27 Haziran 2021 Pazar

28 HAZİRAN - 4 TEMMUZ 2021 HAFTASI




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Şubat ayında başlayan ve Aralık ayında sonuçlanacak olan deneyimler konusunda bugünlerde iyice aydınlanıyoruz. Dolunay ışığının küçülmeye başlaması ve retro bitimi ile gerçeklik algımız daha da güçleniyor. Bu hafta artan enerjimizi nereye yönlendireceğimizi bilememe halleri bedenimizde blokajlar yaratarak; tembellik, yorgunluk, isteksizliğe evrilebilir. Bu dönemde yapmamız gereken en önemli şey; yapmamız gerekenlerle bize yararı olmayanları ayırt edebilmek, bugüne kadar hangi sorumlulukları yerine getirdiğimizi düşünmek, sürekli ertelediklerimiz konusunda adım atabilmektir. Bunun için mutlaka, özellikle yazarak, planlamalar yapmalı, zamanımızı doğru yönetmek için gayret göstermeliyiz.

Harekete geçemiyor gibi hissetmek, özellikle otoriter figürler tarafından kısıtlanmak, özgürlük alanlarımız elimizden alınmış gibi baskıya maruz kaldığımızı düşünmek, kendimize yapacaklarımızla ve geleceğimizle alakalı baskı kurmak, kendimizi korkulardan soyutladığımızda, geçmişi geçmişte bıraktığımızda ve plan yapabildiğimizde bizi rahatlatacaktır.

PAZARTESİ: Özgürleşme, yenilenme ve bireyselleşme enerjimizin baskın olduğu bir haftaya başlıyoruz. Bu hafta pek çok ani ve beklenmedik gelişme yaşayabiliriz. İsyan enerjisine girmeden orjinal yönlerimizi ve fikirlerimizi ortaya çıkartmaya gayret etmeliyiz. Zihnimiz hafta başında çok aktif olabilir ve biriken işlerimizi tamamlamaya yönelebiliriz. 

Akşam saatlerinde içe dönme ihtiyacımız artacaktır. Olan biteni değerlendirmek için inzivaya çekilebiliriz. Sezgilerimiz bize yol gösterici olacaktır. Manevi yönlerimiz güçlenebilir, daha hassas ve duygusal olabiliriz. Ay Jupiter kavuşumu hayallerimizi güçlendirebilir, inançlarımızı ve yaşadıklarımızın manasını sorgulayabiliriz. Ruhsal çalışmalar için çok uygun bir akşamdır. Ay Fomalhaut yıldızı ile birleşeceğinden ötürü gece saatlerinde bolca dua enerjisinde olmalı, olumlu cümleler kurmalısınız.

SALI: Gün içerisinde huzur, empati ve gerçeklerden kaçış enerjimiz devam ederken, bağımlılıklara ve fazla tüketime yönelmek ilerleyen günlerde sorunlara yol açabilir. 16.00 sonrası belirsizlik ve kararsızlık enerjisi geleceğe duyduğumuz kaygıyı ve (hades ile) korkuları arttırarak agresyonu abartmaya sebep olabilir. Enerjimizi; yaratıcılık, hayal gücü, ilhama yönlendirmeliyiz. Uranüs, orjinal fikirleri açığa çıkartmamıza yardım edecektir. Akşam saatleri keyifli ve huzurlu geçebilir, akışa güvenmeye daha açık olacağız.

Bugün mantık ve duygularımız dengeli ilerlerken 10 Temmuzda gündemimizde olacak konularla alakalı ipuçları yakalayabiliriz.

ÇARŞAMBA: Bugüne haberci rüyalar görerek başlamış olabilirsiniz. Gece saatlerinde etkisi başlayan enerji ile; kararsızlıklar, abartılı sözler verme eğilimi, yanlış anlaşılmalar, duygularımızı net anlatamama halleri söz konusu olabilir, farkında olalım, ciddi konuları konuşmayalım.

Öğlen saatlerinden akşama kadar etkisini gösterecek olan güçlü enerjiler ile; ideallerimiz güçlenebilir, hayallerimize ulaşmak adına daha kararlı hissedebiliriz, duygularımızda derinleşme ihtiyacımız artabilir, güçlü kişilerden destek görebiliriz. Dalgınlıklara karşı temkinli olmalıyız. Dünyada su ile ilgili konular haftanın ilk 3 günü fazlasıyla gündeme gelebilir.

Manevi çalışmalar yapabiliriz. Özellikle 23.00 sonrası sezgisel ve duygusal zekamız kuvvetlenecektir. İlişkilerde keyifli haller söz konusu olabilir. Duygularımızı daha cesur ifade edebiliriz.

PERŞEMBE: Güne motivasyon dolu bir enerji ile başlayabiliriz. Aksiyon alma gücümüz artacaktır. Enerjimizi doğru kullanamazsak, bu durum rehavete veya aksiyona sebep olabilir. Öğlen saatlerinde yaşama çok iyimser bakabilir, yaşam enerjisi dolu olabilir, güzellik, sanat, aşk ve eğlence konularında harekete geçebiliriz.

16.00 saatlerinde iyice keskinleşen ve 2021 yılına damgasını vuran enerji ile; özgürlük, değişim ve yenilik konuları gündemimize oturacaktır. Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklediğimiz kalıplarımızın yıkılmasına gönüllü olmalıyız. Kısıtlı hissettiğimiz ve isyan enerjisinde olduğumuz alanlarda değişimlere açılmalıyız. Özgürlüklerimizi kısıtlayandan özgürleştiğimiz, sabırla ilerlememiz gereken bir dönemdeyiz. Sağlam sandığımız kalıplarımız yıkılırken, bunun yaşamımızı iyileştirmek için yaşandığını unutmamalıyız. Bu dönemde risk almak yerine mevcut düzeni iyileştirmeye odaklanın.

Dünyada; yenilikler, buluşlar, özgürlük, isyan, uzay, teknoloji, sarsıntılar, liderler, öfkeli söylemler, ani ekonomik gelişmeler söz konusu olabilir. Kontrollü değişim zamanlarındayız.

CUMA: Bugün harekete geçmek, zamanı doğru yönetmek, işlerimizi verimli bir biçimde halledebilmek için harika bir gündeyiz. Yeteneklerimizi ve liderlik gücümüzü açığa çıkartabiliriz. Aynı zamanda benliğimizi şifalandıracak, bize kendimizi hatırlatacak, yaralarımızı iyileştirmemize vesile olacak durumlar yaşayabilir, biz de geçmişten gelen veya kadersel olarak karşımıza çıkan kişilere şifa olabiliriz. Hayat yolumuzda gitmemiz gereken yere, ilerlememiz gereken yola dair ipuçları elde edebiliriz, o nedenle duyduklarımızı küçümsemeyelim, çünkü yaşamda tesadüf yoktur. 

CUMARTESİ: Güne korkularınızla yüzleştiğiniz rüyalarla veya gergin bir enerji ile başlayabilirsiniz. Ve aksiyon aldığınız konularda sabah saatlerinde ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Güç savaşları, gereksiz kıskançlık, manipülasyon ve baskı enerjisinde uzaklaşmamız, görünenin ardına odaklanmamız, isteklerimizi ve beklentilerimizi dönüştürmemiz gereken bir gündeyiz. 

15.30 sonrası 2,5 gün boyunca içsel isteğimiz; güvende olmak, hayatın tadını çıkartmak, keyif yapmak, bakım yapmak, sessiz sakin zaman geçirmek, finansal konularla ilgilenmek olacaktır. Enerjimiz keyifle ve pozitif biçimde akacaktır. Ancak akşam saatlerinde lüks tüketimi ve fazla tatlı yemeyi abartmamanızı öneririm :)

PAZAR: Sabit düzene dur diyen, değişimlere özlem duyan, beklenmedik olaylara uyandıran bir Pazar gününe başlıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde olabildiğince sakin olmalı, mantıkla hareket etmelisiniz.

Sabit burçlar (aslan, kova, akrep, boğa) bugün itibariyle yaşayacağı çatışmalarda değişim vakti geldiğini anlayacaklardır. Değişimlere açık olmak, katı kurallardan sıyrılmak, yenilenmeye gönüllü olmak bu süreç bittiğinde güzel hazineleri de beraberinde getirecektir. 

Dünya için ise beklenmedik sarsıcı gelişmeler, ani olaylar, sarsıntılar, isyanlar, internet saldırıları, yenilikler, tuhaf hava durumları, uçaklar, lider çatışmaları, özgürlük yine gündemimizde olabilir. İlişkilerde bağlılıklar test edilebilir. Sakin kalmak çok önemli olacaktır. Bu dönemde elektrik çarpması, kalp krizleri ve sakatlanmalara karşı da çok temkinli olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder