeniay sinyallerini önlem amaçlı size gönderecektir. Özellikle bel, safra ve böbrek sorunlarına dikkat etmelisiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyum ve iş birliği önem kazanırken, sınırlarınızı da korumayı unutmayın. 

İKİZLER: Yeniay'ın aydınlattığı yaşamınızın merkezinde hayatınızın merkezine koyduklarınızı sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Sizi merkeze getirmek adına hayatınıza karmik kişiler gelebilir veya geçmiş ilişkilerinizle yeniden karşılaşabilirsiniz. Hobileriniz alanında geçmiş hobilere dönmek, sanatsal çalışmalar yapmak için oldukça destekleniyor olacaksınız. Çocuğunuz varsa eğitim hayatı ile ilgili yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. Derin ve hakiki bağlarla bağlı iseniz ilişkiniz veya evliliğiniz bu ay daha keyifli hale gelebilir, birlikte seyahat planları yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeniay'ın aydınlattığı yaşamınızın temelinde aile ve evinizle olan ilişkinizi sorgulayabilir, evinizde yeni başlangıçlara adım atmak ve eski meseleleri halletmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte uyum ve işbirliğinde olmak, köklerinizle bağlarınızı güçlendirecektir. Ancak sınır ve değerlerinizi de muhafaza etmelisiniz. Geçmiş ev veya toprak alım satımları da bu dönemde gündeme gelebilir. Ay boyunca gerekli tatmini iş hayatınızdan bulabilirsiniz. İş ve sağlık alanında daha keyifli ve şifalı bir süreçte olacaksınız.

ASLAN: Yeniay'ın aydınlattığı hayat pencerenizde, hayata bakış açınızı yeniden değerlendirerek şifalandırma fırsatı bulabileceksiniz. İletişim, eğitim, haberleşme, seyahat konularında geçmişe dair konular yeniden gündeme gelebilir, oldukça yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. Zihninizi rahatlatmak adına kendinize sessiz zamanlar yaratmak, gerilmemek, uyum ve işbirliği enerjisinde olmak sizin yararınıza olacaktır. Bol bol açık havada yürümeyi unutmayın. Aynı zamanda ay boyunca; hobilerinize, sizi mutlu eden şeylere, varsa çocuğunuza veya aşk hayatınıza zaman ayırmak size güçlü bir yaşam enerjisi sunacaktır. Aşk hayatınız her zamankinden daha yenileyici ve özgürleştirici olabilir.

BAŞAK: Yeniay'ın aydınlattığı değerleriniz alanında, kazanç ve yeteneklerinizi gözden geçirerek geleceğe yönelik planlamalar yapabilirsiniz. Ortaklıklarınızı bu anlamda gözden geçirirken, uyum ve işbirliği enerjisinde olmak önem kazanacaktır. Aynı zamanda ay boyunca evde zaman geçirmek, planlamaları evden yapmak, evinizde misafir ağırlama durumları söz konusu olabilir. Kendinizi mahreminizde daha özgür hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Yeniay'ın aydınlattığı kimliğiniz alanında, hayatınıza nasıl yaklaştığınızı gözden geçirerek güçlü bir yenilenme fırsatı elde edebilirsiniz. Kendinizle olan ilişkinizi iyileştirmenize ve içinizdeki duyguları açığa çıkartmanıza vesile olacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Uyum ve dengede olmak, öfke enerjisini doğru yönetmek bu dönem çok önemli olacaktır. Hakiki olmayan ilişkiler su yüzüne çıkarken, size ait olmayana tutunmayarak nazikçe veda etmeye gönüllü olmak hayatınıza yeni güzel başlangıçları getirecektir. Bu ay boyunca yakın çevreniz veya kardeşleriniz tarafından desteklenebilirsiniz. Eğitim, iletişim, medya ve kısa seyahatler ruhunuza iyi gelecektir. Yaşadığınız olaylar bakış açınızı değiştirerek zihninizi özgür kılmaya vesile olacaktır.


AKREP: Yeniay'ın aydınlattığı kapalı odalarınız tüm karmik deneyimleri ile parlarken, içinizde kendinizin bile bilmediğiniz yönlerinizi fark edebilirsiniz. Bu yönlerinizi açığa çıkartacak kadersel insanlarla karşılaşabilirsiniz. Tanımadığınız veya geçmişten gelen kişiler bu dönemde oldukça büyük bir öğretiyi size sunabilirler. Yeniay'ın genel temalarını onların vesilesi ile anlayabilirsiniz. Geçmişe dair sırlar, gizlilikler ortaya çıkabilir. Rüyalarınız ve yaşamınızdaki işaretler oldukça yol gösterici olabilir. Bu süreçte yazarak şifalanmak, manevi ve ruhsal konularla ilgilenmek sizi koruyacak ve oldukça iyi gelecektir. Bu ay boyunca finansal değerleriniz konusunda daha iyimser hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Yetenekleriniz ve üretimleriniz ile ekstra kazançlar sağlamak için destekleniyor olacaksınız.

YAY: Yeniay'ın aydınlattığı gelecek planlarınız alanında geleceğe dair ilerlemek için geçmiş konuları halletmeniz gerekebilir. Eski projeleri, fikirleri tamamlamak, eski arkadaşlarla görüşmek, geleceğe dair fikirler üretmek için destekleniyor olacaksınız. Bu anlamda iş birliği enerjisinde olmak, uyumla hareket etmek sizin yararınıza olacaktır. İçinizdeki öfkeyi açığa çıkartan meseleler sosyal çevrenizde gündeme gelebilir, kişilere aracı gözüyle bakarak öfkenizi yönetmeyi deneyimleyebilirsiniz. Ay boyunca hayata daha pozitif bakabilir, daha şanslı, daha popüler, daha iyimser hissedebilir, yeteneklerinizle ışıldayabilirsiniz.

OĞLAK: Yeniay'ın aydınlattığı zirvenizde, hayatınızın zirvesinden beklediklerinizi ve bugüne dek tırmandığınız tepeleri gözden geçirebilirsiniz. Gerçekte ne istediğinizi kendinize sorarak, hayatınızda denge kurmak isteyebilirsiniz. Bu anlamda kariyer planlamaları yapmak, uyum ve işbirliği için destekleniyor olacaksınız. İş, okul veya evde otorite figürlerle olabilecek yanlış anlaşılmalarda öfkenizi yönetmek yararınıza olacaktır. Enerjinizi yarım kalan işlere ve Kasım ayından itibaren yapacaklarınızı planlamaya odaklayabilirsiniz. Ay boyunca sessiz zamanlar yaratmak, su kenarında bulunmak, manevi yerlere gitmek, ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Aynı zamanda bir ilahi koruma enerjisini yoğun biçimde hissedebilir, size destek olan bir kadını fark edebilirsiniz.


KOVA: Yeniay'ın aydınlattığı ufkunuzu genişletme alanınızda, hayata bakış açınızı yenileyecek pek çok deneyim yaşayabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler, yayınlar ile kendinize katkıda bulunabilirsiniz. Geçmişe dair eğitim, ticaret, hukuk konuları yeniden gözden geçirilmek üzere gündeminize gelebilir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızdan kadersel biçimde haberler alabilirsiniz. Uzaklara, daha önce gittiğiniz yerlere seyahat planlamaları yapmak gündeminize gelebilir. Bu süreçte fikir ve yargılarınızda fevri olmamak yararınıza olacaktır. Ay boyunca sosyalleşmek ruhunuza iyi gelirken, sosyal çevrenizle bir araya gelip yeni projeler üretebilirsiniz.

BALIK: Yeniay'ın aydınlattığı arınma ve dönüşüm alanınızda, size iyi gelmeyen fikir, durum ve insanları geride bırakarak hayatınızı dengeye sokmaya hazırlanıyorsunuz. Bu anlamda kiminle neyi paylaştığınız önem kazanırken, gerek mali gerek manevi paylaşımlarınızda sınırlarınızı korumayı deneyimleyebilirsiniz. Hukuksal kazançlar, bankalar, eş kazancı veya ortaklaşa kazançlar alanlarında bir gözden geçirme dönemi yaşayabilir, yeni planlamalar yapabilir, eski alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Toplu paralar elde edebilirsiniz. İş yerinizde kadın sorumlularınız veya yaşamınızdaki otoriter kadın figürler tarafından bu dönemde desteklenebilir, kariyer alanınızda yeteneklerinizi gösterme fırsatları, eğitim veya seyahat olanakları ile karşılaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder