26 Şubat 2021 Cuma

27 ŞUBAT DOLUNAY'I - KADER ÇARKI


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bir ayı daha geride bırakmaya hazırlanırken, 27 Şubat 2021 tarihinde saatler 11.16'yı gösterirken bir DOLUNAY yaşayacağız, elbette etkileri dünyamız için bu saatlerde keskinleşse de 14 gün boyunca enerjisini deneyimliyor olacağız.

Dolunaylar, tamamlanış evrelerini gösterir. Gökte doğan AY tüm ışığıyla geceyi nasıl aydınlatıyorsa, bizim de göremediğimiz, karanlıkta kalan, bilinçaltımıza attığımız durumları aydınlatır ve karar vermemize yardımcı olur. Ancak bu dolunayda duygusal anlamda değişkenlikler yaşayabiliriz, tüm bunların ana kaynağı yaşamın bize iyi gelmeyenleri, bizi 'kendimizden' alıkoyanları göstermek istemesi ve bizim ısrarla kendimizi aldatmaya devam etme isteğimizden kaynaklıdır.

Dolunay evresindeki kadersel etki; 'neden, neden' diye düşünüp durduğumuz ve içinden çıkamadığımız soruların cevaplarını (yod); her şeyin birliğe, ilahi düzene, yaşam yolumuza hizmet ettiğine (bumerang noktası) aydınlatacak.

Evren matematiği bizleri büyülemeye devam ediyor. Öncelikle yılın başında zihinleri yoğunlaştıran ve bizleri yeni düzene hazırlayan etkileri ile; zihne, yeniliklere, bir anda konuşulmaya başlanan uzay konularına, bilgiyi sorgulamaya çekildik. 

'' 2021'de neler oluyor? 'u '' algılayabilmek açısından bir Merkür Retrosu dönemi yaşadık. Şimdi ise yükselen bilinç seviyemizle, görmemiz gerekenlere bu DOLUNAY ile uyanacağız. Çabalarımızın karşılığını almak, yeni ama severek üstleneceğimiz sorumlulukları da beraberinde getirecektir.

Ceres, Şiron ve Satürn'ün işbirliği yaptığı bu evrede; uzun zamandır kendimizi beslemediğimiz konuları, öğrenilmiş çaresizliklerimizi, kendimizi suçlamalarımızı, kafamızda her şeyi detaylandırarak esas konudan uzaklaşmalarımızı fark edeceğiz. Kendimiz hakkındaki sağlıksız suçlamalarımızdan, düşüncelerimizden arınacağız. 

Zihnimizin takılı kaldığı küçücük detaylar, bizleri farkında olmadan derin denizlerde boğarken, bir kere odağımızı değiştirdiğimizde, olan akışın bize neyden arınmamız gerektiğini gösterdiğini fark ettiğimizde, gerçeklere uyanabileceğiz.

Dolunay ile hatırlayacağız;

Mutsuz ve huzursuz olarak yaptığımız ve irademizi kullanamadığımız işlerimizde çalışmanın, bolluk bereket enerjisini de tıkadığını. Bizi esas sevenin, gerçek sevginin, onu yaşarken eksik ya da yük gibi hissetmek olmadığını. Başkası gibi davranmak veya kulak tıkamak zorunda kaldığımız, negatif, dedikodu enerjisinde, yüzeysel bağların gerçek arkadaşlık olmadığını. Ve, tüm bunların esasında kendimize ulaşmamız ve sorgulamamız, kendimizi görebilmemiz, ne istediğimizi fark etmemiz için birer 'aracı' olduklarını. 

Sağlıklı olabilmeyi.

Akışa güvenip, boşluğa, belki yalnızlığa, en sonunda kendimize teslim olabilmeyi.

Olanı, olduğu gibi, koşulsuzca sevebilmeyi.

Venüs'ün yüceldiği bugünlerde, 3 hafta boyunca ilişkilerimizi de sağlıklı hale getirebilmeyi deneyimleyeceğiz. Egonun, nefsin, beşeriyetin, hesaplamanın, oldurmaya çalışmanın, zihinle sevmenin, gerçek aşkta yeri olmadığını göreceğiz.

Bazılarımız kendini aldattığı konulara, lilith etkisi ile, aldatmalarla uyanacak. Bazılarımız, şayet kendi merkezini koruyabiliyor ve kendisine gerçekten değer veriyorsa, aşkta ruhsal bağlılığın hazzına varacak. Bazılarımız ise kadersel işaret ve bağlarla, eşzamanlılıklar yaşayacak ve tüm bunlara  'tesadüf' diyecek. Ve sağlıksız olan bağlar, kopuşu deneyimleyerek kendilerini yükselten bir başka yolculuğa, başka aşklarla ruhsal buluşmalara doğru yol alacaklar.

Bu sürecin gölge yönü asla; kendimizi suçlamak, karşımızdakini 'kafamızdaki gibi' olmadığı için eleştirmek, kaçış, kurban psikolojisi ve bağımlılıklar olmamalıdır.

Bu sürecin güzel yanı ise; Mart ayında yaşanacak Yeniay ile akışın getirdiklerine güvenmekle ne kadar doğru yaptığımızı görmek ve birliği hissetmek olacaktır. Kim ne yaparsa, kendine yapar. Bizler bu Dolunay evresinde bunu hasat mevsimi gibi somut olarak deneyimleyeceğiz.

Orijinal fikirlerimizi hayata geçirmek, kendi yolumuzda ilerlemek için güç bulmak, detoxa, diyete, spora başlamak, saçlarımızı kestirmek, sağlığımıza şifa bulmak, dövme yaptırmak, eğitim, seyahat, yayıncılık ve sanat konuları için harika zamanlardır.

31 Mayıs tarihine kadar hızla akacak olan zaman diliminin, gitmemiz gereken yola ışık tutması dileğiyle!

Sağlık;

Düşüncelerimizin, egoyu devreye soktuğumuz için hazmedemediklerimizin, değerli hissetmek için kendimize değer vermek yerine talep enerjisinde olmamızın, kafamızda kurgulamalarımızın, sağlıksız bağlardan ve düşüncelerden özgürleşemememizin tezahürü; mide, bağırsak, alerji, sinir sistemi sorunları olabilir.

Bu dönemde şekerden, tatlıdan, ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak gereklidir.

Bedenimizin kendisini duyurmaya çalıştığı her alanı ciddiye alıp alışkanlıklarımızı düzenlememiz gereklidir.

Boyun, boğaz bölgesine ve düşme, çarpmalara, trafikte kazalara ekstra dikkat etmeliyiz.

Dünyada şifa çalışmalarıyla ilgili güzel gelişmeler olsa da, esas gelişmeleri hala Mayıs ayında göreceğimizi düşünüyorum.

DÜNYA'DA;

Sağlık, beslenme, tarım, çiftçilik, ilaç, aşı, yardım kuruluşları gündeme gelebilir.

Algol etkisi ile gizli ve güçlü düşmanlıklarla ilgili haberler ortaya çıkabilir.

Tarihi eserler veya müzeler gündeme gelebilir.

Çin ile ilgili sıkıntılı gelişmeler duyulabilir.

ÜLKEMİZDE;

Ülkemizin Kuzey Ay Düğümü'nde olacak Dolunay ile; ilerlememize hizmet etmeyen her şeyi idrak içinde olacağız. Eğitim, iletişim, ulaşım, medya, ptt, teknolojik gelişmeler, gazete, internet konularında güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Tarım ve eğitimle ilgili önemli kararlar alınabilir. İş, işçiler, sağlık alanlarında da yeni düzenlemeler söz konusu olacaktır ancak yeni sorumlulukları da beraberinde getirecektir.

BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ

KOÇ: Mart ayı süresince içinizde inzivaya çekilme, yaşamdan uzaklaşma, gündelik hayatın sorumluluklarından kaçma isteği söz konusu olabilir. Hayal gücünüzü işlerinize yansıtmak bu süreçte çok güzel sonuçlar verecektir. İçsel sevgiyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Ancak 14 gün boyunca korkularınızın sağlığınıza yansıdığını fark edebilirsiniz. İş, alışkanlıklar, beslenme konularını düzenlemek gündemde olabilir. İş yaşamınızdaki eforun karşılığını daha çabuk alabilirsiniz. Ancak kendinizi köleleştirmediğinize emin olun.

BOĞA: Mart ayı süresince sosyal çevrenizle zaman geçirme isteğiniz baskınlaşabilir ve etrafınızdaki kadınlardan destek görebilirsiniz. Ekip çalışmalarından fırsatlar elde edebilirsiniz. Dolunay sizi hayallerinize ulaşmanız için epey destekliyor olacaktır. İlişkileri sağlıklı hale getirmek ve sonuçlandırmakla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eleştiri oklarını kendinize veya karşınızdaki kişiye acımasızca doğrultmamalısınız. Çocuğunuz varsa eğitim hayatını düzenlemek gündeminizde olabilir. Spor ve yogaya başlamak için çok uygun bir dönemdir. 

İKİZLER: Mart ayı süresince kariyer alanınızda çok şanslı olacaksınız. Çalışıyor olmasanız dahi, yeteneklerinizi gösterdiğiniz bir dönemdesiniz. Toplum tarafından sevgiyle karşılanabilirsiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; aile, ev, yaşam alanınızla ilgili düzenlemeler söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizin sağlığının şifalandığı bir dönem olabilir.

YENGEÇ: Mart ayı süresince geleceğinizi planlarken daha akışta ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışarak onların hayat görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Uzaklardan keyifli haberler alabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık alanlarında oldukça destekleyici bir dönemdesiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; iletişim, yakın çevre, eğitim, satış, işletme konularında güzel neticeler alabilirsiniz.

ASLAN: Mart ayı süresince ortak gelirlerinizde artış gözlemlenebilir, alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz veya beklediğiniz alanlardan maddi kazançlar gelebilir. Psikolojik anlamda daha iyimser ve derin hissedebilirsiniz. Bir sağlık sorununuzu ameliyat ile şifalandırmak için uygundur. Dolunay evresinde 14 gün boyunca gelen kazançları yönetmeyi, bütçe planları yapmayı, uzun zamandır verdiğiniz emeklerin karşılığını almayı deneyimleyeceksiniz.

BAŞAK: Mart ayı süresince aşkta bağlarınızı kuvvetlendirmek, ilişkilerinizi şifalandırmak, kadersel bağlar kurmak söz konusu olabilir. Yine bu ay, iş ortağınız sayesinde kazançlar elde edebilirsiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; alışkanlıklarınızı, sağlığınızı düzenlemek, arınmak gündeminizde olabilir. Kendinize ve çevrenize karşı eleştirel ve detaycı olmamaya çalışmalısınız. Akışta yaşamınızın daha çok şifalandığını fark edeceksiniz.

TERAZİ: Mart ayı süresince daha keyifli zamanlar geçirebilir, günlük yaşamınızda destek görebilir, sağlık konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu süreçte içsel anlamda kendinize karşı suçlayıcı ve takıntılı olmaktan özgürleşmelisiniz. Aksi takdirde bu durum, çok fazla tatlı tüketmeye sebep olabilir. Dolunay süresince 14 gün boyunca pek çok konuda aydınlanma yaşayabilirsiniz. Şaşırtıcı kadersel olaylar ortaya çıkabilir. Ancak sizler ketum olmalı ve fark ettiklerinizi ya da geleceğe dair projelerinizi bir süre gizli tutmalısınız.

AKREP: Mart ayı süresince; eğlence, aşk, keyif dolu bir dönem sizlerle olacak, biraz rahatlayacaksınız. Yaratıcılık ve ilham enerjisi ile bütünleşebilirsiniz. Ancak keyif enerjisi ile riskli yatırımları iyimser biçimde yapmamalı ve mantığı elden bırakmamalısınız. Yine de borsa ve yatırımlardan gelir elde edebilirsiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca arkadaşlıklarınızla ilgili aydınlanmalar söz konusu olabilir. İş yerinde bağlı olduğunuz ekip değişebilir. Projelerinizin meyvelerini bu dönemde alabilirsiniz.

YAY: Mart ayı süresince evde huzurlu ve keyifli zamanlar geçirmeye çekilebilir ve yaşam alanınızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Eviniz her zamankinden daha kalabalık olabilir ancak elbette pandemide dikkatli olmalısınız. Dikkatli olmanız gereken diğer alan ise evde çok fazla tatlı tüketmemek olacaktır. Sessizlikte daha güzel işler ve projeler üretebilirsiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; kariyer hayatınızdaki çabalarınızın karşılığını alabilir, kendinizi topluma daha rahat gösterebilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmemeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Ev yaşamı sizi bu nedenle bu ay içine çekiyor olacaktır.

OĞLAK: Mart ayı süresince tatlı dilli konuşmanın pek çok yararını göreceksiniz. Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir dönemdesiniz. Size şans getirecek bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, eğitim ve iletişim alanlarında yıldızınız parlayabilir. Sosyal medyada kadersel tanışmalar yaşayabilirsinz. Dolunay ile eğitim, uluslararası işler veya seyahat planlarınız neticeye kavuşabilir. Geleceğinizi planlamak adına güzel bir dönemdir. Aynı zamanda maddi anlamda da çok şanslı bir evredesiniz.

KOVA: Mart ayı süresince yeteneklerinizden kazanç elde edebileceğiniz, maddi anlamda gelirlerinizin artabileceği veya maddi manevi değerleriniz konusunda bereket enerjisinde olacağınız bir döngüdesiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; alacak verecek dengesini sağlamak, ruhsal konular, şifalanmak, şifa için yapılacak ameliyatlarla uzun zamandır devam eden bir rahatsızlığın bitmesi söz konusu olabilir.

BALIK: Mart ayı süresince daha çok göz önünde olduğunuz, kendinize verdiğiniz değeri daha çok hissettiğiniz, güzellik, bakım konuları için adım atabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Şans ve fırsatlar bu ay sizinle olurken yeteneklerinizi ve liderlik yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dolunay evresinde 14 gün boyunca; ilişkiler alanında eleştirel olmamaya ve ben - sen dengesini fedakarlıklar alanında dengelemeye özen göstermelisiniz. Eşinizin yanında olmanız bu dönem ona çok iyi gelecektir. Bir ilişkiniz yoksa karşılaşacağınız kişiler vasıtasıyla kendi gölge yanlarınızla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder