20 Temmuz 2020 Pazartesi

20 TEMMUZ 2020 YENİAY'I - YETİŞKİN OLMA SINAVLARI





Herkese merhaba, 

3 tutulma serisini geride bırakırken tutulmalar kadar kuvvetli bir Yeniay ile yeni bir sürece başlıyoruz. 20 Temmuz 2020 tarihinde, İstanbul saati ile 20.32'de Yengeç enerjisinde bir Yeniay meydana gelecek ve etkilerini 14 gün boyunca deneyimleyeceğiz. Her yeniay yeni bir başlangıçtır ancak bu defa yeni başlangıçlar için yaşamımızın temelinde sonlanmalar ve değişimler yaşayacağız.

Bu değişimlere doğru yol alırken bilmelisiniz ki her şey ne olursa olsun daha iyiye evriliyor. Şimdi içsel ve dışsal güvenliğimiz ciddi anlamda önem kazanıyor. Bilinçaltı, duygular, aile, yaşam alanımız, ilişkilerimiz, çocukluğumuz gündemimizi oluşturmaya devam ediyor. Artık ne eskisi gibi hissediyoruz, ne eskisi gibi davranıyoruz. Bilinçaltımız da duygularımız da başkalaşmaya devam ediyor. Eski'ye veda etmek zor olsa da bilin ki size öğrettiği deneyimler ve kattığı güzellikler her zaman sizinle olacak. Yaşam size yeni deneyimler sunarken akışın getirdiklerine güvenmelisiniz.

Toplum da biz de yetişkin olma sınavı veriyoruz. Sorumluluklarımızı alma, duygularımızı korkusuzca ifade edebilme, şikayet etmeyi ve kendimizi feda etmeyi bırakma, duygusal patlamalarla değil gerçekçi tepkiler verme. Şimdi kendimizi, geleceğimizi ve duygularımızı yeniden inşaa ederken hayatın yaşattıklarıyla bizden istediği şey 'cesaret!' Esas soruna odaklanabilmek. Neye neden tepki verdiğimizi ve üzüldüğümüzü kendimize sorabilmek. Ve o noktaya ne kadar acısa da dokunup, yüzleşebilmek. Böylece kendimizi daha çok sevmek. Özümüzü daha iyi tanımak. Kendi başınalığın huzuru. Hem kendimize hem de çevremize sevgi enerjisini sunabilmek.


Hayat bu final sınavında notlarımızı verirken son derece adil olacaktır. İş yaşamı, sorumluluklar, yoğunluk ile geçen zamanda kalbini dinlemeyi unutanlar ve sevdiklerine zaman ayıramayanlar bunu çok net fark edebilirler. Gereken; eğitim, aile, iş sorumluluklarını hiç yerine getirmeyenler ise bu sınavdan kalabilirler. Bu süreçte kendinizi işinize adarcasına çalışmamalı, bedeninize ve sürekli vesvese veren zihninize biraz izin vermelisiniz. Sizi köleleştirmek isteyen yöneticilerinize ve artık size yalnızca mutsuzluk getiren işinize de isyan ederek istifa etmek söz konusu olabilir ancak fevri değil akılcı kararlar vermelisiniz.

Yeni iş kurmak, işten ayrılmak, eğitim ve seminerlere başlamak, taşınmak, bebek haberi almak, vefat haberleri, boşanmak, evlilik teklifi almak, ruh eşinizle tanışmak gibi statünüzü ve yaşamınızın temelini değiştirecek pek çok yeni deneyime hazırlıklı olun. Karmadan yaşamınıza gelen her şey size veda ediyor ve artık o boşluk yeni sorumluluklarla dolmaya hazırlanıyor.


Yaşam planlarımızı altüst eden ve eskinin bize artık hizmet etmediğini gösteren 2020 yılında, bu yeniay ile yapacaklarınız, 2047 yılına kadar yaşamınızı etkileyecektir. O yüzden ruhsal mutluluğunuz her nerede ise ve kalbinizden geçen ne ise onu dünyevi değerler uğruna ıskalamadan, şimdi yaşamınıza davet etme vakti.

Ve bu süreçte kelimelerimiz çığ gibi büyüyüp bizi yutabileceğinden, dil yarası açabileceğinden, sözcükleri özenle seçmek, alınganlık, kapris yapmamak çok önemli olacaktır. Özellikle iş alanında yöneticilerimizin bizi bir şeyleri başaramadığımızla ilgili eleştirmesi söz konusu olabileceğinden soğukkanlı olmak çok önemli olacaktır.

Yeniay'ın Sabian sembolü ' Yeni doğmuş ikizleri tartan bir ilham perisi' Terazi kefeleri yaşamda dengeyi kurmak adına alma- verme dengesini tartıyor. Kimler karma sınavından geçecek, kimler kalacak? Unutmayın önünüzde belirsizlikler varken yol çatallanırsa önemli olan hangi yolu seçtiğiniz değil, o yoldaki davranışlarınız olacaktır.

Toplumda;

* Çocuklara dikkat! Onların güvenli bir alanda olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca covit vakalarının yaş ortalaması ciddi anlamda düşebilir.

*Pek çok yaşlı ruh son Ay Tutulması etkisiyle de yeryüzüne veda edebilir.

*Ülke güvenliğini korumaya yönelik pek çok sınır hareketliliği ve çatışmalar olabilir.

*Trafik kazalarında ciddi oranda artış gözlemlenebilir.

*Sıcaklıklar yerini bir süre yağış ve rüzgara bırakabilir.

*Sağlık, hastane, hapishane, bakımevleri, askeri ve polisiye, günlük hayat rutinlerimizle ilgili yeni düzenleme ve kısıtlama kararları olabilir.

*Ülkemizde çocuk ve gençler, eğitim ve sağlık konularında yeni kararlar alınabilir.

*Amerika'da önemli doğal afetler duyabiliriz. Ayrıca okyanusa kıyısı olan ülkelerde depremler, tsunami söz konusu olabilir.


Kalp, duygu ve sevgi ihtiyacımızın yoğun olarak artacağı bu günlerde yaşamımızı yine sevgi daha ileriye götürecektir. Sevgiyi önce kendinize sunduğunuzda ve durup bir nefes almak için kendinize fırsat yarattığınızda yaşamın da size şefkatle geldiğini göreceksiniz. Kendinizi akışa bıraktığınızda su yolunu bulacaktır. Alınganlık, hırçınlık, korkular ise suyu bulandıracaktır. Yalnız değilsiniz. Sadece yeni sürprizler için yaşamınızda yer açıyorsunuz. Geçmişe veda edin, bağlılık ve bağımlılığın ayrı olduğunu fark edin, şimdi için şükür enerjisinde olun. 

Ay ışığı, yolunuzu aydınlatsın.

Sevgiyle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder