7 Kasım 2020 Cumartesi

9 - 15 KASIM HAFTASI & Burç Yorumları - ZAMANIN TRAPEZİNDE HAYAT



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yepyeni bir haftaya başlıyoruz. Yaralarımızı sardığımız, yenilenmeye çalıştığımız, retrolar sayesinde içe dönerek pek çok şeyi fark ettiğimiz bir dönemi geride bıraktık. Tutulmalara ve önemli bir devrim noktası olan 21 Aralık gününe doğru ilerliyoruz.

Geçtiğimiz hafta Ay, Mars, Venüs ve Satürn'ün kendi burcunda olduğu önemli bir açı yaşadık. Öncü bir yapılanmanın tohumları atıldı. Karar verme baskısı hissediyor olabilirsiniz ama akış zaten gerekeni getirecek o nedenle kararlarınızda acele etmeyin. İçinizde isteksizlik hali olabilir, çocukluğu özleme ve şefkat ihtiyacı artabilir. Sorumluluklar boyunuzu aşmış gibi hissedebilirsiniz. Sadece bekleyin. Retrolar tamamlansın, süreç iyice kendi düzenine dönsün.

Öncelikle pazartesi günü eril ve dişil enerji karşı karşıya geliyor. İçimizdeki bu çelişkili yapı insan ilişkilerimize de yansıyabilir. Aslında kendi içimizdeki sorunları aynalayarak karşımızdaki kişide görebiliriz. Güzel olana odaklanmalı ve savaş enerjisinden uzaklaşmalıyız. Ben - sen dengesini korumak ekstra önemli olacaktır. Ne inat etmeli ne de sınırlarımızı ihlal ettirmeliyiz. Zıtlıkların oluşturduğu dengenin farkına varmamız gereken bir dönemdeyiz. İçimizdeki aşkı daha dengeli sunmak yaşam akışımızı kolaylaştıracaktır. Plüto açısı ile de baskı, manipülasyon ve kıskançlıktan uzak durmamız ve karşımızdakinin bireyselliğine saygı göstermemiz çok önemli.

Haftanın ikinci ve üçüncü günü ise yaşamımızda değişken koşullar arasında denge kurma ihtiyacımız olabilir. İçimizdeki sorulara cevaplar bulabiliriz. Kadersel olaylar yaşarken önemli olan düzenli ve istikrarlı olabilmek olacaktır.

11 Kasım tarihinde Merkür akrep enerjisine yeniden geçiyor. Ekim ayında gözden geçirdiğimiz konularla ilgili yavaş yavaş girişimler yapabiliriz, konuşulmayanlar konuşulabilir. Hayata bakış açımız tamamen değişmek üzere. Ülkemizde çocuklar, kadınlarla ilgili haberler artabilir. Bankalar, faizler gündeme gelebilir. Konuşulan konular daha çok ölüm ve ötesi, parapsikoloji ile ilgili olabilir. Yer altı ve kaynaklarla ilgili yeni gelişmeler olabilir.

İlişkilerdeki çatışmalar ve duygusal anlamda inatlaşmalar, sınır koyamama hali 12 Kasım'da keskinleşebilir. Ancak kadınlardan destek görebiliriz, sorularımıza cevap bulmak için bize ışık tutabilirler. O akşam ben de hayat yolumuzla ilgili bir seminer gerçekleştiriyor olacağım. Kontenjan doldu fakat talep halinde yeni bir oturum daha planlayabiliriz.

12 Kasım tarihinde Jupiter & Plüto yılın 3. ve son kavuşumunu gerçekleştiriyor. Ocak ayında köklü dönüşümleri başlatan ve 2020'deki olayların mimarı olan bu kavuşum yine aynı derecede gerçekleşiyor. Corona Australis yıldızında birleşen gezegenler covid ile ilgili en güçlü mutasyonunu yapabilir. Bu defa şifa da ardından gelecektir. Yine de en çok temkinli olunması gereken aylardayız. Herkes Ekim ayından korkarken ben defalarca sonuçlarını Aralık ayına doğru göreceğimizi vurguladım. Dünya çapında kapitalizm dönüşürken pek çok iflas haberleri de duyabiliriz. Bilimsel keşifler, çalışmalar söz konusu olabilir. Dünya'da ciddi dönüşümler olabilir.

14 Kasım Mars ileri harekete geçiyor. Son 2 aydır fark ettiklerimizle ilgili yeniden harekete geçebileceğiz ve yapılandırdığımız eril enerjimizle artık daha cesur olabileceğiz, daha atak olabileceğiz ve sorumluluk alırken daha girişken hareket edebileceğiz. Ancak Satürn karesi ne için mücadele ettiğimizi sorgulatacak, engeller koyacak ve gerçek hedefimizi bulmamızı sağlayacaktır.

15 Kasım'da bir Yeni Ay yaşayacağız. Unulkalhai yıldızı ile ülkemizde; kadınlar ve çocuklara çok dikkat etmeliyiz, sapkınlıklarla ilgili haberler artabilir. Eğlence yerleri, sanat ve spor camiası, çocukların oyun alanları ve eğitimleri gündemde olabilir.

Amerika seçimlerini de geride bırakırken uzun zamandır seçimde karmaşa olabileceğini ve sürecin uzayabileceğini vurgulamıştım. Uranüs etkili bu süreçte beklenmedik olaylar oldu ve esas gündemi Aralık- Ocak aylarında isyanlar ve süpriz gelişmelerle yaşayabiliriz.

Kendinize zaman tanıdığınız, olumlu gelişmelerle dolu bir hafta diliyorum.

Burç ve Yükselen Burca Göre;

KOÇ: Mutlu haftalar! Haftanın genelinde ikili ilişkilerde ben - sen dengesini korumaya ve daha esnek olmaya, dürtüsellikten, baskıdan uzak durmaya çalışmalısınız. Salı gününden itibaren bir ay boyunca daha farkındalıklı ve korkusuz hissedebilirsiniz. İletişimde krizlere dikkat edin. Maddi konular, eş kazancı, bankalarla ilgili işlerinizi Ekim ayında planladığınız gibi yapabileceksiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken ne kadar büyük dönüşümler yaşadığınızı ve güçlendiğinizi fark edebilirsiniz. Hırs ve manipülasyondan uzak kalmaya çalışın. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile yavaş yavaş eski hayat enerjinize kavuşacaksınız. Liderlik enerjiniz yükselecek, bağışıklığınız daha kuvvetli hale gelecektir.


BOĞA: Mutlu haftalar! Haftanın genelinde sakin kalmalısınız ve yaşanan dolunay ile olan olayların uyanışınıza hizmet ettiğini bilmelisiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca ilişkilerinizde Ekim ayında fark ettiklerinizle ilgili iletişime geçebileceksiniz ancak bu evrede sözcüklerinizde iğnelemeden uzak durun, duygularınızı derin ifade etmek sorunları çözmeye yardım edecektir. Adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken eğitim, iş alanlarında yeni bir yapılanma sürecine giriyorsunuz ancak hırsla tutkuyu karıştırmadığınızdan emin olun. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile yapılanan bilinçaltınız daha da güçlenecek ve korkularınızla daha rahat başa çıkabileceksiniz. Gizli düşmanlarınızı yaşamınızdan uzaklaştırma gücü bulabileceksiniz.

İKİZLER: Mutlu haftalar! Haftanın genelinde arkadaşlarınıza sınır koymak, aşk ve arkadaşlar arasında baskı altında hissetmek veya hayallerinizi ilişkinizin veya arkadaşlarınızın engellediğini fark etmek söz konusu olabilir. Arada denge kurmalısınız. Her türlü aşırı duygudan uzak kalmaya çalışın. Salı gününden itibaren bir ay boyunca iş hayatınızda iletişim kuvvetlenmeye başlayabilir ve hayat düzeninizde rutininizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken daha güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda hırstan uzak durmalı ve istikrarlı ilerlemelisiniz. Eşinizin mali durumu güçlenebilir. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile arkadaşlarınızla ilgili gözden geçirdiğiniz konularda aksiyonlar alabileceksiniz, hayalleriniz için girişimler yapmaya başlayabileceksiniz.

YENGEÇ: Mutlu haftalar! Haftanın genelinde aileniz ve kariyeriniz arasında denge kurmanız gerekebilir. Herkesin gönlünü yapıyım derken yıpranmamak adına sakin kalmalı ve sınırlarınızı korumalısınız. Salı gününden itibaren bir ay boyunca aşk ve ilişkilerle alakalı Ekim ayında fark ettiğiniz konuları konuşabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatı ve hobileriniz gündeme gelebilir. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken ilişkilerde hırstan uzak kalmalı bağlarınızı kuvvetlendirmelisiniz. İş ortaklıklarınız da yapılanabilir. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile kariyer yaşamında harekete geçebilecek, liderlik özelliklerinizi parlatabileceksiniz. Dürtüsel hareket etmemeye çalışın.

ASLAN: Mutlu haftalar! Haftanın genelinde iletişim anlamında zorluklar olabilir. Birden patlayabilirsiniz. Yakın çevre, eğitim ve sosyal medya alanlarında sakin ve yapıcı olmaya çalışın. Salı gününden itibaren bir ay boyunca Ekim ayında fark ettiklerinizle ilgili ailenizle iletişime geçebilirsiniz. Ev alım satımları ve kardeşinizin yaşamı ile ilgili konuşmalar gündeme gelebilir. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken iş yaşamınızda son bir dönüşüm yaşayarak yeni adımlar atabilirsiniz. Günlük rutininiz değişebilir. Güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile eğitim hayatı, geleceğiniz, uluslararası işlerle ilgili adım atabileceksiniz.

BAŞAK: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde gelir gider dengesi gündeminizde olabilir. Fevri hareket etmemeye çalışmalısınız. Gelen kazançları aynı hızla harcamamalısınız. Salı gününden itibaren bir ay boyunca yaşamınızda iletişim trafiği çoğalabilir. Alım satım, yolculuklar, eğitimlerle ilgili Ekim ayında belirlediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken aşk konusunda yaşadığınız dönüşümü fark edebilirsiniz. İlişkinize hırs ve baskının verdiği zararları görebilirsiniz. Ve yaşanan dönüşümle bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Çocuğunuzun hayatında köklü dönüşümler olabilir. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile maddi alacaklarınız gelebilir veya siz yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.


TERAZİ: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde ikili ilişkiler çok önemli. İçinizdeki eril dişil dengesini ilişkilerinize yansıtırken yaşananlarda kendinizle ilgili aradığınız cevaplara ulaşabilirsiniz. Sen ben dengesini korurken inat ve fedakarlık arasında sınırlarınızı çizmelisiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca maddi konularla ilgili çevrenizle iletişime geçebilirsiniz. Ekim ayında yaptığınız planları hayata koyabilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken yeni girişimlerinizde güç tutkusundan uzak kalmalı ve enerjiyi istikrara yöneltmelisiniz. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile ilişkilerde ben diyebilmek, girişimler yapabilmek ve sorumlulukları daha cesur halletmek söz konusu olacaktır.


AKREP: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde ilişkilerde çok dikkatli olmalı ve aşırılıklardan uzak durmalısınız. Kıskançlık ve baskı enerjisi ilişkilere zarar verebilir, enerjiyi duyguları derin ifade etmeye karşılıklı olarak yöneltmelisiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca Ekim ayında içinize attıklarınızı konuşabileceksiniz. İletişim sorunları düzelecektir. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken hayata bakış açınız, yakın çevreniz, eğitim konuları iyice yapılanıyor. Adım adım ilerlemelisiniz. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile içinizdeki yaşam enerjisi tekrar gelecektir. İki aydır yapamadığınız girişimleri yapabilir ve hayatınızı düzenlemek için harekete geçebilirsiniz.


YAY: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde sosyal çevreniz, projeleriniz ve aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili denge kurmanız gerekebilir. Çatışma enerjisi söz konusu olabilir. Salı gününden itibaren bir ay boyunca Ekim ayında iş hayatınızla ilgili verdiğiniz kararları uygulayabileceksiniz.Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz.  Bu dönem sizin için fark ediş dönemidir ve yapmanız gerekenleri hislerinizle, kadersel olaylarla, rüyalarla görebilirsiniz. İçe dönüp sadece kendinizle ilgilenmek sizin için bu dönem daha iyi olacaktır. Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken maddi konularda hırs yaparak kendinize zarar vermeyin. Yeni güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile ilişkileriniz, hayatın eğlenceli yanları, özgüveniniz canlanacaktır.

OĞLAK: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde aile ve işiniz konusunda denge kurmanız gerekebilir. Arada kendinize dinlenmek için izin vermelisiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca Ekim ayında konuşamadıklarınızı sosyal çevrenizle konuşabilir, iş bağlantıları kurabilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz.   Jupiter & Plüto kavuşumu ile yıla noktayı koyarken kendinizi ne kadar yapılandırdığınızı ve yeni sizi keşfediyor olacaksınız. Aralık ayı itibariyle çabalarınızın ödüllerini alabileceksiniz. Daha esnek ve yapıcı olmaya, dünyevi hırslardan arınmaya çalışın. Hayatınızın temelinde ciddi değişimler olabilir. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile Eylül Ekim aylarında planladıklarınızı hayata geçirebileceksiniz. Adım adım ilerlemelisiniz.

KOVA: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde yakın çevrenizden uzaklaşma isteği, iletişimde baskı ve manipülasyonlar, eğitim hayatında anlaşmazlıklar olabilir. Sakin kalmalı ve içinizde dengeyi korumalısınız. Salı gününden itibaren bir ay boyunca Ekim ayında iş hayatınızla ilgili planladıklarınızı hayata geçirebilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz. Bu süreçte yaşamınıza birisi girebilir veya ilişkinizde sorunları çözebilirsiniz. Jupiter & Plüto kavuşumu ile ruhsal anlamda ne kadar olgunlaştığınızı ve bilgeleştiğinizi fark edebilirsiniz. Kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. Hayat sizi 2021 yılında topluma rehberlik etmeye hazırlıyor. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile alım satım, iletişim, ticaret, eğitim gibi konularda iki aydır fark ettiklerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz.


BALIK: 
Mutlu haftalar! Haftanın genelinde maddi konularda uzlaşmacı olmak ve aşırılıklardan uzak durmak önem kazanıyor. Ödemeler ve bankalar için uygun bir hafta değil. Ayrıca ruhsal anlamda daha tutkulu ve derin hissedebilirsiniz. Salı gününden itibaren bir ay boyunca ileriye dönük planlamaları harekete geçirebilir, eğitim ve seyahatlerle ilgili Ekim ayında karar verdiklerinizi uygulayabilirsiniz. Ancak adım atmak için 15 Kasım sonrasını beklemelisiniz.  Jupiter & Plüto kavuşumu ile hayallerinizle ilgili son bir dönüşüm evresindesiniz. Sosyal çevreden güçlü bağlantılar kurabilirsiniz veya hayatınızdaki değişimlerle sosyal çevreniz de değişebilir. Nihayet Mars'ın hafta sonu ileri harekete geçmesi ile daha cesur hissedebilir ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınız da canlanabilir.

Sevgiler !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder