27 Kasım 2020 Cuma

30 KASIM 2020 AY TUTULMASI - BİLDİĞİNİZ HER ŞEYİ UNUTUN!



Merhaba yeryüzü sakinleri,

30 Kasım 2020'de yarı gölgeli bir Ay Tutulması yaşayacağız. Tutulmalar yaşamda var olan enerjiyi değiştirdiği ve döngüler yarattığı için çok önemlidir, kaderseldir. Mesela bu tutulma 116 Saros döngüsüne sahiptir. Yani 20 Kasım 2002 tutulmasının ardından neler yaşadığımız ve hangi dersleri çıkarttığımız bu tutulmada yol gösterici olabilir.

Ay tutulmaları tamamlanışlardır. Bu tamamlanışlarda duygular epey yoğun olacaktır.

Bu süreçte dürtüsellik ve dürüstlük sınavları yaşıyor olacağız.

Bireysel Anlamda;

Tutulma 9 derece İkizler burcunda Aldeberan yıldızı etkisi ile gerçekleşiyor. Aldeberan 4 büyük Kraliyet yıldızından bir tanesidir. Doğu'nun gözcüsü denir. Gerçekten tıpkı gözcü gibi üzerinde bir tutulma olduğunda; dürüst olmayanın, yalan söyleyenin, gizli işler çevirenin, etik olmayanın, ticari ahlaka sahip olmayanın, gücünü kötüye kullanan kişilerin yaptıklarını ortaya çıkartır.

Bu süreçte en önemli şey önce kendimize dürüst olmaktır. Dürüst olan ve etik hareket eden için önemli ödüller, başarılar, yükselişler vaat eder.

Sahte bilgi yayanlar, bilgiyi kötüye kullananlar ortaya dökülür. Astroloji konusunda da 2021 gerçek astrologların ve bilgiyi çalıp paylaşan kişilerin ortaya çıktığı dönemlerdir.

Karşısında bulunan Antares ise dürtülerimizle bizi sınar. Sözcükler ölüm kalım savaşı haline gelebilir. Dolayısıyla ani kararlar vermemek, fevri davranmamak önemlidir.

İletişim, haberleşme, sorgulama, eğitim alıp verme, konuşma, çok yönlü olma ihtiyacımız artar. 

Bu süreçte çevremizdeki olaylar, hatıralar, duyduklarımız bizlere mesaj veriyor gibidir. Mesajları doğru değerlendirmek, görebilmek, duyduğumuz her şeyi sorgulamak önemlidir. Bilinçli aklımızın ipleri ellerimizde olmalıdır.

Aynı zamanda daha önce fark etmediğimiz yönlerimizle ilgili uyanışlar yaşayabiliriz. Kendimizi geliştirme fırsatıdır.

2020'nin neden bu kadar önemli olduğunu daha çok idrak etmeye ve sorgulamaya başlarız.

2011'de başlayan karmik bir döngü kapanır. Ektiklerimizi biçme zamanlarıdır.

Bu dönemde beklenmedik evlilikler olabilir.

Toplumda;

İkizler tutulmaları toplumda; eğitim, araçlar, taşımacılık, pazarlama, komşu ülkelerle ilişkiler, medya ile ilgilidir. 

Havayolu, eğitim ve taşımacılık konusunda değişimler, gündemler ses getirebilir.

Etik biçimde ticaret yapanların kazancı bu dönemde epey artabilir.

Hava bu süreçte bulanıklaşabilir, rüzgarlar sertleşir, hortumlar, tsunami ve şiddetli yağışlar görülebilir. 

Bu tür tutulmalar en çok gençleri etkiler. Medikal astrolojide ikizler nefes almak ve ciğerlerle ilgilidir. Dolayısıyla covidin gençlere yayılımını çoğaltabilir. Ancak Aldeberan yıldızı aşı çalışmalarının hız kazanmasını, olumlu haberleri de beraberinde getirir. 

Yine bu süreçte yeni kısıtlamalar gelecektir. Özellikle ülkemizin 12. evinde olduğu için çoğumuzu eve kapatabilir. Dünya çapında kısıtlamalar sebebiyle isyanlar olabilir. Covid'in ne olduğunu, neden bunu yaşadığımızı daha çok sorgulayacağız. Esas mesele Nisan ayına doğru açıklığa kavuşabilir.

Dünya'da din odaklı örgütlenmeler görülebilir. Din kaynaklı savaşlar artabilir. Askeri meseleler, çatışmalar yoğunlaşabilir.

Yiyecek kaynakları bulmak zorlaşabilir dolayısıyla yiyecek, içecek fiyatlarında artış görülebilir.

Bu süreçte Trump da epey gündem olacaktır. İsyanlar, gizli işler, skandallar duyabiliriz.

Ayrıca yağmalama, hırsızlık, dolandırıcılıklara dikkat etmek gereklidir.

Ülke olarak; Azerbeycan, Ermenistan, İngiltere'nin Batısı, Norveç, İsveç, Mısır gündeme gelebilir.

Tutulmanın esas etkilerini; 7 Aralık, 22 Aralık, 23 Ocak, Şubat'ın son haftası ve 18 Mart tarihinde yaşayacağız. 4 saat süren tutulma etkileri 4 ay keskin biçimde etkili olacaktır.

Tutulmanın Sabian Sembolü 'Oklarla Dolu Bir Ok Kılıfı'

Bu süreçte ne olursa olsun dürüstçe hedeflerinize odaklanın ancak ulaşmak için acele etmeyin. Sakince odaklanır ve tüm koşulları göz önüne alırsanız hedefi tam ortasından vurabilirsiniz. Doğruluk en büyük gücünüz olacaktır.

BURÇ ve YÜKSELEN BURCA GÖRE;

KOÇ: Tutulma ile kendinize dürüst olmanız önem kazanıyor. Bu süreçte iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Kısa seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Uzun süredir konuşmak istediğiniz konuları konuşabilirsiniz, anlaşmaları gerçekleştirebilirsiniz, eğitimlere başlayabilir veya tamamlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle önemli konuşmalar söz konusu olabilir. Şayet genel anlamda yanlış anlaşılmalar yaşarsanız duyduklarınızla fevri kararlar vermeyin, ardını mutlaka sorgulayın. 

BOĞA: Tutulma ile maddi manevi değerleriniz önem kazanıyor. Maddi gelir elde etmek için konuşmalar, anlaşmalar tamamlanabilir. İletişim, teknoloji, ticaret bazlı işlerden önemli gelirler elde edebilirsiniz. İşlerinde etik olanlar için önemli ödüller söz konusu olacaktır. İlişkilerinizde ise fevri davranmamak, radikal kararlar almamak, yapıcı olmak size çok şey kazandıracaktır.

İKİZLER: Tutulma burcunuzda gerçekleştiği için en çok siz etkileniyorsunuz. Bu süreçte en çok da kendinize dürüst olduysanız kadersel ödüllere hazır olun. Kendinizi ifade etmek, geliştirmek için harika bir dönemdir. Zihniniz uyanışa geçiyor. Önemli kararlar almanız gerekebilir. Bu süreçte dürtüsel olmamak, sakin ve adım adım hareket etmek size çok yardımcı olacaktır.

YENGEÇ: Tutulma yaşamınızda derin fark edişlere sebep olacak. Hem içsel dünyanızda önemli uyanışlar yaşayabilir, hayatın mesajlarını daha net anlamlandırabilirsiniz hem de sizden gizlenmiş pek çok şey önünüze çıkabilir. Arkanızdan sarf edilmiş sözler kulağınıza gelebilir. Yine de bu dönem asparagas haberler de olabileceğinden duyduğunuz her şeyi sorgulamalısınız. Ruhsal, manevi konularla ilgilenmek, spiritüel eğitimler almak için harika bir dönemdir. Bu süreçte fevri olmazsanız ve yavaş ilerlerseniz hayrınıza olacaktır.

ASLAN: Tutulma yaşamınızda projelerinize, hayallerinize dair yeni bir pencere açıyor. Bunun için eğitimler almak, sosyal çevrenizle konuşmalar yapmak söz konusu olabilir. Uzun zamandır hayal ettiğiniz, çabaladığınız konular böylece hak ediş ödülleri ile sonuçlanabilir. Aynı zamanda ekip arkadaşlarınızla önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca fevri olmamaya, dürtüsel davranmamaya dikkat etmelisiniz. Güvende hissetmediğiniz yer ve kişilerle kalmayınız.

BAŞAK: Tutulma sizi epey etkiliyor. Zihinsel anlamda yoğun bir döneme giriyorsunuz. Mantık ve duyguları dengelemekle ilgili deneyimler önemli olacaktır. Hedefleriniz doğrultusunda şayet etik ilerlediyseniz önemli başarılar, ödüller kazanabilir, statü değiştirebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte şanslı evlilikler yapabilir. Tutulma döneminde dürtüsel davranmamaya, adım adım ilerlemeye özen göstermelisiniz.

TERAZİ: Tutulma sizin için geleceği ve gelişmeyi ifade ediyor. Kendinizi geliştirmek ve geleceğinizi planlamak adına eğitimler almak, ticari bağlantılar kurmak, uzaklara gitmekle alakalı planlamalar söz konusu olabilir. Eşinizin kardeşinin yaşamında sizinle bağlantılı olaylar söz konusu olabilir. Sağlık problemleriniz varsa bu süreçte şifa bulabilirsiniz. Bu süreçte radikal kararlar vermemek, dürtüsel hareket etmemek çok önemli olacaktır.

AKREP: Tutulma maddi konular aksında gerçekleşirken bu süreçte alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz, borçlarınızı kapatabilirsiniz. Çalışmalarınız sonucunda yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda sezgisel olarak uyanış zamanıdır. Çevrenizdeki işaretleri okumaya önem verin. İlişkilerde ise dürtüsel davranmamalı, radikal kararlar almamalısınız. Sakinliğin faydasını göreceksiniz.

YAY: Tutulmadan en çok etkilenen burçlardan birisiniz çünkü tutulma ikizler - yay ekseninde gerçekleşiyor. Yaşamınızda pek çok uyanış yaşarken bakış açınız da epey değişecek. İlişkiniz veya evliliğinizde doğru iletişim önemli olacaktır. Konuşulmamış konular konuşulabilir. Bazılarınız fark edişlerle süpriz evlilik kararı alırken bazılarınız da yollarınızı ayırabilirsiniz. Önemli olan adım adım ve mantığı kullanarak hareket etmek, dürtüsel davranmamaktır. İş ortaklılıklarınızla ilgili planladığınız işlerin meyvesini de bu dönem alabilirsiniz. Yaşamda ben - biz dengesi önem kazanıyor.

OĞLAK: Tutulma sizin rutin hayatınızı epey değiştiriyor. Eğer çalışıyorsanız iş yerinizde düzen değişimleri söz konusu olabilir. İş için eğitimler, seyahatler gündeme gelebilir. Yaşadığınız fark edişlerle alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Uzun zamandır hayatınızdan çıkartmak istediğiniz düşünce, kişi ve durumları hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Kilo vermek ve diyet yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Zihninizi yormayın, sağlığınıza dikkat edin. Olaylar karşısında dürtüsel değil kontrollü davranmalısınız.

KOVA: Tutulma ile daha önce fark etmediğiniz bir yönünüzü, yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Yaratıcılık ve sanat ön plana çıkarken bu konularla ilgilenen kişiler için şanslı bir dönemdir. Ayrıca aşk ve ilişkilerde iletişim ön plana çıkıyor. Duygularınızı dile dökmek için harika bir zamandır ancak dürtüsel hareket etmemelisiniz. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatı da epey gündeminizde olabilir. 

BALIK: Tutulma ile yaşamınızda kadersel bir fark ediş ve değişim dönem, başlıyor. Duygu ve mantığı dengeleyebilirseniz yaşamınızdaki sorunların en temeline inebilirsiniz. Aile ve ev temaları tutulma ile ön plana çıkarken doğru iletişim kurabilmek önem kazanıyor. Kariyerinizde de çarpıcı kararlar verebilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Evlilikler gündeme gelebilir. Ancak her ne olursa olsun dürtüsel hareket etmemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder