12 Eylül 2020 Cumartesi

MARS RETROSUNUN BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ (9 EYLÜL - 15 KASIM)


Mars retrosu doğum haritasında marsı retro olan yüzde yirmilik kesime avantaj sağlayacakken, en çok koç, terazi, oğlak ve yengeç burçlarını etkileyecektir.

KOÇ: Merhaba sevgili koçlar, mars retrosundan olumlu olumsuz yönetmenize bağlı olarak en çok etkilenecek olan sizlersiniz. Her zamankinden daha yorgun, gergin hissediyor olmanız bu süreçte çok normaldir. Stabil kalmak, kararlar alsanız dahi uygulamaya geçmemek, çatışma, kıtlık bilinci ve sağlık konularına dikkat etmek bu süreçte ekstra önemli olacaktır. İlerleyen günlerin armağanını elde etmek için şimdinin sorumluluklarını almak, iş yaşamında sabırlı olmak ve mücadele etmek, günlük yaşamda dengeli olmak ekstra önemli olacaktır. Bu süreçte baş bölgesine, kazalara, yanıklara dikkat etmekte fayda var. Kendinin yeni versiyonlarını tanıyıp hayatı yapılandırmak için bulunmaz nimet olan bu süreçten sonra yaşam ödülünü yeni yılda verecektir.

BOĞA: Merhaba sevgili boğalar, bilinçaltınızın oldukça hareketli olduğu bu dönemde yer çekimi ayaklarınızın altından kayıyor gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi baskı altına almayın. Yorgun hissetmeniz, uykulu haliniz ve gergin ruh haliniz bu süreçte oldukça normaldir. Çünkü yaşam biraz yavaşlamanızı, inzivada kalıp değerlendirme yapmanızı istiyor. Rüyalar ve yaşamınızdaki sembol ve rakamlar birer işaret gibidir. Ruhsal, manevi çalışmalar yapmak, su kenarına gitmek, kendinizi dinlemek koruyucu olacaktır. Eğitim yaşamınızda, seyahatlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir, özellikle Ekim ayında varsa bir hukuksal konu yeniden gündeme gelebilir. Ayrıca gizli düşmanlarınıza karşı temkinli olun.

İKİZLER: Merhaba sevgili ikizler, önceki videolarımda belirttiğim gibi sizler 1,5 yıl boyunca insanoğlu için rehberlik edecek ve aklı kullanmanın, doğru iletişimin, anda kalmanın önemini yayacaksınız. Retro sürecinde sizler hayallerinizi, projelerinizi yeniden planayacaksınız ancak harekete geçmek için retro bitişini beklerseniz gerekli armağanları alabileceksiniz. Sosyal çevrenizde çatışma enerjisi olabilir, çevrenizde kimler kalmalı onu gözden geçireceğiniz ve hakkınızı savunmanız gereken bir dönemdesiniz.

YENGEÇ: Merhaba sevgili yengeçler, retro sürecinden süreci yönetme şeklinize göre olumlu veya olumsuz en çok etkileneceklerden bir diğeri de sizlersiniz. Kendinizin en iyi haline uaşabilmek, yaşamda en iyi yerlere ulaşmak adına yapacaklarınızı, hedeflerinizi, statünüzü, saygınlığınızı mercek altına alacaksınız. İş ortaklarınıza karşı çok temkinli olun. İlişkilerde ise yaşanacak çatışmalar ve sorumluluklar sizin ne istediğinizi gözden geçirme döneminde olduğunuza işaret ediyor. Sorunların kaynağına inebilmek için önemli bir fırsattır. Sabırlı, temkinli, akışta kalın ve sessiz ortamlarda zaman geçirmeye dikkat edin. Tüm yılın ödülünü yeni bir yılda alacaksınız.

ASLAN: Merhaba sevgili aslanlar, venüs burcunuzda ilerlerken yaptığınız şeyleri aşkla yapmak, yeteneklerinizi sergilemek ve öne çıkarmak için eylül ayında çok güzel bir dönemdesiniz. Yaşadığınız tüm olaylara sevgiyle bakabilmek sizin bu süreci en iyi şekilde atlatmanıza yardım edecektir. Bu süreçte geçmişten hukuksal sorunlar tekrar karşınıza çıkabilir. Eğitim, akademi, seyahatler, uluslararası işlerde oldukça önemli planlamalar yapacağınız ancak harekete geçmemeniz gereken günlerdesiniz. Ayrıca evraklar, dosyalar, iş ve günlük hayat düzeni gündeminizde olabilir. Sağlığınıza, aile büyüklerinin sağlıklarına çok dikkat edin ve kendinizi ekstra önlemlerle koruyun.

BAŞAK: Merhaba sevgili başaklar, bu süreçteki fark edişleriniz daha çok 'arındırmanız gerekenler'le ilgili olacak. Yaşadığınız kayıp ve krizlerin sebeplerine, kaynağına inme fırsatı yakalayabilirsiniz. Ancak korkup sessiz kalmak yerine hakkınızın peşinden gitmelisiniz. Bütçe planlamaları yapmak, eş, aile kazancı, alacaklar ve giderler gündeminizde olabilir. 

TERAZİ: Merhaba sevgili teraziler, süreçten en fazla etkilenen burçlardan birisiniz. Bir karar verme aşamasındasınız ancak retro bitmeden aksiyon almamalısınız. İş ortaklıklarınıza karşı temkinli olmak çok önemli olacaktır. İkili ilişkilerde ise ben demeyi, yaşam ateşinizi açığa çıkartmayı deneyimleyeceksiniz. Etrafınızdaki insanlar iyi veya kötü yaşattıkları ile size hakkınızı aramayı, enerjinizi doğru kullanmayı öğretecektir. Bilinçaltınızda yerleşmiş ilişki kalıpları ve korkularınızla yüzleşip arınmanız için harika bir fırsat olacaktır.

AKREP: Merhaba sevgili akrepler, hızla akıp giden yaşam döngüsünde bir yerlere yetişmeye çalışmaktan yorulmadınız mı? Bu süreçte bazen yavaşlamanız gerektiğini, bazen günlük yaşamda veya iş düzeninde aksilikler yaratan şeylerin size nereye ve neye aceleniz olduğunu sorgulatmak için yaşandığını fark edeceksiniz. Bu dönem; sakinleşmek, düzenlemeniz gerekenleri görmek için sizlere fırsatlar sunacaktır. Ayrıca sağlığınıza ekstra dikkat edin. Migren, tansiyon, baş bölgesinde rahatsızlıklar veya kalp sorunlarınız varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin, bağışıklık sisteminizi düzenlemeyi ihmal etmeyin.

YAY: Merhaba sevgili yaylar, bu süreçte ay düğümleri ile beraber sizin için adeta şifalanma dönemi. Hayat sahnesinde kendinizi nasıl gösteriyorsunuz, özgüveniniz dengede mi, gerçekte kimsiniz? Bununla ilgili fark edişler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde bu konuları aynalayabilirsiniz. Geçmiş ilişki sorunlarının kaynağına inerek şifalandırma yaşayabilirsiniz. Bu süreçte maddi konularda risk almak ve gereksiz harcamalar yapmaktan mutlaka kaçının. Çocuklarınızla ilgili epey hareketli bir süreç yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Merhaba sevgili oğlaklar, sizler bu yıl boyunca epey yoruldunuz ancak çok da güçlendiniz. Retro sürecinde ise çocukluktan beri süregelen blokajları yıkarak hafifleyebilirsiniz. Yaşam alanınız, aileniz, evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Yüzleşme ve yapılanmalar yaşayacağınız retro sürecinde sakin kalın, risk almayın. Yaşamın armağanları yeni yılla beraber sizlerle olacak.

KOVA: Merhaba sevgili kovalar, sizler zaten bir yılı aşkın süredir bilinçaltınızda ciddi fark edişler yaşadınız, ruhunuz bilgeleşti. Şimdi bilincinizle ilgili bir süreçtesiniz; nasıl iletişim kurmalısınız? Bunu retro süreci size gerek çatışarak gerekse sizi yoğunlaştırarak gösterecek. Sakin konuşmak ekstra önemli olacaktır. Ayrıca kardeşleriniz ve yakın çevre ile ilgili gündemler oluşabilir. Trafikte de dikkatli olmakta yarar var.

BALIK: Merhaba sevgili balıklar, sizler maddi konuları gözden geçirip nasıl eyleme geçmeniz gerektiğine karar vereceksiniz. O nedenle harcamalar yapmak bu süreçte riskli olabilir. Özellikle sosyal çevrenizle borç alma verme konularından kaçının. Hakkınızı mutlaka arayın. Kendi maddi manevi değerlerinizi koruyun. Ayrıca geleceğe dair hayalleriniz, projelerinizle ilgili değerlendirmeler yapmak size retro bittikten sonra kazanç getirebilir.

Hepimiz bu süreçte yaşamımızı gözden geçirip arınacağız, düzenleyeceğiz ve yeni yıla hazırlanmış olacağız.

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder