18 Temmuz 2021 Pazar

19 - 25 TEMMUZ HAFTASI - ÖZGÜRLEŞTİREN GÜNLER


Merhaba yeryüzü sakinleri,

24 Temmuz 2021'de gerçekleşecek güçlü bir dolunaya doğru ilerliyoruz. Son 6 ayda yaşamınızda neler yaptınız? Düzeninizin değişmesine gönüllü olacak kadar esnek, sabit düzeninize tutunup elinizdekileri yitirecek kadar katı mıydınız? Kendi doğamıza uymayandan özgürleşip hafiflediğimiz bu hafta, artık bizler için bambaşka gündemleri işaret ediyor olacak. 

PAZARTESİ: Haftaya güçlü şifalanmaların açığa çıkacağı bir su üçgeni ile başlıyoruz. Bu anlamda sezgilerimizle yol alabilmek bize oldukça yardımcı olacaktır. 

Hafta boyunca kontrol etme, derinleşme, gizli saklı olanı açığa çıkartma isteğimiz baskın olabilir. Ancak Venüs ve Mars'ın açıları ile baskı halleri ilişkilerde gerginliklere sebep olabilir. 

Merkür açılarıyla aile karmalarımızı hatırlamak, yüzleşmek, içsel olarak yaralı hissetmek söz konusu olabilir. Konuşurken dil yarası açmamaya özen göstermeli, herkesin bizim gibi yaraları olabileceğini unutmamalıyız. Merkür yaşamımızda yenilenmeye gönüllü olmamıza, orjinal ve yeni fikirlerle hareket etmemize yardım edecektir. 

Otorite figürlerle (baba, patron) anlaşmazlıklar olabileceğinden önemli görüşmelerimizi ertelemekte fayda var. 19.00 sonrası dinlenmek, yalnız kalmak, manevi alanlarımıza yönelmek herkese iyi gelecektir. Keyifli bir gün olsun.

SALI: Bu geceden itibaren 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; bize neşe veren ortamlarda bulunmak, gezmek, öğrenmek, keşfetmek, özgürleşmek olacaktır. Dolunay'a doğru ilerlerken enerjimiz artıyor. Özellikle öğlen saatlerinde bakış açımızı oldukça yenileyebilir, pek çok fikir ve yargıyı geçmişte bırakabiliriz. Zamanı doğru kullanabileceğimiz, sınırlarımızı bileceğimiz, bilge kişilerden tavsiyeler alacağımız günlerdeyiz. Kadınlarla olan iletişimimizde şifa bulabilir, şifa verebiliriz. Yardımlaşmanın, keyif ve neşenin bol olduğu bir gün olsun.

ÇARŞAMBA: Yapabilirlik gücümüzün arttığı, duygu ve isteklerimiz için harekete geçebildiğimiz, özdeğerimiz konusunda aydınlanmalar yaşadığımız enerjik bir gündeyiz. Rehavete kapılmamalı ve işlerimizi ertelememeliyiz. Gün içerisinde hızlı ve dürtüsel hareket etmek isterken, neptün karesi ile dalgınlık ve unutkanlık kaynaklı sakarlık ve küçük kazalara karşı temkinli olmalıyız. Venüs son derecelerde ilerlerken, mali alanda ve ilişkilerde pek çok konu artık kapanmaya hazırlanıyor. Bu anlamda geniş bakabilmeye ve yaşadıklarımızı anlamlandırmaya hizmet eden bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Pek çok enerjinin değiştiği, yeni gündemlere uyanacağımız bir günden merhaba! Özdeğer duygumuzu güçlü ve meydan okuyucu biçimde sunarken, bir ay boyunca daha durağan hallere geçiş yapıyoruz. Bu süreç ilişkilerimizde mantığı da ele almayı, daha seçici olmayı ve kendi kriterlerimize saygı duymayı bizlere öğretiyor olacak. Bu anlamda ihtiyacımız; aynı pencereden yaşama bakmak, günlük hayatta yardımcı olmak, detaylara önem vermek olacaktır. Ancak eleştiri, beklenti ve kusur bulma halleri ilişkilere zarar verebilir. Özellikle bugün, memnuniyetsizlik ve değişken haller gözlemlenebilir. Jupiter, akışa bırakmayı, beklentiler yerine gerçekçi hayaller kurmayı öğretiyor olacaktır.

Bugünden itibaren Güneş Aslan burcunda ilerliyor. İyi ki doğduk ! Yaşamda; güven, cesaret, hayat enerjisi, umut ve canlılık ateşi adım adım 1 ay boyunca yeryüzünü sarmaya hazırlanıyor. Eğlence, sanat ve kalbimizin sesi bizimle olsun.

CUMA: Hayallerimizi, orjinal istek veya fikirlerimizi hayata geçirebileceğimiz bir gündeyiz. Gün içerisinde duygu ve mantığımız arasında kalsak da, Neptün bizlere sezgilerimize güvenmeyi ve akışa bırakabilmeyi getirecektir. İçsel ihtiyacımız; sınırlarımızı korumak, sorumluluklarımızı yerine getirmek, gerçekçi olmak ve kendi kendimize yetebilmek olacaktır. Akşam saatlerinde Plüto'ya ilerleyen Ay ile içsel anlamda huzursuz ve melankolik hissetmemiz mümkündür. Burada ne kadar gerçekçi olduğumuzla yüzleşebilir, onay alma ihtiyacımız konusunda derinleşebiliriz. Yoğun duygusal tepkiler vermek ve kontrolcü olma hallerinden uzak durmalı, mümkünse kendimizle başbaşa kalarak dolunayın özgürleştirici doğasına hazırlanmalıyız.

CUMARTESİ: Sabah 05.36 saatlerinde ALTAİR yıldızında meydana gelecek olan Dolunay ile güne uyanıyoruz. Haritamda hayat amacı kısmında bulunan, bu yıla damgasını vurması ile sınıfıma da ismini veren bu yıldız; bilgeleşmeyi, kendi kanatlarımızla uçabilmeyi ve özgün doğamızı bulabilmeyi vurguluyor. Aynı zamanda bireysel yaşamlarımızda bizi özgür kılacak ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Yeryüzünde; kuşlar, kartal semboliği, isyan, sarsıntı, fırtına, havayolları konuları ön plana çıkabilir. Skandallar, ifşalar söz konusu olabilir. Toplumsal konular, halk hareketleri söz konusu olabilir. Bir kişi ani tanınırlık yakalayabilir. Teknoloji ve bilim ön plana çıkabilir. 

6 ay boyunca yaptıklarımızla ilgili yeniden gözden geçirme süreci yaşayacağımız bu dönemde, bize uymayan ve özgürlüğümüzü engelleyen her şeye süpriz bir şekilde veda ederek kendi doğamıza doğru daha rahat kanat çırpabiliriz.

PAZAR: Ay ışığının küçülmeye hazırlanacağı bugün, dolunay etkisi ile yoğun bir enerjiye uyanabilirsiniz. Özgürleşmeye direnç gösterdiğiniz konularda, tansiyon veya kalp rahatsızlıkları yaşamamak adına ruhunuza iyi gelecek çalışmalara yönelmelisiniz. Ani gelişmelerle yenileneceğimiz bugünlerde zihniniz geçmişe takılı kalabilir, çok düşünebilir, korku ve kaygıları durmadan aklınıza getirebilirsiniz. Geçmişten özgürleşmek, birini veya bir olayı sürekli düşünmeyi bırakmak, kuşkucu olmamak bu dönemde önemli olacaktır. Düşüncelerinizi olumlu tutmaya ve objektif bakabilmeye gayret edin. Güzel bir hafta olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder