12 Mart 2021 Cuma

13 MART 2021 - BALIK BURCUNDA YENİAY - HİÇ'TEN HEP'E DOĞRU



Merhaba yeryüzü sakinleri,

13 Mart 2021 tarihinde, saat 13.21'de (İstanbul saatine göre) bir Yeniay meydana gelecek. Yeniay etkilerini 28 Mart tarihine kadar hissedeceğiz. Yeniay'larda bilinç ve duygularımız uyumlu haldedir ve yaşamlarımızda yeni başlangıçlar yapma fırsatları yakalarız. 

Bu süreç zodyağın son burcunda ve 9. evde gerçekleşiyor. Demek ki, önce birtakım sonlanmalar yaşayacak, öğrendiklerimizin getirdikleri ile bilgeleşmiş hallerimizi keşfedecek, bir yıldır yaşadıklarımızı anlamlandıracağız. Yaşamlarımızda 'mana' arayışı ile hareket edeceğiz. Ancak bu sürecin gölge yönü; anlamaktan, görmekten, deneyimleri kabul etmekten sürekli 'kaçmaktır'. Kaçmadan, olanı olduğu gibi görebilmeye çağrılıyoruz. Eğer yaşadığımız her şeyi iyi ve kötü yanlarıyla görebilir ve kabul edebilirsek, ruhumuzun bu deneyimlerden getirdiği hediyelere kavuşabileceğiz.

Balık enerjisiyle yaşayacağımız bu 14 günlük süreçte (hepimizi etkiliyor, burç bazında değil) tıpkı balığın çift sembolü gibi, evrenin dualite (ikilik) ile çalıştığını idrak edeceğimiz deneyimler yaşayacağız. Yaşadığımız her şeyde ve karşımıza çıkan herkeste, kendi içimizde kaçtığımız duygularla yüzleştiğimizi fark edeceğiz. Kızdığımız, üzüldüğümüz her şeyin tam da ruhsal anlamda ihtiyacımız olan deneyim olduğunu göreceğiz.

Duyguların olumlu veya olumsuz sınırsızca yükseldiği bu süreçte, onlara teslim olursak, belki sözcükler belki gözyaşları ile şifalanacağız. Ancak suyun bu sınırsızlık doğasında; kabul görmek için bulunduğu kabın şeklini alma halleri ile, kendimizi kandırıyor ve kendimizi suiistimal ettiriyor olabiliriz. Fazla ve sınırsız fedakarlıklarla, benliğimizi tamamen yok sayıyor olabiliriz. Oysa su çok güçlüdür ve o derinden kayaları dahi aşındırma gücüne sahiptir. Kendi gücümüze ve potansiyelimize sahip çıkarsak, hayallerimizi gerçekleştirirken önümüze çıkan engelleri, büyük bir teslimiyet ve akışla aşabilir, özlemlerimize kavuşabiliriz. 

Bu sürecin en güzel şifalarından biri de, beslenmeyi bekleyen ruhumuzu duyabilmek, manevi yönlerimizi açığa çıkartmak, dua ve dileklerimizle niyetlerimizin enerjisini yaymak, sanat ve yaratıcı - üretken işlerle ilgilemek, çevremize maddi manevi el uzatabilmektir. Bu süreçte rüyalar ve evrendeki sembolikler görebilen için çok daha fazla uyarıcıdır.

İlişkilerde hayallerimizdeki aşkı yaşıyoruz sanarken, benliğimizi yok saydığımıza uyanabiliriz. Ruhsal bağa ulaşmak ise ancak; tam teslimiyet halinde iken benliği ve bilinci de ön plana alabilmekle mümkündür. Kimi ruh eşleri birleşirken, kimi sadece koşul ve zihinle sevenler için yollar bitip yeni yollar başlayabilir. Oldukça romantik ve sevgi dolu bir süreçteyiz. Aynı zamanda geçmişten gelen kişileri affedebilir, af dileyebiliriz. Yine geçmişle bağları kopartarak, tertemiz enerjilerle kendi içimizdeki ilahi aşkı yeniden canlandırabiliriz.

Maddeden manaya açılan bu kapıda, yaşadığımız yorucu olaylar, kayıplar, kaçışlar, kayboluşlar sonucunda, kaçamadığımız o ilk andayız. Ve bu anda her şey sisli. Ancak teslimiyetle dağılacak bu sisten, tüm yaşadıklarımızın manasına ve şifaya uyandırılacağız!


KOLEKTİFTE;

*Su ve sudan gelebilecek tehlikelere açık bir dönemdeyiz. Yoğun yağışlı ve sisli hava koşulları söz konusu olabilir.

*Ülkemizde Ege Denizi kıyılarında bu potansiyeller daha fazla görülmektedir.

*Dalgınlık kaynaklı kazalara dikkat etmeliyiz.

*Bağımlılıklara, alkol tüketimine, zehirlenmelere, anestezi ve ilaçlardan gelebilecek sorunlara karşı temkinli olmalıyız.

*Deniz ve deniz kazaları, denizde kaybolma, kaçırılmalar, denizden gelebilecek her türlü doğal afete açık bir süreçteyiz.

*Dolandırılma ve hırsızlık, kandırılma, manipülasyon ve aldatılma enerjisine karşı değerlerimize sahip çıkmalıyız.

*Şifa ve aşı çalışmaları ile ilgili yeni açıklamalar gündeme gelebilir. 

*Ayaklardaki rahatsızlıklara dikkat edilmelidir.

*Petrol, yer altı suları, gazlarla ilgili haberler gündeme gelebilir.

*Mistik çalışmalar, dini ve ruhani konular dünya üzerinde ön plana çıkabilir. Papa yeniden gündeme gelebilir.


BURÇLARA GÖRE;

KOÇ: Yeniay sürecini; bilinçaltında, ruhsal konularda ve kendi derinliklerinizde yaşıyor olacaksınız. İçe dönüş ve teslimiyet etkisi yüksektir. Başlangıçlar yerine uyanış sürecinde olacaksınız. Kadersel ve anlamlı olaylar yaşayabilirsiniz. Teslimiyette olun ve kandırılmalara karşı temkinli olun.

BOĞA: Yeniay sürecini; sosyal çevreniz, hayalleriniz, projeleriniz alanlarında yaşayacaksınız. Hayal gücünüzle yaratıcı işler yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizden tanışacağınız birisi ile kadersel bir aşk yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızdan gelecek yanıltıcı etkilere karşı temkinli olun.

İKİZLER: Yeniay sürecini; kariyeriniz, hedefleriniz, statünüz alanında yaşayacaksınız. Sürecin getirdiklerine karşı teslimiyette olun ve kariyeriniz için fazla fedakarlıklarda bulunmayın. İşinizde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Sezgileriniz yol gösterici olacaktır.

YENGEÇ: Yeniay sürecini; hayatınızda anlam arayışı ile yaşıyor olacaksınız. Umuda ve geleceğe bakabilmeye içsel anlamda çok ihtiyaç duyabilir ve pek çok şeyin sebebini fark edebilirsiniz. Eğitim, uluslararası işler, seyahatler konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzaklardan biriyle kadersel anlamda tanışma ihtimaliniz yüksek. Fazla fedakarlıklarda bulunmadığınıza emin olun. 

ASLAN: Yeniay sürecini; hayatınızda sonlanması gereken konuları idrak ederek yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda yeni bir süreç başlayabilir. Ortak kazançlar, aile veya eş kazancı gündeme gelebilir. Dolandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız ve risk almamalısınız. Bir sağlık sorununuza ameliyat ile son verebilirsiniz.

BAŞAK: Yeniay sürecini; ilişkilerle ilgili yaşayacaksınız. Güzel gelişmeler, ruhsal buluşmalar, evliliğinizde önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Teslimiyetle sevginin güzelliğine açılabilirsiniz. İş konusunda da oldukça güçlü ve şanslı bir dönemdesiniz. Ancak bedeninizi ve zihninizi fazla yormadığınıza emin olun.

TERAZİ: Yeniay sürecini; günlük alışkanlıklarınız ve düzeniniz konusunda yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda temkinli olmalısınız. Şifa dolu bu süreçte kullandığınız ilaçların tarihlerini kontrol etmeyi, doğru tedaviyle ilerleyip ilerlemediğinize dikkat etmeyi unutmayın. Yediklerinize ve su tüketiminize özen gösterin. İş düzeniniz ve çalışanlarınız gündeme gelebilir. Dinlenmek isteyebilirsiniz. Hayallerinizi hayata geçirebilmek için güzel bir dönemdesiniz. 

AKREP: Yeniay sürecini; aşk dolu yaşayabilirsiniz. Aşka dair adımlar atabilir veya kırgın olduğunuz kişiyle aranızı düzeltebilirsiniz. Ancak bilinçli hareket etmeli ve kendi merkezinizde kaldığınıza, fazla fedakar olmadığınıza emin olun. Sanat ve ilham dolu bugünleri mutlaka değerlendirin. Çocuklarınız varsa onların yaşamı, sağlığı da oldukça gündeminizde olabilir.

YAY: Yeniay sürecini; ev ve aile konularında yaşayabilirsiniz. Evde dinlenme ve evi güzelleştirme isteği artabilir. Aileniz için yaptığınız fedakarlıklar ön plana çıkabilir. Köklere ve bilinçaltına inme isteğiniz artabilir. Evde ruhsal çalışmalar yapmak bu süreçte size çok iyi gelecektir.

OĞLAK: Yeniay sürecini; iletişim, medya, eğitim, pazarlama, yakın çevreniz ve seyahatler alanlarında yaşayabilir bu konularda önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Çevrenize karşı birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İletişim trafiğiniz hareketlenirken uzun zamandır içinizde biriktirdiklerinizi dile döküp şifalanabilirsiniz. Sezgisel aklınız çok yüksek çalışacaktır, sezgilerinize güvenin. Yaratıcılık ve ilham enerjisini işlerinizde değerlendirebilirsiniz.

KOVA: Yeniay sürecini; maddi manevi değerleriniz konusunda yaşayabilirsiniz. Maddi alanda kazançlarınız yükselebilir ancak sınırsızca harcamalar yapmadığınıza emin olun, değerlerinize sahip çıkmakla sınanabilirsiniz. Alışverişlerinizde dolandırıcılıklara açık bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizden veya uzun zamandır verdiğiniz emeklerden önemli getiriler elde edebilirsiniz.

BALIK: Yeniay sürecini; kendiniz, kimliğiniz alanlarında deneyimleyebilir ve önemli uyanışlar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili başlatmak istediğiniz her şeye açık bir dönemdesiniz. Yaşam sizi hem ruhsal hem bilinç anlamında ön plana çıkartıyor. Aşk, iş ve sağlık alanlarında bu dönem şanslısınız. Kandırılma ve fazla fedakarlıklarla sınırlarınızın ihlal edilmesine karşı dikkatli olun. Akışa güvenin ve bu dönemin hediyelerini sevgiyle kabul edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder