4 Ağustos 2020 Salı

8:8 ASLAN KAPISI




Aslan enerjisi; kalp enerjisidir, yaşam enerjisidir. Çoğumuz kalbimize oturan sert açılarla mecazi ve gerçek anlamda nefes alamadık. Bazılarımız tüm bu olanların sebebini anlayamadı, bazılarımız kendi dünyaları ile o kadar meşguldü ki, sorgulamak aklına gelmedi. Fakat toplum çoğunlukla; bunalmış, gergin, küsmüş, yalnız ve bıkmış gibi. Huzurlu olan kesim ise çoktan dünyada değişen titreşimlere ayak uydurmuş vaziyette.

Bugüne kadar hep belli bir merdivene tırmanmak için okudunuz, çalıştınız, emek verdiniz. Bugüne kadar size böyle öğretildi. Nefes nefese çıktınız basamakları, bazen keyiflendiniz, bazen üzüldünüz. Hepsi tanıdık duygulardı. Okul, iş, düğün, kutlama, terfi. Şimdi isteklerinizi elde ettiniz, etmek üzeresiniz ancak size aynı duyguları hissettirmiyorlar. 

Duygularımıza ve özgürlüğümüze ne oldu?

Dünyamızın enerjisi Aralık ayından beri değişiyor. 8.8.2020 tarihinde ise Sirius enerjisi yeryüzüne yayılacak. Sirius DNA sarmalı şeklinde hareket eden çift yıldızdan oluşur. Genaps astrolojide önemli bir yeri vardır. (adenin,timin,guanin,sitozin - aries,taurus,gemini,cancer tesadüf değildir.) 49.9 yılda tamamlanan dönüşü kutsal kitaplarda da geçer. Sirius yıldızı şimdi aktive oluyor ve DNA kodlarımıza yaydığı enerji ile bizlerin frekansını yükseltecek yeni bir kapı açmaya hazırlanıyor. 

Dış dünyaya mı odaklısın, iç dünyana mı?

Artık 3D boyutundaki şeyler kimseye haz vermiyor, anlam katmıyor, yeni bir bilince doğru ilerlerken eski benliğimizi çoktan uğurladık ve elimizde bir şey kalmadı. Tüm öfke, gerginlik ve yas hali bundan. Dünyayla beraber bizim de eski benliğimiz öldü. Hala aynı şeylerden keyif almaya çalışıyoruz ama mümkün olmuyor.

Şimdi yolculuğunuzun rotası yeniden belirleniyor. Diğerlerine uyumlanmadan, gerçek benliğinizi bulmak için içe bakma zamanı. Evlere kapanmamız da bundandı. Ateş ve su (güneş ve deniz) bize şu an iyi gelmiyor. Dışarıda değil, içeride cevaplarımız. Ruh bilgeliğe doğru giderken neowise (bilge) yıldızının bizlere yukarıdan göz kırpması da elbette tesadüf değildi.

Son dolunay ise bizlere yol arkadaşlarımızı sorgulatıyor. Merdivenleri kiminle çıkmaya devam etmek istiyorsun? Çıkarken kendinde neleri bırakman gerekiyor? 

Özgürlük; ne sınırsız olmaktır, ne de tamamen maneviyatta olmak. Evren her zaman dengeden yanadır. Özgürlük; sınırlarını korumak, hayır diyebilmek, önce kendi mutluluğundan sorumlu olmaktır. Maddi dünyada da alt mesajları okuyabilmek ve maneviyatını koruyabilmektir.

Yeni bilince, 5D'ye doğru ilerlerken, yaşam enerjini arttıracak, ışığını parlatacak her şeyi yanına almalısın. Şimdi tüm o boşalan bilincinin yerine sana anlam katacak yeni şeyler gelecek. Evrenin kapıları ardına kadar açık, zihnini berrak tut, düşüncelerin olumlu, adımların kalp ve zihinle beraber olsun;

5 Ağustos 2020: (13.25) Ay - Fomalhaut kavuşumu
6 Ağustos 2020: Venüs - Betelgeuse kavuşumu
15 Ağustos 2020: (00.44) Ay - Betelgeuse kavuşumu
16 Ağustos 2020: (04.15) Ay - Sirius kavuşumu 
17 Ağustos 2020: Merkür - Güneş kavuşumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder