24 Mayıs 2021 Pazartesi

26 MAYIS 2021 SÜPER KANLI AY TUTULMASI - HAKİKATE UYANIŞ



Merhaba yeryüzü sakinleri,

26 Mayıs 2021 tarihinde, saatler 14.13'ü (tr) gösterirken, tam Ay Tutulması yaşayacağız. Tutulma Ay'ın rengi ve dünyaya yakınlığı sebebiyle 'Süper Kanlı Ay Tutulması' olarak yaşanacak. Tutulma; ABD, Güneydoğu Asya, Avustralya üzerinde gerçekleşecek.

Tutulmaların enerjisi olmasaydı, yeryüzünde her şey sonsuza dek aynı döngü içerisinde kalır, değişemez, gelişemez, başlangıç ve sonlanma gücünü bulamazdı. O nedenle yıl içerisinde yaşadığımız tutulmalar, yaşam döngüsü adına birer nimettir. Yaşayacağımız bu tutulmanın etkilerini, 19 Kasım tarihine kadar deneyimleyeceğiz.

10 Haziran tarihinden sonra yaşamlarımızda pek çok şey yeni bir döngüye girmeye hazırlanırken, bugünlerin bize kazandıracağı değer ve dönüşümleri en çok 19 Kasım sonrası ve önümüzdeki yıl göreceğiz.

Tutulmanın güçlü hissedildiği bugünlerde; duygu durumlarınız değişebilir, günleriniz stabil geçmeyebilir. İyinin içindeki kötüyü, kötünün içindeki iyiyi görmemize hizmet eden, bakış açımızı tepetaklak eden sıra dışı olaylar deneyimleyebiliriz. İçimizdeki neşeli ve kaşif yanlarımızı uyandıran, kendi özgürlük alanlarımızı hatırlatan durumlar yaşayabiliriz. 

Dikkat dağınıklığı ve konsantrasyon problemleri birkaç gün sürebilir.

(Güney ay düğümünde Antares ve Marfik yıldızıyla gerçekleşen tutulma ile) Geçmişte olan meseleler, hesaplaşmalar, kapanmayan yaralar gündeme gelebilir. Zihnimiz geçmişe ve geçmişteki insanlar giderken, onları suçlamak yerine bize kattıkları için onları affetmeli, bize gösterdikleri için şükürde olabilmeliyiz. Ve bu geçmişi hatırlayıp hesaplaşma isteği hali, ister toplumsal ister bireysel olsun; kontrol edilemeyen, önlenemeyen, kadersel, öfke ve savaşma isteği ile dolu olmamalıdır. Tutulmanın en güzel öğretisi, kendimizi kontrol etmeyi öğrenmemizdir.

Yaşanan her şeyin; hayata bakış açımızı, insanlara ve olaylara dair yargılarımızı, inanç ve fikirlerimizi değiştirmeye ve genişletmeye hizmet ettiğini unutmamak, süreci anlamlandırmamıza yardımcı olabilir. Yaşadığımız olaylara mantıksal yaklaşmak, olayların içinde kaybolmamak sürecin anahtarı olacaktır.  Değişken burçlarda gerçekleşen ve astrolojide 'çifte vuruş' kalıbına işaret eden göstergelerle; aynı temayı farklı durumlarla defalarca yaşayabiliriz. 

Bu süreçte; her olaya hevesle kapılmak, insanlara veya durumlara büyük anlamlar yüklemek hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Yaşadığınız olaylara zaman vermek ve güneş tutulmasından önce radikal kararlar almamak yerinde olacaktır.

Bellatrix yıldızı etkisi ile; kadınlardan gelebilecek zararlara, dolandırılmalara, iftiralara ve dedikodulara karşı da temkinli olmak, kimseyle polemiğe girmemek önemlidir. Kibir ve kötülük enerjisine maruz kalanın, ilahi adaleti çalıştıran enerjide olduğunu hatırlaması, kişisel hak edişini beklemesi, evren adaletini sorgulamamasını öneririm. 

Bu dönemde yapılacak en güzel şey, özellikle retro da yaklaşırken, kendimize bilgi anlamında bir şeyler katabilmektir. Kendimize ve bedenimize yatırımlar yapmak, eğitimler almak, iç zenginliği geliştirmek; önümüzdeki yıl kendimize bu yıl kattıklarımızla değerler elde etmemize vesile olacaktır. Kimimiz bilgiyle, kimimiz insan ilişkileriyle, kimimiz içsel manada değişimler arifesindeyiz. Tembelliğe kapılmak yerine, bilincimizi açık tuttuğumuz ve aktif olduğumuz durumlar, tutulma etkilerinden sonra bize bambaşka dünyalar sunacaktır.

Olay ve durumların büyüyüp genişlemeye meyilli olduğu tutulma döneminde, bizde var olmayan hiçbir enerjinin büyümeyeceğini bilerek, önce kendimizi kabul etmeli, güzel olanı büyütmeye niyetlenmeliyiz.

İLİŞKİLER

Aşk ve ilişkilerde yaşanan belirsizlik süreci, aldanmalara ve hayal kırıklıklarına işaret ederken, gözümüzde partneri idealize etmekten, hemen kapılmaktan, sınırlarımızı ihlal etmekten imtina etmeliyiz. Sınırlarımızı çizmeli, olayları akışa bırakmalı, seçici olmalıyız. Bizi olduğu gibi kabul etmeyen, olduğu gibi haliyle bize uymayan kişilerden özgürleştiğimiz tutulma döneminde, kendimize ve karşımızdaki kişiye saygı duyabilmeliyiz. Geçmiş enerjisinin çok çalıştığı bu dönem, bitmemiş sevgiler için ikinci bir fırsat dönemi olurken; zihinsel anlamda takılı kaldıklarımız ve sevgi bağımızın koptuğu kişilerden özgürleşmek için harika bir fırsattır.

SAĞLIK

Sağlık anlamında; içimizde birikenlerin yaratabileceği safra taşlarına ve karaciğere dikkat etmekte yarar var. Yine bu dönem ait hissetmeme durumları saç problemlerini getirebilir. Uyluk kemiklerine ve sporda yapılan hareketlere dikkat etmeliyiz. Sıvı ve ilaçlardan gelecek zehirlenmelere karşı temkinli olmalıyız. Çok yeme içme isteğinin olabileceği bu dönemde iradeyi çalıştırabilmek önemli olacaktır.

TOPLUMDA;

*Din, yükseköğrenim, turizm, uluslararası bağlantılar, felsefe ve etnik konular gündeme gelebilir.

*Ekonomik anlamda dalgalı süreçler yaşanabilir.

*Pek çok gizli saklı süreç, kontrolsüzce ve kadersel biçimde ortaya dökülebilir.

*Çok fazla 'ses'in çıkacağı bu döngüde, beklenmedik isyanlar çıkabilir.

*Adalet, yargı, kanun ve sistemler konusunda beklenmedik  tartışmalar çıkabilir. Pek çok sistemin değişmesi gerektiği görülebilir.

*Medyadan dağıtılan bilgilerle ilgili önemli gelişmeler olabilir.

*Castor yıldızı ile; ani ün kayıpları, aile servetlerinin heba edilmesi, sahtekarlıklar dönebilir. Aile ve vatan savunması konusunda güçsüz kalınabilir. 

*Askeri olaylar, terör olayları, patlamalar, şiddet olayları daha güçlü yaşanabilir. (5 Haziran'a dikkat)

*Evliliklerde saklanan gerçekler ortaya dökülebilir.

*Ülkemizde halkı ilgilendiren önemli kararlar alınabilir. İş ve sağlık konusunda sorgulamalar söz konusu olabilir.


BURÇLAR;

KOÇ: Tutulma etkileri, size oldukça iyi gelecektir. Yaşayacağınız tamamlanmalar ve aydınlanmalar, yeni bir hayat görüşü kazanmanıza ve kendinizi geliştirmenize vesile olabilir. Eğitim, seyahat, uluslararası işler, hukuk veya ticaret anlamında tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Mantık ve sezgiyi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınızda olayları büyütmemeye çalışın. Hayatta aradığınız cevapların uzaklarda değil, şuanda ve bugünde olduğunu hatırlayın. Sevgiler!

BOĞA: Tutulma etkileri, sizi bir arınmaya davet ederken, korkusuzca bunu yapabilme gücü bulabileceksiniz. Miadı dolmuş olanı ardınızda bırakmanıza yardım edecek tutulma ile, krizler yaşamamak adına olayları büyütmekten uzak durun. Gidenin şifaya hizmet ettiğini bilin. Bankalar, borçlar, ortak kazançlar, giderler konusunda tamamlanma süreci yaşayabilirsiniz. Kendi değerlerinizi geliştirmeli ve kendinize destek olmanın önemini hatırlamalısınız. Gerçekten sizinle olması gerekenleri gördüğünüz bu evrede, sezgilerinize güvenin. Sevgiler!

İKİZLER: Tutulma etkileri, yaşamınızda önemli dönüm noktalarına işaret ediyor. Sen- ben dengesini kurmanın önem kazandığı ilişkiler arenasında, kendi gölgelerinizle yüzleşebilirsiniz. İlişkilerde önemli bir dönemeçte ilerlerken, olayları büyütmemek ve iletişim kurabilmek en büyük anahtar olacaktır. Miadı dolmuş ilişkileri serbest bırakmalısınız. İş ortaklıklarında ise inisiyatif gücünüzü koruyabilmek sizin için faydalı olacaktır. Hayal kırıklığı yaratan durumlarda ve açık düşmanlarla karşılaştığınız alanlarda, yaşadığınız yüzleşmeler kendi değerlerinizi korumaya hizmet etmektedir. 10 Hazirandan sonra hayatınıza neşe ve keyfi daha kolay alabileceksiniz. Sevgiler!

YENGEÇ: Tutulma etkileri, hayat düzeninizde miadı dolanı değiştirmeye hazırlanırken; sağlık, beslenme ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sağlığınıza önem vermediyseniz, sinyallerini bu dönemde alabilirsiniz. Yine bu dönemde, iş düzeniniz ve iş arkadaşlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İş içerisinde yeni bir süreç başlayabilir. Dinlenmek ve arada yalnız düşünebilmek size iyi gelecektir. Sevgiler!

ASLAN: Tutulma etkileri, sizi kendi merkezinizde olmaya davet ediyor. Burada merkezinize aldığınız durum ve kişilerle alakalı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiler arenasında karar verme süreçleri geçirebilirsiniz. Olayları büyütmemeli ve mantığı elden bırakmadan kararlar vermelisiniz. Hayalleriniz ve istekleriniz için bırakmanız gerekenlere uyanabilirsiniz. Bu süreçte mali alanlarda riskler almaktan imtina etmeniz gerekiyor. Kendinizi geliştirecek hobilere yönelin, kendinize duyduğunuz sevgiyi hatırlayın ve yaşama dair keyfi çoğaltın. Sevgiler!

BAŞAK: Tutulma etkileri, hayatınızın köklerinde ve temelinde gerçekleşirken, katman katman bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz yargıların, aileden ve atalardan geldiğini fark edebilir ve özgürleşebilirsiniz. Özgür ve bireysel hissetmek adına, kendinizi işinize ve saygınlığınızı geliştireceğiniz alanlara yönlendirebilirsiniz. Taşınma, evlenme, doğduğunuz topraklardan uzaklaşma gibi durumlar da bu evrede söz konusu olabilir. Yaşanan durumlar partnerinizle veya iş ortağınızla olan ilişkinizi de dengelemeye vesile olabilir. Sevgiler!

TERAZİ: Tutulma etkileri, iletişim ve hayata bakış açınız konusunda önemli uyanışlara vesile olacaktır. Bu evrede; bir eğitim dönemi bitebilir, ticari bir iş durumu sonuçlanabilir. Daha ziyade insan ilişkilerinde bitişler ve yakın çevrenize dair fark edişler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizin yaşamında kadersel döngüler söz konusu olabilir. Bu dönem abartılı söylemlerden uzak durmalısınız. Kendinizi geliştirmek adına yeni insanlarla tanışmak ve yeni kültürel faaliyetlere başlamak size iyi gelecektir. Sevgiler!

AKREP: Tutulma etkileri, kendi değerlerinize dair uyanışlara vesile olurken, kazançlarınıza sahip çıkmanın önemine vurgu yapıyor. Alma verme dengesi ile yüzleştiğiniz bu dönemde, kazanç elde ettiğiniz alanı değiştirmek isteyebilirsiniz. Savurganlık etmediğiniz konularda hak edişler elde edebilirsiniz. Eğitim ve turizm gibi alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ve finansal değerlerinize de sahip çıkmanın önemini yaşayabilirsiniz. Bu süreçte, destek alabilmenin insan doğası gereği olduğunu ve paylaşımın güzelliklerini unutmayın. Ev içerisinde sevgi enerjisini büyütmeye çalışın. Sevgiler!

YAY: Tutulma etkileri; kimliğiniz, bilinciniz üzerinde gerçekleşiyor. Hayatınızda kadersel bir döngüdesiniz. Size iyi gelmeyene uyandığınız bu evrede kendinizi yeniden var etmek adına önemli fark edişler  yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili yaşadığınız yüzleşmeler neticesinde, hem görünüş hem de ruhsal anlamda değişimler yaşayabilirsiniz. İsteklerinizi, değer yargılarınızı, inandıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu evrede kendinizi fark etmenize, diğer insanlarla olan ilişkileriniz vesile olabilir. Bu süreçte kimseyi gözünüzde büyütmeyin. Yenilenmek, hayatınıza ivme kazandırsın. Sevgiler!

OĞLAK: Tutulma etkileri, bilinçaltı sürecinizde gerçekleşirken ruhsal anlamda oldukça bilgeleşebilirsiniz. Öncelikle, kendi korkularınızla ve gizli isteklerinizle yüzleşerek dönüşebilirsiniz. Ruhsal konularda yargılarınızı kırabilirsiniz. Sizden gizlenmiş olan her şeyi fark edebilir, beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte; su kenarında olmak, dinlenmek, yoga ve meditasyon ruhunuza iyi gelecektir. Yeniden kalabalığa ve eski rutine dönmek adına bir güç toplama sürecindesiniz. Duyduğunuz her şeyi iki kere araştırmanızı ve iletişimde sakin olmanızı öneririm. Sevgiler!

KOVA: Tutulma etkileri, geleceğe dair planlarınız ve hayalleriniz alanında gerçekleşirken, hayallerinizin gerçekliği ve önündeki engellerle yüzleşebilirsiniz. Gelecekten beklentileriniz değişebilir. Sosyal çevrenizde sizinle olması gerekenleri bu dönem fark edebilir ve bir arınma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır çalıştığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bağlı bulunduğunuz kulüp ve organizasyonlardan ayrılabilirsiniz. Yetenekleriniz bu dönemde daha göz önünde olabilir. Hayattan yeniden keyif alabilmek adına, tamamlamanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Sevgiler!

BALIK: Tutulma etkileri, saygınlık ve statü alanlarınızda gerçekleşiyor. Hayattan beklentilerinizi gözden geçirdiğiniz ve özellikle kariyere, otoriter konumlara dair yüzleşmeler yaşadığınız bu evrede, aslında nerede olmak istediğinizi sorgulayabilirsiniz. Kariyer, evlilik, baba - anne olma gibi durumlarda gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir iş veya aile kurmak, evle ilgilenmek adına tamamlamanız gereken meseleleri halledebilirsiniz. Ruhsal sağlığınızı bu dönemde korumaya ve olayları bilinçaltınızda büyütmemeye çalışın. Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder