10 Ekim 2021 Pazar

11 - 17 EKİM HAFTASI - SESSİZ FARK EDİŞLER!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaz aylarından bugüne yapılandıramadığımız konularda adımlar atmak, sorumluluklarımız konusunda desteklenmek, irade ve kararlığımızı yeniden kazanmak, şans enerjisinin kolay akışına ulaşmak adına önemli bir haftaya başlıyoruz. Yaşamlarımızda uzun zamandır ilerlemeyen konularda destekler bulurken, geçmişte kalması gerekenlerden de kadersel anlamda özgürleşebileceğiz. Ekim ayında yaşadıklarımızın neden sonuç ilişkisi görünür olmaya başladığı bu hafta, fark ettiğimiz her şeyle geleceğimizi daha kararlı ve berrak biçimde şekillendirebileceğiz. 

PAZARTESİ: Haftaya bizi; özgürleştirici, yenileyici, iyimser enerjilerle başlıyor olacağız. Ancak özellikle sabah saatlerinde gerçekçi olmama halleri veya abartılı durumlar yanlış adımlar atmamıza sebep olabilir. Gerçekçi olmamız gereken bir gündeyiz. Gün içerisinde yarım kalan işlerimizi tamamlanmak için desteklenirken, önemli işlerimiz akşam saatlerine kadar sonuçlanmayabilir. Yapmak istediklerimizi 20.15 sonrasına ertelemek daha akıcı sonuçlar almamızı sağlayacaktır.

Saatler 20.15'i gösterdikten sonra 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı yerine getirmek, hayatımızı yapılandırmak, geleceğimizi organize etmek, güvencede olmak, mesafe ve sınırları korumak olacaktır. Hayata daha yetişkin yaklaştığımız bir haftaya başlıyoruz. Bugünlerde hayatımıza bir öğreti için kadersel kişiler gelebilir veya yüzleşmeler yaşayarak geçmişte kalması gerekenlere aydınlanabiliriz.

SALI: Gün içerisinde hayatımızı, belki yazdan beri yapamadıklarımızı yapılandırma ihtiyacı içinde olabiliriz. Sorumluluklarımız ve planlamalarımızda gerçekçi olmak ve somut adımlar atmak isteyebiliriz. Tüm bunları yaparken onay alma ihtiyacıyla hareket etmek, beklemediğimiz dönüşler almamıza sebep olabilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklı yaralayıcı sözler sarf etmemeye dikkat etmek önemli olacaktır. İsteklerimizi dile dökmekte korkularımız sebebiyle zorlanabiliriz. 

Akşam saatlerinde yavaş yavaş etken olan enerjilerle, baş ağrıları ve gerginlikler yaşamamak adına mutlaka su elementini beslemek gerekecektir. Gökyüzünde su enerjisinin hiç etken olmadığı bugün, vücut dengesini korumak için sıvı tüketimi, duş ve on dakikalık da olsa meditasyon yapmak iyi gelecektir. Ani kazalar, yanıklar, baş, böbrek, diş, sırt ağrılarına dikkat etmemiz gereken bir akşamdayız.

ÇARŞAMBA: Dolunay'a doğru ilerlerken, ayın ilk günlerinde yaptıklarımızın görünür olmaya başlayacağı bir gündeyiz. Bugün, özellikle akşam saatlerine doğru hayatımızla ilgili önemli kararlar alabilir, planlamalar yapabilir, finans ve ilişkilerimizle ilgili gerçekçi çözümler bulabiliriz. Ancak planlamalarımızı hayata geçirmek ve işlerimizi halletmek için 14.00 - 23.50 arası desteklenmiyor olacağız. Enerjimizi yarım kalan işlerimize yönlendirmek faydalı olacaktır.

Gün içerisinde duygusal baskı hissi yaşayabilir, manipülasyona maruz kaldığımızı düşünebilir, kendimizi manipüle edebiliriz. Bu anlamda bu durumu hangi alanda yaşıyorsak, o alanda korkularımızla yüzleşmeli, dönüşmeliyiz. İçsel anlamda saklı kalan duygularımızı fark ederek onları kabul edip şifalanabiliriz.

PERŞEMBE: Güne başlarken, 2 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; fikir alışverişlerinde bulunmak, sosyalleşmek, bireysel alanlarımızı korumak, mantıklı yaklaşımlar, ekip çalışmaları ve özgürlük olacaktır. 

Aynı zamanda geleceğimize dair plan ve projeler geliştirmek isteyebilir, özellikle bugün bu anlamda somut adımlar atabiliriz. İşlerimizi yoluna koymak, görüşmeler yapmak, yarım kalan sorunları halletmek ve geleceğe adım atmak için bugünü değerlendirebiliriz. Günün son derece olumlu ve destek bulabileceğimiz etkileri, abartılı isteklerde bulunmadığımız takdirde disiplinle ve kalıcı biçimde ilerleyecektir. 

Akşam saatlerinde oldukça özgün fikirler üretebilir, yenilikçi yaklaşımımızla aydınlanmalar yaşayabiliriz. Ancak yeniliklere kapalı olma, sabit olanda diretme halleri beklenmedik değişimlere yol açabilir.

CUMA: Yılda yalnızca üç kez yaşayabileceğimiz, en şanslı günlerden bir tanesindeyiz! 

Kimliğimizi, yaşama bağlılığımızı, hayat enerjimizi yükseltmek, aydınlanmalar yaşamak, şans ve destek bulmak adına önemli deneyimler yaşayabilir, isteklerimiz konusunda adımlar atabiliriz. Ancak retro harekette olan Merkür ve Jupiter ile bu adımlar daha çok planlanma veya geçmişte olanı iyileştirme ile ilgili olursa, daha destekleyici olacaktır. Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantıları konularında akıcı gelişmeler yaşayabilir, sağlığımız konusunda şifa bulabiliriz. Yaşadığımız deneyimlerin anlam kazandığını ve içsel olarak özgürleştiğimizi fark edebiliriz. Attığımız her adım, söylediğimiz her söz daha çok yankı bulabilir, kolaylıklarla dolu bir gün geçirebiliriz.

CUMARTESİ: Güne başlarken içgüdüsel ihtiyacımız; empati, inziva, akışta olmak, sanat, hayaller ve ilham enerjisinde buluşmak olacaktır. Hafta boyunca gerçekçi, sorumluluk sahibi ve mantıklı hareket eden hallerimiz yerini bugün duygusal bir doğaya bırakabilir. Oldukça karmik bir gün yaşayarak, geçmişte yaptıklarımızın geleceğe kadersel etkilerini fark edebiliriz. Deja vu yaşıyor gibi hissedebilir, anlaşılmayan bir deneyimi yeniden deneyimleyebiliriz. Kadınlardan şifa bulabilir veya onlara el uzatma fırsatı yakalayabiliriz. Akşam saatlerinde isteklerimizde ölçüsüz olma halleri bizi zora sokabilirken, beklenmedik tepkilerle karşılaşabiliriz. Bu anlamda içgüdüsel değil mantıklı hareket etmek ve ölçülü davranmak yararımıza olacaktır.

Jupiter'in durduğu iki gün boyunca hayatımızda; bolluk, genişleme, hak, adalet konuları daha çok vurgulanırken, yaz aylarından sonra nihayet şans enerjisi daha rahat akmaya başlayacaktır.

PAZAR: Retroyu bitirmek üzere durağan harekete geçecek olan Merkür ile; Ekim ayı boyunca yaşadığımız deneyimler bugün tamamen görünür olmaya başlıyor. Önemli ve kalıcı kararlar verebilir,  fark edişler yaşayabiliriz. Bu anlamda karmik deneyim alanlarımızı tamamlayabiliriz. Gökyüzünde iki gezegenin (jupiter ve merkür) durağan halde olması ile gün yavaş ilerleyebilir, bazı konular hayatımızda belirgin biçimde vurgulanabilir, istemeden tek noktaya takılı kalabiliriz. 

Aynı zamanda gün içerisindeki güçlü Plütonik enerjilerle, daha önce yapamadığımızı yapma gücü bulabilir, korkularımızla kararlılıkla yüzleşebilir, önemli güçlü değişimlerden geçebiliriz. Yaşadıklarımızı daha derinden fark edebiliriz. 

Bu anlamda gün içerisinde; çatışma, dürtüsellik, güç savaşları, baskı enerjisinden uzak kalmak, sessiz zamanlar yaratmak, içe dönmek çok faydalı olacaktır. Merkür (S) durağan iken, hayat bir es vermemizi istiyor, ona eşlik edelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder