13 Eylül 2021 Pazartesi

13 - 19 EYLÜL HAFTASI - HAYATINDAKİ BAĞLAR GERÇEK Mİ?




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta ilişkiler yeniden yapılanıyor! 

Partnerimizle, arkadaşlarımızla, ailemizle ama en çok da kendimizle kurduğumuz ilişkilere vurgu yapan bu hafta bizleri önümüzdeki Merkür Retrosunda içe dönmeye ve gelecek Dolunay'a hazırlıyor.

İçsel anlamda derinleşerek bazı kızgınlıklarımızı, geçmiş kırgınlıklarımızı, korkularımızı gün yüzüne çıkartabiliriz. Geçmişteki yaralar ve yargılar an'daki güzellikleri görmemize ve sevgiye teslim olmamıza engel olabilir. Korkular; baskıya, güç savaşlarına, sahip olma isteğine ve kuşkuya dönüşebilir. Kendi değerimizden emin oldukça, kırgınlıkları heybemizden boşalttıkça ve sevgiye teslim oldukça bu enerjiyi yararımıza kullanabiliriz. 

Gerçek ve derin bağlar gün yüzüne çıkarken sahte ve zoraki ilişkiler ayrılık ve kopuşlarla gerçek sevgilere ve kendimize olan saygımızı hatırlamamıza yol açabilir.

Unutmayın; sadece çevremize değil kendimize adil olmamak da bir karma yaratmaktır. Uğradığımız haksızlıklar kendimize karşı adaletsizliğimizin aynasıdır.

PAZARTESİ: Bu hafta ayın ilk dördün fazı ile Eylül başında ektiğimiz tohumların meyveleri görünür olmaya başlıyor. Başlangıçlarımızın nereye doğru ilerlediğini idrak ediyoruz. Haftanın ilk günü Güneş, Ay ve Neptün gerilimli açılar yaparken; dalgınlık, uykulu haller, sisli bir bilinç ve belirsiz bir rota söz konusu olabilir. Bu etki hafta boyunca devam edecektir. Onu değerlendirmenin en güzel yolu; maneviyata yönelmek, sessiz zamanlar yaratmak, suyla buluşmak, sanatsal ve ilham gerektiren çalışmalar yapmaktır. Böylece enerjinin sisli halleri sizi daha az etkileyecektir. 

Akşam saatleri görüşme, konuşma ve zamanı kullanma açısından oldukça uygunken, Mars'ın son derecelerde ilerleyen görünümü ile fazla eleştirel, detaycı, beklenti halinde hareket etmemeye, kontrolcülüğü abartmamaya gayret edelim.

SALI: Bugün hala devam eden belirsizlik, dalgınlık, rehavet enerjisi ile önemli işlerimizi yapmak ve önemli kararlar vermek için adım atmamalıyız. Beklentiler ve ikilemler içsel anlamda gerginliklere vesile olabilir. Fazla detaycı ve eleştirel olmak yerine zamana teslim olmalıyız. Enerjinin en güzel kullanımı; bir şeyler üretmek, bir şeyleri iyicil ve verimli hale getirmek, düzenlemek, sağlığımızı iyileştirmek, ilham ve yaratıcılık alanlarında fikirler sunabilmektir. 

Bağımlılıklar, kaçış ve kurban psikolojisinde olmamalı, kişiler ve durumları aldanmalara karşı iyice araştırmalısınız.

Öğleden sonra 2,5 gün boyunca içsel motivasyonumuz; sorumluluklarımızı kararlı ve istikrarlı biçimde yerine getirmek, hayatımıza yetişkin biçimde yaklaşmak, mesafe ve sınırlarımıza saygı duyulması olacaktır. 

ÇARŞAMBA: Bugün yaşam enerjimiz ve mücadele alanlarımız değişiyor! Ve 2,5 ay boyunca bu enerjide olacağız;

Adalet ve ilişkiler alanı ön plana çıkıyor. Daha dengeli, uyumlu hareket etme ihtiyacında olabiliriz. İşbirliği, uyum ve denge için mücadele edebiliriz. Bireysel ve toplumsal anlamda adalet için mücadele edebiliriz. Her seçim bir vazgeçiştir ve aldığımız kararlar bu evrede büyük önem taşıyabilir. Bu sürecin tehlikesi; uyumlu olmak ve sert durumlardan kaçınmak adına benliği ve istekleri arka plana atıp kimliği ve öz saygıyı yitirmektir.

Aşk ve ilişkilerde denge ve bütünlük ihtiyacının yükseldiği Eylül ayında, 15 Eylül sonrası ayrı ayrıyken gücünü kaybetmiş gibi hisseden eril ve dişiller, kendi özdeğerlerini güçlendirebilirlerse karşılaştıklarında ve bir ilişkiye başladıklarında güçlü ve sağlam adımlar atabileceklerdir. Derin ve gerçek bağlara sahip olmayan ilişkilerde korkuyla, baskıyla, kuşkuyla hareket etmek aynı zamanda kopuşlar söz konusu olabilir.

Bugün hayatımızda kalıcı olmasını istediğimiz adımlar atabiliriz. İş ve sorumluluklarımız açısından olumlu günlerdeyiz.

PERŞEMBE: Bugün yaşamlarımızda; sınırlarımızı korumak, saygın hissetmek, otoriter olmak önem kazanıyor. 18.20'den sonra içsel motivasyonumuz; özgürlük, yenilenme, özgün olmak olacaktır. Atacağımız adımlarda güçlü kişilerden destek görebilir ve kendimizi de oldukça güçlü, korkusuz hissedebiliriz. 

Ancak ilişkiler arenasında değer alıp verememe halleri, soğukluk, engeller hissedilebilir. Kendimize verdiğimiz değeri aynaladığımız günler yaşayabilir, insanlarla ve partnerimizle olan ilişkimizde sahte bağlarla yüzleşebiliriz. 

Sakin kalmak, olanı olduğu gibi görmeye çalışmak, kontrolcü hallerde olmamak önemli olacaktır. Bugünler esasen içsel değerimizi dengeye getiren ve ilişkilerimizi terbiye eden, sahici olmayaı gün yüzüne çıkartan günlerdir. Güzel değerlendirelim.

CUMA: İsteklerimizi, gücümüzü, korkularımızı, derinlerde yatan gölge yanlarımızı kolaylıkla kontrol edebildiğimiz, krizleri hazinelere çevirebildiğimiz, kendimizi dönüştürmeye gönüllü olduğumuz bir gündeyiz. Kendimizle ilgili önemli kararlar alabilir, sezgilerimizden yararlanabiliriz.

Sahip olduğumuz mali değerler, hayattan keyif alma enerjimiz, sevgi ilişkilerimiz Perşembe ve Cuma kısıtlanmış, engellenmiş gibi hissettirebilir. Kendi değerlerimize sahip çıkmak, öncelikle kendimize haksızlık etmemek önemli olacaktır. Bugünlerde alma verme dengesini korumalı, kendimizi ve başkalarını koşullu sevmemeliyiz.

Akşam saatlerinde değişken koşullar, beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Önemli işlerinizi bu akşama bırakmayınız.

CUMARTESİ: Her cümlemizin dilek niyetine geçebileceği, güzel haberler alabileceğimiz, duygularımızı ve isteklerimizi kolaylıkla dile dökebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle öğlen saatlerine kadar iletişim ve haberleşme ile ilgili işlerimizi halledebiliriz. 

Öğleden sonra yarım kalan işleri halledebilmek için destekleniyor olacağız. Bugün özgür hareket etmek, tek başımıza dinlenmek iyi gelebilir. Toplumla ilgili işler, sosyal medya, yayıncılık gibi alanlarda özgün fikir ve içerikler üretebiliriz.

PAZAR: Dolunay'a hazırlanırken yaşamlarımızda bir tamamlanma ve aydınlanma döngüsüne doğru ilerliyoruz. Bugün içsel motivasyonumuz; inziva, huzur, ilham, maneviyat ve sessizlik olacaktır. Duygularımızı, sezgilerimizi ve iç dünyamızın ihtiyaçlarını dinleyebiliriz.

Gün içerisinde belirsizlikler, ikilemler yaşamak mümkün olabilir. Eşzamanlı haller yaşayabilir, aynı filmi tekrar izliyor hissine kapılabiliriz. Bu yaşadığımız durum ve olaylar geleceğimizi şekillendiren ipuçlarıdır.

İlişkilerde bağlarımızı şifalandırmak, hayattan keyif alacağımız alanlarda adımlar atmak, sanatsal konularla ilgilenmek için güzel bir gün olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder