30 Mayıs 2021 Pazar

31 MAYIS - 6 HAZİRAN HAFTASI - HAYAT IŞIĞIMIZI YÜKSELTMEYE DOĞRU



Merhaba yeryüzü sakinleri,

İki tutulma arasında geçireceğimiz bu hafta, yaşamımızda önemli kadersel karşılaşmalar yaşayabilir, bize katkı sağlayacak kişi ve alanlarla buluşabiliriz. Renkli ve hareketli bir aya başlamanın arifesinde, Ay tutulması ile konuşarak içimizdekileri boşaltabilir, eski olandan arınabilir, zihnimizi dinlendirebilir, yarım kalan işlerimizi halledebiliriz.

Kendimize; eğitimlerle, iş ve sorumluluklarla, insan ilişkileri ile, bilgi aktarımlarıyla, sporla, düzenli beslenmeyle, yürüyüşle, ya da algımızı geliştirecek aktivitelerle ya da en basiti içimizdekileri bir kağıda dökerek yatırım yapmak, yaşam enerjimizi faydalı kullanmak; enerjimizin gökyüzündeki zorlayıcı etkilerden korunmasına vesile olacaktır.

Güneş tutulması sonrası toplumsal ve bireysel anlamda rahatlayacak, 11 Hazirandan sonra içsel gücümüzü yükseltecek, aşk ve yaratıcılık enerjisi ile keyfi 10 Temmuz sonrası güçlü biçimde hissetmeye başlayacağız.

PAZARTESİ: Güneş'in Kuzey ay düğümü ile kavuştuğu, Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bugün, haftanın önemli ve kadersel etkilerle dolu olduğunu vurgulamakta. Kadersel ne demektir? Kendi kontrol ve irademizle şekillendiremeyeceğimiz, yolumuzu acı tatlı aydınlatacak deneyimlerdir. Bu hafta yaşam yolumuzu, gitmemiz gereken yolu ve kim olduğumuzu aydınlatacak durumlar yaşayabiliriz. Özgün yanlarımızı ve orjinal faaliyetlerimizi, düşüncelerimizi (eğer uzun zamandır aklımızda ise) hayata geçirebiliriz. Sıfırdan bir fikir ise, retro bitimini bekleyerek hem fikirlerimizi hem sabrı geliştirebiliriz.

Mars ve Neptün açısı, bu orjinal fikirlere hayal gücümüzü katabilmeyi desteklerken, Uranüs Satürn karesinin tetiklenmesi dirençlerimizi kırarak yeniliklere açılabilmemize yardım edecektir.

SALI: Gün içerisinde aşk, sevgi ve duygulara dair uzun zamandır içimizde tuttuklarımızı ifade etmek isteyebilir, aynı zamanda mali konularda sonuçlar alabiliriz. Ay ve Venüs açısı ile yaratım ve üretimde olma enerjimiz öğlen saatlerine kadar kolay akacaktır. Venüs'ün Betelgeuse yıldızının enerjisini yeryüzüne aktaracağı bu özel günde, kadınlardan destek ve şifa bulabilir, yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilme fırsatına erişebiliriz. Gün içerisinde 12.00 sonrası manevi yönlerimizin öne çıkacağı bugün, duygusal ihtiyacımız da anlaşılmak ve empati kurabilmek olacaktır. Ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gün. Şifanın aktığı bugünü mutlaka değerlendirmelisiniz.

ÇARŞAMBA: Ay'ın son dördün evresinde olduğu bugün, yarım kalan işlerimiz önümüze çıkabilir. Hayatımızda 10 Haziran öncesi tamamlamamız gereken konuları fark edebiliriz. Otorite konumlara kendimizi anlatmak için uygun bir enerjide olmayacağız.

Venüs'ün rahat olduğu ve 1 ay boyunca rahat enerjide hareket edeceği, Yengeç enerjisine merhaba! Hepimiz (sadece yengeçler değil :) ) ilişkilerimizde aşk ve sevgi enerjisini kolaylıkla hissedebilecek, kalbimizi sevgi ve merhamete daha kolay açabileceğiz. Duygularımızı aktarma konusunda destekleneceğiz. Kırgınlıklarımızı hafifletebileceğiz. İlişkilerde güvende olma isteği ön plana çıkarken, karşımızdaki kişiden aile sıcaklığı bekleyeceğiz. Bu dönemde Jupiterle olan açı ile aşk ilişkilerinde en şanslı olduğumuz gündeyiz! Hatta retro enerjisine rağmen bir iş yapmanız gerekiyorsa bugünü maddi manevi seçebilirsiniz.

PERŞEMBE: Merkür Neptün karesinin tetiklendiği gün içerisinde; dikkat dağınıklıkları ve dalgınlıklara karşı temkinli olmalısınız. Aklımız bir suyun üzerinde belli belirsiz dalgalanıyor, tam odağı olduğumuz konulardan akıntıya kapılıp uzaklaşıyor gibi hissedebiliriz. Bu akıntıda bizi girdaba girmekten kurtaracak olan şey, mantığı ön plana çıkartmak, şikayet ve suçlama yerine makul olanı düşünebilmektir. Bugünlerde hiçbir şeyi gözünüzde büyütmeyin, hayallere kapılıp hataları bile isteye yapmayın, alışverişlerde temkinli olun, her duyduğunuza inanmayın ve geleceğe dair konuşmalar yapmaktan, sözler vermekten kaçının. Akşam saatlerinde enerjimizin yükselmesiyle yapabilirlik gücümüzü daha rahat ele alabileceğiz.

CUMA: Çocuksu, istekli, dürtüsel hareket etmek isteyeceğimiz gün içerisinde, isteklerimiz olmadığı takdirde yoğun duygusal tepkiler vermeye açık bir gündeyiz. Kendimizi; yeme, içme, alışverişe vermek yerine, bedensel enerjimizi güçlendirmeli, hareket halinde olmalıyız. Duygusal yaralarımız, kendimizi ortaya koyamayışlarımız, benliğimizi doğru ifade edemeyişlerimiz bugün açığa çıkarken; olduğumuz gibi görünmeli, başına buyruk, kendi olmaya çalışan doğamızı özgür bırakabilmeliyiz. Eskiye dair süreçlerde kimseyi suçlamamalı, yaşananların bizde açığa çıkarttığına odaklanarak geçmişi geçmişte bırakmayı seçmeliyiz.

CUMARTESİ: Mars - Plüto açısının keskinleşmesiyle, içimizde uzun zamandır bastırdığımız dürtüler, korkular, blokajlar ve isteklerle yüzleşebiliriz. Bu enerji bizi bedensel ve ruhsal dengeye davet ederken, isteklerimizi yapıcı biçimde ortaya çıkartmalı ve sabırsız tutumlarda kaçınmalıyız. Bedensel enerjimizi; işlerimize, sorumluluk alanlarımıza, spora, (merkür neptün ile) yaratıcılığa, sezgisel zekaya, hizmet vermeye, hareket etmeye yönlendirmeliyiz. Psikolojik sorunlarımız sıkışmış enerjilerimizden kaynaklı olarak açığa çıkabilir o nedenle enerjiyi bu şekilde değerlendirmek önemlidir. Kavga ve polemiklerden uzak kalmalı, cümlelerimizi sakin tutmalı, bize sert yaklaşanlara hoşgörülü tepkiler vererek enerjilerinden korunmalıyız. Dünya gündeminde bu hafta patlama, yangın, saldırı, sınır koruma ve din kaynaklı çatışmalar söz konusu olabilir. Taciz vakaları artabilir. Ailemizi ve sevdiklerimizi bu hafta gözetimde tutmalıyız. 

PAZAR: Rüyalarla şifalandığımız bir günden merhaba! Uyumadan önce güzel enerjilere niyet ederek, düşünce ve hayallerinizi olumlu tutarak uykuya dalmaya çalışın. Rüyada bilinçaltımızdan çıkan korku ve kaygıların tezahürü, gerçek yaşantımızda onu yaşamaktan bizi koruyacaktır. Gün içerisinde Ayın artık balzamik faza geçişi ile; yorgunluk, tembellik, yeme içme isteği artabilir. Duygusal ihtiyacımız huzurlu ve güvende hissetmek olacaktır. Hayatımızda değer verdiklerimizi sorgulayabilir, güzel bir arınma yaşayabiliriz. Soslar yapmak için güzel bir gündür. Günü çoğunuz mutfakta geçirebilirsiniz. Ancak önemli olan enerjiyi üretim ve yaratıcılık faaliyetlerine yönelterek, bolluk bereket enerjimizi ve sevgi doğamızı da yükseltebilmek olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder