22 Temmuz 2021 Perşembe

DETAYLARDAKİ SAF GÜZELLİK (22 Temmuz - 16 Ağustos 2021)



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Sizin için bu hayatta değerli olanlar nelerdir? Mali durumunuz mu? Partneriniz mi? Aileniz mi? Yoksa, en önemlisi, öz değeriniz mi? Kendimize sevgimizi nasıl sunarsak, değerlerimize nasıl sahip çıkarsak, yaşamdan da karşılığını öyle buluruz.

22 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında, geçtiğimiz ay kendimizle ilgili fark ettiklerimiz konusunda ayaklarımız artık yere daha sağlam basıyor olacak. Bizi yükselten, bize iyi gelenlerle bir arada olmak, elimizdeki güzelliklere sahip çıkmak isteyeceğiz.

Sevgi ve aşkın en saf halini yalınayak arayan kalbimiz, ayaklarına diken batmasın diye daha temkinli ilerliyor olacak.

Sadelik, masumiyet ve detaylardaki güzellikler bizim için bu süreçte daha ilgi çekici olurken, göze batan ve abartılı şeylerden ve kişilerden hoşlanmayacağız. İlişkilerimizde dürtüsel değil mantıklı ilerlemek ve emek vermek isteyeceğiz. Kalbimizi, bizde herkesin görmediği güzellikleri görebilenlere açmak isteyeceğiz. Ve kalbimizi açtığımız kişilere; faydalı olmak, hayatlarını güzelleştirmek, yaşamlarını daha kaliteli hale getirmek adına çaba harcayacağız. Aynı zamanda ellerimizi tutan kişide en önem verdiğimiz şey; sadakat ve geleceği görebilmek olacaktır.

Saf sevgiyi bulmak, bir mücevheri bulmak gibidir. Onu herkese sunmak istemeyiz. Dolayısıyla sevgimizi ve değerlerimizi sunacağımız kişi çok özel olmalıdır. Bu aşamada kriterlerimiz ve beklentilerimiz devreye girebilir. İlişkilerimizde bu dönem 'seçici' oluruz. Herkesin yolumuza eş'lik etmesinden ziyade, gerçekten ruhumuza eş olanla bu yolu yürümek isteriz.

Ancak bu sürecin gölge yönü; tanıştığımız kişileri değiştireceğimizi düşünerek kriterlerimizi o kişiye uygulamak, onun kafamızdakine tam olarak uygun olmasını beklemek, kafamızdakine uymayan yönleri eleştirmek olacaktır. 

Bu süreçte yapılması gereken, tırtılın kelebek olmasını beklemek ve bunun için özveride bulunmak değil, onu tırtıl hali ile kabul edip edemeyeceğimize 'gerçekçi' olarak bakmaktır. Aynı zamanda küçük detaylara takılıp güzellikleri kaçırmak yerine, kimsenin mükemmel olmadığını anlayabilmektir. Mücevherdeki küçük lekeyi de sevebilmektir. 

Yine bu dönemde kendisine gereken değeri veremeyenler, kendisini ağır biçimde eleştirebilir, kendisinde kusurlar bulabilir, kendisini sevgiye layık göremeyebilirler. Bugünlerde kendi değerinizi; ne kadar verimli işler yaptığınıza bağlamamalı, sevginin kölesi, sevgilinin annesi gibi davranmamalısınız.

Bu süreçte dikkatimizi çeken bir diğer nokta da; partnerin sorumluluk sahibi, güvenilir, temiz ve düzenli olup olmadığı ve sağlıklı bir hayat yaşayıp yaşamadığıdır. Böyle olmayan bir birey, kendi hayatının sorumluluğunu alamazken, sizinle bir yaşamın sorumluluğunu da alamayacaktır.

Bu süreç; sağlık kontrolleri yaptırmak, diyet yapmak (25 Temmuz - 8 Ağustos), gereksiz olan her şeyden arınmak, yaşamda yeni düzen oluşturmak, beklentilerimizi indirgemek, üretimde olmak, hizmet etmek, tüketim alışkanlıklarımızı (1 - 6 ağustos) ve zararlı alışkanlıkları düzenlemek için uygundur.

Bu enerji 28 Temmuz'a kadar geçmişe yönelik çalışırken, ardından geleceğe yönelik güçlü kararlar almak ve söylemlerde bulunmak için çalışacaktır. 

Gerçek güzellik, detaylarda gizlidir. Onu ancak onu görmek için emek harcayan ve kendi değerini bilen gözler görebilir. Onun ışıltısını göstermek için çaba harcamasına gerek yoktur.

- “Belki de bizleri, birbirimiz için mükemmel kılan şey kusurlarımızdır.” Jane Austen.

BURÇLARA GÖRE

KOÇ: Bu süreci; günlük yaşamınızı daha verimli hale getirmek, beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemek, sağlığınızı iyileştirmek, iş yaşamınızda daha sade bir düzen kurmak alanında yaşayacaksınız. Diyet yapmak ve zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için uygun bir dönemdir. Evcil hayvanınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İş yaşamından özel biri ile tanışabilirsiniz.

BOĞA: Bu süreci; aşk ve keyif dolu yaşayabilir, hediyeler alabilirsiniz. Ancak bu dönemde yaşanacak ilişki, tam da doğanıza uygun bir şekilde, gerçekçi olacaktır. Adım adım ilerler ve seçici olursanız, uzun soluklu bir ilişkiniz olabilir. Bu dönem hobilerle ilgilenmek için çok uygundur. Çocuğunuz varsa onun yaşamı ve sağlığını düzenleyebilirsiniz. Lüks tüketimlerde bulunmamaya özellikle 5 Ağustos haftası özen gösterin.

İKİZLER: Bu süreci; evde keyif yapmak, evinizi veya odanızı düzenlemek, kız arkadaşlarınızla evde zaman geçirmekle ilgili yaşayabilirsiniz. Evinizi pek çok fazlalıktan arındırabilirsiniz. Bu dönemde gayrımenkul alım satımı yapabilirsiniz. Partnerinizle aile ziyaretlerinde bulunmak veya evde zaman geçirmek size iyi gelecek, güvende hissettirecektir. Eski zamanlardan bir ilişkinizle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu süreci; bol bol yolculuk yaparak, bol bol konuşarak geçirebilirsiniz. Kadınlarla olan iletişiminiz artabilir. Kız kardeşiniz varsa onunla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyal medya ve yayıncılık alanlarında popülerliğiniz artabilir. Yazı yazma ve tatlı dille iletişim kurma zamanıdır. Yine, sosyal medyadan biri ile tanışabilirsiniz. Eğitim ve yolculuklar bu dönemde size şans  getirecektir. Alım - satım işleriniz varsa bu dönemde hız kazanabilir ancak mükemmeliyetçi davranmamalısınız.

ASLAN: Bu süreci; özdeğerleriniz ve aidiyetleriniz hususunda yaşayacaksınız.  Gelirleriniz konusunda daha titiz davranabilir ve kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda daha gerçekçi davranabilirsiniz. Bu anlamda kadınlardan destek görebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda ön plana çıkabilirsiniz. Önemli olan bu dönemde özdeğerinizi ne kadar kazandığınıza bağlamamak olacaktır. Güneş de Aslan'da iken, liderlik özelliklerinizi öne çıkartın.

BAŞAK: Bu süreci; kendi öz değerinizi güçlendirmek, ön plana çıkmak, ışıltınızı ortaya koymakla ilgili yaşayacaksınız. Benliğiniz ve yetenekleriniz bu dönem daha fazla ön plana çıkabilir. Daha popüler olabilirsiniz. Sağlığınızı düzenlemek, imajınızı değiştirmek için de çok uygundur. Bu dönem elinizdekilerin kıymetini anladığınız ve size değer katmayanlardan arındığınız bir süreç olacaktır.

TERAZİ: Bu süreci; ilham ve farkındalıkla ilgili yaşayacaksınız. Bu anlamda uzaklaşmak, izole olmak isteyebilirsiniz. Yalnızken kendinizi daha sevgi dolu hissedebilir ancak duygularınızı pek fazla ortaya koymak istemeyebilirsiniz. Ruhunuzu beslemek ve dinlendirmek için harika bir dönemdir. Hayatınıza bu dönemde kadersel ilişkiler girebilir, kadınlarla karmik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Negatif enerjilere ve gizli düşmanlara karşı korunduğunuz bir dönemde olacaksınız.

AKREP: Bu süreci; ortak bir amaç ve fayda için bir araya geleceğiniz arkadaşlarınızla ilgili yaşayabilirsiniz. Davetler, düğünler ve keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi yükseltmesine ve yaşamınıza fayda katmasına bu dönemde izin vermelisiniz. Geleceğe dair planlarınız konusunda daha mantıklı ve planlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yine sosyal çevrenizden özel birisi ile tanışabilirsiniz.

YAY: Bu süreci; toplumda nasıl göründüğünüzle ilgili yaşarken, yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Kariyer ve saygınlık alanlarında destek görebilirsiniz. Toplum önünde daha popüler ve şanslı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Sosyal statünüzde; terfi, evlilik, ebeveynlik gibi değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ev ve kariyer dengesi kurarken çok eleştirel ve mükemmeliyetçi olmamaya dikkat edin.

OĞLAK: Bu süreci; uzaklardan tanışacağınız, konuşacağınız kişilerin hayatınıza değer katması ve ufkunuzu açması ile ilgili yaşayacaksınız. Eğitim, yolculuklar, yurt dışı planlamaları ve hukuksal konularda oldukça şanslı ve verimli bir dönemde olacaksınız. Geleceğiniz konusunda daha gerçekçi ilerleyebilir ve size yaramayan düşüncelerden arınabilirsiniz. Yine, uzaklarda yaşayan özel biri ile bu dönemde tanışabilirsiniz. Varsa eşinizin ailesi ile ilişkileriniz bu dönemde daha güzel olabilir. Ancak karşılıklı fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz.

KOVA: Bu süreci; paylaşımlarınız konusunda yaşayabilir, duygularınızı sade bir biçimde açmayı deneyimleyebilirsiniz. Cinsel hayatınız daha iyi bir hale gelebilir veya sağlık sorunlarınız konusunda cerrahi operasyonlar geçirerek şifalanabilirsiniz. Eş, ortak kazancı gibi konularda daha mantıksal hareket edebilir, bu dönemde daha şanslı olabilirsiniz. Bankalar, borçlar veya nafaka gibi konuları düzenleyebilirsiniz. Hayatınızdan çıkması gerekenleri fark edip kadersel olarak onlarla yollarınızı ayırabilirsiniz.

BALIK: Bu süreci; diğer insanlarla olan ilişkileriniz hususunda yaşarken, elinizdeki değerlerin kıymetini anlayabilirsiniz. Değişken bir ruh halinde olabilir, hayata daha gerçekçi bakmaya başlayabilirsiniz. Evlilik veya ortaklıklarınızda ayağı yere sağlam basan kararlar alabilir, ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yol gösterdiğiniz insanlar varsa onlarla ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Diğer insanlarda kendinize verdiğiniz değeri aynaladığınızı fark edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder