2 Temmuz 2020 Perşembe

5 TEMMUZ 2020 AY TUTULMASI - SON NOKTA KONUYOR




Yoksa sen hala anlamadın mı? - 2

Gökyüzü bizlere bu soruyu bu defa 5 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile soracak. Yaşam bizlere 2018 yılından beri bir şeyler anlatmaya, fark ettirmeye çalışıyor. Yeryüzünde biz insanlar aksine hareket ettikçe deneyim alanlarımız daha da sertleşti. Şimdi ise son bir hamle yaparak eksik kalmış her dersi tamamlatacak, gizli her şeyi ortaya dökecek, her şeyin hesabını soracak, kararları verdirtecek, müdahale ettirmeyecek ve noktayı koyacak.

Ardından yepyeni bir kader yazılacak, sağlam olmayan her şeyin yıkıldığı. Ve yaşamlarımız da dünya da Aralık ayından beri yeni baştan inşaa edilirken yıkılması gereken de yeni yolumuz da çoktan oluştu. Hepiniz içten içe geride kalması gerekeni ve yeni yolunuzu biliyorsunuz ve artık direnmek boşa. Hayat neye ihtiyacımız olduğunu çok iyi biliyor ve ona güvenme zamanı.

Tutulmayı incelediğimizde tüm gezegenlerin kase tipi dediğimiz dizilimde olduğunu ve tüm bu yerleşimi Ay'ın yönettiğini görüyoruz. Aynı zamanda Ay'ın sınırdışı dediğimiz derecede olduğunu ve de tam karşısında duran Güneş ve Merkür'ü de yönettiğini görüyoruz. Demek ki duygularımız, içgüdülerimiz, karmamızla ilgili sıra dışı olaylar deneyimleyecek ve duygularımızla karar vermek isteyeceğiz ancak kavuştuğu burç ve gezegenlere bakınca duygularımızı gösteremeyeceğimizi, duygusal ihtiyacımızı ve güvence isteğimizi; iş, sorumluluklar, onay alma ihtiyacı ile kapatmaya çalışacağımızı, aile kurmak, duygular, ruh dünyamız, şefkat gibi konularla dünyevi değerleri dengelemeye çalışacağımızı söyleyebilirim.

Tutulma ülkemizden izlenmiyor ve yarı gölgeli olarak gerçekleşiyor. En çok etkilenecek olan yerler; Amerika, Meksika, Pakistan, Hindistan ve İran olacaktır. (149 saros numaralı tutulma ile 2001 - 1984 yılları tetiklenecektir)

Sabian Sembole baktığımızda; ''Granite oyulmuş eski bir baş rölyef, uzun süredir unutulmuş bir kültüre şahitlik ediyor'' sembolünü görüyoruz. Manası; geçmişten gelen değerlerden geleceğimize yarar sağlayacak olanı almak. Ancak geçmişe takılı kalmamak ve zihni değişime açabilmek. Bizlerden gizlenen olay, kültür ve yaşamlarla ilgili kalıntıların açığa çıkışı. 

Güneşteki önemli sembol; ''Kuzeydoğuda uçsuz bucaksız karanlık bir boşluğa dönük çok yaşlı bir adam''. İnsanların ruhsal rehberlik arama ihtiyacı ve ruhumuzun sıkışmış hissetmesi. Karanlıkta kalan Amerikan halkı. Geleceğe inanma ihtiyacı ile amaç eksikliği veya terk edilme hissi. Hükümet, liderler, otorite veya baba tarafından terk edilmek. 

İki semboliğe birden baktığımızda geçmişten ve bağımlılıklardan sıyrılıp, eski düşünce kalıplarından çıkıp kendi kendimizin otoritesi olmalıyız. Böylece içimizdeki bilgeliğe kavuşabileceğiz.

Tutulmada etken olan iki önemli yıldız var. Sirius ve Vega. Sirius yıldızını elbet duymuşsunuzdur, Vega ise hayat yolumda duran yıldız olduğu için onu çok iyi tanıyorum. Bu yıldızlar yeryüzüne ve hayatlarınıza hangi enerjiyi taşıyacak?

Güneş & Sirius; yaşamın kaynağı, Güneş'in yöneticisi, en parlak yıldız olan ve kutsal kitaplarda geçen yıldız. Sistemin patronu. Bu yıldız çift yıldızdır yani seçimimize ve etki alışına göre iyi patron da olabilir kötü de. Gücü kötüye kullanmanın bedelini çok ağır ödetir. Kaderi yeniden şekillendirir. Sizlere Mayıs 2019dan beri liderlerin tahtları sallanacak dediğim o günlere geldik. Bu süreçte siyah ve beyaz tüylü hayvanlar, özellikle köpek sembolikleri yol göstericimiz olacak. Bireysel ve toplumsal olarak; aldatanın, hak yiyenin, yalan söyleyenin, nefsinde her anlamda aşırıya kaçanın, tacizcilerin, katillerin hapse gireceği, iflas edeceği, karma ile yaşamlarının tepetaklak olacağı ve hayatın hep böyle gitmeyeceğini anladıkları o zamanlar geldi. Arkanızdan iş çevirenlere dikkat! Kalbinde iyilik olanın, pes etmeyip adım atanın yaşamına ise mucizeler gelecektir. Ödeşme zamanı.

Ay & Vega; çalgıcı takım yıldızında bulunan bu yıldız; sanat, ilham, politika konularında başarı ve mutlak zaferi gösterir. Sınırdışında ilerleyen Ay, sıradışı sanatla ilgili konu ve eserleri, politikada daha önce yaşanmamış olayların yaşanacağını gösterir. Bilgi ile tanınma manasına gelen bu yıldızla bilginin yükselişini göreceğiz.

Yükselende bulunan Giansar ve Acubens ile görünür olma isteği, yetenekler ve yaratıcılık vurgulanmaya çalışılacaktır.

Bireysel anlamda;

*Yaşamlarımızda artık neyin ilerlememize hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. Gereken cesareti bulmak için çok çabaladık. Sevmediğimiz kişilere sabrettik, ruhsal tatmin bulamadığımız işimizde çabaladık, benliğimizi kaybedercesine hayatımızı ihlal eden insanlara-aileye-eşe-arkadaşa sustuk. Artık yeni bir döngüye girerken şayet sizler yeni yola gönüllü olmasanız da hayat müdahalemize izin vermiyor. Sınırlarını koru, sınırları yık.

*Bir arınma zamanı olan bu tutulma ile disiplini sağlayarak başaramayacağımız, tamamlayamayacağımız bir şey yok. İşlerini, projelerini tamamla, hedefine odaklan, birikim ve yatırım yap, kilo ver, diyet yap, tedavilerini ol, spora başla, sorumluluklarını hallet, eğitimleri hallet. Yaşam sana büyük bir güç ve enerji ile destek veriyor. Mars'ın bu güçlü enerjisini kullanmazsan; kazalar, yanıklar, agresyon, depresyon, gereksiz öfke, uyku sorunları yaşayabilirsin. Artık bu sorunların neden kaynaklandığını biliyorsun.

*İşe girmeler, çıkmalar bu süreçte gündemde olabilir. Yalnızca bütün bunları isyan enerjisinde yapma, bil ki yaşadığın her yerde karşındaki herkes bir şeyleri görüp anlaman için gönderildi.

*Aile, ortaklık, hak, hukuk konularında çözüm fırsatları doğabilir. Ancak çözülürken birtakım yaraları da deşerek yüzleştirecek ve benliğini korumanı isteyecek.

Ekonomik anlamda hiçbir harcama yapmamak yerinde olacaktır.

*Eski bilinç düzeyi geride kaldı ve yeni bilince açılan kapıda buna uyumlanamayacak olan ruhlar yeryüzünü bir bir terk etti. Demek ki senin görevin hala bitmedi. Hava çağına ilerleyen bu süreçte yaşam artık yeryüzünde küçük hesaplar peşinde koşanı, hırs küpünü, başkalarını yargılayanları, kendini geliştirmeyeni, topluma faydası olmayanı istemiyor. 10 - 22 Mart arası yaşadıklarını düşün, ip uçlarını bulacaksın.

*Bu yıl yaşamında değişmesini istediklerini 6 Temmuz günü olumlu cümlelerle yaz.

*Yaşamın bu sürecinde karşına çıkan teklif ve fırsatları değerlendir. Bu süreci daha kolay atlatıp ilerleyebilmen için sana gönderildi. Aklını kullanmanın en önemli olduğu, plan ve sabırla güçlenip yeniden doğacağın zamanlar.

*Tüm yapılanların etkilerini ise 30 Kasım tutulması sonrası gösterecektir. 

Toplumda;

* Ülkemizde gündemde olacak ve 9 Eylül'den sonra keskinleşecek konular; askeri olaylar, ordumuz, sınır güvenliğimiz, bankalar, uluslararası ilişkilerimiz ön planla olacaktır. Ülke güvenliği en önemli konumuz haline gelecektir.

*Yine ülkemizde partilerin içerisinde değişimler yaşanabilir. Hem ülke içi hem ülke dışı diploması oldukça zorlaşabilir. Yunanistan ile geçmişten gelen beklenmedik konular görüşülebilir.

*Vaka sayısı Eylül ayına doğru tırmanışa geçerken bu defa karantina da zorlaşacağından bireysel anlamda çok daha fazla sorumluluk gerektiren bir sürece doğru ilerliyoruz.

*Tutulma etkileri en çok; Ege bölgesi, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Ankara ve Gaziantep çevresinde dikkat çekiyor.

*Dünyada ise kapitalist sistemle ilgili son hamleler yapılacak ve değişim mutlak olacaktır. Kıtlık bilincinin artışı bu süreci tetikleyebilir.

*Amerika'da kadersel olaylar yaşanırken, vaka sayıları artabilir, yeni isyanlar doğabilir ve hükümet sıradışı olaylara imza atabilir. 

*İran ise yeni bir değişim dönemine geçerken yaşadığı sancılarla 2023'ten sonra daha güçlü çıkabilir.

*İnsanlardan saklanan ve zamanını bekleyen uzay, teknoloji, tedavi konuları ve liderlerin, yöneticilerin yaptığı pek çok gizli şey açığa çıkacaktır.

*Petroller, madenler, yer altı bu süreçte epey gündemimizde olabilir.

*Askeri tutuklamalar, taarruz ve hırsızlık sembolikleri ise epey baskın görünüyor.

*Hizmet ve sağlık sektörü yeni yapılanmaya gidebilir. 

*Hayvanlar, hayvan sağlığı, etten gelebilecek problemler gündemde olabilir.

Bireysel ve toplumsal olarak 2025'e doğru daha özgür ve daha huzurlu bir yaşam için yaşamamız gerekenleri yaşıyor ve geride bırakmamız gerekenleri bırakıyoruz. O nedenle derin bir nefes alın ve gelen her şeyin iyiliğimiz adına gerçekleştiğini kabule geçin.

Sevgiyle!

Burç ve Yükselen Burca Göre baskın olacak konular;



Koç: Tutulmayı; hayatınızın zirve noktası, kariyeriniz, statünüz, yaşam alanınız, aileniz ve ailenizin sağlığı ile ilgili yaşayacaksınız.


Boğa: Tutulmayı; kendinizi ve hayat görüşünüzü geliştirmek, eğitim yaşamınız, hukuk, uzak yolculuklar, uluslararası işleriniz ile ilgili yaşayacaksınız.

İkizler: Tutulmayı; ruhsal dönüşüm ve fark ediş, maddi-manevi destek, kredi ve borçlar, cerrahi operasyonlar, eş veya ortağınızın kazancı ile ilgili yaşayacaksınız. 

Yengeç: Tutulmayı; ikili ilişkiler, ben- sen dengesi, evlilik, ortaklık, danışmanlıklar, davalarla ilgili yaşayacaksınız.

Aslan: Tutulmayı; yaşamınızı, işinizi ve sağlığınızı düzene sokmak, pek çok alışkanlığı geride bırakmak, sağlık ve evcil hayvanlarınızla ilgili yaşayacaksınız.

Başak: Tutulmayı; özgüveniniz, ilham, sanat, spor, yaratıcılık, aşk, çocuğunuz veya çocuk sahibi olmak, borsa ile ilgili yaşayacaksınız. 

Terazi: Tutulmayı; yaşam alanınız, geçmişiniz, aileniz, eşinizin iş yaşamı, gayrımenkuller, hayatınızın temeli ile ilgili yaşayacaksınız.

Akrep: Tutulmayı; iletişim ve seyahat, eğitim, trafik, sosyal medya, yayıncılık, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile ilgili yaşayacaksınız. 

Yay: Tutulmayı; kendi değeriniz, sınırlarınız, kazançlarınız, yatırım ve birikimlerinizle ilgili yaşayacaksınız.

Oğlak: Tutulmayı; kişiliğiniz, topluma gösterdiğiniz yüzünüz, imajınız, ben- sen dengesi, sağlığınız, kişiliğiniz ile ilgili yaşayacaksınız. 

Kova: Tutulmayı; ruhsal dünyanız, rüyalarınız, sağlık konuları, kapalı alanlar, gizli saklı konular ve sizin gizledikleriniz, korkularınızdan arınma, inziva isteği ve projelerinizi gizli yürütme ile ilgili yaşayacaksınız.

Balık: Tutulmayı; planlarınız, hayalleriniz, özgürlüğünüz, bağlı bulunduğunuz ekip, arkadaşlarınız, etkin rol aldığınız kurumlar, davet ve organizasyonlarla ilgili yaşayacaksınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder