10 Temmuz 2021 Cumartesi

10 TEMMUZ 2021 YENİAY'I - SEVGİYLE DÖNSÜN DÜNYA!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

10 Temmuz 2021 tarihinde yeni başlangıçlara vesile olacak olan Yeniay etkilerini 8 Ağustos tarihine kadar güçlü bir biçimde yaşayacağız. Peki hangi konularda?

Bu süreçte; duygusal olarak güvende hissetme, kendi alanımızda hissetme, aile sıcaklığı arama ve en çok da sevgi ihtiyacında olacağız. Sevgiyle dönüşecek, sevgiyle iyileşeceğiz. Bugünlerde yaşanan hisler gün gelip solsa bile, bir ömür hissettirdiklerini unutamayabiliriz. 

İnsan doğmadan önce var olduğu anne karnındaki güven hissini bir ömür aramaya devam eder. Öfkenin, bağımlılıkların, suçlulukların, mutlulukların, yaşama umutla sarılmanın altında hep yeterince sevilme, sevilmeme duygusu vardır. Oysa sevgi, diğer her şeyden bağımsız yalnızca bizimle ilgilidir. Kendimize duyduğumuz sevgi azaldığında, bunu hatırlatmak için karşımıza bize değersiz ve güvende hissettirmeyen deneyimler çıkar. Kendimizi sevdikçe iyileşir ve sevgimizi bir başkasına sunabildiğimiz ölçüde çoğalırız.

Bu yeniayda var olan sevilme ve güvende olma ihtiyacı ile şayet mevcut yaşamımızdan mutlu değilsek, geçmişe özlem duyabilir, geçmiş ilişkilere çekilebilir veya var olan ilişkimizi yalnız kalmamak adına devam ettirmek isteyebiliriz. Korkularımızla yüzleşebiliriz. Oysa, güçlü arınmaları vaat eden yeniay ay sonunda gerçekleşecek olan dolunayla, bizi bağımlı olduğumuz kişilerden özgürleştirecektir. 

Bu dönemde yaşamınızdan çıkan kişileri sevgiyle uğurlayın, artık onlarla bir yolculuğunuz kalmamış demektir. Yolunuza gerçekten 'eş'lik edecek kişiler için sabırlı olursanız, Ağustos ayında yaşam gerçek sevgiyi bir çok kişinin yaşamına sunacaktır.

Geçmişle bağları kopartmak demek, birisiyle iletişimi kesmiş olmak demek değildir. Şayet geçmişte birine dair içinizde; nefret, suçluluk, öfke, özlem gibi duygular kaldıysa, orada alınmamış dersler var demektir. Bizler geçmişi affedip, o duygudan geçip uğurlayamadığımızda hayat karşımıza benzer deneyimleri çıkartmaya devam eder. 

Aynı şekilde bugünlerde; aile travmalarını hatırlama, aile ve kök karmalarını yaşayarak anlama, geçmişe dair izler bulma, nostaljik hallerde olma, eski film ve müzikleri dinleme haller, yoğun duygusal tepkiler vermek olağandır. Önemli olan yaşananın kaynağına inebilmek ve duyguları sonuna kadar hissetmeye izin vermektir. Bazen ruhumuz, ağlayarak ve duygularını ifade ederek güçlü bir biçimde şifalanmaya ihtiyaç duyar. O nedenle içinde bulunduğunuz duygu durumunu yaşamak için kendinize bugünlerde izin verin.

Affetmek, duyguları ifade etmek, ağlamak, seviyorum diyebilmek, güçsüz olmak değil tam aksine çok güçlü olmaktır. Korkularla kendini kapatan kalpten sevgi de uzaklaşır. Ne yaşıyor olursanız olun; zamanında sevdiğiniz, şimdi sevebildiğiniz, sevmekten korkmadığınız, aşkın ateşi ile yanmaya, pişmeye ve dönüşmeye gönüllü olduğunuz için çok güçlüsünüz. Size sevgiyi hatırlatan herkese ve her şeye şükredin. Sevgiyle atabilen bir kalp kadar mucizevi bir şey yoktur.

MALİ KONULARDA DESTEK

Yeniayda yükselen Betelgeuse yıldızı ve Polaris (kutup yıldızı) ile kadınlardan beklenmedik destekler görebilirsiniz. Karşınıza yol gösterici insanlar çıkabilir. Yardım ettikçe, yaşamınızda ilahi destekler bulabilirsiniz. İletişim, haberleşme, yayıncıluk, girişimcilik, medya, eğitim konularında güçlü işlere başlayabilirsiniz. Mali alanlarda güvende hissedebilmek adına yeni fikirler üretebilir ve beklenmedik ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Bu dönemde (merkürün almuten olması ile) en çok zeka ön plana çıkıyor. Kendi yeteneklerini sunmak adına kendine güvenen ve kendini ifade edebilen kişiler, mali alanlarda güvende hissedebilmek adına güzel gelişmeler yaşayabilirler.

İLİŞKİLER

Kutsal eril ve dişilin gökyüzünde birleşmesi ile ilişkilerde bir arada olma ihtiyacı artıyor. Dolayısıyla bu dönemde sırf bir ilişki içinde olma isteği ile olmadık kişilere çekilmemeye dikkat etmeli, seçici ve sabırlı olmalıyız. 

Erkekler bu dönemde öfke kontrolleri ile ilgili deneyimler yaşarken, kadınlar da seçici olması ve kendi güvenliklerini düşünmeleri konusunda aydınlanıyor olacaklardır. İlişki sorumluluğu alabilecek eriller bu dönemde ön plana çıkarken, kendi içindeki çocuğu büyütememiş olan kişiler için kendilerini gelişime açacakları sert deneyimler söz konusu olabilir. Manipülasyon, kıskançlık ve ego savaşları bu dönemde ilişkilere oldukça zarar verebilir.

Ateş enerjisinin de yükselmesiyle ilişkilerde tutkulu dönemlerden geçebiliriz. Tutulmalar ile gelecek ruh eşi ve ruh ikizi buluşmaları ile, kendimizi bir başkasında görerek tanıyabiliriz. Fakat bu buluşmalara hazırlanmak adına geçmişten ve geçmiş karmalardan, duygulardan, aile travmalarından arınma deneyimleri yaşayabiliriz. 

İlişkisi olan ve evli olan çiftler de kendi içlerinde geçmiş konularla yüzleşebilir, ilişkilerini yenilemek ve güçlendirmek adına bu deneyimleri yaşayabilirler.

TOPLUMDA

Güzel enerjilerin var olduğu yeniay ile; eğlenmek, beslenmek, konserlere gitmek yeniden söz konusu olacaktır. Çocuklar, eğlence, gıda sektörü, sanat ve spor ön plana çıkıyor.

Bu dönemde pek çok kişiden hamilelik veya doğum haberleri duyulabilir. Annelik duyguları ile hareket edebiliriz. Ev ve dekorasyon konuları ön plana çıkabilir.

Bu süreçte sabit burçlarda yaşanan gergin enerjiler ile yeryüzünde mali anlamda beklenmedik durumlar, yer sarsıntıları, beklenmedik ifşalar olması normaldir. İsyan enerjileri kolektifte baskın olabilir.

Yaklaşan bayram günleri ile kadınlarla oldukça içiçe olmak, ailelerle eski günlerden konuşmak söz konusu olabilir. Ancak yeniayın yükseleni ile çoğunluk ülke içi tatillerde olacaktır. Bu süreçte kaldığımız yerlerde, trafikte, iletişimde ani öfke patlamalarına dikkat etmeli, sabır enerjisinde ve dengede kalmalıyız.

SAĞLIK

Bu süreçte aidiyet ve güvende hissetme ihtiyacının sorgulanması ile çok yemek yememeye dikkat etmeliyiz. Mide ve göğüs bölgemiz hassas olabilir. Aynı zamanda yoğun saç dökülmeleri yaşayabilirsiniz. Yoğun duygusal durumlar psikolojik problemleri tetikleyebilir. Kök çakramızı ve sakral çakramızı güçlendirmek bu dönemde iyi olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder