5 Eylül 2021 Pazar

6 - 12 EYLÜL HAFTASI - BEREKETLİ TOHUMLAR!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Büyük, güzel, şanslı başlangıçlara doğru ilerlediğimiz önemli bir haftadayız. Bu hafta; zorlukların, krizlerin, korkuların, güzelliklere, güvene, fırsatlara dönüştüğünü fark edebiliriz. Zorlandığımız, değerli hissetmediğimiz, baskı altında olduğumuz alanlar aslında ait olduğumuz alana bizi yönlendiren işaretlerdir. 

Bu hafta belirsizlik, korku ve kontrol edememe hallerine rağmen üreten, sorumluluk alan, gerçekçi olan kişiler büyük ve güçlü fırsatlar yakalayabilirler. Bugünlerde attığımız adımlar, kalıcı ve güçlü meyveler verecektir. 

Eğitim, görüşme, imza, iş başvuruları gibi alanlarda adımlar atarsak gelecekte çok büyük fırsatlar elde edebiliriz. Hayatımızda çok önemli olacak kişilerle kadersel biçimde tanışabiliriz.

İlişkiler ve finans konularında korkularımızın tetiklendiği bugünlerde korkulara rağmen ilerlemeyi seçmeli, yaşam planlarına güvenmeli, istek ve hislerimizin peşinden gitmeliyiz. İlişkilerde bu dönem; kıskançlık, manipülasyon, güç savaşları yaşanabilir. Bu durumun ana kaynağı, yeterince sahiplenmediğini, derinleşemediğini, ait olmadığını hissetme korkusundan gelmektedir. Bu tür durumlar yaşıyorsanız, aranızdaki iletişim yeterince açık ve şeffaf olmayabilir. Karşılıklı olarak korkularla hareket ediyor ve zihinde kalarak kalbi sevgiye kapatıyor olabilirsiniz. Enerjiyi aranızdaki tutkuya yönlendirin.

Bugünlerde sosyal çevrenizdeki insanları ve ikili ilişkilerinizi sorgulayabilir, bir değişim ihtiyacında olabilirsiniz. Yine, yeni tanıştığınız kişilerle ilişkilerinizi derinleştirmeden önce 27 Eylül - 19 Ekim Merkür retrosunun bitmesini, Venüs ve Mars'ın zorlu konumlarını terk etmesini beklemekte yarar var.

Hayatımızın her alanını verimli, güzel, bereket dolu hale getirme fırsatları elde edebileceğimiz yenilik ve süprizlere açık bu haftayı en güzel şekilde değerlendirebilmek niyetiyle!

PAZARTESİ: Bedensel ve zihinsel anlamda güç toplamak için içe çekilme ihtiyacı duyduğumuz bugün, güne dinlenme isteği ile başlayabiliriz. Yaşayacağımız tüm olay ve durumlar, yeni başlangıçlar yapabilmek ve hayatımızı daha iyi bir hale getirebilmek için arınmaya, hafiflemeye hizmet edecektir. 

Gün içerisinde ilişkiler ve mali konularda korkularımız tetiklenebilir. İlişkilerde ve kadınlarla olan iletişimimizde krizli durumlar yaşayabiliriz. Bu süreçte sınırlarımızı korumak ve güç savaşlarına girmemek yerinde olacaktır. İstek ve arzularımızı dengeleyebilir ve korkulara rağmen uyumlu biçimde ilerleyebilirsek hafta genelinde çok şanslı etkiler söz konusu. Aynı zamanda aşk ilişkilerimizde derinlik ve tutku arayışında olabiliriz.

Sanat, yatırım, finans, aşk gibi konularda adım atmak için öğleden sonrayı seçebiliriz. Bu hafta uyumlu ve istikrarlı ilerleyen kazanacaktır.

SALI: Gece saatlerinde (3.51) meydana gelen Yeniay ile gücümüzü topluyor, dengeleniyor, yeni başlangıçlara açılıyoruz. Süpriz, beklenmedik, ani, güçlü başlangıç fırsatlarını 14 gün boyunca yakalayabiliriz. Her konuda sağlam adımlar atabilir ve hasatını bir sonraki ay alabiliriz. Önemli destekler görebiliriz. Yeteneklerimizi açığa çıkartabiliriz. Üretim, planlama, geleceği görme ve gerçekçi olma konuları ön plana çıkıyor. Ancak gerçekçi olamadığımız durumlar hayal kırıklıklarına, aldatmalara, dolandırılmalara sebep olabilir. Yine kendi değerlerimizi korumak ön planda olduğundan hırsızlıklara karşı temkinli olmalıyız.

Akşam saatlerinde güçlenen enerji fazlalığımızı atmak adına mutlaka gün içerisinde sorumluluklarımıza yönelik adımlar atmalı, üretim ve hareket halinde olmalıyız. 

ÇARŞAMBA: Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; uyum, iş birliği, birlikten doğacak güzellikler, diplomasi, estetik, moda, dekorasyon, sanat ve naiflik arayışı olacaktır. 

Gün genelinde duyduklarımız şayet bizi yaralıyor ise, haksızlıklara uğruyorsak, o kişilere gereken sınırları çizmemiş olabiliriz. Kendimize haksızlık ediyor olabiliriz.

Akşam saatlerinde zamanı çok daha verimli kullanabileceğimiz, otoriter veya bilge kişilerde tavsiyeler alabileceğimiz, geleceğimize yol açacak bilgiler edinebileceğimiz önemli bir zaman dilimi yaşıyor olacağız. 

PERŞEMBE: Duygularımızı kendi sınırlarımızı koruyarak dile getirmenin, tatlı dille yaklaşmanın önemini fark edeceğimiz sabah saatlerinde istek ve niyetlerimizi paylaşabiliriz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde isteklerimizde ölçüsüz, duygularımızda aşırılıklara kaçan hallerde olursak zararlı çıkabiliriz. Venüs - Plüto karesi tetiklenirken, ilişkilerimizde sahiplenme ve güç uygulama halleri aradaki bağları zedeleyebilir. Korkularla hareket etmek yerine uyum ve akışta olmayı seçtiğimiz bir gün olsun.

CUMA: Yaşamımızdaki insan ilişkilerimizi değerlendirdiğimiz, kendi istek ve sınırlarımızı belirlediğimiz önemli bir döneme başlıyoruz. Sabah saatlerinde uyum, keyif ve neşe hallerinde olabilir, bizi yükseltecek haberler alabiliriz. Kriz ve zorluklar, iyi ki'lere dönüşebilir. 

Bugünden itibaren 2,5 gün boyunca içsel anlamda her şey çok yolunda olsa dahi huzursuz olabiliriz. Bunun sebebi esasen kontrolcülük isteğimizden gelecektir. Kontrolcülüğü ve dürtüleri kenara bırakabildiğimizde sezgilerimizin ve derin paylaşımların arttığını görebileceğiz.

Sevgi dilimiz Venüs'ün enerjisi bugün değişiyor ve 1 ay boyunca korku ve tutku ile ilerliyor olacağız. Aşkın içerisine düşmeyi, yanıp kül olmayı göze alabilen, tutkuyla sevenler için ne mutlu! Marsla karşılıklı ağırlamada ilerleyecek Venüs, ilişkilerde gerçek bir bütünleşmeyi getirebilecek.

Oysa korkuyla kendini kapatanlar için ilişkiler güç savaşlarına, kıskançlıklara bürünebilir. Kişiler kendilerini değersiz hissedebilir ve içlerini açmak istemeyebilir. Kıtlık enerjisinde olan ve paylaşımcı olmayan kişiler ise bolluk bereket enerjilerini kapatabilirler. 

1 ay boyunca; bedensel ve ruhsal anlamda bir bütün olabildiğiniz, gerçek ve derin bağlarla bağlandığınız aşkla buluşmanız dileğiyle!

CUMARTESİ: Yıl boyunca aşina olduğumuz, herkesin yaşamının bir alanında yenilenmesi gerekliliğini hatırlatan Satürn - Uranüs karesinin tetiklenmesi ile güne başlıyoruz. Özellikle gece ve sabah saatlerinde yaşanabilecek ani durumlar, bu anlamda bize ip ucu verebilir. 

Öğleden sonra mantık ve duygularımız daha dengeli hale gelirken, hislerimizi cümlelere daha rahat dökebiliriz, adımlarımız daha kolay bir akışta ilerleyebilir. İkili ilişkilerde sorunlarımızı daha kolay halledebiliriz.

Yeniay ışığının iyice görünür olması ile yeni başlangıçlar yapmaya başlayabiliriz. 

Akşam saatlerini ruhsal çalışmalar, dilek ve niyetler için kullanabilir, gece haberci rüyalar görebiliriz.

PAZAR: Duygu, dürtü ve isteklerimizde aşırıya kaçmamanın önemini vurgulayan gün içerisinde mantıkla hareket etmeye davet ediliyoruz. Özellikle sabah saatlerinde istediklerimiz olmadığı takdirde gereksiz yere yoğun tepkiler verebiliriz.

Öğleden sonra ruh halimiz daha iyimser bir enerjiye bürünebilir. 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; özgürleşmek, gezmek, keşfetmek, pozitif alanlarda olmak, uzaklaşmak, ufkumuzu genişletmek, bilgiyle beslenmek olacaktır. İlk dördün enerjisine ilerlerken yaptığımız başlangıçların neticeleri görünür olmaya başlayabilir. Güney ay düğümüne ilerleyen Ay ile; kadersel anlamda birileri ile tanışarak bir takım aydınlanmalar yaşayabiliriz. Geçmişte yaşadıklarımızın ve yaptıklarımızın neticelerini karmik anlamda görebilir, nasıl ilerlememiz gerektiğini anlayabiliriz. Eski inanç ve yargılarımızdan sıyrılabiliriz. İlerleyen günleri düşünüp kaygılanmak yerine anın güzelliklerini yaşamamız gerektiğini anlayabiliriz.

Mutlu haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder