1 Temmuz 2020 Çarşamba

2. JUPİTER & PLÜTO KONSEYİ - DÖNÜŞMEYEN HİÇBİR ŞEY KALMAYANA DEK




Yoksa sen hala anlamadın mı? - 1
Gökyüzü bize bu soruyu sormaya hazırlanıyor. İnsanlık olarak yeni bir kapıdan geçeceğimiz ve önce ikinci rönesansı sonra hava çağını yaşamaya hazırlandığımız bu süreçte bizler de bize yaramayacak her şeye nokta koymaya hazırlanıyoruz.

Bu süreçte;
Jupiter ve Plütonun kavuşması ve Satürn'ün geri dönüşü,
Mars'ın 6 aylık enerji değişimi,
5 Temmuz 2020 Ay tutulması ile Sirian günü; yaşanacak.

2020'nin enerji değişimini ve insanlığı da ciddi anlamda değiştirmeye başlaması, tüm bu güçlüklere rağmen değişimlere ayak uydurabilmemizi bizlere yaşatan Oğlak burcundaki güçlü gezegen kavuşumları yeniden toplanıyor. Plüto, Satürn, Ay ve Jupiter. Hepsi retro yaparak tekrar birleşti. Demek ki eksik kalmış bir şeyler var ve bu toplantı onların bu enerjideki yıllar boyu gerçekleşmeyecek son toplantısı.

Tam karşılarında Güneş ve retro Merkür var. Mars ve Şiron ise iki taraf arasında köprü kurmaya çalışırken ezilmemeye de çalışıyor. Çok astrolojik oldu biliyorum, hemen mealine geçelim.

Plüto gezegeni; yıkım, ölüm ve dönüşümü getirir. Ancak Plüto sağlam olan hiçbir şeye dokunmaz. Jupiter ise dokunduğu her şeyi büyütür. İkisi kavuşunca ne mi olur? Büyük yıkım. Ve bu kavuşum diğer kavuşumlara benzemiyor çünkü astronomik olarak birbirlerine çok yakınlar ve diğer yıllarda olduğu gibi üç kez buluşmayacaklar. İlki 5 Nisan, ikincisi 30 Haziran, üçüncüsü ise 12 Kasım'da yaşanacak. Şimdi bu toplantıda geçmişe yönelik gözden kaçanları dönüştürürken son kez toplandıklarında son noktayı koyacaklar.

Satürn ise KARMA'dır. Karmanın ve zamanın yöneticisidir. Ne ektin 2018'den beri? 2020'de tam olarak ektiklerini biçmediysen ve üstelik böyle bir süreçte karma yaratmaya devam ettiysen Satürn bunun hesabını soracaktır. Hak edişin varsa, sorumluluklarını yerine getirdiysen, kendini dünyaya kaptırmışken kalbini, aileni, ruhunu ihmal etmediysen de hak edişini alacaksın. Satürn bulunduğu son derecede köprüden önce son çıkıştır ve bu nedenle; kıtlık bilinci, zamanın yetmeme korkusu, ölüm korkusu getirebilir. Disiplinli, sabırlı, tutumlu oldukça enerji daha olumlu akacaktır.

Yıkım deyince aklınıza olumsuzluklar gelmesin, bu enerji aynı zamanda temeli sağlam olan her şeyi güçlendirecektir de. Aralık ayından beri süregelen süreçte nelerin çürüdüğünü bizlere net olarak gösterecek. Ekonomi, finans, sorumluluklar, sağlık sistemi, iş yerlerimiz, liderler, firmalar, sınırlar hakkında değişimleri adım adım başlatacak. Corona ile ilgili süreçte ülkemiz de dahil olmak üzere gizli yürütülen çözüm süreçleri, mutasyon, teknolojik çözüm önerileri, lazerle ilgili süreçler söz konusu olabilir. 

Örgüt, yapılanma, koalisyon kuran ülkeler veya partiler arasında ayrılıklar yaşanabilir. Bazı ülkelerde bağımsızlığını ilan edenler, bazı ülkelerde de sınırların yeniden çizilmesi söz konusu olabilir. 

Artık miadını doldurmuş firmalar batarken bazı ortaklıklar da bitebilir. Dini kurumlar, hukuk, adalet sistemleri, eğitim sistemleri ile ilgili değişimler, yeni sistemler, isyanlar, devrim niteliğinde kararlar söz konusu olabilir.

Finansal sistemlerin değişimi, eski ekonomik modellerin sonunun geldiğinin net olarak anlaşılması söz konusu olabilir.

Yeryüzünde kontrolsüzce büyüyen yangınlar, depremler, askeri ve polisiye olaylar söz konusu olabilir. 

Jupiter aynı zamanda etik, ahlak ve adalettir. Etik, ahlaklı ve adil olan ise Aralık'tan beri başlayan bu yeni süreçte kalbinin hak edişini alacaktır.

Sevgiyle!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder