17 Ekim 2020 Cumartesi

19 - 25 Ekim Haftası & Burç Yorumları - Arsız Ateş




'' Etrafındaki her şey karanlık gibiyse, tekrar bak. Belki de ışık sensindir.''

Yeniay'ın ardından Ay'ın büyüme evresindeki bir haftadayız. Kendimizden kaçtığımız ne varsa önümüzde şimdi. Gece aydınlık. Yaşanan her ne olursa ruhumuzu temizlemek, sağlıksız olanı yaşamımızdan almak ve her şeyin dengeli olmasını sağlamak için. Kimileri şans ve fırsatlara odaklanacak kimileri ise karanlığa. Şans ve fırsatlara odaklananlar ilkbaharda bu dönemin şifasına kavuşacak.

Ay büyüdükçe, bu hafta yaptığımız başlangıçlar da adım adım büyüyecek ve kalıcı olacaktır. Yeni haftanın bizlere getireceği mucizeler için sonsuz olasılıklar nelerdir?

Haftanın ilk günleri; ruhumuz genişleme, büyüme isteğinde. Bunu bir eğitimle, seyahatle, tanıştığı renkli kişilerle yapmak isteyebilir. Uzaklara gitmek, doğada zaman geçirmek isteyebilir. İyimser ve keyifli başlıyoruz. Salı günü eski yargılarımızı geride bırakacağımız konularla karşılaşabiliriz. 21 - 22 Ekim tarihlerinde sınır dışı hareket eden Ay ile duygusal tepki ve içgüdülerimiz sıra dışı olabilir.

Aşk, aşk, aşk..!

Venüs bu hafta güzel enerjilere hakimken yine de adım atmak konusunda tereddütlerimiz olabilir. Çok detaycı olmak yerine kendinizi sevgiye teslim etmelisiniz. Bu hafta başlayan konuşmalar yaşamınızda kalıcı ilişkilere dönüşebilir. Güven isteği ön planda olacaktır. Adım adım çıkılan yolu, yanan yolda olan bu süreçte 4 kasım sonrasına kadar uzatın. 

Maddi anlamda ise yatırım ve girişimlerle, detaylı ve verimli çalışmalarla geleceğimizi güvenceye alabiliriz.

Arsız ateş!

Mars'ın yaptığı açılar ile hareketlerimiz ve davranışlarımız beklenmedik biçimde büyüyebilir. Veya çok iyimser hareket edersek süreç sonunda kül olan hayallerimiz olabilir. Dengede kalmaya, diretmemeye dikkat edin. Yeryüzünde din, eğitim, fanatizm, adalet, askeriye gibi konularda küçük kıvılcımlar büyük taşkınlıklara yol açabilir. 

Derine, daha derine...

Cuma gününden itibaren 1 ay boyunca Güneş ışığını artık akrep enerjisinde ilerleyecek. İyi ki doğdunuz sevgili akrepler! Doğum haritamızda hepimiz tüm burçları taşıdığımız için hepimiz bir ay boyunca derinleşme ihtiyacı içinde olacağız. Sonbaharı iliklerimize kadar hissetmeye başladığımız bu süreç biraz romantik, biraz hüzünlü olacaktır. Ruhsal konuşmalar, spiritüel kişilerle tanışmalar söz konusu olabilir. 

Merkür'ün Güneş ile kavuştuğu 25 Ekim tarihi; kimim, neden buradayım, en derinlerimde yatan ne var? soruları gündemimizde olacaktır.

Dünyada; parayı güç sananlar, kriminal kişiler, yer altı konuları, bankalar, vergiler, miras, sapkınlıklar gündemde olabilir.

Burç ve Yükselen Burca Göre;

KOÇ: Haftanın en yeni gününe gelişme isteği ve iyimserlikle başlıyorsunuz. Seyahat özlemleri, eğitimler, renkli ve size katkısı olacak kişiler gündeminizde olabilir. Venüs etkisiyle; işlerinizde verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlığınız düzelebilir. İş için attığınız adımlar fırsatları getirebilir, yarım kalan işler hallolabilir. Mars ve Jupiter açısı ile; geleceğinizle ilgili aşırılıklardan kaçının, iş hayatında abartılı konuşmalar yapmayın. Sakin kalmanın yararını göreceksiniz. Cuma gününden sonra bir ay boyunca ortak kazançlar, para yönetimi konusunda güç elde edebilirsiniz. Maddi konular aydınlanacaktır. Yine psikolojik anlamda derinleşip güçlendiğinizi, sezgilerinizin arttığını hissedeceksiniz.

BOĞA: Haftanın en yeni gününe bütçe planlamaları ile başlıyorsunuz. Eğitim veya seyahatler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğe dair planlamalar yapabilirsiniz. Venüs etkisiyle; ilişkinizde detaylı düşününce sorunları konuşup halledebileceğiniz, geçmişteki meselelerin son bulacağı bir süreçtesiniz. Ani tanışmalar olabilir, hayatınızda kalıcı olacak birisi yaşamınıza girebilir. Çocuklarınızın yaşamı ile ilgili de gelecek planları yapabilirsiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; hafta boyunca aşırı iyimser hareketlerden, isyandan, ilişkinizde baskı uygulamaktan kaçının, tartışmalara girmeyin. Cuma gününden sonra bir ay boyunca hayatınızdaki insanlarla kendinizi aynalayacağınız bir süreçte olacaksınız. Bu anlamda pek çok yargı ve kalıplarınız değişebilir.

İKİZLER: Haftanın en yeni gününe oldukça hareketli başlıyorsunuz. Flörtler, sosyalleşmek, iş ve aşkta gelecekle ilgili isteklerinizi dile getirmek için güzel bir süreç.  Venüs etkisiyle; ev dekorasyonu, ailenizin yaşamı, gayrımenkul sektörü ile ilgili kendinizi güvenceye alacak kalıcı adımlar atabilirsiniz. Bu adımlar geçmişte başlattığınız konularla ilgili olmalıdır. Mars ve Jupiter açısı ile; sosyal çevrenizle beraber aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. Onlarla ilgili abartılı adımlar atmamalısınız. Yaptığınız ufacık bir şey durduk yere büyüyebilir. Sakin kalmaya çalışın. Cuma gününden sonra bir ay boyunca iş yerinizdekilerin iç yüzünü görmek, günlük işlerinizi düzenlemek, sağlık sorunlarınızı çözüme kavuşturmak söz konusu olacaktır.


YENGEÇ: Haftanın en yeni gününe; hayatınızı düzene sokmak, kendinizi geliştirmek, iş hayatınızla ilgili eğitimlerle alakadar olmak, sağlık sorunlarınızı halletmekle ilgili başlıyorsunuz. Venüs etkisiyle; ilişkiniz varsa yenilikler isteyeceğiniz, beraber eğitimler alabileceğiniz, yolculuklara çıkmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi güvenceye alacağınız yeni kararlar verebilirsiniz. Eski sorunlar hallolabilir veya eski ilişkileriniz kapınızı çalabilir. Mars ve Jupiter açısı ile; aileniz ve işinizi dengeye oturtmanız gerekebilir. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Cuma gününden sonra bir ay boyunca sanat, yaratıcılık konularında derinleşmek, aşkta tutkulu günler, çocuklarınızın psikolojik durumu gündeminizde olacaktır.


ASLAN: Haftanın en yeni gününe oldukça heyecanlı başlıyorsunuz. Aşk, işinizi aşkla yapmak, gelişme, uzaklara gitme isteği gündemde olabilir. Bu enerji ile maddi konuları hızla halledebilirsiniz. Venüs etkisiyle; evdeki bir süredir gündemde olan sorunlar kalıcı çözüme kavuşabilir. Mars ve Jupiter açısı ile; fikirlerinizde abartıya kaçmamaya, aşırı iyimser hareket etmemeye dikkat edin. Cuma gününden sonra bir ay boyunca yaşadığınız alan, ebeveynlerinizle ilişkileriniz, ev alım satımlarınız gündemde olabilir. Evde kendinizi daha güçlü ve güvende hissedebilirsiniz.

BAŞAK: Haftanın en yeni gününe evde kalma isteği ile başlayabilirsiniz. Evde eğitimler almak, işlerinizi halletmek veya seyahatle uzaklara gitmek söz konusu olabilir. Venüs etkisiyle; bu seyahati sevdiğiniz kişi ile yapmak isteyebilirsiniz. Güzelleşmek, bakımlar yapmak için uygun bir süreçtir. İsteklerinizi daha rahat kabul ettirebilirsiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; lüks harcamalardan mutlaka kaçının. Cuma gününden sonra bir ay boyunca geçmişte kalmış konuları konuşarak halletmek, eğitimlerde derinleşmek, yakın çevre ile ilişkiler ön planda olacaktır.


TERAZİ: Haftanın en yeni gününe; oldukça hareketli başlıyorsunuz. Geleceğe dair organizasyonlar, eğitimler, seyahatler gündemde olabilir.  Venüs etkisiyle; yalnızken kendinizi oldukça sevgi dolu hissetseniz de dışarıya pek yansıtmak istemeyebilirsiniz. Aşkta güzel bir hafta olacak yaşananlar denge için yaşanacaktır. Mars ve Jupiter açısı ile; her konuda abartıdan kaçınmanız çok önemli. Cuma gününden sonra bir ay boyunca maddi manevi değerlerinize sahip çıkmak, sınırlarınızı korumak önem kazanıyor olacaktır. 


AKREP: Haftanın en yeni gününe maddi konularda her şeyi halledebilecek enerji ile başlıyorsunuz. Venüs etkisiyle; sosyal çevrenizden yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz. Kalıcı, sağlam projelere başlayabilirsiniz.
Mars ve Jupiter açısı ile; yepyeni fikirler edinebilirsiniz ancak acele etmeyin ve fikirlerinizde esnek olmaya çalışın. Cuma gününden sonra bir ay boyunca göz önünde olacaksınız, yaşam ışığınız ve liderlik yetenekleriniz çevrenizde parlıyor olacaktır.

YAY: Haftanın en yeni gününe istekleriniz, heyecanınız ve içgüdüleriniz yüksek biçimde başlıyorsunuz. Venüs etkisiyle; iş hayatınızda kalıcı girişimlerde bulunabilir, verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; aşkta, ilişkilerde, harcamalarda yapacaklarınızla ilgili aşırıya kaçmamaya ve realist hareket etmeye gayret edin. Çatışmalarda beklenmedik biçimde büyüyebilir. 
Cuma gününden sonra bir ay boyunca sezgileriniz, rüyalarınız oldukça şifalı ve yol gösterici olacaktır. İnzivaya çekilmek, kendinizle kalmak size çok iyi gelecektir.


OĞLAK: Haftanın en yeni gününe huzur isteği ile başlıyorsunuz. İlk iki gün kendinizle kalmak, işlerinizi sessizce halletmek size iyi gelecektir. Venüs etkisiyle; aşkta şanslı bir dönemdesiniz. Hayatınızda kalıcı olabilecek bir ilişki için adımlar atabilir veya var olan ilişkinizde sorunları çözerek kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile gelecek, seyahat, eğitim planları yapabilirsiniz. İş hayatında maddi anlamda sağlam adımlar atabilirsiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; ailevi konularda abartıya kaçmayın, ev için fazla harcama yapmayın. Cuma gününden sonra bir ay boyunca sosyalleşmek, organizasyonlara katılmak, eğlenceli aktivitelerle rahatlamak benliğinize iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla derin konuşmalar yapabilirsiniz, göz önünde olacaksınız.

KOVA: Haftanın en yeni gününe çok sosyal başlıyorsunuz. Bu sosyallik size iyi gelecektir. Venüs etkisiyle; iş hayatınızda sorunları halledebilir ve ilişkilerle ilgili birbirinize karşılıklı güven sağlayabilirsiniz. Köklü konuşmalar yapabilirsiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; iletişimde abartıya kaçmamaya çalışın, teknolojik cihazlarınıza dikkat edin. Cuma gününden sonra bir ay boyunca dinlenmek, kendinizle başbaşa kalmak, sevdiğiniz kişi ile romantik buluşmalar planlamak size çok iyi gelecektir.


BALIK: Haftanın en yeni gününe yoğun bir iş akışı ile başlayabilirsiniz. Ancak ödülü de aynı hızla gelecektir. Venüs etkisiyle; ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Detaylı konuşmalar yapabilirsiniz. İş için de kalıcı adımlar atabileceğiniz bir dönemdesiniz. Mars ve Jupiter açısı ile; ilişkilerinizde abartılı konuşmalara ve ani öfke patlamalarına dikkat etmeli, sakin kalmalısınız. Cuma gününden sonra bir ay boyunca derinleşmek istediğiniz konularda derinleşebilir, iyi araştırmalar yapabilir, yeni eğitimler alabilir ve işlerinize odaklanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder