21 Kasım 2020 Cumartesi

23 - 29 KASIM HAFTASI & Tüm Burçlar - DAHA ÖNCE NASIL FARK ETMEDİK?



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Kasım ayının son günlerindeyiz ve gökyüzü bizi tutulmaya hazırlıyor. Bu haftadan itibaren yaşamınızda kadersel anlamda tamamlanmaya başlayacak konular iyice belirginleşebilir. Zihnin uyanışa geçtiği çok önemli günler içerisindeyiz. Artık evrende hakim olan enerji otorite, baskı, güç olmaktan ziyade akıl, bilgi, iletişim olacaktır. Öncelikle size aslında pranga takan o çok güçlü, çok sevdiğiniz ve doğru sandığınız, inandığınız hayat görüşünüze bir bakın. Özgürleşmek için yavaş yavaş artık bize iyi gelmeyen fikirlerden arınacağız. Bu haftadan itibaren 2021 yılı şekilleniyor. Şimdi fark ettiklerimiz bize önemsiz gözükse de aslında çok önemli. Eğitim ve bilgi anlamında kendine bir şeyler katan, sorgulayabilen, kendini geliştirebilenler, bilgiyi paylaşanlar daha rahat bir yıl geçirecekler.

Bu hafta hayal gücümüz oldukça yüksek. Yeniye inancımız çok daha fazla. Hisler, rüyalar, oluruna bırakma ve yardımlaşma enerjisi önemli. Özellikle haftanın ilk iki günü daha rahat, inziva isteği ile dolu geçebilir. Akıl dağınıklıkları olabilir. Eğitim, iletişim, yolculuk meseleleri ön planda. Tutulma ile yeni düzenleme ve kısıtlamalara doğru gidiyoruz.

Çarşamba ve Perşembe günleri enerjimiz yükseliyor. Daha atak, dürtüsel, cesur ve iyimseriz. Hedeflerimiz için adım atma gücümüz çok yüksek. Ancak mantığı devre dışı bırakmamalıyız.

Cuma günü ise Venüs - Uranüs karşıtlığı etken. Bir yanımız güvende hissetmek, huzur, bağlılık isterken, aidiyetimizi sorgularken diğer yanımız ani vazgeçişlere yönelebilir, tutku, baskı, paranoya ve manipülasyon söz konusu olabilir. İlişkilerde yapılmaması gereken en önemli şey karşı tarafa güvensiz davranmamak, baskı uygulamamaktır. Diğer yandan isyan enerjisi de sonradan pişman ettirebilir. Karşılıklı olarak bireyselliğe saygı duymak, ilişkiye yenilikler katmak önemlidir. Ayrıca maddi anlamda da aşırı harcamalar yapmayınız. Dürtüsel olarak oraya çekilebilirsiniz.

Ülkemizde ise mecliste maddi konularla alakalı ani kararlar alınabilir. Ünlüler, kadınlar, çocukların yaşamı, eğlence ve sanat dünyasında beklenmedik gelişmeler olabilir.

Cumartesi günü iş anlaşmaları, destekler, maddi anlamda konuşmalar açısından olumlu ve keyifli olacaktır. Ancak duygularımızı ifade etme konusunda zorlu etkiler hala mevcut.

Pazar günü ise akşam saatlerine kadar keyifli bir gün. Ayaklarımız yere daha sağlam basacak, daha gerçekçi, sabırlı ve istikrarlı hareket edebileceğiz. Akşam saatlerinde ise tutulma etkileri başlıyor. Kadersel tamamlanış ve uyanışlar hayrımıza olsun.

KOÇ: İyi haftalar sevgili Koçlar! Haftaya anlama ve anlaşılma ihtiyacı ile başlıyorsunuz. Haftanın ilk iki günü içe dönmek, inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. İşe gitme isteğiniz daha az olabilir. Enerjiyi; hayalleriniz için adım atmaya, oluruna bırakmaya yönlendirin. Renkli rüyalarınız tutulma sonrası için işaretler verebilir. Haftanın ikinci ve üçüncü günü isteklerinize yönelik hareket edebilirsiniz. Enerjiniz çok yükseliyor. Cuma gününe doğru uygun bulmadığınız meseleleri konuşmalı, içinize atmamalısınız. Elinize beklediğinizden daha çok maddi alanda fırsatlar geçebilir. Cuma günü sakin kalmakta ve gözlemci olmakta yarar var. Cumartesi ve pazar günleri ise önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA: İyi haftalar sevgili Boğalar! Haftaya geleceğinize dair hayallerinizi düşünerek başlayabilirsiniz. Bunun için adımlar atmanın tam zamanı. Ayrıca haftanın ilk iki günü çevrenize şifa olun ve enerjinin size nasıl yardımcı olduğunu görün derim. Sosyal çevrenizde ise sınırlarınızı korumak, hayır diyebilmek önemli olacaktır. Bu hafta cuma gününe doğru ikili ilişkiler çok romantik ve tatlı giderken cuma günü ani olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini gerçekten istiyor musunuz yoksa alışkanlık veya yalnız kalmamak için mi berabersiniz? Maddi anlamda da ilişkilerde de sakin kalmakta, karar almamakta yarar var. Cumartesi ve pazar günleri isteklerinizi konuşmak, önemli görüşmeler yapmak için gökyüzü en çok sizi destekliyor olacaktır.

İKİZLER: İyi haftalar sevgili İkizler! Haftaya statünüz ve kariyerinize yönelik düşüncelerle başlıyorsunuz. İşiniz ruhsal anlamda sizi tatmin ediyor mu? Bu enerjiyi işinizde yaratıcılık ve ilhamla birleştirerek kullanabilirsiniz. Haftanın ortasında sosyal çevreniz size iyi gelecektir. Cuma günü ise zihinsel anlamda ciddi uyanışlar yaşayabilirsiniz. Bu fark edişlerle günlük yaşam düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kadersel olarak olayların size bir şey göstermeye çalıştığını görebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi anlamda önemli gelişmeler olabilir. Önemli kişilerle yaptığınız konuşmalar sonuçlanabilir. Ay tutulması burcunuzda gerçekleşeceği için yepyeni bir döneme hazır olun.

YENGEÇ: İyi haftalar sevgili Yengeçler! Haftaya uzaklara gitme hayali, kendinizi geliştirme isteği, eğitimler, uzaklardan gelecek haberlerin etkisi ile başlıyorsunuz. İç dünyanızda bir boşluk hissedebilirsiniz ancak bunu olmadık kişilerle doldurmak yerine kendinizi dinleyerek geçirmeye çalışın. Bu hafta ilişkileriniz epey hareketli. Özellikle cuma günü radikal kararlar almaktan uzak kalmalısınız. Güvende hissettiğiniz kişilerle olun. Sosyal çevrenizde onay ihtiyacında olmayın. Hafta sonu ise kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Önemli konuşmalarınızı yapabilirsiniz. Tutulmaya hazırlanırken kendinize kattıklarınız size çok yarayacak ve yeni kapılar açacaktır. Sezgilerinize güvenin.

ASLAN: İyi haftalar sevgili Aslanlar! Haftanın ilk günlerinde daha derin, sezgisel ve korkusuz hissedebilirsiniz. Bankalar, alacaklar, maddi durumlar gündeme gelirse akıl dağınıklıklarına dikkat edin ve durumu birkaç kez kontrol edin. Hafta ortasında ilişkiniz de renklenebilir, eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Genel anlamda aile, ev, maddiyatla ilgili konuşmaları salı günü yapmanız daha iyi olacaktır. Cuma günü ise sabit fikirli olmak, aynı şeylerden farklı sonuçlar beklemek beklenmedik durumlar yaratabilir. İkili ilişkilerdeki yargılarınızı da kırmaya başlıyorsunuz. Sakin kalıp esnek ve olumlu düşünmeye çalışın. Hafta sonu ise maddi konularla ilgili sorunlar yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır. Ancak yeniye açık olmanız önemli. Tutulmaya doğru yaklaşırken sosyal çevreniz, projeleriniz, ekip arkadaşlarınız, gelecek planlarınız önem kazanmaya başlıyor.

BAŞAK: İyi haftalar sevgili Başaklar! Haftanın ilk günlerinde aşk dolu, romantik hissedebilirsiniz. Eski bir ilişkinize özlem duyabilirsiniz. Haftanın ilk iki günü süprizler açısından çok destekleyici. Ancak bu hafta önemli olan karşılıklı olarak bireysel alan tanımak ve karamsar, kuşkucu düşünmemek olacaktır. Çarşamba ve perşembe günleri ise hayatınız hız kazanırken günlük yaşamınıza düzen getirmek isteyebilirsiniz. Sağlık problemlerinizi halledebilirsiniz. İletişim anlamında özellikle de iş konusunda mutlaka hafta sonunu değerlendirin. Cuma günü ani ve beklenmedik durumlarda sakin kalmaya, sabit fikirlilikten uzak kalmaya çalışın. Ay tutulması yaklaşırken kariyerinizde önemli kadersel fark ediş ve değişimlere doğru ilerliyorsunuz. Yakınlarınıza zaman ayırmayı unutmayın.

TERAZİ: İyi haftalar sevgili Teraziler! Haftanın ilk günlerinde işlerinizi oluruna bırakmak, akıl dağınıklığına dikkat etmek, sağlığınızı şifalandırmak önemli olacaktır. Hayalleriniz için daha çok çalışmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ise aşk ve ilişkiler konusunda daha heyecanlı olabilirsiniz. Çocuğunuzla veya hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Cuma günü maddi konular ve ilişkilerde ani olaylar söz konusu olabilir. Radikal kararlar almayın, içsel huzuru dışsal tatminlerle harcama yaparak sağlamaya çalışmayın. Hafta sonu evde zaman geçirmek, yemekler yapmak, keyif yapmak sizi çok güvende, huzurlu hissettirecektir. Ailenize zaman ayırmaya çalışın. Ay tutulması yaklaşırken yavaş yavaş eğitimler, iletişim, medya, taşınma konuları, yakın çevreniz gündeme gelebilir.

AKREP: İyi haftalar sevgili Akrepler! Haftaya başlarken aşk konusunda sorularınızın cevaplarını almaya başlayabilirsiniz. Derin ve tutkulu hissettiğimiz bugünler duygularınız iyice yükselebilir. Daha ön planda olabilirsiniz, imaj yenileyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hızlı hareket etmek, gündelik işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Ancak cuma günü ilişkiler ve maddi konularda dikkatli olmalısınız. Kuşkucu ve güvensiz tutumlar, baskı yapmak yaralayıcı olabilir. Sakin kalmakta ve kararlar almamakta yarar var. Hafta sonu iletişim trafiği hızlanırken duygu ve mantık arasında denge kurmanız önemli olacaktır. Ay tutulması yaklaşırken sizin de yavaş yavaş maddi durumunuzda kadersel değişimler başlıyor.

YAY: İyi haftalar sevgili Yaylar! Haftanın ilk günlerinde evde olma isteği, evde dinlenmek, hayal kurmak, ilham almak önem kazanıyor. Daha güvende hissetmek istiyorsunuz. Bu hafta etrafınızdakilerin gerçekten iyiliğinizi istediğine emin olmak için daha ketum olmalısınız. Çarşamba gününden itibaren enerjiniz yükselecektir. Hedeflerinize doğru ilerlemek, iletişim kurmak için cesur ve hevesli olabilirsiniz. Duygularınızı çok kolay dile dökebilirsiniz. Yine de o heyecanla kendinizi çok fazla açmayın. Cuma günü beklenmedik zihinsel uyanışlar, günlük hayatınızda ani değişimler söz konusu olabilir. Sakin kalmakta yarar var. Ay tutulmasına doğru ilerlerken kendinizle ilgili kadersel değişimlere, eski yargılarınızı yıkmaya, ilişkilerle ilgili kadersel olaylara hazır olun. Sağlığınız konusunda sinyaller alırsanız mutlaka kontrollerinizi yaptırın.

OĞLAK: İyi haftalar sevgili Oğlaklar! Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenize veya kardeşinize yardım etmeniz gerekebilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni bağlantılar kurabilirsiniz. İletişim ve sosyal medya konusunda dalgınlıklara dikkat edin. Sezgileriniz haftanın ilk günleri yol gösterici olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günleri ise evde zaman geçirmek size çok daha iyi gelirken sorumluluklarınız buna pek izin vermeyebilir. Ancak arada dinlenmeyi ihmal etmeyin, tüm sorumluluğu üstlenmeyin. Hafta sonu duygularınızı açmak, işlerinizi halletmek konusunda şanslı günlerdesiniz. Doğru bildiğiniz yolda ilerleyin ve kendi değerlerinizi koruyun. Ay tutulması yaklaşırken yılın ödüllerini almaya başlayacaksınız. Günlük hayat rutininiz, işiniz, sağlığınız konusunda uyanışlar yaşayabilirsiniz.

KOVA: İyi haftalar sevgili Kovalar! Haftanın ilk günlerinde kazançlarınıza yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizden maddi kazanç elde edebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ise cesaret ve iyimserlik sizinle olacak. İletişim, yolculuklar, yakın çevreniz gündemde olabilir. Eğitimlere başlayabilirsiniz. İş konusunda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cuma günü ise evde onay alma ihtiyacıyla hareket edebilir veya kariyer hayatında ani olaylar deneyimleyebilirsiniz. Sakin kalmaya ve karar almamaya çalışın. Ay tutulmasına doğru ilerlerken aşk, yaratıcılık, hobiler, çocuklarınız konusunda kadersel olaylara hazır olun.

BALIK: İyi haftalar sevgili Balıklar! Haftanın ilk günlerinde kendi hayallerinize yönelik harekete geçebilirsiniz. Bu hafta ilham, duygular, yaratıcılık sizinle olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise maddi kazanç elde ederseniz aynı hızla harcamamaya dikkat edin. Etrafınızda onay ihtiyacı ile hareket etmek yerine sezgilerinizi dinlemek ve hissettiğinizi yapmak bu hafta sizin için daha iyi olacaktır. Cuma günü hayatınızda ani olaylar deneyimlerseniz oluruna bırakmak ve sakin kalmak yararınıza olacaktır. Hafta sonu ileriye yönelik konuşmak, birikimler yapmak, kendinizi güvenceye almak için görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Ay tutulması yaklaşırken yaşam alanınız, kariyeriniz, ebeveynleriniz konusunda kadersel olaylara hazır olun.

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder