12 Haziran 2021 Cumartesi

MARS ASLAN BURCUNDA (12 HAZİRAN - 30 TEMMUZ) - DOLU DİZGİN GÜNLER!


Yeryüzündeki her insanın içinde birbirini tamamlayan ve dengede olması gereken iki enerji vardır. Eril ve dişil enerjimiz. Eril enerjimiz; hareket enerjimiz, yapabilirlik gücümüz, sorumluluklar alışımız, eylemde oluşumuz, kendimizi ortaya koyma şeklimiz ile ilgilidir. Uzun zamandır baskı altında kalan eril enerjimiz ile; hareket etme isteğiniz azalmış, duygusal ve tepkisel davranmış, enerjisiz hissetmiş, inişli çıkışlı ruh hallerinden geçmiş, fevri kararlar almış olabilirsiniz. Plüto karşısında ilerleyen Mars ile; aileye, kaybetmeye, aidiyet hissettiğimiz yerlere, evlerimize, çocukluğumuza, duygularımızı göstermeye dair korkularımızla yüzleştik ve bu yüzleşme zaman zaman zor olsa da, korktuğumuzla karşılaşıp onun içinden geçerek dönüşmemize vesile oldu.

12 Haziran tarihinden itibaren yaşam ateşimiz yükseliyor! Eril enerjimiz güçleniyor, yaşamımızda gerçekleştirmek istediklerimiz adına; daha enerjik, daha cesur, daha kararlı, daha motive olabiliriz. Sabah bizleri yatağımızdan kaldıracak, kalbimizi hızla çarptıracak güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Hayatımızda merkezimize koyduklarımızla ilgili farkındalıklara uyanabiliriz.

12 - 21 Haziran tarihleri arasında, Merkür retrosu boyunca gözden geçirdiğimiz ve kararlar verdiğimiz konularda cesur adımlar atabiliriz. Düşüncelerimizi yaşama aktarma gücü bulabilir, planlarımız konusunda daha aktif olabiliriz.

21 Haziran - 22 Temmuz tarihleri arasında ise; aşk, ilişkiler, ailemiz, duygularımız, sezgilerimiz konusunda oldukça aktif bir dönemde olacağız. Sezgilerimiz bizi harekete geçiren yegane güç olurken, bu anlamda ruhsal çalışmalar yapmak için de istekli olacağız. Yaratıcı ve sanatsal doğamızı bugünlerde özgür bırakabileceğiz.

1 Temmuz haftası civarı tetiklenecek olan Satürn - Uranüs karesi ile, yaşamımızda beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Kontrollü değişim sürecinden geçtiğimiz 2021 yılı temasının tetikleneceği bu tarihler bireysel ve toplumsal anlamda önemli olayları beraberinde getirebilir. Sıkışmış bir takım enerjilerin ortaya çıkması ile, sabit düzende olan pek çok şey değişebilir. Planlarımız doğrultusunda ilerleyemeyebiliriz. Çocuklarla alakalı gelişmelerin yaşanacağı, sanat ve eğlence dünyasının canlanacağı bugünlerde, kontrollü açılımlarla alakalı gelişmeler olabilir.

Liderler ve yaşamımızdaki otorite figürlerle alakalı ani gelişmeler yaşayabiliriz. Toplumun onayına daha fazla ihtiyaç duyabiliriz. Harekete geçtiğimiz alanlarda var olan ateş enerjimiz, durdurulup sınırlandırılarak yararlı hale gelebilir. Nasıl ki bir kıvılcım hem ormanı yakabilir, hem bir kalıbı pişirip şekil verebilirse, bizler de enerjimizi yakıp kül etmeye değil yararlı işlere kanalize etme fırsatı bulabiliriz. Fevri yanlarımızı dengeleyen kurallarla karşılaşabiliriz. Yapmak istediğimiz ancak cesaret edemediğimiz konularda destek bulabiliriz.

Mars gölge yönleri ile; ego savaşlarını, gücümüzü kötüye kullanmayı, rekabetten doğan kırılımları yaşamımıza getirebilir. Özgüven ve kibri dengelemenin, içimizdeki ilkel dürtüleri sağlıklı kullanabilmenin önemli olduğu günlerden geçeceğiz.

22 temmuzdan sonra; elde ettiğimiz değerleri işleyeceğiz, sahnede olmaya değil sahne arkasında verimli işler yapmaya yöneleceğiz.

İLİŞKİLER

13 Temmuz civarı, Şubat ayından beri bahsettiğim kutsal eril ve dişilin gökyüzünde birleşmesine şahit olacağız. Uzunca bir süredir; kendini ortaya koymakta zorlanan ve yıkıcı eril alanda bulunan enerji, yalnızlaştırılmış ve kalbini kapatmış, sevgiyi açığa çıkartmakta ve hissetmekte zorlanmış dişil enerji büyük öğretilerden geçti. 13 Temmuz civarı; bu öğretileri gerçekten anlayabilen, kendisiyle bütün olabilen, aşkın doğasına uyumlanabilen kişiler aşkın sıcaklığını yakalayabilecek, yeni tanışmalar yaşayabilecekler. 

Aşkla dönüşmeyi göze alabilen ve duygularını göstermekten çekinmeyen, duyguların esas güç olduğunun farkında olan kişiler, aşka dair algınların değiştiği günümüz dünyasında kalıplarını yıkacak, daha önce yaşamadıkları kadar farklı ilişkilere adım atabilecekler.

10 Haziran tarihinde yaşanan Güneş Tutulması ile gerçekleşen ikiz ruh ve ruh eşi buluşmaları, Temmuz ayında daha sıcak bir atmasfore bürünerek, aşkı tüm kalplerinde hissetebilecekler.

Bu evrede eriller kendilerini cesur, güvenle, farklı ve gösterişli biçimde ortaya koyarken; dişiller güçlü, eril enerjisi sağlıklı, sorumluluk alabilen, tutku dolu figürlere çekilecekler.

Uranüs ve Satürn karesi ile gerçekleşecek olan bu buluşma; ilişkilerde ego savaşlarını, hızla ilerlemeyi, gözü kara olmayı dengelerken, kendini açamayan kişiler için de aşk ve sanat adına cesaret enerjisi verecektir.

BURÇLAR;

KOÇ ve TERAZİ: Bu evrede yaşam enerjisi ve harekete geçme gücü en çok Koç'lar için yükselecektir. Yaşamda aşk enerjisinin yükseleceği bu dönem, her şeyi aşkla, istekle yapmak, cesur olmak, girişimci olmak ön planda olacaktır. Sosyal çevrede yaşanacak rekabet güç ve motivasyon verirken, aşk ilişkilerinde ego savaşlarına girmek istenmeyen sonuçlara sebep olabilir. Gündemde; hobiler, çocuklar ve eğlence olabilir.

BOĞA ve AKREP: Bu süreçte harekete geçmeye mecbur kalacağınız konular beklenmedik başarılara vesile olabilir. Enerjiniz gerilimli biçimde artacağı için mutlaka dengelemek adına hareket halinde olmalısınız. İş ve ev kazaları yaşamamak adına enerjinizi agresyona yönlendirmemelisiniz. Aynı zamanda evde ve iş yerinizde uzun zamandır düşündüğünüz konularda harekete geçebilir, işlerinizi daha çabuk halledebilirsiniz.

İKİZLER ve YAY: Bu süreçte zihinsel anlamda düşünülen her şeyi hayata geçirebilme gücü bulabilirsiniz. Bol bol gezebilir, seyahatlerde kendinizi bulacağınız alanlara gidebilir, eğlenceli tatiller yapabilirsiniz. Tatillerde yeni ve özel biri ile tanışabilirsiniz. Eğitimler, sosyal medya, yayıncılık, uluslararası ilişkiler gibi konularda yaratıcı ve cesur atılımlar yapabilirsiniz. Uzaklardan haberler alabilir, yurt dışı konusu ile ilgili gündemler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ ve OĞLAK: Bu süreçte enerjiniz artmaktan ziyade, uzun zamandır yorulan ve gerilen enerjinizin dinlendiğini hissedebilirsiniz. Maddi konularda yeni ve cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak Satürn Uranüs karesi sebebiyle risk almadan, adım adım ilerlemeli ve kazançlarınızı doğru değerlendirdiğinize emin olmalısınız. Lükse dair yapılacak harcamalar özellikle Temmuz ayından sonra sizi zor duruma sokmaması için harcamalarınızı dürtüsel yapmadığınıza emin olmalısınız.

ASLAN VE KOVA: Bu süreçten en çok etkilenenler olarak yaşamınızda kalbinizi hızla çarptıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizin yükselmesi ile daha özgüvenli, sıcak ve motive hissedebilirsiniz. Spor yapmak ve hareket halinde olmak, baş bölgenize dikkat etmek, fazla kafein tüketmemek bu evrede sağlığınız açısından önemli olacaktır. Otoriter konumlar ve ilişkilerinizde ego savaşlarına girmemeye özen gösterin.

BAŞAK ve BALIK: Bu süreçte hayatınızda yeni ve hareketli bir döneme başlamak adına adımlar atabilirsiniz. Burada atacağınız adımlar kıvılcım niteliğinde iken, Ağustos ayında esas girişimlere dönüşebilirler. Kadersel buluşmalar yaşayabilirsiniz. İş ve hayat düzeninizi yenileyebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki korkuların öfkeye dönüşmesine izin vermemek adına kuşkucu ve kontrolcü yaklaşmamalı, içinizdeki yapabilme gücünüzü serbest bırakmalısınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder