7 Mart 2021 Pazar

8 - 14 MART HAFTASI - BİLGELİK YOLU


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Son bir yıldır yaşadığımız deneyimler doğrultusunda, düğümler ve ağır gezegen konumları etkisi ile, pek çok bilgi yağmuruna maruz kaldık. Yaşamın getirdikleri, her daim kendi bilgeliğimize ve ruhsal yolculuğumuza açılan kapıdır ve bu bilgilerin hangi kapının anahtarı olduğu konusunda zihinlerimiz oldukça karıştı. Şimdi, ekinoksa doğru ilerlediğimiz bugünlerde, doğru anahtar ile doğru kapıyı görmeye uyandırılıyoruz. Kendi iç sesimizi duyabilmek, fiziksel ve ruhsal anlamda iyileşmek, edindiğimiz bilgilerle demlenebilmek için ruhsal bir süreçten geçeceğiz. Ancak sürecin anahtarı; her şeye iyimser bakmak değil, gerçekçi ve 'uyanık' olmak! Derinlerde sabır ve bilgelikle var ettiğimiz inciye, böylece ulaşabileceğiz. Hayallerimizi bu haftadan sonra hayata geçirebiliriz!

PAZARTESİ: Yeryüzüne doğa ana deriz, o bir dişildir, güvenli alanımız, toprağından ürün aldığımız, beslendiğimiz yerdir. Dişil enerjinizin kutsandığı, yeryüzünde güvende ve huzurlu hissettiğiniz, kendi merkezinizde kalabildiğiniz, kendi merkezinde ve dengeli çocuklar yetiştirdiğiniz, birbirinize saygı ve sevgi duyduğunuz bir dünya dilerim sevgili kadınlar! Varlığınız kutlu olsun! Son dördün fazından kapanış evresine ilerleyen Ay ile, 27 Şubat'tan bu yana idrak ettiklerimiz konusunda bir tamamlanma aşamasındayız. 13 Mart'a, yeni başlangıçlara doğru ilerliyoruz. Duygusal ihtiyacımız; onaylanmak. Öyle ki, yılmadan çalıştığımız ve sorumluluk almanın, iş bitiriciliğin hazzını yaşadığımız bir gün. Venüs, Güneş ve Neptün ile olumlu akışta olan bugün içerisinde, toprak ve su enerjisi bütünleşirken; hayal gücümüzü kullanmak, üretmek, hayatta her şeyi aşkla yapmak için çok özel günlerdeyiz. Şifa bulduğumuz, ruhumuzu beslediğimiz bugünlerde, kendimizi sevdiklerimize adama ve içsel bir teslimiyet içinde olabiliriz. Destek, fedakarlık, aşk, manevi huzur aynı zamanda gerçekçi de olduğumuz bir gün. Bugün yaşadığınız uyanışları önemseyin.

SALI: Gün gece yarısı henüz başlamışken, esasen bir süredir etkisini hissettiğimiz bir şeyleri başarabilme içgüdümüzü serbest bırakmaya çağrılıyoruz. Hayatta başkalarının en iyisi olmak, başkalarının gözünde onaylanmak için çabalarken, akışın bizim için getirdiklerini gözden kaçırabiliyoruz. Bugünlerin bizden istediği, zaten hayat amacımız doğrultusunda, zorlanmadan, akışta bizim olana odaklanmak. Sabah yatağınızdan uyanırken bunu hatırlayın. Kendinize bir baskı yaparak güne başlayabilirsiniz, korkuları serbest bırakın. 10.40 sonrası ekip çalışmaları, sosyalleşme konuları hızlanırken, işlerimizi özgürce ve motive halde yapmak isteyeceğiz. 

Venüs ve Güneş'in ay düğümlerine kare açılarını yaşadığımız bu evrede; hayatımızda tekrar eden döngüleri şifalandırmaya uyandırılıyoruz. Yaşadığımız birbirini tekrar eden konuların sebeplerini çözmeye ve döngüyü kırmaya odaklanmalıyız. Çifte vuruş açıları ile çokça tekrar eden durumlara yeniaya doğru nokta koyacağız. Şifalanmak için yeni yollar denememiz gereken bir evredeyiz.

ÇARŞAMBA: Gün içerisinde Satürn'e doğru yol alan enerji ile hayat amaçlarımızı gerçekleştirmek için çok konuşkan ve istekli olabiliriz. Duygusal konularla ilgilenmek istemeyebiliriz. Hayatın içinde konfor alanımızdan çıkmamız gereken bir gündeyiz. Akşam saatlerine doğru yaşamda hayat amacımız, hayat felsefemiz doğrultusunda aydınlanmak isteyebilir, inandığımız konularla ilgili konuşmalar yapabiliriz. Şanslı ve keyifli bir akşamdayız. Eğitim, psikoloji, felsefe konularına eğilebiliriz. Duygusal ihtiyaçlarımız konusunda mantıksal konuşmalar yapabiliriz. Güneş'in de Neptün ile kavuştuğu gün genelinde; hayallerimizi gerçekleştirmek ve ideallerimizi bilinçli şekilde hayata geçirmek konusunda çok şanslı günlerdeyiz. Ayrıca; şifa bulmak istiyorsak, şifa vermemiz gereken, niyetlerimizin önem kazandığı bir aşamadan geçiyoruz. 

Hastalıkların ruhsal ve fiziksel anlamda iyileşmeye açıldığı, sanat, ilham, aşk ve teslimiyet dolu bugünlerde, içe çekilmek ve yaşamdan kaçmak yerine tam da yaşamın içinde ne hayal ediyorsanız o konuda konuşun ve adım atın. Özel günlerden geçiyoruz.

PERŞEMBE: Anlama, anlaşılma ve konuşabilmenin bizi ne kadar beslediğini fark ettiğimiz, kendimizi ifade etmek özlemi ile yanıp tutuştuğumuz bugün, yazı yazmak ve yazarak şifalanmak için harika bir süreçteyiz. Gün içerisinde kendinize dinlenme molaları yaratmalı, nefes egzersizleri yapmalı, kendinizi duyabilmek için sessiz ortamlar yaratmalısınız. İşler 17.45'e kadar daha yavaş ilerleyebilir, çünkü işe odaklanmamız gereken bir günde değiliz. Ayın balzamik evresine geçtiği bugünler yaşamda bir döngü sona eriyor ve içsel olarak neyden arınmamız gerektiğini esasen biliyoruz. İlahi düzene güvenerek akışta olmalı ve maneviyatımıza odaklanmalıyız. Kurban psikolojisi, fazla fedakarlık ve bağımlılıklardan uzak durmalıyız.

CUMA: Rüyaların bilinçaltını uyanışa geçirdiği gün içerisinde, belirsizlikler içsel olarak bizleri gergin hissettirebilir. Oysa yaşamın kendi doğasında uyum içerisinde ilerlediğine güvendiğimizde, huzuru da hissedebileceğiz. Yeni, özgün ve kendimize dair şeyleri ortaya koymak için güzel bir evredeyiz. Bizi kendi yolumuzdan alıkoyan her şeyi ise sonsuz bir boşluğa uğurlayabiliriz. Süprizlere ve farkındalıklara açık bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Saat 13.21'i gösterirken bir Yeniay meydana geliyor olacak. Yeniay; kendi içsel bilgeliğimize açıldığımız önemli bir kapıyı işaret ediyor. Baharın gelmesiyle ekinoks gününde yeni bir evreye başlayacağız. Ancak bahardan önce bir yıldır öğrendiklerimizi içselleştirmek, her yerde yağan bilgi akışını ve zihnimizi kontrol edebilmek, edindiğimiz bilgilerle demlenebilmek için bizleri davet ediyor. Öz aldatma yaşadığımız konularda aydınlanmaya davet ediliyoruz. Ruhsal algılarımızın güçlendiği, her şeyi hissedebildiğimiz bu evrede iç dünyamızı korumalı, negatif söylemlerden, ortamlardan kendimizi korumalıyız. Etkilenebilirlik durumumuzun arttığı bugünlerde, duygu sömürülerine dikkat etmeli, dolandırılmalara karşı da uyanık olmalıyız. İlahi sevgiyi içimizde derin bir teslimiyetle bulabileceğimiz bugünlerin enerjisinde, bu sevgiyi gerek bir ilişki ile gerekse yaşamda bizi mutlu eden herhangi bir şeyin suretinde bulabiliriz. Sürecin anahtarı, mantığı elden bırakmamak olacaktır. Dünya genelinde; su, zehirlenmeler, yağışlar, sis, intiharlar artabilir. Detayları yazacağım.

PAZAR: Hızla hareket etmek, çocuksu ve lider özelliklerimizi ortaya koymak, kısıtlamalardan özgürleşmek istediğimiz bir günde, yeniayın getirdikleri konusunda başlangıçlar yapmak için hevesle hareket edebiliriz. Aşk dolu yaşayacağımız bugün, nefsin getirdiklerinden arınmak, ruhsal bağlılığa ulaşmak için sevgi dolu konuşmalar yapabiliriz. Kendi değerimizi bilmek, önce kendimizi sevgiyle besleyebilmek, gerçek aşkı yaşamımıza çağıran bir anahtar olacaktır. Unutmayın, biz nasılsak öyle ruhları yaşamımıza çekeriz. Hesap, plan, risk, ego gibi alanlardan sıyrılıp aşkın doğasını anlayabildiğimiz bir gün olabilir, şayet önce kendi kalbimize dokunabilirsek.

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder