13 Kasım 2020 Cuma

15 KASIM YENİAY'I - YILIN BÜYÜK MEZUNİYET TÖRENİ




Merhaba yeryüzü sakinleri,

Takvimler 15 Kasım 2020'yi gösterdiğinde gökyüzünde bir Yeniay meydana gelecek ve etkileri 30 Kasım'a kadar bizimle olacak. Yeniay dünyaya çok yakın pozisyonda olduğu için bir Süperay. Ve süperaylar yoğun duygusal durumları, bilinçaltının çok etken olmasını, doğal afetleri, özellikle depremleri getirebiliyor. Bu yeniay diğerlerinden farklı, çünkü artık tutulmaya doğru ilerleyen yoldayız. Yeniay akrepsel etkiye sahip. Dolayısıyla ya akrebin şifasına kavuşacak ya da onun zehrini tadacağız.

Bu günler bizleri hem iyileştiren hem de yıl boyu yaşadığımız birçok dönüşümün bizi hangi evreye getirdiğini gösteren etkilere sahip. Bir nevi kendimizle, korkularımızla, kim olduğumuzla yüzleşme aşamasında şayet; korkuyla, direnç göstererek, öfkeyle, hırsla, rekabetle ilerlersek, takıntı yaparsak, yapılması gerekenleri düşünmekten uyuyamazsak kriz tüm benliğimizi ele geçirebilir. Hatta bu yüzleşme sürecini 7 - 8 yıl öncesindeki konularla dahi getirebilir.

Krizleri yönetebilenler, soğukkanlı hareket eden kişiler, duygularını ve öfkesini kontrol edebilenler bu süreçte krizleri fırsata çevirebilir, şifa bulabilirler. Kıskançlıktan, manipülasyondan uzak kalmak da bu dönemde ekstra önemli.

Yine bu süreçte; gizli saklı konular, ölüm ve parapsikoloji konuları, tutkular, arzular, derinleşmek, sezgiler, rüyalar ön plana çıkabilir.

Bugünlerde duygusal olarak biraz daha gergin, şüpheci ve ketum hissedebilirsiniz. Yeniay'ı yöneten Mars artık bizlerden bir karar verip ona doğru adım atmamızı isteyebilir. İki aydır fark ettiklerimiz konusunda eyleme geçeceğiz. Ve bunu korkusuzca, gözü kara biçimde yapmak isteyebiliriz. Alpheratz yıldızı etkisi ile adımlarımız bizi başarıya götürebilir.

Yeniay ise Agena ve Unulkalhai yıldızlarının enerjisini bizlere gönderiyor. Sabit yıldız etkileri kaderseldir. Agena, sağlığı iyileştirme ile ilgili etkilere sahiptir. Dolayısıyla bu süreçte aşı çalışmaları hız kazanırken ülkemizden de sevindirici haberler gelebilir. Aynı zamanda öğretim üyeleri ve araştırmacıları, araştırmaları destekleyen bir etkiye sahiptir. Ancak ihanet ve ilişkilerde hayal kırıklıkları da getirebilir.

Buradaki esas mesele Unulkalhai etkisidir. Maalesef ki çocuk tacizleri, kaçırılma, kadın cinayetleri ile ilgilidir. O nedenle en azından 10 gün boyunca tedbirli olmak gereklidir. Yine 30 Kasım tutulmasından sonra bu konularla ilgili yeni düzenlemeler, yasalar çıkabilir. Bu yıldız; gemi batmaları, intiharlar, sahtekarlıklarla da ilgilidir.

Bu dönemde yine Jupiter Plüto'nun son kez kavuşması manidar. Manası ise 'Büyük Dönüşüm'dür. Bu enerji çok tanıdık, çünkü aynı kavuşumu Ocak ayında da yaşamıştık. Şimdi neye dönüştüğümüzle yüzleşirken kendi gücümüzün farkına varmayı deneyimleyeceğiz. Dünya'nın büyük mezuniyet töreninde ektiklerimizi biçme zamanındayız. Bazılarımız ödüllerini alıyor olacaklardır.

Bu kavuşum önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi covid ile ilgili süreci epey tetikliyor. Salgının kontrol edilemez boyutlara gelmesi demek değil, geldiği boyutla yüzleşmek anlamına gelir. Özellikle bu dönem genç ölümleri maalesef çok duyabiliriz. 18- 19 Kasım tarihlerinde etki büyüyebilir.

Bu kavuşum bu defa yalnız değil. Yanlarında Pallas var. Pallas bizlere bu süreçte en büyük anahtarın aklımızı kullanmak olduğunu söylüyor. Hepimiz yıl boyu çok çaba harcadık, yorulduk, düştük, ayağa kalktık. Şimdi ise önemli olanın zafer olmadığını biliyoruz. Önemli olan o zafere huzurla, akılla, adım adım gidebilmek. Tecrübelerimizden yararlanmak. Ocak ayında kimdin, şimdi kimsin?

İşimize yaramayan her şey değişmeli, çürüyen şeyler yok olmalı, yerine yenisi gelmeli. Gelmek zorunda. Çünkü yaşam bir döngüdür. Bu değişimlerin bizi 2021 Ocak -Şubat ayındaki esas özgürleşme, devrim, uyanış zamanına hazırladığını ve 2025'ten sonra bugünlere iyi ki diyeceğimizi bilmelisiniz.

Ülkemizde;

5. evde Jupiter ve Venüs üzerinde gerçekleşen Yeniay; en çok kadınları, çocukları, eğlence sektörünü, ünlülerin yaşamlarını, bilhassa kadın ünlüleri, din ve üniversite eğitimini etkileyebilir. Ülke ekonomisinde özellikle altınla ilgili konular gündeme gelebilir. Borç, kredi, faizlerle ilgili düzenlemeler olabilir.

Dünyada;

Suç oranlarının artışı, karanlık oluşumlar söz konusu olabilir. ABD seçimlerinin esas yankılarını duymaya başlayabiliriz ve bu konuda öfkeli tutumlar, gizli olaylar, tuhaf işler dönmeye devam edebilir. Yer altı ve madenler gündeme gelebilir. 

Gezegenler Demet Tipi harita şekline doğru yaklaştıkça, liderlerde empati azalacak, hırs artacak, iletişim imkansız hale gelmeye başlayacak ve bir voltran gibi güç tek konuya odaklanacaktır. Sonra ortaya çıkan büyük enerji ile bütün yıl boyunca yaşadıklarımızın varmak istediği yeri dünya olarak görmeye başlayacağız. Bu da 14 Aralık tutulmasından sonra olacaktır.

Sağlık konusunda ise;

Genital bölge, idrar yolları hassas olabilir. Estetik ve dövme yaptırma konuları çoğalabilir.

Son olarak Yeniay'ın Sabian Sembolü ''Kalabalıklar vahiy almış bir adamı dinlemek için dağdan aşağı iniyor''

Yeniay'ın mesajı açık. Bugüne kadar aldığımız mesajlarla ilerlemeliyiz. Bu mesajlar ister yaşamdan isterse iç sesimizden geliyor olsun, bizlere yol gösterecek tecrübelerdir. Bu mesajları bazı kişiler duymamayı seçebilir. Bazıları ise gerçek bir uyanış yaşayabilir. Ancak ne olursa olsun herkesin kendine, kendi gücüne inanması bu dönemde elzemdir.

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder