22 Ağustos 2021 Pazar

22 AĞUSTOS 2021 DOLUNAY'I - ORTAK KADER


Herhangi bir kısıtlama, kural, engel olmasa; çıplak, yalın ve dürüstlükte, kim olurdun?

Özgürleşmek; farklı görünmek, yalnız, çılgın, aykırı olmakta değil; her şeye rağmen, tüm kurallara, baskılara, koşullara ve dünyanın tüm karanlıklarına rağmen hala kendin kalabilmek, özünü koruyabilmekte saklı.

Kapana kısılmış, isteksiz, zorlanır halde, aldatılmış, kaybetmiş, dağılmış, batmış olabilirsiniz. Peki tüm bunların sebebi neydi, ne değişmeliydi? İşte tam da krizlerin fırsata dönebileceği dönemeçteyiz. O dönemeçten geçecek cesaretin ve uyanmaya gönüllü bir zihnin var mı?

Merhaba yeryüzü sakinleri,

22 Ağustos 2021 tarihinde, etkileri aslında yılın başlarında başlamış olan, Kasım ayında bize katacaklarına uyanacağımız bir Dolunay yaşayacağız. Bu dolunay bir şeyi sonlandırmak adına son derecede, en kritik yerde gerçekleşirken, büyütüp genişletme etkisi yaratan Jupiter ile kolkola. Yani kritik olanı tamamlamak için büyüten bir etkisi var. Gökyüzünde Ay'ın hemen yanında ışığını görebilirsiniz. 

Kader planlarının çoktan ve ne için harekete geçtiğini bireysel olarak da toplumsal olarak da anladığımız bir süreçten geçeceğiz. Geleceğimizi şekillendirmenin tüm ipleri bir anda elimize verilirken, sorumluluğu yükleyecek hiçbir şey kalmadığında, panik olabiliriz. 

İşte tüm o paniğin, kendin olma sorumluluğun, yaşamını değiştirme dönemecinin olduğu yerde, güzelliklere, fırsatlara ve hak edişlere açılacağız. Uyum yerine sınır koymak, öğrenilmiş çaresizlik yerine yenilenmek, kalp ve zihinle yeni şeyler üretmek bu sürecin anahtarı. Kızdığımızı, yargıladığımızı anlamak adına aynı deneyimleri yaşarız. O nedenle bu dolunayda ilgilendiğimiz, kimin bize ne yaptığı değil, bizim buna nasıl tepki vermemiz gerektiği olmalıdır.

Ego, kibir ve abartı sınavlarının yaşanabileceği bugünlerde sakin ve mantıklı kalmak önem kazanıyor.

Geçmiş emeklerimizin karşılığını aldığımız bu süreçte, kadersel olaylarla şanslı etkiler yaşayabilir, korunduğumuzu fark edebiliriz. Güçlü tamamlanmalar yaşayabiliriz.

Değişimin ve cesaretin olduğu yer her neredeyse, şimdi o seçeneğe doğru ilerleyin, çünkü ışığı sadece orada bulacaksınız.

NE YAPMALI;

*Dolunay'larda sıvı dengemiz bozulduğundan ötürü bol su içmek, suyla temas halinde olmak iyi gelecektir. 

*14 gün boyunca diyet, spor, arınma konuları için çok uygundur. Yaşamınızda ve bedeninizde size ait olmayanı rahatlıkla atabilirsiniz.

*Kırmızı, turuncu, sarı giymek, labradorit taşımak, evde mum yakmak, evi arındırmak koruyucu ve arındırıcı etkiler yaratacaktır.

*Ancak önemli olan gerçekte bizim biz olmamıza engel olan şeyi fark etmek olduğundan ötürü, içinizdekileri bol bol yazabilirsiniz.

TOPLUMSAL;

*Ortak kaderimize uyanmamız için uykumuz ne kadar derinse o kadar sarsıldığımız günlerdeyiz. 

*Kalp ve zihnin ortak çalışması gerektiği bu döngüde, bir kişinin kendini değiştirmesinin bile ne kadar fark yarattığını görebileceğiz.

*Çıkarlarımız için kullandığımız, ağacı bile kendisini siper ederek bize gölgesini sunduğu için sevdiğimiz tabiat bizimle konuşmaya devam ediyor. Dolunay'da Sedna asteroiti göze çarpıyor. Buzullar, denizler, deniz canlıları ile tabiatın geldiği son hali ile yüzleşeceğimiz bir evreye geçiş yapıyoruz. 

*Fırtınalar, yağışlar, sert hava olayları, küçük sarsıntılar bu dönemde artabilir.

*Dişil asteroitlerin baskınlığı ile (sedna, ceres, lilith) bu Dolunay'la beraber kadınların seslerinin yükseldiğini, nihayet uyandıklarını, güçlendiklerini ve hatta güç talep ettiklerini göreceğiz. Bir şey çok baskı altında kalıyorsa, zarar görüyorsa, kendini fark etmesi içindir.

*Dolunay'da etkin olan Kraliyet Regulus yıldızı, 2011'den beri Başak enerjisinde çalışıyor. Eskiden Aslan'daydı. Yani artık; abartılı şeyler yapan, zengin olan, kendin halktan ayıran, üst kesimde olan, baskı kuran değil; üreten, çalışan, hayal edebilen, dişil enerjiye değer veren esas Kral :) Ve yıllar ilerledikçe bunu daha net göreceğiz.

*Ancak bu hasat Dolunay'ında önemli sıkıntılar yaşayabiliriz. Bugün kıtlığa dair yaşananlar, 2023'e doğru almamız gereken önlemlerdir.

*Yaşananlara siyaset ve kişi bazında değil, büyük resimden bakmayı öyle ya da böyle öğreneceğiz. Ve dünyayı yönettiğini sananların onları da yöneten yaratıcı güçle tanışmaları an meselesi. Pek çok planın ellerine yüzlerine bulaştığını izleyebiliriz.

*Baskı ve kurallar özellikle aşı konusunda artarken büyük halk hareketleri görebiliriz. Aşı içeriği 19 Kasım itibariyle çok daha fazla konuşulabilir.

*Önceden projesine başlanılan çalışmalar, eğitimler, icatlar, toplumsal konular bu dolunayla tamamlanabilir.

*Protesto ve ayaklanmaları daha fazla görebiliriz ve küçük bir kıvılcım bile beklenmedik biçimde büyüyebilir. Liderlerin veya yöneticilerin sahip oldukları güçle sınandıklarını fark edebiliriz.

*Ülkemizde göçmenler daha fazla gündeme gelebilir. Ancak 2022 sonrası bugünlerde atılan adımlar daha çok konuşulacaktır.

*Yine ülkemizde üniversitelerinin, eğitim sisteminin ve sağlık sektörünün tartışma konusu olacağı bir sonbahar yaşayabiliriz.

*Rusya, Çin ve Libya dolayları Dolunay'dan daha fazla etki alabilir. Kasım ayına doğruyine gündemde olabilir.

İLİŞKİLER

Venüs uyum ve dengeyi vurguladığı hallerden geçerken, önemli olanın uyum sağlamak adına özümüzü değiştirmek değil; zaten uyumlu olduğumuz biri ile bu yolu yürümemiz gerektiğine aydınlanıyoruz. 23 Ağustos'tan itibaren sağlam ilişkilere başlama enerjisi olsa da, aslında bize uymayandan özgürleşme cesaretine de sahip olduğumuzu unutmayalım. 

İlişkilerde yenilenme ihtiyacı, monoton düzeni kırma ihtiyacı da baskınlaşabilir. 

Şuan yeni birlikteliklerde hızla ilerleyen durumlar varsa, 27 Eylül - 19 Ekim arası ilişkinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. 

Geçmişten gelen aynı kişiler veya deneyimler, bu defa farklı bir yol izlememiz için bize yol gösteren, geride bırakmamız gereken karmalarımızdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder