28 Ağustos 2021 Cumartesi

2021 EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARI





KOÇ: Yaşamınızı, bedeninizi, ruhunuzu dengelemeniz ve şifalandırmanız adına güzel etkilerle Eylül ayına başlıyorsunuz. Ayın ilk günleri düzenlemeniz ve iyileştirmeniz gereken alanları fark edebilirsiniz. Dalgınlık ve odaklanamama hallerinde arada nefes alacak zamanlar yaratmayı unutmayın. 7 Eylül ile başlayan yenilenme halleri, aynı zamanda adım attığınız her şeyden güzel sonuçlar almayı da vurguluyor. 10 Eylül itibariyle hayatınızdan size yararı olmayanları çıkartabilir, sağlığınızı şifalandırabilir, mali anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde sezgisel hareket edebilirsiniz ancak bu durum takıntı, baskı ve kuşkuya yol açmamalı. Karmik kişilerle bu süreçte tanışabilirsiniz. 21 Eylül Dolunay'ı ile ayın başında adım attıklarınızın sonucunu alırken, teslimiyet, inziva ve ruhsal şifaya kendinizi bırakabilirsiniz. Büyük ve önemli aydınlanmalar yaşayabilir, gizli saklı meseleleri fark edebilirsiniz.

BOĞA: Hayatınızın merkezine neleri koyduğunuza, kaçırdığınız eğlenceli alanlara, aşka, hobilerinize zaman ayırmaya aydınlanacağınız bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Bu ay tohumunu ektiğiniz her şeyden en çok ürünü sizler alabilirsiniz. Mutlaka emek harcayın. 7 Eylül itibariyle yaşamınızda adım adım ilerleyecek güzel bir ilişki başlayabilir ancak acele etmemeli ve beklenti enerjisinde olmamalısınız. Eğitimler, çocuklarınız, yaratıcılık alanlarınız gündeme gelebilir. 10 Eylül itibariyle kendinizi ikili ilişkilerde tanıyarak gölgelerinizi fark edebilirsiniz. Tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Güç savaşları, kıskançlık, takıntı gibi konular ilişkinize zarar verebilir, dikkatli olun. 21 Eylül itibariyle geleceğinize dair istekleriniz ve projeleriniz konusunda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu evrede arkadaş kaynaklı kayıplara dikkat edin.

İKİZLER: Hayattan istekleriniz, kariyeriniz, aileniz, ebeveynleriniz, aidiyetleriniz arasında denge kurmanıza hizmet edecek önemli bir Eylül ayına başlıyorsunuz. 7 Eylül tarihi itibariyle köklenmeniz, güvende hissetmenizle ilgili önemli bir Yeniay yaşayacaksınız. Yaşadığınız alan ve ailenizle ilgili başlangıçlar, düzenlemeler gündeme gelebilir. Attığınız adımlar güzel neticelere ulaşabilir. 10 Eylül sonrası sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Tatlı tüketimine dikkat etmeniz yararlı olacaktır. İş yerinde özellikle kadınlarla olan ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Ancak manipülasyonlara dikkat etmekte yarar var. 15 Eylül sonrası güçlenen yaşam enerjiniz ile yeni ve heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerle alakalı güzel bir sürece başlayabilirsiniz. 21 Eylül tarihinde ise yaşamınızın temeli ve gelecekte istekleriniz, kariyeriniz konusunda önemli bir tamamlanma yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Hayata bakış açınız, iletişim şekliniz, eğitimler, seyahatler, ticaret konularında yenileneceğiniz, denge kurmanız ve alışverişlerde aldanmalara dikkat etmeniz gereken yepyeni bir aya başlıyorsunuz. Bu anlamda 7 Eylül itibariyle atacağınız adımlar size farkındalık ve yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Sosyal medya, ticari faaliyetler, eğitim, yayıncılık gibi alanlarda yeni kazançlar elde edebilirsiniz. 10 Eylül itibariyle yaratıcılığınız artabilir, sezgisel anlamda güzel işler ortaya koyabilir, daha özel, özgüvenli ve popüler hissedebilirsiniz.  İlişkilerde daha tutkulu olma ihtiyacında olabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı enerjinizi aşk ve eviniz için harcayabilirsiniz. 21 Eylül itibariyle yaşayacağınız tamamlanmalar yine; eğitim, hukuk, ticaret veya uzaklarda yaşayanlarla olan bağlarınızla ilgili olabilir.

ASLAN: Kendi değerleriniz, kazançlarınız, size ait olan maddi ve manevi değerlerinizi korumak, dengelemek adına güzel bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Bu anlamda ayın ilk günleri alım satımlarda dikkatli olmakta ve borç vermemekte yarar olacaktır. 7 Eylül itibariyle yeni kazanç alanları önünüzde açılabilir, kazançlarınız artabilir, sarf ettiğiniz eforun karşılığını yavaş yavaş almaya başlayabilirsiniz. Ancak çalışırken zihinsel ve bedensel sağlığınızı ihmal etmeyin. 10 Eylül itibariyle evde zaman geçirme isteğiniz artabilir, misafirler ağırlayabilirsiniz. Aileden gelen şans ve fırsatlar söz konusu olabilir. Bu süreçte estetik ameliyatlar ve saç kesimi gibi konuları 1 ay ertelemelisiniz. 21 Eylül Dolunay'ı ile çalışmalarınızın karşılığını aldığınız, gelirlerinizi dengelediğiniz bir dönemde olacaksınız. Ancak mali anlamda bazı gizli durumları da siz veya eşiniz bu dönem fark edebilirsiniz. 

BAŞAK: Hayattan istekleriniz, kendinizi ortaya koyma şekliniz, mücadele alanlarınız ve liderlik özellikleriniz bu ay ön plana çıkıyor. Kendiniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili bir hasat zamanı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi kandırdığınız durumları fark edebilirsiniz veya yüksek beklentilerle, eleştirilerle var olan ilişkilerinizi, evliliğinizi zedeleyebilirsiniz. Sağlığınızı korumak ve baş ağrılarınızı gidermek için bu ay spor, yoga gibi bedensel aktiviteler yapmak size iyi gelecektir. 7 Eylül itibariyle ileride olumlu sonuçlar almak istediğiniz kendinizle ilgili her konuya başlayabilirsiniz. Eğitim, iş, seyahat gibi konularda güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. İmajınızı yenileyebilirsiniz. 10 Eylül itibariyle özellikle eğitim, medya, yayıncılık ve yakın çevre alanlarında güzel gelişmeler elde edebileceksiniz. 21 Eylül Dolunay'ı ile ilişkilerde önünüzde bir sis perdesi aralanırken, teslimiyet ve ruhsal bağlığının önemine aydınlanabilecek, önemli tamamlanışlar yaşayabileceksiniz.

TERAZİ: Ruhsal anlamda güçlendiğiniz, içe döndüğünüz ve sezgilerinize güvenmeye açıldığınız güzel bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Çalışmak ve dinlenmek arasında denge kurmanın önemli olduğu bu ay, bedeninizi ihmal etmeyin. Küçük sessiz zamanlar yaratmak size çok iyi gelecektir. 7 Eylül itibariyle yapacağınız başlangıçlar daha çok içsel kararlar olacaktır. Bu evrede unutmamanız gereken, bazen hiçbir şey yapmamak çok şey yapmak anlamına gelebilir. Teslimiyette olun. 10 Eylül itibariyle kazançlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir, şanslar elde edebilirsiniz. 15 Eylül sonrası ise içsel enerjiniz gittikçe artmaya başlayacaktır. Liderlik özellikleriniz ön plana çıkacaktır. Enerji fazlalığını bedensel aktivitelerle atmamak 1 ay boyunca ruhsal gerginliğe veya baş ağrılarına sebep olabilir. 21 Eylül Dolunay'ı ile yaşam düzeninizle ve sağlığınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte; su tüketiminizi arttırmak, ruhsal anlamda kendinizi şifalandırmak veya nefes egzersizleri yapmak iyi gelecektir. Burcunuzda gerçekleşecek 27 Eylül sonrası Merkür Retro'sunu ayrıca anlatacağım.

AKREP: Gelecek planlarınız, ortak hareket edebildiğiniz kişiler ve sosyalleşme ihtiyacınızın gündemde olacağı, popüler hissedeceğiniz bir Eylül ayına başlıyorsunuz. 7 Eylül tarihi itibariyle atacağınız adımlar ve başlatacağınız projeler geleceğinizi güvenceye almanıza vesile olabilir. Yeni bir arkadaş çevresine girebilirsiniz. Ancak bu süreçte kontrolcü olmak ve etki altında kalmak yerine sabırlı, kararlı ve adım adım ilerlemeye özen gösterin. 10 Eylül itibariyle burcunuzda ilerleyecek olan Venüs ile özdeğerinizi güçlendirebilir, daha göz önünde olabilir, hayattan daha çok keyif alabilirsiniz. Güzellik, bakım gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İçsel anlamda gerginlikler yaşamamak adına kendinizi sanatsal faaliyetlere verebilirsiniz. 21 Eylül Dolunay'ı ile sezgileriniz ve yaratıcı enerjiniz artıyor olacaktır. İlişkiler alanında ise önemli farkındalıklar yaşayabilir, ruhsal bağlarınızın derinliğini fark edebilir, hayatınızın merkezini dengeleyecek kararlar alabilirsiniz.

YAY: Saygınlığınızın, statünüzüz, hayattan beklentilerinizin gündemde olacağı Eylül ayında, çabalarınızın karşılığını almaya çalışırken ilahi plana güvenmeyi deneyimliyor olacaksınız. Yüksek beklentiler yerine olana güvenmek, ilerleyen süreçlerde mükafatını getirecektir. 7 Eylül itibariyle yapacağınız başlangıçlarda oldukça göz önünde olabilir, yüksek ses getirebilirsiniz. Geleceğe, eve, kariyere dair tam hayal kırıklıkları yaşarken çevrenizden bir yardım elinin uzandığını fark edebilirsiniz. 10 Eylül itibariyle sezgileriniz güçlenirken, korunduğunuzu, şanslı etkilerde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Küçük dinlenme fırsatları yakalayabilir, kendinizle başbaşa kalma ihtiyacında olabilirsiniz. 21 Eylül Dolunay'ı yaşam alanınızda olurken; ev, konfor alanınız, ebeveynleriniz gündeme gelebilir. Önemli kararlar alacağınız fark edişler ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 

OĞLAK: Ufkunuzu genişleteceğiniz, özgürleşeceğiniz, bakış açınızı yenileyebileceğiniz güzel bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Bu evrede uzak geleceği düşünürken anı kaçırmamak, bugünü kontrol altına alabilmek ve bugündeki belirsizlikleri halletmek önem kazanıyor. Aynı zamanda ayın başında yanlış anlaşılma ve kandırılma riskine karşı temkinli olmalısınız. 7 Eylül itibariyle; eğitim, hukuk, uluslararası işler, seyahatler, eşinizin kardeşleri gibi konular gündeminize gelebilir. Yapacağınız başlangıçlar kalıcı ve sağlam sonuçlar verebilir. 10 eylül itibariyle bir ay boyunca çok daha fazla sosyal olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlarınızın derinliğini sorgulayabilirsiniz. Sosyal alanlarınızdan yeni birisi ile tanışabilirsiniz. 21 Eylül Dolunay'ı ile kandırıldığınız veya kendinize dürüst olmadığınız bazı konuları fark edebilirsiniz. Eğitim, iletişim gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geleceğe dair önemli yeni kararlar alabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi, derinliklerinizi, paylaşımlarınızı düşündüğünüz, hayatınızdan arınması gerekenlere hizmet eden, dönüşerek güç kazanacağınız güzel bir aya başlıyorsunuz. 7 Eylül itibariyle ruhsal anlamda güçlenmenize vesile olacak spiritüel çalışmalar yapabilir, terapiler veya danışmanlıklar alabilirsiniz. Mali anlamda giderleriniz ve ortak kazançlarınız gündeme gelebilir, yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz ancak mutlaka iyice sorgulamalısınız. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Hayatınızı iyileştirmek adına bahar temizliği yapacağınız alanları fark edebilirsiniz. 10 Eylül itibariyle yeteneklerinizin ve çabalarınızın daha göz önünde olduğu, otoriter figürlerle daha iyi anlaşabileceğiniz bir döneme başlıyor olacaksınız. Ancak manipülasyon ve güç oyunlarına karşı temkinli olun. 21 Eylül Dolunay'ı ile çabalarınızın mali anlamda karşılığını alabileceğiniz, geleceğe dair güvencede olmak adına kararlar alabileceğiniz etkilerde olacaksınız. 

BALIK: İlişkilerde kendinizi aynalayarak benliğinizi tanıdığınız, beklentide olmak yerine andaki güzelliklerin önemini anladığınız, kendinizi veya partnerinizi kandırdığınız alanları fark ettiğiniz bir Eylül ayına başlıyorsunuz. Bu anlamda, ilişkilerde hızlı adımlar atmak veya yüksek vaatlerde bulunmak yerine adım adım gidebilmek ve sözcükleri eyleme dökebilmek önemli olacaktır. Evli olanlar için ise karşılıklı eleştiriler veya boşvermiş haller bu evrede evliliğe zarar verebilir. Sabırlı olmakta yarar var. 7 Eylül Yeniay'ı ile ilişkilerinizde önemli başlangıçlar yapma fırsatları elde edebilirsiniz. Karşılıklı konuşarak ilişkilerinizi onarabilirsiniz. İlişkinizi iyileştirmek veya evliliğe dönüştürmek adına yeni adımlar atabilirsiniz. 10 Eylül itibariyle eğitimler, seyahatler ve ticari alanlardan güzel sonuçlar alabilirsiniz. Daha özgür olmak isteyebilir, hayat felsefeniz ve inançlarınız konusunda konuşma, derinleşme ihtiyacında olabilirsiniz. Uzaklardan özel birisi ile tanışabilirsiniz. 21 Eylül Dolunay' ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak fevri olmamakta, sezgilerinize güvenmekte, enerjinizi ruhsal alanlara veya yaratıcı faaliyetlere yönlendirmekte yarar olacaktır. Özgürleşmek adına güçlü aydınlanmalar yaşaaybilirsiniz. Bu ay boyunca bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya gayret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder