17 Ekim 2021 Pazar

18 - 24 EKİM HAFTASI - GÖZÜ KARA!




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Oldukça yoğun enerjiler yaşayacağımız, hızlı değişim ve dönüşümlere alan açacağımız bir haftaya başlıyoruz. İlkbahar aylarından beri pek çok gezegenin Retro enerjisi ile hayatımızda kendimizle, istek ve beklentilerimizle yüzleştik. Şimdi yaptıklarımızı ölçüp tartarak ilerleme fırsatları, hak edişler ve bedellerle toplumsal ve bireysel olarak yeni bir döngüye başlıyoruz. Bu hafta bu anlamda fevri olmamalı, topladığımız gücümüzle kararlı ve planlı hareket edebilmeli, duygularımızı ve dürtülerimizi yönetebilmeliyiz.

Bu hafta hem bir Dolunay yaşayacağız hem de Güneş burç değiştirerek Akrep enerjisinde ilerlemeye başlayacak.

Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: Hayaller ve rüyalarla başlayan, yataktan kalkma isteğimizin az olduğu gün içerisinde 13.05'e kadar yarım kalan işlerimizi toparlamak ve halletmek için destekleniyoruz. Yeni başlangıçlar için ise 13.05 sonrası desteklenmeye başlayacağız. Motivasyonumuz ve yapabilirlik gücümüz artarken, zamanı oldukça verimli kullanabiliriz. Merkürün durağan olması ile iletişim ve zihinsel anlamında durgunluk halleri yaşamak normaldir. Başvuru, iletişim ve haberleşmeye dayalı konularda konuşmak ve planlamalar yapmak için bugünü değerlendirebiliriz. Aynı zamanda yoğun dürtüsel enerjilerin aktif olduğu bugün, baş ağrıları yaşamamak adına bol bol spor yapmalı, hareket enerjisinde olmalıyız. Yoğun duygularımızı baskılamak yerine anlamayı seçip kontrol edebilmeli, ilişkilerimizde hırçınlıklarımızı dengeleyebilmeliyiz.

SALI: Merkürün hala durağan enerjide olduğu, Dolunay eksenine girdiğimiz gün içerisinde, yanlış anlaşılmalar ve anlaşılamadığını düşünme halleri normal olacaktır. Bu anlamda duygu ve mantığımızı dengelememiz gereken bir gündeyiz. Farkında olmadan birinin yarasına dokunabilir veya bizim bir yaramıza dokunulduğu için fevri söylemlerde bulunabiliriz, bundan kaçınmalıyız. Attığımız adımların kolaylıkla akabileceği, ilerleyerek büyüyebileceği bugün; önemli iş, eğitim, finans, seyahat konularında adımlar atabilir, ilişkilerimizde akşam saatlerinde sorunlarımızı çözebiliriz. 18.17 sonrası Merkür'ün ileri harekete geçmesiyle durağan olan, ilerlemeyen iletişim, medya, seyahat, ticaret, kargo vs gibi konular da rahatlıkla ilerleyen günlerde akmaya başlayacaktır.

ÇARŞAMBA: Dolunay gününden merhaba! Gece saatlerinde birkaç gün şayet uyku tutmuyor, anksiyete veya baş ağrıları yaşıyorsanız, mutlaka gün içerisinde riskli olmayan sporlar yapmaya, yoga yapmaya çalışmalısınız. Dolunay zamanları medcezir etkisi misali vücudumuzda bozulan sıvı dengesi ile su tüketmemiz de çok önemlidir. Haftanın bugünü, başlangıçlar ve önemli işlerimizi denk getirmememiz gereken bir gün. Gergin ve dönüştürücü etkilerin olduğu gün içinde sakin ve dengeli kalabilmek önem kazanıyor. Negatif ve dürtüsel kişi ve ortamlardan uzak kalmalı, bedensel ve zihinsel enerjimizi dış etkilerden korumalıyız. İsteklerimizi yoğun ve tutkulu biçimde hayata geçirebiliriz. 18.00- 23.00 saatleri arasında bedenimiz dinlenmek isteyebilir veya yeni başlangıçlar yerine yarım kalan işlerimizi halledebiliriz. 17.56'da gerçekleşecek olan, aydınlanmalarla dönüşümlere vesile olacak olan Dolunay etkilerinden ayrıca bahsedeceğim. 

PERŞEMBE: Beklenmeyeni bekleyebileceğimiz, her zaman ikinci bir planımızın olmasının iyi olacağı, değişimlere ve ani olaylara açık bir günden merhaba! Özellikle mali anlamda haftanın son günlerinde önemli dalgalanmalar yaşayabiliriz. Dolayısıyla bireysel anlamda da alışveriş dürtümüzü kontrol etmek ve gereksiz harcamalar yapmamak yararımıza olacaktır. Bugünlerde aceleci, öfkeli, baskıcı veya manipülatif etkiler devrede iken tüm bu enerjileri güce dönüştürmek elimizde. Öncelikle negatif ortamlardan dolunay etkileri boyunca korunmakta ve sınırlarımızı çizmekte yarar var. Gereksiz risklere ve güç savaşlarına girmemeli, dürtülerimizi kontrol etmeliyiz. Aynı zamanda pek çok konuda derine inebilir, adım atmaktan çekindiğimiz konularda adımlar atabilir, içimizdeki bu güçlü enerjilerle korkularımızın üzerine giderek başarılara imza atabiliriz. Kendimizi alıkoyduğumuz her alanda ilerleme kaydedebiliriz.

CUMA: Çarşambadan beri süregelen enerjilerin keskinleştiği bugün, aynı konulara dikkat etmekte yarar var. Konfor alanımızı ve düzenimizi bozan her şeyi tehdit gibi algılamak yerine, yeni olana alan açabilirrsek, dolunayın bizi yenileyen ve güçlendiren enerjilerinden faydalanabiliriz. Ay'ın küçülmeye başlayan enerjisi ile diyete başlayabilir, daha kolay kilo verebiliriz. Bugün; dövme yaptırabilir, arınma çalışmaları yapabilir, eski eşyalarımızdan da kurtulabiliriz. Akşam saatlerinde duygu ve isteklerimizi yönetme konusunda daha güçlü hissederken, abartılı tepkilerde bulunmaktan kaçınmalıyız. İnsanlara hayır diyememe hallerimiz ve sınırlarımız test edilebilir.

CUMARTESİ: Keyif yapma isteğimizin baskın olacağı güne başlarken 10.57 sonrası enerjimiz yerine geliyor. Bol iletişiml, hareketli, meşgul bir günden merhaba! İçgüdüsel ihtiyacımız iki gün boyunca bolca sosyalleşmek, bilgi aktarmak, seyahat etmek, zihinsel faaliyetlere katılmak olacaktır. Kadersel anlamda ani ve bizi ileriye taşıyacak kişilerle tanışabiliriz. Ancak akşam saatlerine kadar tüm bu aktiviteler yüzeysel kalabilir. Zihnimiz akşam saatlerinde daha berrak olacaktır. 

Aynı zamanda bugün Güneş Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor. Sonbaharın sabit etkilerini derinden hissetmeye başlarken, doğa ve biz arınarak gücümüzü toplamaya başlıyoruz. Dönüşüm ve şifanın temsilcisi, bize hayatın gerçeklerini şeffaflığıyla gösterme gücüne sahip Akrep'ler, iyi ki doğdunuz!

PAZAR: Nihayet çok pozitif, güzel akışlara sahip bir günden merhaba! Gün içinde retro boyunca yapamadığınız her şeyi yapabilir, söyleyebilir, aklınızdakiler konusunda adımlar atabilirsiniz. Elbette Merkür hala yavaş ancak gün geneli akıcı bir atmosferde ilerliyor olacak. Bugün zihinsel anlamda kimlerin size erişebileceğini, bedeninizi korumak adına yediklerinizi, alanınızı korumak adına çevrenizi doğru seçmeyi ve hafif yaşamayı unutmayın. Özellikle gece saatlerinde buzdolabında kendinizi bulmamaya çalışın. Aynı zamanda akşam saatlerine doğru ilişkilerde duygu değişimleri söz konusu olabilir. Yüksek beklentiler yerine sevgide ve akışta olmak ilişkilerin özgür doğasını canlandıracaktır. Duygularınızı baskılamak yerine onları anlamayı seçin ve dile getirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder