31 Ekim 2020 Cumartesi

2 - 8 KASIM HAFTASI - DEĞİŞİM, AMA NASIL?


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Zorlu Ekim ayını tamamladık ve pandemi, deprem, ekonomi gibi konularda maalesef yanılmadım. Boğa Dolunay'ı etkilerinin görülmeye başlayacağı bugünler Boğaların antik zamanlarda korkutucu ve tozu dumana katan, tabanları ile yeryüzünü sarsan enerjisi ile ilerliyor. Neden? Çünkü görmezden geldiklerimize vurguyu sert yapmak zorunda kaldı. Sarsıcı değişimler beklenmedik yerlerden değil geçmiş korku, yara ve görmezden geldiklerimizle ilgili olacaktır.

Kasım ayı hızlı başlıyor. 'Ne belli hayatının altının üstünden daha iyi olmadığı?' zamanlarını yaşayacağız. Sıkı sıkı tutunduğumuz fikir ve düşünceler, yapmam dediklerimizi yapmak, konfor alanlarımızdan çıkmak, duygu ve düşüncelerimizin değişmesi bu sürecin ana teması olacaktır. İnsanoğluna ruhu ve değerlerini hatırlatan bu süreçte hepimize en iyi gelecek şey bütünü düşünmek, değişime direnmemek, fark etmemiz gerekenlere korkusuzca bakabilmektir. Bol bol şifa olmak, doğada zaman geçirmek ruhumuza ve bedenimize iyi gelecektir.

Herkes sorunun 2020 yılına ait olduğunu düşünürken 1 Ocak tarihinin astrolojide bir karşılığı yoktur. Önemli olan gezegen döngüleridir. 21 Aralık'ta yaşanacak dönüşüm bizlere tam da bunu söylüyor. 200 yıllık yeni bir döngü başlarken değişimin kaçınılmaz olduğu aşikar. Önemli olan ise değişmesi gerekeni görmezden gelmemek ve onu görüp, kabul edip yön vermek. Doğamıza uyum sağlamak, özümüzü hatırlamak ve değerlerimizi kucaklayarak ilerlemek.

Bu ay 15 Kasım'da bir Yeniay ve 30 Kasım tarihinde bir Ay Tutulması yaşayacağız. İyi haber ise Mars ve Merkür retro hareketlerini bitiriyor olacak. Merkür retrodan çıkmasına rağmen iletişim kurmak ve harekete geçmek için acele etmek yerine süreci sindirmemiz gerekiyor çünkü Merkür sert açılarla ilerliyor olacaktır. 1 ve 6 Kasım tarihleri içsel baskı, önemli kararlar alma sorunları yaşayabiliriz. İlişki ve diğer konularda ani başlayan şeyler ani bitebilir. Bu enerjiyi; karamsarlık, kendine güvenmeme, otorite ile çatışma enerji yerine disipline, kararlılığa yöneltmemiz gerekiyor. Kasım sonu ve Aralık ayı sabredenlere ödüllerini vermeye başlayacaktır. 

Hava sıcaklıkları bu ay birden düşebilir, doğal afetler devam edebilir, ekonomik süreçte ise sert ivmeler moralinizi bozmasın bütün bunlar dolunay etkisidir. Önceki yazılarımda belirttiğim gibi Amerika seçimlerinde arka planda çok fazla şey dönebilir ve şok edici olaylarla karşılaşabiliriz. Bizim de sınırlarımız ve dünyada var olan savaş enerjisi çok daha sıcak hale gelebilir.

4 Kasım Çarşamba günü Ay deklinasyon dışı hareket ediyor ve Merkür retrodan çıkmak üzere durağan olacak. Sıradışı fikir ve düşüncelere odaklanabilir, duygusal anlamda beklenmeyeni yapmaya ve konuşmaya açık olabiliriz.

Cuma günü Güneş Uranüs açısı ile deprem olasılığı yeniden tetikleniyor. Bu hafta özellikle Çanakkale ve Trakya civarları dikkat çekiyor. Ancak büyük bir durum söz konusu olmayacaktır.

Birlik, beraberlik ve sevgi enerjisi içinde bulunalım.

BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE;

KOÇ: Haftaya ekonomik kaygılarla başlayabilirsiniz. Bu hafta maddi anlamda risk almamak çok önemli olacaktır. Merkür düzelirken salı ve çarşamba günleri içe dönmek, sessiz kalmak yararınıza olabilir. Ardından maddi konularda işler hızlanacak, son bir ayda ilişkilerde fark ettiklerinizle ilgili adımlar atabileceksiniz. Venüs etkisiyle orta yolu bulmak çok daha kolay olacaktır. Cuma günü ani olay ve durumlar meydana gelebilir. Tepkileri ölçülü vermek ve ağır eleştiriden kaçınmak gereklidir. Size yapılan eleştirileri ise o gün kişiselleştirmemekte yarar var.

BOĞA: Haftaya yaşamınızda beklenmedik değişimler ve güvence isteği ile başlayabilirsiniz. Önemli olan yapacaklarınızın ardındaki riskleri de fark edebilmek ve değişime direnmemek olacaktır. Maddi anlamda içsel huzursuzluğu harcamalarla bastırmaktan kaçınmalısınız. Hızlı ilerleyecek bu hafta salı ve çarşamba günleri yeni bir şeye başlamamak ve fazla iletişim kurmamak daha yararlı olabilir. İş hayatında çalışmak için motivasyon hissederken tüm sorumluluğu üstlenmeyin. Cuma günü ve hafta sonu ise beklenmedik olaylar olabileceğinden önemli işlerinizi o günlere denk getirmemeye çalışın.

İKİZLER: Haftaya biraz içe dönme ve süreci anlama isteği ile başlıyorsunuz. Kendinizle kalmak size çok daha iyi gelecektir. İçsel uyanışlar söz konusu. Merkür hızlanırken salı ve çarşamba günleri iletişimi en aza indirgemek ve gerekli adımları perşembe gününden itibaren atmak daha faydalı olacaktır. Salı günü ciddi fark edişler yaşayabilir bazı şeyleri daha net görebilirsiniz. Sosyal çevrenizde tartışma ortamı doğarsa politik olmakta yarar var. Cuma günü ise maddi konularda ani durumlar gelişebilir. Cuma ve hafta sonu daha kararlı, disiplinli ve yaşadıklarınızda daha iyimser taraf olmaya çalışın.

YENGEÇ: Haftaya kalabalıklar arasında yoğun bir gündemle başlayabilirsiniz. Sosyal çevre ve ilişkiler arasında denge kurmanız gerekebilir. Ancak çarşamba gününe kadar iletişimi en aza indirgemek ve sürecin izleyicisi olmak daha iyi olacaktır. Merkür'ün retrodan çıkışı ile perşembe ve daha sonrası ev ve ailedeki sorunlar düzelebilir, evle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Cuma ve hafta sonu ani gelişen olaylara iyimser açıdan bakmak ve her şeye rağmen kararlı ve disiplini elden bırakmamakta fayda var.

ASLAN: Haftaya kariyerinizi, saygınlığınızı arttırma isteği ve maddi güvence isteği ile başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba ise sosyalleşme isteğiniz artabilir ancak merkür durağan olduğu için iletişimi en aza indirgemekte fayda var. Ardından sosyal çevre ilişkileriniz iyileşmeye başlayabilir. Cuma günü ani olaylar meydana gelebileceğinden o gün için önemli bir plan yapmamalısınız. Hafta sonu ise bir şey yapmakla veya değiştirmekle ilgili içsel baskı, gelecek kaygısı sizi karamsarlığa itmesin. Ailenizle zaman geçirmek bir yandan da işinizle ilgili planlamaları yoluna koymak için adımlar atmak size iyi gelecektir.

BAŞAK: Haftaya geleceğinizi planlamak, iş telaşına düşmekle başlayabilirsiniz. Merkür bu hafta düzelirken salı ve çarşamba durağan konumda olacaktır. O nedenle önemli konuşma ve imzaları o günlere denk getirmemelisiniz. İlerleyen günlerde iletişim, yolculuklar ve yakın çevre ilişkileri yoluna girmeye başlayacaktır. İlişkilerle ilgili iletişim kurmak için de uygun olacaktır. Hafta sonuna doğru özellikle cuma günü maddi harcamalarınızı abartmamaya dikkat etmelisiniz. Hobilerinizle ilgilenmek veya çocuklarınıza, sevgilinize zaman ayırmak size daha iyi gelecektir.

TERAZİ: Haftaya gelecek planları, geleceğinizi güvenceye alma isteği, eğitim, ticaret veya uzak yolculuk planları ile başlayabilirsiniz. Ancak merkür salı ve çarşamba durağan olacağı için planlarınızı uygulamaya koymaya acele etmeyin. İlerleyen günlerde kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz ve yaşamınız hız kazanacak, ilişkilerinizi dengeye oturtmak daha kolay olacaktır. Cuma günü ani olay ve durumlar yaşayabilirsiniz. Otorite konumlarla tartışmamaya dikkat edin. Önemli kararlar alma baskısı ile karamsarlığa kapılmayın.

AKREP: Haftaya gelir ve giderlerinizi güvence altına alma isteği ile başlayabilirsiniz. Ruhsal dönüşümünüz için değerler ve krizler konusu gündeme gelirken odaklanmanız gereken değişime direnmemek ve bir süre seyretmek olmalıdır. Merkür'ün ileri harekete geçmesi ile özellikle 10 Kasım'dan sonra Ekim ayı boyunca fark ettiklerinizi ve planladıklarınızı hayata geçirebilirsiniz. Bu hafta iş trafiğinde sorumluluklarınızı mutlaka paylaşın ve destek almaktan çekinmeyin. Cuma günü ani olay ve durumlar olabileceğinden önemli işlerinizi o güne bırakmayın. 

YAY: Haftaya iş, sağlık ve günlük düzeninizi planlayarak başlayabilirsiniz. Ancak harekete geçmek için Merkür'ün hız kazanacağı perşembe ve sonrasını kullanmalısınız. Sağlığınıza bu hafta çok dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ise sorunlarınız düzelebilir, daha dengeli bir hale gelebilir. Ve arkadaşlık ilişkilerinizde iletişim kurmak daha kolay olacaktır. Hayallerinizi ve projelerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Cuma günü ve hafta sonuna önemli işlerinizi denk getirmemeye çalışın. Alacağınız kararlara daha iyimser bakmak ve acele etmemek faydalı olacaktır.

OĞLAK: Haftaya yoğun bir tempo ile başlayabilir, işlerinizi halletme konusunda daha kararlı adımlar atabilirsiniz. Kendinizi maddi güvence altına almak için olumlu bağlantılar kurabilirsiniz. Ancak imza ve önemli görüşmeler için Merkür'ün hız kazanacağı perşembe ve sonrasını bekleyin. Cuma günü ve hafta sonuna önemli işlerinizi getirmemekte yarar var, ani olay ve durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde daha açık fikirli olmak ve karamsar bakmamak iyi olacaktır. Hafta sonunu ailenize ayırmak size iyi gelebilir.

KOVA: Haftaya işlerinizi planlamakla başlarken yoğun bir iletişim trafiği ve önemli haberler almak söz konusu olabilir. Geleceğinizi düşünerek yeni eğitimler almaya karar verebilir, yolculuk planları yapabilirsiniz. Ancak planlarınızı harekete geçirmek için Merkür'ün de hız kazanacağı perşembe ve sonrasını beklemelisiniz. Hafta sonuna işlerinizi bırakmamaya kendinize zaman yaratmaya çalışın. Özellikle cuma günü ani olaylar olabilir veya önemli kararlar almanız gerekebilir.

BALIK: Haftaya maddi konuları çözmek için iletişim trafiğine girerek başlayabilirsiniz. Ancak Merkür'ün hız kazanacağı perşembe ve sonrası alacaklarınızı tahsil etmek ve planlarınızı harekete geçirmek daha kolay olacaktır. Eğer varsa hukuksal davalarınız da çözülmeye başlayabilir. Bu hafta geleceği düşünerek, iş veya aşk konusunda kaygılanarak kendinize baskı yaratmamaya ve akışta olmaya çalışın. Cuma günü ise ani ve süpriz gelişmeler olabileceğinden önemli planlarınızı o güne bırakmamalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder