6 Eylül 2021 Pazartesi

7 EYLÜL 2021 YENİAY'I - İNCE DÜZEN




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaz sıcakları sona erirken, sonbahar kapısı karşılıyor bizleri. Değişen mevsimler, değişken bir burçta gerçekleşecek Yeniay ile bizleri bambaşka bir döngüye hazırlıyor. Tutulmalar serisi, retrolar ve kadersel enerjilerin (düğümlerin) değişimi, ardından 2022... Tüm bu değişim rüzgarları hatta yıldırımları için şimdi önümüzde bir aylık hazırlık süreci var. Planlamalar yapılacak, eksikler tespit edilecek, kocaman bir yılın hesabı kesilecek, yenilenecek ve tazeleneceğiz. 

7 Eylül 2021 tarihinde saat 03.51'de Başak enerjisinin 14 derecesinde bir YENİAY meydana gelecek ve etkilerini ay sonuna dek yaşayacağız. ( Bu enerjiyi hepimiz deneyimleyeceğiz, yalnızca Başak'lar değil, artık biliyorsunuzdur. ) 

Düzenleme, planlama, iyileştirme enerjisi ile Uranüs'ün; yenileme, farklılaştırma, özgünlük katma enerjisi aniden birleşirse ne olur? Yeni bir yıla hazırlanırken; bambaşka bir düzen, daha iyi, daha özgür, daha aydınlık bir gelecek bizlere vaat olunur. Ama kimler için?

Uranüs'ün yıldırımları mevcut hayatımıza ani bir ışık tutarken; sıkılarak oturduğumuz masamızdan bir anda başımızı kaldırıp, kendimiz için daha iyisinin ne olduğunu sorgulayabiliriz mesela. Yürümek artık bize yetmez, tekerleği icat ederiz. Yıllardır bizimle özdeşleşmiş tokamızın artık başımızı ağrıttığını fark ederiz. Birlikte yaşamaya alıştığımız bir sağlık sorunumuzu bir anlık cesaretle ameliyat ettirebiliriz.

Peki bu enerjiye Merkür'ün ve Venüs'ün o tatlı, arabulucu, dengeleyici (terazi) enerjisi de eşlik ediyorsa ne olur? Sürekli karmaşa çıkan bir iş bölümünde birisi kapıdan girer, büyük resme bakar, oradaki minik bir detayı yakalar, pratik bir çözüm üretir, arabulucu olur ve sorun hallolur. Herkes hayran hayran bakarken, yıllardır alışılagelmiş düzende, 'biz bunu neden göremedik?' der mesela. 

İşte biz bunu içimizde, düzenimizde, hayatımızın tam da orta yerinde yaşayacağız.

Sanırım süreci anladınız. Yaşamlarımızda daha iyiye, daha güzele, daha pratik, sağlıklı ve verimli olana yol açmak adına; süprizli, aydınlık, beklenmedik bir yol var önümüzde.

Bu yolda Başak takımyıldızından en yukarıya uzandığımızda, Venüs'ün buluştuğu Spica yıldızı karşılıyor bizleri. Yeniay; korkulara rağmen ilerleyene, üretene, karamsar düşünmeyene, takılı kalmayarak ilerlemeyi seçene güçlü hak edişler vaat ediyor. 

İLİŞKİLER

İlişkiler, arkadaşlıklar, ortaklıklar ve birlikleri dönüştüren bu süreçte, büyük dönüşüm, kopuş ve ayrılıklar da söz konusu olabilir. Dengede olmayanı, kişilerin kendilerine ettiği haksızlıkları aynaladığı bir süreçten geçiyor, arınıyor olacağız. 

Bu arınmaya; korktuklarımız, yasaklı ve sırlı durumlar, kriz ve baskılar, güç savaşları, aldanma veya aldatılmalar vesile olabilir. Kendi içimizdeki karanlık yanlarımızla yüzleşmemize ve korkularımızın tam da içinden geçmemize yardım edecek yeniay ile kendimizi daha çok tanımış, sınırlarımızı belirlemiş ve güçlü hissedebiliriz.

Hayatımızda bize yaramayanı tuttuğumuzda, zorlu ve değersiz hissettiğimiz ilişkiler daha belirgin hale gelir. Yaşamımızdan bu ilişkiyi çıkarttığımızda, kendimize değer verdiğimiz mesajını iletir, gerçek sevgi bağları ile ödüllendiriliriz.

Derin ve güçlü bağlarla bağlı olanlar için ise tutkulu günler söz konusu olacaktır. Ancak yeni başlayan; aşk, arkadaşlık ve ortaklık ilişkilerinde kendinizi açmak için Kasım ayına dek karşılıklı birbirinize zaman tanımakta ve seçici olmakta yarar olacaktır.

Bu süreçte;

Coxa yıldızı; yazı yeteneğini, eğitimleri, sezgilerimizin gücünü, yeteneklerimizi ortaya çıkartmayı destekliyor.

Spica; sanatı, başarıları, güçlü hak edişleri, bolluk bereketi, yaratıcılığı, parlamayı destekliyor.

Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabiliriz. 

İstek ve niyetlerimizi; ailemize, iş yerimize, sorumlumuza veya öğretmenimize rahatlıkla açabiliriz.

Arınma ve iyileştirmeye dair her türlü hayat planını devreye sokabilir, diyet veya detoxa başlayabilir, eski eşyalarımızı evden çıkartabiliriz.

Hırsızlık, yalan ve aldanmalara dikkat etmek adına tedbirli ve gerçekçi ilerleyebiliriz.

19 Kasım tutulması ile kendi değerlerimizi oluştururken, gelecekte istediklerimiz için tam da bugün harekete geçebiliriz.

Bahaneler, korkular, karamsarlık, rehavet, tembellik ve isteksizlik ileride bizlere çokça 'keşke' dedirtebilir.

TOPLUM;

*Sağlıkta düzenlemeler, aşı ve ilaç çalışmalarında keşifler, işçiler, çalışma koşulları ve eğitim süreçlerinde yeniliklerin oldukça ön plana çıktığını görebiliriz. 

*Yeni keşifler, icatlar, geleceğe dair yeni planlamalar, teknoloji ve bilim oldukça konuşulabilir.

*Ülkemizde ilerlemek adına neler yapmamız gerektiği, üretim alanlarımız gündeme gelebilir.

*2022 Mayıs ayından sonra kripto paralarla alakalı değer kazandıracak durumlar için bugünden atılan adımları duyabiliriz.

Hayat, biz plan yaparken başımıza gelenlerdir. Ve başımıza gelenlere nasıl tepki verdiğimiz ise kaderimizdir. Yaşamın planlarına güvenerek, kendi potansiyelimizin en güzeline ulaşmak niyetiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder