25 Ekim 2020 Pazar

26 EKİM - 1 KASIM EN KRİTİK HAFTA & MAVİ DOLUNAY & Burçlar


Merhaba yeryüzü sakinleri,

Ekim ayının son ve en kritik haftasındayız. Bu ayı bir Mavi Dolunay ile kapatıyoruz. Dolunaylar tamamlanış evresidir ve bu ay iki Dolunay ile iki gezegen retrosu yaşıyoruz. Demek ki kendi merkezimize gelmek için değerlendirme yapıp ardımızda bırakmamız gereken çok fazla mesele var.

Haftanın günlerine baktığımızda;

26 Ekim Pazartesi: Haftaya ilginç ve renkli rüyalar, yüksek hayalgücü, ilham enerjisi ve içe dönme isteği ile başlıyoruz. Duygularımız ve sezgilerimizle hareket etme isteğinde olabiliriz. Aynı zamanda konuşmak istediğimiz önemli meseleleri konuşabiliriz, haber alma, iletişim kurma, teknolojik sorunları halletmek için retro döneminde diğer günlere nazaran daha olumlu bir süreç olacaktır.

27 Ekim Salı: Haftanın ikinci günü ilişkilerdeki sorunları halletmek açısından uygun bir dönem olmayabilir. Eleştirinin dozunu kaçırmak hayatın her alanında problemlere yol açabilir. Hayaller ve gerçekler çelişiyormuş gibi gelebilir. İş ve ilişkiler anlamında kadersel tamamlanmalar yaşanabilir. Olanı olduğu gibi görüp kabul etmek, fazla idealize etmekten kaçınmak o günkü deneyimlerde daha aydınlatıcı olacaktır. Yarım kalan işleri halletmek için ise çok uygundur.

28 Ekim Çarşamba: Merkür yani iletişim şeklimiz ve hayata bakış açımız enerjisini değiştiriyor. Artık daha dengeli, naif, orta yolu bulmaya yönelik konuşabiliriz. Çünkü sevgi ve değer verme enerjimiz Venüs de aynı gün Terazi enerjisine geçiyor. 4 Kasım tarihine kadar ilişkilerimizde yaşanan problemleri konuşmak, halletmek için oldukça uygun bir dönem olacaktır. Eski ilişkiler gelebilir, ilişkilerde eski sorunlar gündeme gelebilir. Burada önemli olan kırmamak, incitmemektir, sorunlara çözüm getirebilmektir. Sınavımız hem karşımızdakine hem de kendimize adil olmak, kalpten konuşabilmek olacaktır. 1 ay boyunca sanat, ilham, hayatın güzel yanları ve zarafet gündemde olacaktır. Dünyada ise diplomatik konular öne çıkacak ve uzlaşma meseleleri gündeme gelebilecektir.

29 Ekim Perşembe: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Gün içerisinde Ay ve Mars açıları ile yoğun ve coşkulu bir enerjiye sahip olacağız, bu enerjiyi kutlamalar yaparak atabiliriz. Yine ülkemiz açısından bir yıllık Güneş Döngüsünde 29 Ekim 2021'e kadar askeri konuların ön plana çıkacağını, atak ve girişken bir enerjimiz olacağını söyleyebiliriz.

30 Ekim Cuma: Haftanın son günü iş ve otoriter konumlarla iletişim açısından zorlu olabilir. Mantık ve duyguları dengelemekte güçlük çekebiliriz. Ayrıştırıcı kişilerle polemikler yaşamaktan uzak durmaya çalışın. Dikkatli ve sakin kalmaya çalışın. Karamsarlıktan uzak kalmak, kendi halinizde olmak günü daha rahat geçirmenizi sağlar.

31 Ekim Cumartesi: Gelelim Ay'ın Dolunay'a evrildiği, 14 gün boyunca tamamlanış enerjisini yoğun olarak hissedeceğimiz Mavi Dolunay gününe. Ani ve beklenmedik olaylar, duygu değişimleri ile başlıyor yeni süreç. En son nerede ve kiminle güvende hissettiniz? Güvende, huzurlu ve keyifli hissetmek için nelerden ödün verdiniz? Tüm bunları sorgularken, sıcaklık isteği ile olmadık kişilere çekilmek, olmadık kişilerden değer duygusu talep etmek ilerleyen günlerde yaralayıcı olabilir. Dişil enerjimiz yükselirken, daha yaratıcı olmak, değeri kendimizde bulmak önem kazanıyor. Maddi anlamda ise kendimizi güvenceye alırsak 2021'i daha rahat geçirebiliriz. Ani harcamalardan uzak kalmamız ve birikim yapmamız gerekiyor. İçsel huzuru dışsal tatminle sağlamak için fazla yemek, fazla alışveriş ön plana çıkabilir. Anahtar gereken değeri kendimize verebilmektir. 

Dünya'da; moda, mimari, finans, ani ekonomik değişimler, emlak, kilo alma- verme konuları, yemek, tarım, ziraat, toprak, doğa olayları, kadın protestoları veya kadınlarla ilgili beklenmedik konular ön plana çıkabilir. Kadın ölümleri ve Satürn ile yaşlı ölümleri maalesef ki gündeme gelebilir.  Ülkemizde ise Eskişehir, Antalya, Karadeniz, Kıbrıs hattından geçen Dolunay beklenmedik süprizleri veya durumları o illerde yaşatabilir.

Hamal sabit yıldızı kavuşumlu Dolunay'ın ana teması; kış soğukları, kıtlık, açlık ile ilgilidir. Belki de bu temalarda aydınlanma yaşayarak önlemler alınabilir. Konu esasen ekonomik anlamda yöntemlerin değişmesi gerektiğinin ve 2025'e kadar olan sürece hazırlığın ciddi anlamda başlamasıdır. 

Pandemi konusunda en tedbirli olunan dönemdeyiz. 10 Aralık tarihinden sonra bugünlerin etkisini görmeye başlayabiliriz.

1 Kasım Pazar; Dolunay'ın hissedilmeye başlayacağı bugün; iletişim, teknoloji, sosyal medya konularına dikkat etmekte fayda var. Sorumlulukları halletmek, aile büyüklerinden destek almak, güvende hissettiğimiz yerde ve kişilerle olmak haftanın son günü bizlere daha iyi gelecektir.

KOÇ: Haftaya ilginç rüyalar, inziva isteği ve içsel uyanış ile başlıyorsunuz. Sezgilerinize güvenin ve insanlar arasında da olabildiğince kendinizle kalmaya çalışın. Çarşamba gününden itibaren kendi arzu ve istekleriniz için coşkuyla hareket edebileceksiniz. 4 Kasım'a kadar ilişkilerinizde orta yolu bulmak, eski sorunları halletmek için harika bir dönem başlıyor. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca maddi anlamda riskler almamaya çalışın, kendinizi güvence altına alın. Hafta sonu iletişim anlamında uzlaşmak zor olabilir. Açık havada, olabildiğince güneş almak size çok iyi gecelektir. 


BOĞA: Haftaya kalabalık ortamlarda başlıyorsunuz. Projelerinize yönelmek, sosyalleşmek için güzel zamanlar. Ancak iş arkadaşlarınıza karşı temkinli olun. Çarşamba gününden itibaren sağlık sorunlarınız varsa iyileşebilir, iş konusunda eksikler fark edilip yeni planlar yapılabilir. Sanat için harika bir dönemdir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca ani duygu değişimleri ve fark edişler yaşayabilirsiniz. Güvende ve huzurlu hissetmek çok önemli olacaktır, bu ihtiyacı kendinizle karşılayın ve olmadık yatırımlar, olmadık kişilerle ilişkiye başlamak gibi konulardan uzak durmaya çalışın. Hafta sonu ise işleri planlamak, sorumlulukları halletmek, aile büyükleriyle beraber zaman geçirmek için uygun bir süreç olacaktır.


İKİZLER: Haftaya geleceğinizle ilgili hayaller, kariyerde ilhamdan faydalanabileceğiniz günlerle başlıyorsunuz. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar yaratıcılık, sanat, eğlence, aşk, çocuklar gündeminizde olurken bu konularda yarım kalmış konuları halledebilirsiniz ama yeni bir şeye başlamayın. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca kendinizle kalarak güven arayışında olma, kadersel kişilerle aniden tanışma, haberci rüyalar ve işaretler, kapalı alanlar gündeminizde olabilir. Hafta sonu ise sakin olmanız çok önemli, otorite konumlarla çatışmamaya özen gösterin.

YENGEÇ: Haftaya eğitim, yolculuklar, uzaklardan gelen haberlerle başlıyorsunuz. Genişleme isteği ön planda olacaktır. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar güvende hissetme arzusu ile daha fazla aileyle, evde zaman geçirme söz konusu olabilir. Geçmiş konular halledilebilir, evi güzelleştirme, düzenleme konuları gündeminizde olabilir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca projeleriniz, hayalleriniz için adımlar atabilirsiniz. Ani maddi harcamalarınız olabilir. Lüks tüketime ve risk almamaya dikkat edin. Hafta sonu ise ailevi konularda yapıcı taraf olmak size çok şey kazandıracaktır. Kendi başınıza yürüyüşler yapmak, hava enerjisi ile buluşmak da çok iyi gelecektir.

ASLAN: Haftaya düzen ve akışta kalmayı dengelemeye çalışarak başlıyorsunuz. Gündelik işler çok olabilir ancak hepsini de hızla yüklenmeyin. Maddi anlamda alışveriş yaptığınız yerlerle ilgili temkinli olun. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar geçmişten sizinle iletişim kurmaya çalışan kişiler gelebilir. İletişim anlamında daha uzlaşmacı bir dönemdesiniz. Kardeşler, yakın çevre ve eğitim alanında sorunlarınızı halledebilirsiniz. İnternetten tanıştığınız kişilere karşı temkinli olun. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca maddi anlamda ani gelişmeler olabilir. Kariyer alanında değişimler olabilir. Maddi konularda kendinizi güvenceye alın. Hafta sonu ise aileyle zaman geçirmek size çok iyi gelecektir. Biraz gergin hissederseniz spor yaparak enerjiyi atabilirsiniz.

BAŞAK: Haftaya aşk ve ilişkiler konuları ile başlıyorsunuz. Yapıcı olmak, adımlar atmak olumlu sonuçlar getirecektir. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar maddi konularda problemlerinizi halledebilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler almak, kendinizi şımartmak çok iyi gelebilir ancak maddi anlamda kendinizi güvenceye aldığınızdan da emin olun. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca uluslararası işlerde ani gelişmeler olabilir, uzaklaşma ve özgürleşme isteği ağır basabilir. Ani yolculuklar söz konusu olabilir. Hafta sonu ise ne kadar iyimser olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız.

TERAZİ:  Haftaya yoğun koşturma ile başlayabilirsiniz ancak öncelik olan işlerinizi yapmalı ve sorumluluklarınızı paylaşmalısınız. Kendinize mutlaka evde zaman ayırın. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar burcunuzda ilerleyen Merkür ve Venüs ile kendinizle ilgilenmek, insan ilişkilerinizi düzenlemek, güzellik ve bakım konuları ön planda olacaktır. İletişim problemleri olabilir. Ana konu kendinizle ilişkinizi gözden geçirmektir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca maddi anlamda kendinizi mutlaka güvenceye alın, ani mali konular önünüze çıkabilir. Sezgisel olarak fark edişleriniz çok yüksek olabilir. Hafta sonu ise iletişim açısından çok uygun bir zaman değil. Daha çok gündelik konuşmalar yapmak ve iyimser olmak size iyi gelecektir.

AKREP:  Haftaya içinizdeki çocuksu enerjiyi duygusal biçimde açığa çıkartarak başlayabilirsiniz. Aşk, ilham, sanat, çocuklar ön planda olabilir. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar sosyal çevre ile ilişkileri düzenlemek, içe dönmek, rüyalar yoluyla şifalanmak gündemde olabilir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca ilişkilerde beklenmedik durumlar olabilir. Fevri kararlar almamaya çalışın. Hayatınızda ani değişimler olurken mali anlamda güvence altında olduğunuzdan emin olun. Hafta sonu ise çevrenize karşı yapıcı olmak, kendinizle başbaşa kalmak size çok iyi gelecektir.


YAY:  Haftaya ev, aile temaları veya iş yerinde evi özleme, yataktan çıkmak istememe enerjisi ile başlayabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar hayalleriniz ve projeleriniz açısından planlama yapmak için harika bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde ise eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Sosyal statüsü yüksek kişilerle tanışabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca işleriniz konusunda ani bağlantılar kurabilirsiniz. Sağlık konusunda çok temkinli olmalısınız. İş yerinizde dalgalı bir duygu durumu söz konusu olabilir. Hafta sonu ise sosyalleşmek yerine evde olmak size daha iyi gelecektir.


OĞLAK:  Haftaya duygu ve mantığı dengelemekte zorlanarak başlayabilirsiniz. Yoğun bir iletişim söz konusu olabilir. Dalgınlıklara karşı temkinli olmalısınız. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar  yarım kalan işlerinizi daha rahat halledebilir, iş konusunda hak edişlerinizi alabilirsiniz. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca ani ve tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya güvence isteği ile ilişkinizi bitirebilirsiniz. Riskli yatırımlara karşı temkinli olun. Hafta sonu ise çevreniz fikir ve düşüncelerinize ısınmayabilir, önemli görüşmeleri hafta sonuna bırakmamaya çalışın.


KOVA:  Haftaya maddi konularla alakalı planlamalarla başlayabilirsiniz ancak dalgınlıklara dikkat etmelisiniz. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar iletişim ve yolculuklarda temkinli olmalısınız. Eski tanıdıklarınızdan haberler alabilirsiniz. Eğitim konusunda ve yazarlık konusunda destekleyici bir süreçtir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca evde ani durumlar söz konusu olabilir, güvence ihtiyacı ile daha fazla evde ve aile ile zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatında beklenmedik değişimler olabilir. Hafta sonu ise yavaş ilerleyen işleri oluruna bırakmakta fayda var.


BALIK:  Haftaya hayallerinize yönelik adımlar atarak başlayabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için destekleyici bir süreçtir ancak dalgınlıklara dikkat edin. Çarşamba gününden itibaren 4 Kasım'a kadar maddi anlamda çok temkinli olmalısınız. Geleni hemen harcamamalısınız. Maddi anlamda denge kurulması gereken bir dönemdir. 31 Ekim tarihinde meydana gelecek Dolunay ile 14 gün boyunca ani fark edişler ve zihinsel uyanışlar yaşayabilirsiniz, sakin kalmaya çalışın. Eğitim hayatında beklenmedik durumlar olabilir. Yakın çevrenizin yaşamında olan değişikliklerde güven ihtiyacı ile size gelebilirler. Hafta sonu ise sosyalleşmek yerine kendinizle olmak size daha iyi gelecektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder