20 Haziran 2021 Pazar

21 - 27 HAZİRAN HAFTASI - BAMBAŞKA BİR YAZ!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta sonuna doğru yaşayacağımız Dolunay ve Retro bitişi büyük aydınlanmalara, geçtiğimiz bir ayı anlamlandırmaya, yeni bir döngüye başlamaya vesile olacaktır. Ani, beklenmedik gelişmelerle dolu bu haftanın etkisi, 22 Eylül tarihine kadar kendini gösterebilir. Tüm enerjileri doğru değerlendirebilmek ve neyi neden yaşadığımızın farkında olabilmek adına haftanın genel etkilerini okuyarak planlarınızı şekillendirmenizi öneririm. 

Gündönümü etkisi ile Yaz mevsimi ve yaşam ateşi ile dolacağımız günler esas şimdi başlıyor!

PAZARTESİ: Yeni haftaya 3 ay boyunca etkileri bizimle olmaya devam edecek yaz gündönümü etkisi ile başlıyoruz! Karanık ve aydınlığın eşitlendiği bu döngü bizi gün içerisinde önemli bir dengeye davet ediyor. İyi ve kötü diye nitelendirdiklerimizin bizi aynı konuda aydınlatmaya hizmet ettiğini fark edebiliriz. 

Bugün, Güneş Yengeç burcundaki 1 aylık yolculuğunu başlatıyor. İyi ki doğdunuz ! Yalnız Yengeç'ler değil, hepimiz, 1 ay boyunca şefkat, merhamet, korunma, güvende hissetme, ait hissedebilme arayışında olacağız. Birine/ bir yere bağımlı olma ve bağlı olma arasındaki farkı anlayacağız. 

Ay, öğle saatlerinde yıla damgasını vuran Satürn- Uranüs açısını tetikleyerek Mars'la da etkileşime giriyor. Şubat ayından bu yana değişmesi gereken konularda önemli bir tamamlanma, sabit yargıları yıkma, yetişkin gibi davranabilme deneyimleri bizi bekliyor. Yaşanan olaylara uyum sağlayan, farklılıklara açık olan, takıntılardan özgürleşmeyi seçen ve inadı kırabilen kişiler bugünlerin her alanda kazananı olacaktır.

17.00 sonrası daha yumuşak ve uyumlu hissedebilir, manevi ve sanatsal çalışmalarla rahatlayabiliriz.

SALI: Rüyalarımızdan güçlü mesajlar alarak güne başlayabileceğimiz bugün, sezgilerimiz de kuvvetli olarak güne başlıyoruz. Yapacağımız işlerde kolayca derinleşebilir, ilham enerjisi ile dolabilir, ruhsal ve bedensel olarak şifalanabiliriz. Ancak derinleştiğimiz konularda paranoya yapmak, kuşkularımızı büyüterek olayın özünden uzaklaşmak enerjinin sağlıksız kullanımına yol açacaktır. 15.55 saatine kadar işlerimiz daha yavaş ilerleyebilir, sonuçlanmayabilir. Ardından içsel ihtiyacımız 2,5 gün boyunca; keşfetmek, ufkumuzu genişletmek, maceracı ve özgür doğamızı serbest bırakmak, iyimser olmak, gezmek olacaktır. Akşam saatlerinde duygularımızı, yeme içmeyi ve harcamaları abartmamak, fikirlerimizi fanatik biçimde savunmamak önem kazanıyor.

Ayın sırasıyla Ay tutulması ve Güneş tutulmasını tetikleyeceği Salı ve Çarşamba günleri, hayatımızda kendi kontrolümüzde olmayan, bizi aydınlatacak önemli olaylar gelişebilir. Hayatımıza nasıl bir anlam kattığına odaklanalım.

ÇARŞAMBA: Retrodan çıkmak üzere durağan enerjisini yeryüzüne yansıtan Merkür ile... Gün içinde zaman durmuş, zihnimiz durmuş gibi hissedebiliriz. Haziran ayı boyunca neyi neden yaşadığımızın cevaplarına uyandığımız ve nokta koyduğumuz 2 gün bizi bekliyor. Zihnimiz bir konuya takılı kalabilir. Önemli olan, iyicil bir şeye yönlendirebilmektir. Ay'ın Şiron ile olan etkileşimi ile, cevaplar içimizdeki yaraları şifalandırmaya vesile olabilir. Bu konuda bilge ve tecrübeli kişilerden gün içinde destek alabiliriz. Zamanı doğru yönetebileceğimiz için günü rahat planlayabiliriz. 

Güneş - Jupiter olumlu etkileşiminin nadiren yaşandığı günlerden birindeyiz. Bu şanslı enerji, retro deneyimi biterken bizim için koruyucu, yol gösterici olacaktır. Kendi ışığımızı ve özgüvenimizi sağlıklı büyütmek adına şans ve destek dolu deneyimler yaşayabiliriz. Bugünün bize verdiği cevaplara odaklanalım.

PERŞEMBE: Dolunay gününden merhaba... Yaşamımızda duygu ve davranışlarımızın sorumluluğunu almak, hayata yetişkin yaklaşmak, görev ve sorumluluklarımızı tamamlamak ile alakalı deneyimlere aydınlanacağız. Dolunay 21.39'da meydana gelecek, etkilerini detaylı olarak paylaşıyor olacağım.

Venüs ve Plüton'un karşı karşıya gelerek, Eris etkisi ile de değer duygumuzda bizi dönüşüme davet ettiği önemli bir gündeyiz. İlişkilerde korkulara teslim olmak, korkuları krizli biçimde yansıtmak, güvende hissetmek adına kıskanç, manipülatif ve baskıcı olmak, kuşkular ve olayların olumsuz yanına odaklanan haller, ara bozan olmaya, pişmanlıklara, ayrılıklara sebep olabilir. Bu enerji altında karşılaştığımız olayların aslında içimizdeki korkuları yansıttığını bilmek, güven duymak, duygularımızı güçlü ifade edebilmek ilişkinin dönüşüp güçlenmesini sağlayacaktır. Yine finansal anlamda da ani hareket etmemek, riskler almamak, önümüzü görmemize yardım edecektir. Aile ve şirketler içerisinde ekonomik sıkıntılar 14 gün boyunca masaya yatırılabilir. Online çalışma dönemi bazı alanlarda sona erebilir.

CUMA: Dolunay etkilerini yoğun yaşadığımız gün içerisinde, ayın küçülmeye başlaması aydınlandığımız konularda tamamlanışları beraberinde getirebilir. Gün içerisinde planlarımızı gerçekleştirirken hep bir B planı bulundurmak faydalı olacaktır. Merkür'ün ileri harekete geçmesi ile 1 ay boyunca planladığımız konularda harekete geçebiliriz. İçsel ihtiyacımız; onay almak, saygınlık, sınırlarımızı korumak, disiplin, sabır ve hedeflere ulaşmak olacaktır.

CUMARTESİ: Sabah saatlerinde yoğun duygular hissetmemize ve manevi anlamda beslenemediğimizi düşünmemize vesile olabilecek Ay - Plüto kavuşumu ve Venüs karşıtlığı ile perşembe gününden beri etkisini sürdüren korku ve dönüşüm temaları tetiklenebilir. Duygusal ve finansal anlamda dengeli olmak, güvende hissetme isteği ile içe dönmeyi abartmamak, ani kararlar vermemek önem kazanıyor. Gün içerisinde güç savaşlarına girmemeye özen göstermeliyiz. 

Neptün'ün S (durağan) olduğu Cuma ve Cumartesi günleri, hayatımızdaki belirsizlikler iyice baskınlaşabilir ve önümüzü görebilmek adına belirsizlik ve aldanma hissettiğimiz, hayaller kurduğumuz alanlara yoğunlaşabiliriz.

17.08 sonrası 2,5 gün boyunca içsel ihtiyacımız; özgürleşmek, bireyselleşmek, fikir alışverişleri, sosyal olmak, zihinsel ve teknolojik aktivitelerde bulunmak, yenilenmek olacaktır.

PAZAR: Venüs'ün 1ay boyunca etkisini sürdüreceği Aslan enerjisine merhaba! Bu dönem en çok Aslan'lar göz önünde ve şanslı olurken, elbette hepimiz bu etkiyi baskın biçimde deneyimleyeceğiz. Bu dönem ilişkilerde ihtiyacımız; ilgi görmek, onaylanmak, özel hissetmek, şımartılmak, eğlenmek, göz önünde olmak olacaktır. Eğlenceli, tutkulu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Hayatımızın merkezindeki kimliğimizi sorguladığımız, kalbimizi açabilmenin güzelliklerine uyandığımız bir ay yaşayacağız. Şayet yaşam ışığınızı söndüren ve kendiniz gibi olamadığınız ilişkilerde iseniz; 6 - 9 Temmuz arası ilişki içerisinde ani gelişmeler ve bitişler yaşayabilirsiniz. Sanat, konserler, eğlence dünyası yeniden aktif olurken, içimizdeki ateş enerjisinin yükselmesi ile motivasyon gücümüz de yerine geliyor. 

Gün içerisinde gergin enerjiler ve ani, sarsıcı gelişmeler mümkün olabileceğinden ötürü enerjimizi yaratıcı faaliyetler veya spora yönlendirmekte fayda var. Keyifli bir hafta olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder