19 Eylül 2021 Pazar

20 - 26 EYLÜL HAFTASI - YILIN SON ÇEYREĞİ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yılın son çeyreğine Sonbahar Ekinoksu ile başlarken, yılın başından bu yana yaşadıklarımızı anlamlandırdığımız,  tecrübelerimizi gözden geçirdiğimiz, kaybolduğumuz alanlarda rotamızı sorguladığımız bir Dolunay yaşıyor olacağız. 

Bazılarımız için bu hafta beklenmedik ani süprizleri de getirebilir, ani başlayan ve biten tutkulu ilişkiler söz konusu olabilir. İlişkilerimiz ve değerlerimizde yenilenme ihtiyacı dönüşüm veya kopuşlarla şifaya vesile olabilir.

Ekinoksun yani yılın son çeyreğinin mesajı ''Tüm doyurulmuş arzular bahçesine açılan kapı'' Önümüzde muhteşem ve süprizli fırsatlar var ancak bunun için önemli olan kapıyı açma ve adım atma cesareti gösterebilmek olacaktır. Bazılarımız elinde olanın kıymetini bilirken, bazılarımızın nefsi doyumsuz olabilir ve komşunun bahçesindeki çimlere bakarken kendi güllerini soldurabilir.

PAZARTESİ: Bu gece bilinçaltı rüyaları görerek güne başlamış olabilirsiniz, Dolunay'ın yoğun enerjisi sizi uyutmadıysa tutunduğunuz, serbest bırakamadığınız şeyler var demektir. Bol bol sıvı tüketerek metabolizmanızı dengelemeyi unutmayın. 

Bugün içgüdüsel ihtiyacımız; ruhumuzun ihtiyaçlarını dinlemek, sakinlik, huzur, maneviyata yönelmek, suyla buluşabilmek olacaktır. İmkanı olanlar bol bol yüzebilir. Bugün spiritüel, ruhsal çalışmalar yapmak, dua etmek, dilekler dilemek, ilham gerektiren şeylere yönelmek, hislerimize kulak vermek, yaşadıklarımızın anlamına erişmek, hayattaki sembolleri takip etmek için muazzam bir gündeyiz. Duygularımızı rahatlıkla dile getirebilir, hayallerimizi hayata geçirebiliriz. 

Gece saatlerinde gerçekleşecek Dolunay'a hazırlanıyoruz. 

SALI: Güne yine haberci rüyalarla başlarken, zihnimiz oldukça aktif. Bugün iletişim, haberleşme, isteklerimizi dile getirme konularına güzel gelişmeler elde edebiliriz. Düşünce ve fikirlerimizde iyimser olabilir, hayata daha geniş bakabiliriz. Eğitim veya iş başvuruları yapabiliriz. 

Aceleci kararlar vermek, bir şeylerin hızla olmasını beklemek, kararsızlıklar, ben - sen dengesini kuramama halleri gerginliklere sebep olabilir. Bugün isteklerimiz için harekete geçerken daha sakin ve uzlaşmacı olmaya çalışalım ancak kendi isteklerimizi de ikinci plana atmayalım, sınırlarımızı koruyalım. Böylelikle adımlarımızın desteklendiğini, geleceğimiz için önemli adımlar attığımızı fark edebiliriz. Bugün eylemlerimiz konusunda kadersel destekler alabiliriz. 

Akşama doğru zamanı daha iyi ve verimli kullanabileceğimiz bir akışa ilerlerken, isteklerimize daha olgun bakabileceğiz. Duygularımızı daha rahat kontrol edebilecek, hayata yetişkin ve sabırla yaklaşabileceğiz. Ev ve iş yerinde ilişkilerimizi güçlendirebileceğiz.

ÇARŞAMBA: Sevgili Terazi'ler, ışığınız parlasın, iyi ki doğdunuz! Bugün 22.20 sonrası doğan tüm bebekler Terazi burcunda doğmuş olacaktır. 

Ve Ekinoks ile Sonbahar başlıyor...

Merkür retrosuna hazırlanırken, artık bize yaramayan düşünce ve fikirlerimizi dönüştürdüğümüz, bakış açımızı değiştirdiğimiz bir gündeyiz. Korkularımız ilerlememize engel olabilir ancak korkulara rağmen derinleşmeyi ve onların üstüne giderek yüzleşmeyi seçersek içsel anlamda güç kazanabiliriz. Baskı, kuşku ve manipülasyonlar bizim uyum ihtiyacında olmamızı sömürüyor gibi gelebilir. O nedenle fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmak için doğru bir günde olmayacağız. Zihinsel enerjimizi sezgi ve derinlik, araştırma gerektiren işlere yönlendirebiliriz. 

PERŞEMBE: Bu sabah yeterince dinlenememiş gibi hissederseniz, yatağınızdan kalktığınızda küçük bir nefes egzersizi veya meditasyon yapabilirsiniz. Kendinize küçük sessiz zamanlar yaratmayı unutmayın.Dinlenme ihtiyacının neredeyse 15.28'e kadar devam edeceği gün içerisinde, yeni başlangıçlar askıda kalabilir ancak yarım kalan işlerinizi tamamlamak için destekleniyor olacaksınız.

15.28 sonrası 2,5 gün boyunca içgüdüsel ihtiyacımız; maddi- manevi güvence ihtiyacı, somut biçimde önümüzü görebilmek, sabit bir düzende olmak, huzur ve dünyevi olanın tadını çıkartmak olacaktır.

Bugün bağlılık ve özgürlük arasında bir denge kurma ihtiyacında olacağız. Uçlarda yaşanabilecek ve tüm haftayı etkileyecek bu enerji ile, ait hissetmeyi ve ait olmayı abartarak farkında olmadan cümlelerimizde baskıcı haller sergileyebiliriz. Ya da radikal kararlar vererek bir anda uzaklaşmak isteyebiliriz. Önemli olan ilişki ve değerlerimiz içerisinde yenilenmek, birlikte özgürleşmek, farklı yanlarımıza saygı duymak olacaktır.

Bazılarımız için bu hafta beklenmedik ani süprizleri de getirebilir, ani başlayan ve biten tutkulu ilişkiler söz konusu olabilir.

CUMA: İkili ilişkiler, maddi durumumuz, yatırımlarımız, öz değerimiz, duygusal ihtiyaçlarımız hususunda gün genelinde bizleri uyandıran, ancak bu uyanışı zorlu etkilerle yaşayabileceğimiz bir süreçte olacağız. 

Aşırı uçlarımızın, sahiplenme ve elde etme isteklerimizin, en önemlisi de nefsimizin dengeye gelmesi için kısıtlanmak, engellenmek, yetişkin gibi bakmak zorunda kalabiliriz. Yeni sorumluluklar alabiliriz. Kalıcı bitişler yaşayabiliriz. 

Önemli olan bugünlerde; bir şeyi her zamanki gibi yapıp farklı sonuçlar beklememek ve yenilenmeye direnç göstermemek olacaktır. Süprizlere açık olan bugünlerde yeni başlangıçlar yapmak beklenmedik sonuçlar verebilir. 

CUMARTESİ: Sabah saatlerinde uyumlu, huzurlu ve teslimiyette güne başlarken, keyif yapma ihtiyacımız baskın olabilir. Yoga, meditasyon, masaj yapmak sabah saatlerinde bedenimize çok iyi gelecektir. 

Gün içerisinde duygularımız ve isteklerimiz için korkusuzca harekete geçebilir, hislerimizi daha derin ifade edebiliriz. Yöneticilerimiz veya ailemiz tarafından desteklenebilir, işlerimizi kararlılıkla halledebiliriz. Bu enerji 16.10'a kadar etkenken bu saatten sonra yeni başlangıçlar askıda kalabilir. Yarım kalan işler için desteklenmeye başlıyor olacağız.

Bugün hayata iyimser yaklaşımımızı abartmamalı, mali durumumuz, yediklerimiz, içtiklerimiz konusunda abartılı hallerde olmamalı, insanlara inanıp harekete geçerken veya gelecek planları yaparken sakin hareket etmeliyiz.

PAZAR: Bugün içgüdüsel ihtiyacımız; öğrenmek, öğretmek, iletişim kurmak, sosyalleşmek, meraklarımızı gidermek, görüşmeler yapmak olacaktır. Gün içerisinde dile getirmek istediğiniz her şeyi rahatlıkla anlatabilir ve anlaşılabilirsiniz. İletişim ve haberleşmeye dayalı işlerde güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Merkür'ün retroya hazırlanan enerjisinde bugünü mutlaka değerlendirin derim.

Küçülmeye başlayan Ay enerjisinde bugünlerde yapılacak spor ve diyetlerle daha kolay kilo verebilir ve ödem atabilirsiniz. 

Mantık ve duygularımızın uyumlu hareket ettiği bugün, uyumlu ve yapıcı bir gün olacaktır. Mutlu haftalar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder